Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

okuldada akşam yemeğimi belki hiç yemem akşam yemeğini 2.30dan saysak nolur sanki

Olmaaazzz gecmi gelyosun? Yanina bir meyve bir yogurt at

Baktim bile..supper gorunuyosun ..gomlege bayildim

Gecen bir gomlek gordum bende boyle kareli mat siyah-beyaz GaNT di ucuzlamis..baktim baktim koydum:/ cok kiziyorum bu huyuma useniveriyorm uyurmaya alt ust bisiler kombinlemeye...cok zor alan biriyim :/

en gec 9 da evde olurum
meyve mantıklı :)

Teşekkür ederimmm canımmm Sevindm
Gömleğim 3 sene önce almıştm ama giyinmemiştim kötü duruodu şimdi giyinmek istedim uzun kollu akşam serin olur dedimm okulun oralar serin oluo çnküü

O kötü işte bende pek birşey almam ama begenip almadıklarıma çokk pişman oluyorum bazennn
Keşke alsaydın bundan sonra öyle yapma elbet uyduruosn birşeylerle

Sohbetimizin ortasinda benim minik cadim yatakodasinda cam bi gece lambam vardi onu kirdi..onunla ugrastim sorry canim
Bizim buralar coktan sogudu uzun kollu gomlekle bile usursun..aynen bende oyleyim ste..begendin al dimi.. Su siralar yine moda kareli gomlekler,,,ozellikle erkeklerde:)

Geçmiş olsunnnn canım
Çok yaramaz sankii

Ne güzel ben kışı seviyorm :)
doğru erkeklerde moda.)

Selam arkadaşlar nasılsınız

Selam canım iyiyiz sen nasılsınn :)

Bende mutfaga bir gireyim harikalar cikaraim ortaya hehehe

Yalaaaaan

hahahahhaha

Benim Temmuzda totom dondu Stutgart da Şimdi kar yağmıştır herhalde :119:

meraba kızlar ana sayfada emziren anneler için diyet var gördünüzmü, günde 2000 2500 kalori diyo oha ben okadar yesem kilo alırım be

Sen yeme güzelim, ne demişler can boğazdan gider

Günaydın Kızlarrrr:103::103::103:

Aaaaa Zeynep bugün erken kalkmamış

Bi geçmişe bakayım döncem :119::124::129:
erken kalkmak benim işim kalkar kalmaz hastaneye gittim.ondan ilk ben yazamadım.

Günaydın Kızlar

Bugun dersler baslıyor

Okula gıdecemmm cok heyecanlıyım

Acaba sınıftakıler bendekı degısımı farkedecekmı :)
farkedilmez mi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç.gözleri döneck,ahanda böle işte:111:

sorun yok ferhan.diete başlarken endokronojiye gidip test yaptırmıştım.kolestrolüm sınırdaydı.tekrar test için gittim.işim baya uzadı.kızım komşudaydı.gelince çıldırdı,beni de çıldırttı.uyutuncaya kadar akla karayı seçtim.bende sızmışım yanında.beni merak ettiniz seviyorum sizi

ortiiiiiiiiiiiiiiiiim

afiyet olsun.

afiyet olsun

geldim arkadaşım

ben geldim,sen gitmişsin.yeni dönemde başarılar.

evet evet sadece çeyrek balık ekmek

afiyet olsun ohhhhhhhh yarasın balık ekmekte aklım kaldı

senden kıymetlimi ya

afiyet olsun oryantal çok akıllıca hem vücudunun her yeri çalışıyo hem eğlenip stres atıyosun

bende bu hafta için öyle düşünüyorum ve aynı sebeplerden dolayı hhihihihihiiii zeynebi bende merak ettim ama şimdi gördüm aşağıda. bence herkes haticeye nosunu bıraksın lazım oluyo böle durumlarda ben verdim

çok seviyorum ben onları ya ne kadar doğallar bi çok halleri bize çok benziyo özelliklede o yüzden beğenerek izliyoruz

bende bu kadar kesinti sadece bende olur diyordum.yalnız değilmişimhoş geldin arkadaşım.

benim numaramda var haticede.ne olur ne olmaz.arayıp ulaşabilsin kaptanım.

evet orti, aslında emiri eğlendirmek için başlamıştım, çocuk şok oldu ne yapıyo bu kadın diye sonra baktım spor oluyo devam ettim

Nugülcüm benimde varlığım ve yokluğum bir.iş yerinde olduğum için fırsat buldukça yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…