maşallah ortime,sen ver bari ben kaldım ööle
kızlar tekrar hepinizi tebrik ederim.
bu arada yeni sarkık yüzümün resimlerini ve son halimi boydan koydum.bakın bakalım.
yüzüm için yazdıklarınızıda okudun inceliyeceğim.teşekkürler
Kendşme yeni bir ben lazım....
Canım ellerine sağlık .Kusura bakma haber vermeden çıktım. Malum 1. sınıflar.Sıra olalım,İstiklal Marşı nı okuyalım derken ancak eve geldim.Mesajını da yine şimdi gördüm.Eve gelince listeyi paylaşırım diye düşünmüştüm ama sen paylaşmışsın bile. TeşekkürlerKaptanım işin çıktı sanırım Bende dışarı çıkacam .. Her ihtimale karşı listeyi paylaştım
İyi mi yaptım bilemiyorum artık
öpüldünüz kızlarr
Merhaba bulbul.Özelden yazdığın için yeni üyede oluğunu düşünmüştüm ancak sen zaten 2. takımda yarışıyor muşsun.Geçen hafta enerjim yok yapamıyorum diyerek ayrılmak istemişsin.Öncelikle neden orda devam etmek istemeğini sormak istiyorum??? Sonrasında ise paylaşımım çok aktifim diyorsan kurallarımızı payşacağım. 2 haftalık deneme süren olacak.Merhaba kızlar.. Ben de aranıza katılmak isterim.
Merhaba bulbul.Özelden yazdığın için yeni üyede oluğunu düşünmüştüm ancak sen zaten 2. takımda yarışıyor muşsun.Geçen hafta enerjim yok yapamıyorum diyerek ayrılmak istemişsin.Öncelikle neden orda devam etmek istemeğini sormak istiyorum??? Sonrasında ise paylaşımım çok aktifim diyorsan kurallarımızı payşacağım. 2 haftalık deneme süren olacak.
Nasıl yason bişey daha yazıp spora başlıyacağım.
benim resmen ve alelen yüzüm sarktı.yüzüm neneme döndü.en az 10 kilo daha vereceğimi düşünürsek halim içler acısı olacak demek oluyor.öneriniz var mı?
Kolay gelsin canım.arkadaslar ben yine mutfaga
Canım benimde gözlerimin kenarlarında ve alnımda kırışıklıklar başladı.Etkili güzel birşeyler biliyorsan özelden markasını atar mısın? Ben hiç kırışık vs için krem kullanmadım.Sadece temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum ancak sanırım artık başlamak lazım. Engin bilgilerinize sığınıyorumHmmm aklima ilk gelenler yuz egzersizleri var internetten bakabilirsin ve sabahlari bir buz parcasini eiyene kadar onunla yuzune masaj yap
Birde tabi kremler ..etkili olanlar var acikcasi..
Afiyet olsun canım..Lahmacun yemişsin ama öğle yemeği olarak tercih etmişsin salata ve ayranla süper olmuş gözede batmıyor.Aslında herşeyi yiyebiliriz ama kararındadünkü menüm
sabah
beyaz penir domatesli tost
öğlen
1 ad lahmacun
1 ad ayran
1 kase salata
akşam
1 tabak ciğer sote (yaseminden kıskandım)
2 dilim ekmek
3 lt su
150 sopalı bel çevirme
200 yan bel hareketi
200 yer hareketleri
100 yarım mekik
Fren yap dur kızay bunnar ne fenaaamakarna pizzaaa yok mu artiraaann
benim canimda kayseri mantisi isteeyoo bide sutlac bide pide bide lahmacun bide bide bide ...
Hoşgeldin canım.selammm kızlarr nasılsınızzz geçmişe bir göz atayım....
Ellerine sağlık canım26-27 eylül mesaj tablosu
limpida: 8- 27+
mersinli42: 15+ 12-
goncagull: 23+ 11-
yasminyaso: 27+ 21-
nurgulguney: 26+ 22+
kbra23: 4- 14-
UZAYIM: 36- 37-
pia: 16+ 17-
bekolim: 5- 17-
bilgen35: 6+ 17+
Canım pazartesi salı hariç zorunlu hareketleri yaptım ama spordan sayılmazdı.10 dk sürüyor. O yüzden haklısın bu hafta spor yapmadım :26:eline sağlık anaaa kaptan spor yapmamış
ayy ben menümü şimdiden paylaşıiim de, malum evde sarma var, kendimi tutamayıp abartmıiimzaten bugün az fazla kaçtı kahvaltı ve öğle
Kahvaltı: kaşarlı simit, 1 brdk ayran
Ara: 6 fındık (çiğ)
Öğle: 1 kase çorba, 2 kadınbudu köfte, 4 yprk sarma, 1 brdk ayran
Ara: 1 armut
Akşam: 1 brdk çorba, salata
1 brdk süt
su: 2.5 lt
spor: leslie 3 miles, 200 twist, 50 mekik, 50 çapraz mekik
tam mesajları alıntı yapmıştım kiii net bağlantısı gittiine gıcık bişey yaaaa
evet kızlar bugün itibariyle tam gaz spora ve diyete başlıyorum
sabah tartıldım 70.2 çıktım 1 ay sonunda 6 kilo vermeyi hedefledim eşimle iddaya girdim gaza gelmek içinoda başladıı hadi bakalımmm hayırlısıı :)))
şimdi hazırlanıp markete çıkayım alışveriş yapayım....tatil dönüşü olduğundan evde bişeycikler kalmadıı
O zaman kurallarımız şöyle ;Haftasonları evde bi yaramazla beraber olduğum için çok sık giremem cepten ara ara takip edebilirim ve akşamları da. Ama hafta içi gündüz hep burdayım.
O zaman aramıza hoşgeldinHarika okudum-anladım :)
O zaman aramıza hoşgeldinKendini biraz tanıtırsan seviniriz.
26-27 eylül mesaj tablosu
limpida: 8- 27+
mersinli42: 15+ 12-
goncagull: 23+ 11-
yasminyaso: 27+ 21-
nurgulguney: 26+ 22+
kbra23: 4- 14-
UZAYIM: 36- 37-
pia: 16+ 17-
bekolim: 5- 17-
bilgen35: 6+ 17+
Harika okudum-anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?