- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Kacta okul? Bizede gosterrrr
3.30da ders ama 2.30 gibi yemek yiyip çıkacam dur albüme ataym bak sence nasıl
Guzel bi program:) yemeginide yiyebiliyosun...bakalim bakalim:)
Bende birazdan mutfaga giricem :)
okuldada akşam yemeğimi belki hiç yemem akşam yemeğini 2.30dan saysak nolur sanki
Olmaaazzz gecmi gelyosun? Yanina bir meyve bir yogurt at
Baktim bile..supper gorunuyosun ..gomlege bayildim
Gecen bir gomlek gordum bende boyle kareli mat siyah-beyaz GaNT di ucuzlamis..baktim baktim koydum:/ cok kiziyorum bu huyuma useniveriyorm uyurmaya alt ust bisiler kombinlemeye...cok zor alan biriyim :/
en gec 9 da evde olurum
meyve mantıklı :)
Teşekkür ederimmm canımmm Sevindm
Gömleğim 3 sene önce almıştm ama giyinmemiştim kötü duruodu şimdi giyinmek istedim uzun kollu akşam serin olur dedimm okulun oralar serin oluo çnküü
O kötü işte bende pek birşey almam ama begenip almadıklarıma çokk pişman oluyorum bazennn
Keşke alsaydın bundan sonra öyle yapma elbet uyduruosn birşeylerle
Sohbetimizin ortasinda benim minik cadim yatakodasinda cam bi gece lambam vardi onu kirdi..onunla ugrastim sorry canim
Bizim buralar coktan sogudu uzun kollu gomlekle bile usursun..aynen bende oyleyim ste..begendin al dimi.. Su siralar yine moda kareli gomlekler,,,ozellikle erkeklerde:)
Selam arkadaşlar nasılsınız
Bende mutfaga bir gireyim harikalar cikaraim ortaya hehehe
Yalaaaaan
Sohbetimizin ortasinda benim minik cadim yatakodasinda cam bi gece lambam vardi onu kirdi..onunla ugrastim sorry canim
Bizim buralar coktan sogudu uzun kollu gomlekle bile usursun..aynen bende oyleyim ste..begendin al dimi.. Su siralar yine moda kareli gomlekler,,,ozellikle erkeklerde:)
meraba kızlar ana sayfada emziren anneler için diyet var gördünüzmü, günde 2000 2500 kalori diyooha ben okadar yesem kilo alırım be
erken kalkmak benim işimGünaydın Kızlarrrr:103::103::103:
Aaaaa Zeynep bugün erken kalkmamış
Bi geçmişe bakayım döncem :119::124::129:
farkedilmez mi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç.gözleri döneck,ahanda böle işte:111:Günaydın Kızlar
Bugun dersler baslıyor
Okula gıdecemmm cok heyecanlıyım
Acaba sınıftakıler bendekı degısımı farkedecekmı :)
sorun yok ferhan.diete başlarken endokronojiye gidip test yaptırmıştım.kolestrolüm sınırdaydı.tekrar test için gittim.işim baya uzadı.kızım komşudaydı.gelince çıldırdı,beni de çıldırttı.uyutuncaya kadar akla karayı seçtim.bende sızmışım yanında.beni merak ettiniz seviyorum siziFark etmemeleri imkansizzzz...olumsuz tum elestirilere kulagini tika hemen kac ordan:) guzel motive edeci konusanlarla takil:)
Benim kizimin adi istanbul ya,tahmin edersiniz ki bazen garip yorumlarla karsilasiyorum..ilk aylarimizda bi kac hanim boyle yadirgiyarak konustu,,sonra kizimi sevmek istediler izin vermedim..negatif enerjinizi kizima yansitmain dedim gittim..gecen ben kolne seminere gittigimde coooook eski uniden bi arkadasimi gordum,,,coook ta samimiydik nasil mutlu oldum heyecanlandim,,,yaninda baska arada gordugum arkadaslarmda vardi kizimin oldugunu adinin istanbul oldugunu fln soylemisler,,,daha merhaba demeden bisey soyledi cansikici...derhal sirt cevirdim diger arkadaslarimla takildim hic yorumda yapmadm...hayat gercekten cok kisa ve hic kimse icon hic bir sey icin uzulmeye degmiyor..kimnolursa olsun karsindaki
Ayyyyyy ne uzattim :))) bahaneyle anlattim,,uyuz olmustumda hehe ... bugun harika sozler isiticeksin,,sacmalayanlar karadeftereeeee
Ahah bende kahvalti spor ypam zaten kimse olmuyor dem,,,herkesin gelecegi tutmus
Zeynebin ins elektirikler kesilmistir,,,onemli bi sorun yojturCunku kalmaz busaaate
ortiiiiiiiiiiiiiiiiimHaha haklısın cnm snde cok ıyı yapmssn benceee
Ístanbulda cok tatlıı :))
Bence ıyıkı oyle davranmssn arkdslrna . Bende oyle davranaym :)
Bencede zeynebın elektrıgı gtmstr ..
Yoksaaa ılk o yazardııııı .
afiyet olsun.dünkü menüm çok karışık ama toparlamaya çalışıcam.
geç kalktım saat 11 gibi kahvaltı yapana kada 12 oldu insanın gerçekten düzeni bozuluyo.
kahvaltı
1 simit
1 dilim kepekli ekmek
domates
biraz beyz peynir
1 yumurta
bi iki çatal kavurma
1 piknik tip labne
bir çay kaşığı vişne reçeli
3 saat sonra
ayranaşı çorba mısırlı bir kase
3 saat sonra
çeyrek ekmek sandwiç (domates beyaz penir marul)
1 ad çatal (simitçilerin sattığı tuzlu çörek)
2 saat sonra
çeyrek ekmek balık ekmek
yarım salatalık turuşusu o küçüklerin yarısı
eminönüne gidince mis gibi koktu eşimde alıp yiyince dayanamadım onunkinin yarısını yidim o sonra kendine bitane daha aldı
su 2 lt
100 bel çevirme hareketi
100 dambl çalışması
100 yan bel çalışması
bol bol da yürüyüş :)))
afiyet olsundünkü menüm
sabahın köründe
1 kase sütlü nesfit
arada
neskafe
1 kurabiye
öğlen(bi çok insana göre kahvaltı)
2 dilim light ekmek
labne salça
2 tane salatalık
akşam
1 hamburger
ayran
çok saçma bi menü oldu ama hafta sonu düzenim çok bozuldu. 2 lt su. yarım saat oryantal yaptım,bacak hareketleri ve 50 mekik
geldim arkadaşımBen cunku haftalardir gram gram gidiyorum ins bu hafta bisey olucak..yok daha bakaadim bile...ven tshortlerimden farkediyorum
Yapalimyaa...hic spor yapaycak oldugumuzda bile en azindan o zorunlu hareketleri yapalim
Tabi isinmadan yapinca ama ben etkisi olacagini sanmiyorum..biraz isinip oyle yapalim:)
Zeynebi merak ettim ..iste boyle hersabah duzenli gelip alstirdi..simdi goremeyince insan merak ediyor
ben geldim,sen gitmişsin.yeni dönemde başarılar.Eski ve yeni fotolarına bak anlıyorsun ozaman
Doğruuu söylüosn zorunlu hareketleri mutlaka yapalm adı üstünde zorunlu yapmazsak kaptanımızzz döverrrrrrrrrr
evttt bende merak ettm çoktan gelmesi lazımdı
Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn Ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44:
Yaaani :) sadece yeltenenlere yoksa herkes cici ama yok luzumsuz konusup can sikiyorlarsa kaka:)
Hosgeldinn..gecmis olsun
Ilk bakista cok gibi gorunuyor ama aslinda lokma lokma hep..ceyrek ekmek balik ekmek? Ceyrek balik ekmek heralde:)
Afiyet olsun canim
afiyet olsun ohhhhhhhh yarasın balık ekmekte aklım kaldı
dünkü menüm
sabahın köründe
1 kase sütlü nesfit
arada
neskafe
1 kurabiye
öğlen(bi çok insana göre kahvaltı)
2 dilim light ekmek
labne salça
2 tane salatalık
akşam
1 hamburger
ayran
çok saçma bi menü oldu ama hafta sonu düzenim çok bozuldu. 2 lt su. yarım saat oryantal yaptım,bacak hareketleri ve 50 mekik
Ay kizlar bana ne oldu bilmiyorum her wcde bi...... Bagirsaklarim appacik oldu
Bu hafta cok umitliyim daha haftanin basindayiz ama :26: olsunnn
Ya birde varya 3 gun arka arkaya spor yapayim inanin fark oluyor...ah bi duzenli yapablsk ...bu zorunlu hareketler olayi bence cok ise yarayacakkk
Ben cunku haftalardir gram gram gidiyorum ins bu hafta bisey olucak..yok daha bakaadim bile...ven tshortlerimden farkediyorum
Yapalimyaa...hic spor yapaycak oldugumuzda bile en azindan o zorunlu hareketleri yapalim
Tabi isinmadan yapinca ama ben etkisi olacagini sanmiyorum..biraz isinip oyle yapalim:)
Zeynebi merak ettim ..iste boyle hersabah duzenli gelip alstirdi..simdi goremeyince insan merak ediyor
Tabe kizim 2 tane abim var benim onlarin arasinda yasam mucadelesi vermis tum dovus tekniklerini alayli ogrenmis biriyim ben..
Haha hatice okusa deli bu der" hihi ferhancim hihi oyle oyle" der
Evet dun sendeki farkida gorunce...ama dar gelen daha cok seyim var en cok belli olanlarla cekilwyim bende
1erkek 1 kadin baslamis ona bakiyorum btaraftan
bende bu kadar kesinti sadece bende olur diyordum.yalnız değilmişimGünaydın kızlaaar !
sizleri çok özledim yaa , siz de beni özlediniz mi bakiim :)))
c.tesi günü internet yoktu , pazar günü de elektrik ve hatta inanmayacaksınız bugün de sular kesik
şaka gibi di mi ???
bütün işlerim aksadı anlayacağınız , temizlik , çamaşır , ütü vs ...
bu nedenle gece 2 ' de uyudum , tüm işleri bitireyim diye uğraştım
geçmişe bi bakayım , neler kaynatmışsınız ?
benim numaramda var haticede.ne olur ne olmaz.arayıp ulaşabilsin kaptanım.bende bu hafta için öyle düşünüyorum ve aynı sebeplerden dolayı hhihihihihiiii zeynebi bende merak ettim ama şimdi gördüm aşağıda. bence herkes haticeye nosunu bıraksın lazım oluyo böle durumlarda ben verdim
Benim Temmuzda totom dondu Stutgart daŞimdi kar yağmıştır herhalde :119:
Sen yeme güzelim, ne demişler can boğazdan gider
evet evet sadece çeyrek balık ekmek
senden kıymetlimi ya
afiyet olsun oryantal çok akıllıca hem vücudunun her yeri çalışıyo hem eğlenip stres atıyosun
bende bu hafta için öyle düşünüyorum ve aynı sebeplerden dolayı hhihihihihiiii zeynebi bende merak ettim ama şimdi gördüm aşağıda. bence herkes haticeye nosunu bıraksın lazım oluyo böle durumlarda ben verdim
çok seviyorum ben onları ya ne kadar doğallar bi çok halleri bize çok benziyo özelliklede o yüzden beğenerek izliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?