Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vayyy taktige bak seeen

bu nugget lar yagda kizarmis olandan mi bacim oleyse dikkat et nerdeyse hemen hergun yiyoorsn

ben o nektarin lere takilmistim ama emziriyormussun cok sikinti olmaz diye dusunuyorum, afiyet olsun birde ben disk cevirme yi merak ettim ne ola ki:44:

vay vay spor harika

supersinn boyle devam et

evt canim bende okudum bunu, sabahlari kahvaltidan once yuruyuslere cikiyordum kalori yakmanin yani sira vucud aciliyor kendimi zinde hissediyordum bikac gun aradan sonra
yine baslarim sabah yuruyuslerime

leslie demek istedin heralde:44:

afiyet olsun çok güzel olmuş. ayran niye yarım bardak çok merak ettim.

bi nedeni yok aslinda canim istemedi :)))))

Ah anacim bu istanbul da yasayan insanlar ne sansli

günaydın kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzzzzzz

Hosgeldiiiiiiiinnnnnnnnn en iyi..ehhh yaniiii ..sen.

Evet benimde boyle canim markasi farkli cok agir...tama deniycem

.

Ay ruzgar yoksa moda sahil dede takiliriz sonra bi subeside modada olmali koylum diye pideci var...gecen yil yemistim atasrhirde bi subesini acmisti arkadas..alllahimmmm nasil bir pideyfi ooooo...pide pide deyince arkadas dusundum alti ustu pide yani...arkadasta bu kaan kocaoglunun kiz kardesi :) sonra yiyince nlafim isin sirrini...istte 3 tane varmis...benim arkadaslarm hep beyoglunda takiliyorlar ma olsun ordada ortam yapariz...ben kizimi alirim sirtima..baglarim..aliskiniz bizzz...ben dans etmem hic sadece ritim tutarim..tarzim o hehehe

Gooonaaaydinlaar

gecmise bir bakiyim nooordunuz neler iddiniz

Ah anacim bu istanbul da yasayan insanlar ne sansli

Dimiiii... Eskiden surekli gderdim ama simdi ocuklarin okulu engel oluyor...ama izinlerimizin cogun orada geciriyoruz bizde
Bir bahane bulup kislari flnda gidiyoruz 1 hafta bile olsa yetiyor...biraz zaman gecsin ilk isim istanbulda bi ev sahibi olmak sonra sikildikca gidicem...belki ocuklarda orda devam eder egitimlerne...ay ne hayalllerim varrrrr bi bilseniz

hayalini kurmak bile guzel :)))
ilk kez bu yaz istanbul a gittim ben, herseyiyle bambaska bir yer hicbir yere ait degil sanki ... 3-4 gunluk bir seruvendi ama bayildim bayildmm

yarim saat disarda yuruyup gelcem ben, pedometre mi dde takayim hiiih, daha sonra kahvalti fasli gorusuruk kizceler

hayalini kurmak bile guzel :)))
ilk kez bu yaz istanbul a gittim ben, herseyiyle bambaska bir yer hicbir yere ait degil sanki ... 3-4 gunluk bir seruvendi ama bayildim bayildmm

Yada tam tersi herkese ait oyle hissettiriyor cunku...herkes benim diyor..paylasilamayan ,,kavgalarin sehri..hatta ben bile bu yari turkcemle bile bir siir yazip asik atisma curettinde blunmustum sairlerle ama ask adama o cureti veriyor demekki

Çok begendim bence çok iyi banada lazım öyle birşey ..

Aç karnına asla yürüyemem ki ben
Ekşi elmayı hiç denemedm canım ..

Afiyet olsun canım sporda güzelll :)

hahahahhahahah :)))))))

Nurgül üzgünüüüüümmmmmmm ama o sen deilsinnnn bence

o öğlende sanki peynir de vardı neden yazılmadı aceppp afiet olsnnn

afiyet olsunn canımmm spor da güzel

Peynir domates salatalık yazıooo ayyyy okumuosn bide ne diosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…