merhaba bende başak, ismin neydi, nerelisin. benimde 5,5 aylık oğlum var ve malum doğum kilolarım
dünkü menüm
sabah
beyaz penir domatesli tost
öğlen
1 ad lahmacun
1 ad ayran
1 kase salata
akşam
1 tabak ciğer sote (yaseminden kıskandım)
2 dilim ekmek
3 lt su
150 sopalı bel çevirme
200 yan bel hareketi
200 yer hareketleri
100 yarım mekik
Biraz bahsetmiştim önceki sayfada. Devam edeyim. Evliyim canım. Bir kızım var 2,5 yaşında. Bir okulda idareciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
uçayım bakalımmm nereye kadarrrNasıl yaEnteresan bir urum bende inceleyeyim bakalım.
Kolay gelsin canım.
Canım benimde gözlerimin kenarlarında ve alnımda kırışıklıklar başladı.Etkili güzel birşeyler biliyorsan özelden markasını atar mısın? Ben hiç kırışık vs için krem kullanmadım.Sadece temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum ancak sanırım artık başlamak lazım. Engin bilgilerinize sığınıyorum
Afiyet olsun canım..Lahmacun yemişsin ama öğle yemeği olarak tercih etmişsin salata ve ayranla süper olmuş gözede batmıyor.Aslında herşeyi yiyebiliriz ama kararında
Fren yap dur kız
Hoşgeldin canım.
Ellerine sağlık canım
Canım pazartesi salı hariç zorunlu hareketleri yaptım ama spordan sayılmazdı.10 dk sürüyor. O yüzden haklısın bu hafta spor yapmadım :26:
oo kaşarlı simit.Afiyet şeker olsun şeker
Hadi bakalım gaza gelmişken bakalım nereye kadar uçabileceksin
hoşgeldin bulbul....iyi olan kazansınBiraz bahsetmiştim önceki sayfada. Devam edeyim. Evliyim canım. Bir kızım var 2,5 yaşında. Bir okulda idareciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
iyi eğlenceler kaptancımmKızlar ben pikniğe gidiyorum. Geç gelirsem haberiniz olsun.Görüşürüz.Öpüldünüz
Kızlar ben pikniğe gidiyorum. Geç gelirsem haberiniz olsun.Görüşürüz.Öpüldünüz
kızlar işten çıkıp güne gidiyorum yineallah sonumu hayır etsin
Hoşgeldin aramıza ben Yasemin:)) Benimde 2 yaşında kızım var :))
hoşgeldin bulbul....iyi olan kazansın
Merhaba canım. Adım Gülşah. Adanalıyım. Evet ya doğum kilosu. Doğumdan önce de ben almaya başlamıştım zaten. Hayatım daha pasif bir sürece girmişti. Doğum da tuzu biberi oldu. 20 aldım. 10'unu verdim. 10'u bende.
Ooooo Nurgüüüll beni bahane edip ciğer sote mi yedin sen
Hoşgeldin aramıza ben Yasemin:)) Benimde 2 yaşında kızım var :))
Memnun oldum canım. Bi de çocuk muhabbeti yaparız seninle o zaman :)
ha ha tamam
yasemin olmaz o benimselam gülşahçım bende nurgül memnun oldum aramıza hoşgeldin. herkes okullu burda ya ne güzel:)) 28 yaşındayım evliyim çocuksuzum
veeee ilk defaa turşu yapıcam kızlarrrbakalımm nasıl olacakk turşu maceram
fasulye turşusu deneme :1
sonrada biraz kitap okurum
okul iyidir beya
karadenizli misin? Onlar cok yapar bunu bi de pisirirler sonra
evet karadenizliyim:) turşu olduktan sonra soğanla incecik doğranıp kavrulurrr ohhh mis gibii
Ara bir dilim elmali pasta. Bundan sebep aksama ekmek pilav yemeyecegim.
Kizlar ben geldim canim arkadasimi ziyaret ettim sohbet ettik dertlestik ve geldim..zor bir durum..
Ve simdi uzun zamadir gitmek stedigimiz bir arkadasimiz vardi onlara gidicez..bebegimi hazirliycam..ogluma kavustum geziden geldi..ses gitmis:) yarin oglen macimiz var ama sabah ugrarrim..sonra kazaniesak illa disarida takiliyoruz biraz eeeheptei kazaniyoruz:))
Baska verecegim bir rapor yok simdilik opuyorum hepinizi
Canım bende bi işinin çıktığını anladım bende dışarı cıkacaktım riske girmeyelim dedim :)Canım ellerine sağlık .Kusura bakma haber vermeden çıktım. Malum 1. sınıflar.Sıra olalım,İstiklal Marşı nı okuyalım derken ancak eve geldim.Mesajını da yine şimdi gördüm.Eve gelince listeyi paylaşırım diye düşünmüştüm ama sen paylaşmışsın bile. Teşekkürler
Harika okudum-anladım :)
Biraz bahsetmiştim önceki sayfada. Devam edeyim. Evliyim canım. Bir kızım var 2,5 yaşında. Bir okulda idareciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Kızlar ben pikniğe gidiyorum. Geç gelirsem haberiniz olsun.Görüşürüz.Öpüldünüz
Kizlar ben geldim canim arkadasimi ziyaret ettim sohbet ettik dertlestik ve geldim..zor bir durum..
Ve simdi uzun zamadir gitmek stedigimiz bir arkadasimiz vardi onlara gidicez..bebegimi hazirliycam..ogluma kavustum geziden geldi..ses gitmis:) yarin oglen macimiz var ama sabah ugrarrim..sonra kazaniesak illa disarida takiliyoruz biraz eeeheptei kazaniyoruz:))
Baska verecegim bir rapor yok simdilik opuyorum hepinizi
Kızlar ben Yeni eve geldim alışverişteydim . uzun etek almak istiyordum denedim etekte 40 beden çok hoş olduu yakıştırdım kendimee ama bayrama kadar bekleyecem etek boşa gitmesin
Ayrıca kaşe denedim M beden olduu bu kiloyla :)))
çok mutluu oldmm
Gidiyorum ödül yemeğimi yemeye
bol sebzeli makarnaaaaaaaaaaaammmm
Harika okudum-anladım :)
ohh ii eğlencaklarrrr örtmenim kaptanımmmmKızlar ben pikniğe gidiyorum. Geç gelirsem haberiniz olsun.Görüşürüz.Öpüldünüz
Kızlar ben Yeni eve geldim alışverişteydim . uzun etek almak istiyordum denedim etekte 40 beden çok hoş olduu yakıştırdım kendimee ama bayrama kadar bekleyecem etek boşa gitmesin
Ayrıca kaşe denedim M beden olduu bu kiloyla :)))
çok mutluu oldmm
Gidiyorum ödül yemeğimi yemeye
bol sebzeli makarnaaaaaaaaaaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?