Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hu huuu nabersini kizlar, burda kapali, yagmurlu berbat bir hava var arada acip kapatiyor gerci ama

Kahvaltı: 1 kaşarlı simit, 1 brdk ayran
Öğle: yarım kase çorba, 4er kaşık pilav-etli bezelye, 3 kaşık puding

Ara: 1 armut

Akşam: 1 kase çorba, yarım tavuk göğsü (yağsız tavada), salata, 1 brdk ayran

1 bardak süt

Su: 2 lt

SPOR:
50 dk leslie express 3 miles
50 mekik
100 twist
2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

naber millet.bende yemek yaptım.acıktım:111:kocişi bekliyorum.gelsede yesek
iyiyiz zeynep sen nasılsın

afiyet olsun canım

ooo kasarli simitler flan gotuuuur bu arada tam bir kalori bombasi biliyosun demi banus hanim sana diyorum
neysem gideyimde sporumu yapayim hatunun birinden fena kiskandim hihihi (o kendini biliyoooorr ne haldeyim bilmiiiiyor )

ooo kasarli simitler flan gotuuuur bu arada tam bir kalori bombasi biliyosun demi banus hanim sana diyorum
neysem gideyimde sporumu yapayim hatunun birinden fena kiskandim hihihi (o kendini biliyoooorr ne haldeyim bilmiiiiyor )

biliom beybi yaa bu sabah cnm kahvaltı istemedi, hazırlamaya da üşendim açıkçası. okula giderken de aldımm napiimm ama 240 dk ayakta erittiiğimi umuorumm

tatlıda gözüm kaldı. afiyet olsun.

o zaman sana kucak dolu sevgi şefkat yolluyorum

bu kadar acıkmadan bi iki lokma atsaydın keşke sonra fazla karabiliyoruz gerçi sen bu işin kitabını yazdın ama sölemek istedim
yok kız ne kitabı sende delikitap yazabilcek olsaydım.bu hale hiç gelmezdim.

iyiyiz zeynep sen nasılsın

afiyet olsun canım

sırtım tutulmuş.sağa sola dönemiyorum.kabus gibi

sabah ,test yaptıracağım için hastaneye aç gittim.öğlen 12 de bişeyler yedim ilk.
menüm:
öğle:yarım simit
yarım poğaça
az peynir
2 parça domates
1 yumurta

ara:1 elma

akşam:1 tabak sebzeli fırında güveç
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

su:2 litre
spor:sırtım çok ağrıyor,yapamadım

Geçmiş olsunnnn canım
Çok yaramaz sankii

Ne güzel ben kışı seviyorm :)
doğru erkeklerde moda.)

Selam canım iyiyiz sen nasılsınn :)

hahahahhaha

Sanki:) hep degil aslinda ..yada bilmiyorum..hic kizamiyorummmm

Ben okula kaçarr muckkss size

Aksam bekliyoruuuuzzz meraklaaa

meraba kızlar ana sayfada emziren anneler için diyet var gördünüzmü, günde 2000 2500 kalori diyo oha ben okadar yesem kilo alırım be

Ya ben hastanedeb 68 kiloyla ciktim sadece emziriyordum guya emzirirken alinmazmistaaa hemen verilirmiste ben emziriyorum diye tatlilari gotururken bir baktim 74 olmusum...simdi dusunsene haftalardir diyet yapiyorum daha anca hataneden ciktigim kiloya geldim..birde kalori hakkimiz var diye besin degeri dusuk yag ,kcl yuksek yiycekler tuketiyoruz,,doya doya sebze meyve yesek ne kilo aliriz,,nede ac kaliriz aslinda
Ama tum dunya bunun aksi icin birlik olmus calisiyo...

Benim Temmuzda totom dondu Stutgart da Şimdi kar yağmıştır herhalde :119:

Sen yeme güzelim, ne demişler can boğazdan gider

Temmuzda buralar cok guzeldi simdi resmen kis geldi :/

Hosgeldiiiiiiinnnn

Bakalim cuma ne olucak dimiiii demet evgara bayiliyorum...bicok konuda ortusuyoruzda zeyneple bizimki ozana benzemiyo..ozan yine arada cikisiyo isyan edebiliyo..bizimki hepten kuzu

Hu huuu nabersini kizlar, burda kapali, yagmurlu berbat bir hava var arada acip kapatiyor gerci ama

Tatliiiii nikinimi degistirdiiinnnn nedennn

bilgen eşlik etmeye çalışıyo ama işi varmış pek giremiyo canım çok tatlı istioo ((

bende burdayım ve sevgiye ihtiyacım var

hoşgeldin canım burdada sıcak ve sıkıcı bir hava var

ben geldim canlaarrr

Hosgeldinnn

o sicak havayi derhal bana yolluyosun bilgen cook ihtiyacim var

hosgeldin gangnam style

Hahahaha o sarkiyi biliyorum aman allahim adam resmen mutasyona ugramis bi insancik yaaa
Gonul sen nerde yasiyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…