Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gördüm canım fotolarını dediğim gibi yüz jimlastiği dene işe yarıyacağını umuyorum

Kaptanım işin çıktı sanırım Bende dışarı çıkacam .. Her ihtimale karşı listeyi paylaştım
İyi mi yaptım bilemiyorum artık
öpüldünüz kızlarr

Kaptanım işin çıktı sanırım Bende dışarı çıkacam .. Her ihtimale karşı listeyi paylaştım
İyi mi yaptım bilemiyorum artık
öpüldünüz kızlarr

Canım ellerine sağlık .Kusura bakma haber vermeden çıktım. Malum 1. sınıflar.Sıra olalım,İstiklal Marşı nı okuyalım derken ancak eve geldim.Mesajını da yine şimdi gördüm.Eve gelince listeyi paylaşırım diye düşünmüştüm ama sen paylaşmışsın bile. Teşekkürler

Merhaba kızlar.. Ben de aranıza katılmak isterim.
Merhaba bulbul.Özelden yazdığın için yeni üyede oluğunu düşünmüştüm ancak sen zaten 2. takımda yarışıyor muşsun.Geçen hafta enerjim yok yapamıyorum diyerek ayrılmak istemişsin.Öncelikle neden orda devam etmek istemeğini sormak istiyorum??? Sonrasında ise paylaşımım çok aktifim diyorsan kurallarımızı payşacağım. 2 haftalık deneme süren olacak.

Son düzenleme:
Doğumdan sonra herkes kilo verirken kilo aldım ben. Vay efendim şunu yersem süt olurmuş bunu yersem süt olurmuş. Olmadı vesselam bikaç aya mamaya geçtik. Bi süre sonra diyetisyene gittim pat diye ben zayıflayacağım dedim ve 2 ayda 10 kilo veriverdim. Git gel aynı şey dedim bunu ben de yaparım elimde kitapçığım var nasıl olsa. Bırakış o bırakış. Başlıyorum geri bozuyorum o motivasyonu bir türlü yakalayamadım. Bir kere bi 4 kilo verebildim az konsantre olup sonra onu da geri aldım. Şimdilerde yerimde sayıyorum. Yine ani bi kararla pazartesi spora başladım. Bir spor salonuna gittim kayıt oldum. E spor yap diyet yapma olmaz harcadığım emeğe yazık de mi o kadar yoruluyorum olmayan zamanımdan zaman çıkarıyorum. Sadece biraz güdülenmeye ve motivasyona ihtiyacım var tekrar.

Ordan ayrıldım çünkü kendimi hiç oraya ait hissedemedim. O yüzden de dün oturdum ve grupları inceledim. Tekrar aynı tecrübeyi yaşamamak için. Ve incelemem sonucunda zaten sana mesaj attım. Enerjiye gelince evet enerjim olmadığı için zaten spor salonuna başladım.

Haftasonları evde bi yaramazla beraber olduğum için çok sık giremem cepten ara ara takip edebilirim ve akşamları da. Ama hafta içi gündüz hep burdayım.

Nasıl ya Enteresan bir urum bende inceleyeyim bakalım.

arkadaslar ben yine mutfaga
Kolay gelsin canım.
Hmmm aklima ilk gelenler yuz egzersizleri var internetten bakabilirsin ve sabahlari bir buz parcasini eiyene kadar onunla yuzune masaj yap

Birde tabi kremler ..etkili olanlar var acikcasi..
Canım benimde gözlerimin kenarlarında ve alnımda kırışıklıklar başladı.Etkili güzel birşeyler biliyorsan özelden markasını atar mısın? Ben hiç kırışık vs için krem kullanmadım.Sadece temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum ancak sanırım artık başlamak lazım. Engin bilgilerinize sığınıyorum

Afiyet olsun canım..Lahmacun yemişsin ama öğle yemeği olarak tercih etmişsin salata ve ayranla süper olmuş gözede batmıyor.Aslında herşeyi yiyebiliriz ama kararında
ay bunnar ne fenaaa makarna pizzaaa yok mu artiraaann

benim canimda kayseri mantisi isteeyoo bide sutlac bide pide bide lahmacun bide bide bide ...
Fren yap dur kız

selammm kızlarr nasılsınızzz geçmişe bir göz atayım....
Hoşgeldin canım.

26-27 eylül mesaj tablosu

limpida: 8- 27+
mersinli42: 15+ 12-
goncagull: 23+ 11-
yasminyaso: 27+ 21-
nurgulguney: 26+ 22+
kbra23: 4- 14-
UZAYIM: 36- 37-
pia: 16+ 17-
bekolim: 5- 17-
bilgen35: 6+ 17+
Ellerine sağlık canım

eline sağlık anaaa kaptan spor yapmamış
Canım pazartesi salı hariç zorunlu hareketleri yaptım ama spordan sayılmazdı.10 dk sürüyor. O yüzden haklısın bu hafta spor yapmadım :26:

oo kaşarlı simit.Afiyet şeker olsun şeker

Hadi bakalım gaza gelmişken bakalım nereye kadar uçabileceksin

Haftasonları evde bi yaramazla beraber olduğum için çok sık giremem cepten ara ara takip edebilirim ve akşamları da. Ama hafta içi gündüz hep burdayım.
O zaman kurallarımız şöyle ;

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışveriş
inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Amanında yine mesaj tekrarııııııııııııııııııı ................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…