- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
afiyet olsun.keşke imkanın olsada akşam yemek yesen.Dünkü menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates salatalık peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
akşam :
6 adet lahana sarması
2 kaşık yoğurt
ara :
2sibirarada nescafe :)
soda
yeşil elma
Spor yok .
Selamlar iş yerinden sesleniyorum size
kızlar ya evimi boyatmayı düşünüyorum bugün boyacı geldi bi türlü renge karar veremiyorum toprak tonları istiyorum ama katologda başka boyayınca başka renk oluyolar varmı bi tavsiyeniz
kızlar ya evimi boyatmayı düşünüyorum bugün boyacı geldi bi türlü renge karar veremiyorum toprak tonları istiyorum ama katologda başka boyayınca başka renk oluyolar varmı bi tavsiyeniz
kanal d deki evm şahanede görüp bu ara hoşuma giden renk ÇAKIL TAŞI
Kum Beji çok güzel oluyor. Ama Marshallın ki. Diğerleri biraz koyu oluyo. Bu markanın tam karar.
valla helal olsun kolları bacakları geçtim o bide kondisyon istiyo hihihihiiiii
afiyet olsun arkadaşlarınla olmana rağmen iyi geçiştirmişsin akşamı
Hoşgeldin kıııııızzzzzSelamlar iş yerinden sesleniyorum size
Kum Beji çok güzel oluyor. Ama Marshallın ki. Diğerleri biraz koyu oluyo. Bu markanın tam karar.
afiyet olsun.keşke imkanın olsada akşam yemek yesen.
selamlar canım
marshall ın boyalarını kullanıcaz mutfak kese kağıdı, hol biraz karanlık olduğu için kum beji odalar çakıl taşı süpersiniz
Ben senin yerinde olsam her yeri tek renk yaparım. İlerde rötüş yapcaksan daha iyi olur bence
hımmm tmm o zaman ama bende çakıl taşıyla kum beji arasında kalmıştım nolcak şimdi
Hoşbulduk kızlar başım çok ağrıyor.
Ben hiçbir gruba girmiyorumBİRİNCİ TİP: Uzun boylu ve zayıftırlar. Adrenalin seviyeleri yüksek, hareketli, alerjiye ve astıma yatkındırlar.
Nasıl beslenmeliler?: Bol et ağırlıklı bir menü seçmeliler. Buğday ve tahıl gibi glüten içeren besinlerden uzak durmalılar.
Ne yemeliler?: Biftek, pirzola, sert peynirler, beyaz ya da kahverengi pirinç, brokoli, greyfurt.
Nelerden kaçınmalılar?: Fındık, insulin hormonu salgılayabilecek kuruyemiş ve tahıl ürünleri, buğday unu, eritme peynirler.
İKİNCİ TİP: Güçlü, adaleli ve dayanıklıdırlar. Birçok bakteriye karşı dirençlidirler.
Nasıl beslenmeliler?: Beyaz et, sebze ve balık ağırlıklı bir diyet uygulamalılar.
Ne yemeliler?: Hindi, balık, fasulye, bezelye, keten tohumu, zeytinyağı, avakado, havuç…
Nelerden kaçınmalılar?: Karbonhidrat içeren beyaz besinler, şekerli gıdalar ve kırmızı et…
ÜÇÜNCÜ TİP: Geniş omuzlu, kaslı, dar kalçalıdırlar. Vücuttaki yağ oranı düşüktür. Kafein ve alkolden hoşlanmazlar.
Nasıl beslenmeliler?: Bakır oranı yüksek olan baklagiller, ciğer, fasulye, peynir ve kırmızı et tüketmelidir.
Ne yemeliler?: Dana ciğeri, koyun eti, mozarella peyniri, mercimek, turp, zencefil ve ahududu…
Nelerden kaçınmalılar?: Alkol, kahve ve ağrı kesiciler…
DÖRDÜNCÜ TİP: Kemikleri iri, şişman olmasalar da geniş vücutlu kişiler. Obeziteye meyillidirler.
Nasıl beslenmeliler?: Yüksek proteinli gıdalar almalılar.
Ne yemeliler?: Kuzu eti, hindi, yumurta, peynir, ıspanak, ceviz…
Nelerden kaçınmalılar?: Fast food ve kızartmalar.
BEŞİNCİ TİP: Gençken zayıf ve uzun boyludurlar. Yaşları ilerledikçe kilo alırlar.
Nasıl beslenmeliler?: Sebze temelli ve düşük yağ oranlı gıdaları seçmeliler.
Ne yemeliler?: Deniz ürünleri, bezelye,fındık, ceviz, fındık yağı
Nelerden kaçınmalılar?: Beyaz ekmek, makarna ve süt ürünleri.
ALTINCI TİP: Uzun bacaklı ve küçük kalçalıdırlar. Bağışıklık sistemi sorunları yaşayabilirler
Nasıl beslenmeliler?: Süt ve kırmızı et ürünleri tüketmeliler..
Ne yemeliler?: Biftek, dana ciğeri, uskumru, kırmızı et, peynir, zeytinyağı, fındık…
Nelerden kaçınmalılar?: Arpa, çavdar gibi besinler yememeliler.
kum beji çok güzel oluyor. Ama marshallın ki. Diğerleri biraz koyu oluyo. Bu markanın tam karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?