Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba bende başak, ismin neydi, nerelisin. benimde 5,5 aylık oğlum var ve malum doğum kilolarım

Merhaba canım. Adım Gülşah. Adanalıyım. Evet ya doğum kilosu. Doğumdan önce de ben almaya başlamıştım zaten. Hayatım daha pasif bir sürece girmişti. Doğum da tuzu biberi oldu. 20 aldım. 10'unu verdim. 10'u bende.

Ooooo Nurgüüüll beni bahane edip ciğer sote mi yedin sen

Biraz bahsetmiştim önceki sayfada. Devam edeyim. Evliyim canım. Bir kızım var 2,5 yaşında. Bir okulda idareciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Hoşgeldin aramıza ben Yasemin:)) Benimde 2 yaşında kızım var :))

uçayım bakalımmm nereye kadarrr
Biraz bahsetmiştim önceki sayfada. Devam edeyim. Evliyim canım. Bir kızım var 2,5 yaşında. Bir okulda idareciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
hoşgeldin bulbul....iyi olan kazansın
Kızlar ben pikniğe gidiyorum. Geç gelirsem haberiniz olsun.Görüşürüz.Öpüldünüz
iyi eğlenceler kaptancımm

hosgeldin gulsah, gonul ben

Ooooo Nurgüüüll beni bahane edip ciğer sote mi yedin sen

Hoşgeldin aramıza ben Yasemin:)) Benimde 2 yaşında kızım var :))

HİHİHİHİİİİ ivit öle yaptım

Memnun oldum canım. Bi de çocuk muhabbeti yaparız seninle o zaman :)

ha ha tamam

yasemin olmaz o benim selam gülşahçım bende nurgül memnun oldum aramıza hoşgeldin. herkes okullu burda ya ne güzel:)) 28 yaşındayım evliyim çocuksuzum

veeee ilk defaa turşu yapıcam kızlarrr bakalımm nasıl olacakk turşu maceram

fasulye turşusu deneme :1

sonrada biraz kitap okurum

yasemin olmaz o benim selam gülşahçım bende nurgül memnun oldum aramıza hoşgeldin. herkes okullu burda ya ne güzel:)) 28 yaşındayım evliyim çocuksuzum

okul iyidir beya

veeee ilk defaa turşu yapıcam kızlarrr bakalımm nasıl olacakk turşu maceram

fasulye turşusu deneme :1

sonrada biraz kitap okurum

karadenizli misin? Onlar cok yapar bunu bi de pisirirler sonra

Kizlar ben geldim canim arkadasimi ziyaret ettim sohbet ettik dertlestik ve geldim..zor bir durum..

Ve simdi uzun zamadir gitmek stedigimiz bir arkadasimiz vardi onlara gidicez..bebegimi hazirliycam..ogluma kavustum geziden geldi..ses gitmis:) yarin oglen macimiz var ama sabah ugrarrim..sonra kazaniesak illa disarida takiliyoruz biraz eeeheptei kazaniyoruz:))

Baska verecegim bir rapor yok simdilik opuyorum hepinizi

Ara bir dilim elmali pasta. Bundan sebep aksama ekmek pilav yemeyecegim.

nası yaa ara bir dilim elmalı pastamı

taam çıkabilirsiniz izin veriyorum hakettin

Canım bende bi işinin çıktığını anladım bende dışarı cıkacaktım riske girmeyelim dedim :)
Rica ederim

Harika okudum-anladım :)

Hoşgeldin Gülsah ben Kübra 20 yaşında elazığlı fen bilgisi ögretmenliği okumaktayım

ama kıskanıoz hep piknikk
İyi eglenceler kaptanım

Özletme kendini Muckkkss

Kızlar ben Yeni eve geldim alışverişteydim . uzun etek almak istiyordum denedim etekte 40 beden çok hoş olduu yakıştırdım kendimee ama bayrama kadar bekleyecem etek boşa gitmesin
Ayrıca kaşe denedim M beden olduu bu kiloyla :)))
çok mutluu oldmm
Gidiyorum ödül yemeğimi yemeye
bol sebzeli makarnaaaaaaaaaaaammmm

iyi günlerde giy eteğini canım
afiyet olsun...

Harika okudum-anladım :)

hoşgeldin aramıza Gülşah. ben de Banu. memnun oldum :) 24 yaşındayım, İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum, tarih öğretmeniyim
ohh ii eğlencaklarrrr örtmenim kaptanımmmm

oh afiyet olsun beybiiiiiiiii sevindim ben de m e girmeneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…