afiyet olsun canımm başlangıç için fena değil. biz de yazınca böyle çok gözüküoomümkün olduğu kadar öğünlerin arasında (yazı anlamında) boşluk bırak ki az gibi dursun. virgülle yazarsan daha da az durur hihiihh nasıl taktikler
Kahvaltı: kepek ekmeğine 1 adet kaşarlı tost, 1 brdk çay
Öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekm., 3 nugget, 1 domates, 3 süs biberi, 1 brdk ayran
Akşam: saat 17.30'da yedim dışarıda olduğumdan dolayı klasik dışarı menüm: pide arası tavuk döner, 1 brdk ayran
ay sanırım annem etimek tatlısı yapcak bu haftanın tatlı kaçamağı olarak yicem azcıkınn:18:
Su: 2 lt
SPOR:
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
2 kgluk dumbellarla kol sıkılaştırma
100 twist
50 mekik
kızlar sizlerlede paylaşmak istedim.
sabah 20 dk yürüyüş 5. hızında
kahvaltı:2 dilim kepek arasına 1 kk peynir ile tost, 1 fincan içine 2 adet yeşil çay şekersiz içildi.1 haşlanmış yumurta beyazı, yarım domates
ara:1 nektar
ara:20 dk yürüyüş +5 dk disk çevirme
öğlen:1 kepçe tarhana çorbası
ara:20 dk yürüyüş
akşam:4 adet kücük şinitzel, 1 kase yağsız yoğurt,1 kase yağsız acılı domatess salatalık soğan ve maydanozdan oluşan salata
ara:20 dk yürüyüş+100 bel çevirme diskte
bu nektarları soracak olursanız emziriyorum aşeriyormuym neyim arkadaşlar ,iştahımı kesiyor diyebilirim ,ama diger meyvelerde başka şeyler istetiyor.
3.5 lt su tüketildi. 500 ml elimde birazdan içiçem yani :))
Benim menumde soyle
Sabah
1 brocin, 2 balik kroket, 1 domates,2 cornison
Ogle
1 tabak kabak yemegi, yarim dilim ekmek
Ara
1 haslanmis misir:26:
Aksam
1 parca izgara tavuk, 1 kase karisik salata, 1 bardak hazir meyve suyu
Spor 1 saat yuruyus,100*2 bel hareketleri, 30*3 kalca hareketleri
kızlar sizinkinin yanında benim sporum hiç kalır ama
200 twist
200 yan bel hareketi
150 oklava ile hareket(ismini bilemedim,oklavayı omzuma koyup yaptım,sağa sola dönme)
adım ölçerim 7227'di.ama son bir saati çıkarmıştım.254 kcal yakmışım.5.094 km diyor
ben tokken yürünüldügünde vücut akıllı sistem oldugu için ilk midedeki yemekleri yakmaya başlarmış ,eger aç isen direk depodaki yağları yakarmış diye sabah aç karnına yürümeyi tercih ediyorum ,mutlaka araştıracagım yanlış birşey yapmak istemem ,ekşi elma yiyen oldum kızlar aranızda o nasıl acıktırıyor mu tok mu tutuyor.
Günaydın fistuklarrrr
hemen menümü paylayaşım
sabah
1 ad tost ekmeğine beyz peynir domates tost
öğlen
mercimek çorbası + salata (domates salatalık biber bol limonlu)
ara
1 ad soda
1 ad nektari
akşam
bir tabak barbunya
biraz kavun (iki üç dilim)
2,5 lt su
200 sopa hareketi (oklavayla)
yarım saat jllien kaç mildi bilmiyorum ama sıkıcıydı
yarım saatte samba çok hareketliydi indirdim pc ye (yasemincim merak ettiğin kadar varmış baya kıvırıyosun benim önce bu odunluğumdan kurtulmam lazım bide hocası erkek nası kıvırıyo yaaa hhaahahaha)
afiyet olsun çok güzel olmuş. ayran niye yarım bardak çok merak ettim.
günaydın kızlarrrrrrrnassınızzzzzzzzzzzzzz
hhaaahahahaa allahmı söletti ben şimdi çalışıyorum 12-1 gibi çıkıcam 1 de dersanenin yeni açıköğretim sistemiyle ilgili sunumu var sistem değiştide. 3 te bitiyo ordan kardeşimi alıp bağdat caddesine gidicez akşamda caddebostanda döktürücez gel kız sende çok eğleniriz
günaydın kızlarrrrrrrnassınızzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 515796 işte bu istikbalin visko yastığı ilk başlarda banada aynı etkiyi yaptı resmen boyun tutulması yaşadım ceyranda kalmış gibi sabah başımı çeviremiyordum sağa sola sonra alıştım bazen yastığımı değiştirince aynısını yaşıyorum o yüzden hep bununlayım artık bide yıkanabiliyo istersen sadece yüzünü istersen komple makinaya atabiliyosun. fermuarlı bi kılıfı var
.afiyet olsun güzel ama akşam az olmuş
vauuvv çok iddialı bende istiyorum bendeeee
hiç uyumasaydınbari uydum demezdin hem cocuklar hem iş hem ev helal olsun sana
GÜNAAYYDDIINNN
sambamıydı tam emin deilim ama çok hareketliydi eğlendim ve ter attım. yastığımın resmini buldum eklicem şimdi.
hhaaahahahaa allahmı söletti ben şimdi çalışıyorum 12-1 gibi çıkıcam 1 de dersanenin yeni açıköğretim sistemiyle ilgili sunumu var sistem değiştide. 3 te bitiyo ordan kardeşimi alıp bağdat caddesine gidicez akşamda caddebostanda döktürücez gel kız sende çok eğleniriz
hihihihiii o zaman sen hazırlanmaya başla
Gooonaaaydinlaar
gecmise bir bakiyim nooordunuz neler iddiniz
afiyet olsun ben işkembe çorbasını daha çok seviyorum hele kokoreç ımmmmmııhhh
afiyet olsun. tavuklu pilav
afiyet olsun güzel olmuş ama günlük menünü gün bitince paylaşırsan netlik kazanır daha sağlıklı olur.
afiyet olsun o kadar yürümüşsün bide dünya kadarspormu yaptın tebrik ederimama yinede hafta da 2 kg vermeyi bekleme. sonuçta aynı hızla almadın vücududan bunu beklemek haksızlık olur.
oki eleştiri yok o zaman afiyet olsun sen ne zaman hazır olursan biz o zaman eleştiririz
afiyet olsun çok güzel olmuş. ayran niye yarım bardak çok merak ettim.
çok farklı geldi afiyet olsun.
MISIRRRRRR bende istiyorum banane bananneeee afiyet olsun güzel olmuş sağlıklı
Ah anacim bu istanbul da yasayan insanlar ne sansli
vayyy taktige bak seeen
bu nugget lar yagda kizarmis olandan mi bacim oleyse dikkat et nerdeyse hemen hergun yiyoorsn
Dimiiii... Eskiden surekli gderdim ama simdi ocuklarin okulu engel oluyor...ama izinlerimizin cogun orada geciriyoruz bizde
Bir bahane bulup kislari flnda gidiyoruz 1 hafta bile olsa yetiyor...biraz zaman gecsin ilk isim istanbulda bi ev sahibi olmak sonra sikildikca gidicem...belki ocuklarda orda devam eder egitimlerne...ay ne hayalllerim varrrrr bi bilseniz
yok bebeğim yağda kızarmış olur mu, asla yemem kii. mikrodalgada ısıtıp yiorum. ayıkssssss)
hayalini kurmak bile guzel :)))
ilk kez bu yaz istanbul a gittim ben, herseyiyle bambaska bir yer hicbir yere ait degil sanki ... 3-4 gunluk bir seruvendi ama bayildim bayildmm
yarim saat disarda yuruyup gelcem ben, pedometre mi dde takayim hiiih, daha sonra kahvalti fasli gorusuruk kizceler
ben gidiom gari kızlarr akşama doğru geliirimmm. öpüorum sizii
kızlar sizinkinin yanında benim sporum hiç kalır ama
200 twist
200 yan bel hareketi
150 oklava ile hareket(ismini bilemedim,oklavayı omzuma koyup yaptım,sağa sola dönme)
adım ölçerim 7227'di.ama son bir saati çıkarmıştım.254 kcal yakmışım.5.094 km diyor
ben tokken yürünüldügünde vücut akıllı sistem oldugu için ilk midedeki yemekleri yakmaya başlarmış ,eger aç isen direk depodaki yağları yakarmış diye sabah aç karnına yürümeyi tercih ediyorum ,mutlaka araştıracagım yanlış birşey yapmak istemem ,ekşi elma yiyen oldum kızlar aranızda o nasıl acıktırıyor mu tok mu tutuyor.
Günaydın fistuklarrrr
hemen menümü paylayaşım
sabah
1 ad tost ekmeğine beyz peynir domates tost
öğlen
mercimek çorbası + salata (domates salatalık biber bol limonlu)
ara
1 ad soda
1 ad nektari
akşam
bir tabak barbunya
biraz kavun (iki üç dilim)
2,5 lt su
200 sopa hareketi (oklavayla)
yarım saat jllien kaç mildi bilmiyorum ama sıkıcıydı
yarım saatte samba çok hareketliydi indirdim pc ye (yasemincim merak ettiğin kadar varmış baya kıvırıyosun benim önce bu odunluğumdan kurtulmam lazım bide hocası erkek nası kıvırıyo yaaa hhaahahaha)
bence kullanmaya devam et çünkü yeni bi yatak alsan bile satıcılar ilk bi kaç gün rahatsızlık çekersiniz sonra vücut alışıyo rahat ediyosunuz diyorlar bence doğru. teşekkürederim.
alkali ne ki ortim ? bakim netten
off onları hiç sorma ya dün komşu firmanın çalışanının çocuğu olmuş bi kutu baklava baklava getirdiler arkadaşlarda sağolsun böle açıp burnuma dayıyorlar alsanayemicem diyorum aaa baklava yenmezmi yaaa diyorlar gülim mi alim mi bilemiyorum hala yarım kutu duruyor allahtan şekerli tatlılarla aram yok ama pasta olsaydı yada sütlü tatlı offf o zaman işim zordu işte.kanma bunlara ortim zaten diyetin pardon sağlıklı beslenebilmenin en önemli koşulu bu tür durumlarda hayır diyebilmekten geçiyor.
çok başarılı
sıcak kanlıyımdır ama geveze değilimdi kendi adın konuşağzım var dilim yok benim vur ensesine al lokmasını sessiz sedasız kendi halinde mazbut bi insanım ben
o öğlende sanki peynir de vardı neden yazılmadı acepppafiet olsnnn
afiyet olsunn canımmmspor da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?