Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aha ha yok yok abartili degil afiyet olsun canim

Bak hala gozleme diyor yaaaa
Ama menu iyi

. Kiyamammm 2 dilimcik miii yedinn..aiyet olsun canim

Offff sikilirsin simdi tm gun evde:/

Harikaaa afiyet olsun canim..abartilicak bir tehlikesi yok sade obdurmanin " ik olmadigi muddetce" afiyet olsun cicim

Tabi cok geciktim yattiniz
Bende menumu yazaim

Sabah
1 kase sutle musli

Ogle
2 minik crosuon 2-3 catal paates salatasi

Ara
5 yk yulaf gevregi

Aksam
2parmak genisliginde kucuk bir hamur,bol yesillk salata, 2 yk yogurtlu havuc,1 yk taze fasulye

Minik bir dilim pasta ( haftanin kacamagi)

Bugun baya bir cay ictim..hic sevmiyorum iyh cay aslinda ama ikram ettiler bende itiraz edemedim

Spor yok malesef :26:

afiyet olsun

Bugun mutfak alisverisi yapmistim, aldiklarimi arabanin bagajina koyarken guppp kafayi bi vurdum felegim sasti valla nasil agriyo anlatamam kizlar ya sismis bide
nefret ederim başımı çarpmaktan.çok geçmiş oldun.
afiyet olsun ferhan.benim pizzalar hiçte minik iki dilim değildi.büyük boyun 8 parçasının 2 si idi

Son düzenleme:
Memnun oldum Kubra ve Banu. Ay alıntı yaptım bir sürü ceple zor oluyo. Sildim ben de.
Hatice akşam sadece bir elma yedim ben de. Pasta aslında kurabiye şeklinde olandandi. Eve geldim ilaç altı yaptım onu. Farenjit olmuşum dün sabah doktprdaydim. Akşam spora da gidemedim yattim evde.
Sınıf ogretmeniydim canım dün akşama kadar.
Dün gece itibariyle zihin engellilere geçtim :18:

Merhaba 13.Takım ben 5. takımdan Handemi.Nasılsınız bakalım??Efem ben dün yarım dilim Tiramisuyu mideye götürünce Takdir edersinizki kendimi burda buldum.Binevi günah çıkarmaya geldim kızlar Bu hafta daha zor bir hafta olucak çünkü gidicek çok yer var ama kararlıyım yemicem.Kızlar bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:)))

afiyet olsun ferhoşummm

geçmiş olsun canımmm

mmmm tiramisuuuuuuuuuuuuuu yarım dilimden pek bişe olcağını sanmıorum, hem bu hafta kaçamak yapmadıysan onun yerine sayabilirsin. afiyet olsunnn

hoşgeldin canım ismim bilgen
teşekkürler.tiramisu olsa yarım dilimle kalmazdım ben.sen iyi az yemişsin bu hafta başka kaçamak yapma olurmu
günaydın beybileerrrrr

günaydın canım

günaydınlar.bugün izmirden misafirim geliyor.ne kadar burada olabbilirim bilmiyorum.görşürüz arkadaşlar

ben zeynep.ücretsiz izinde 11 aylık bebişi olan bir öğretmenim.hoşgeldin

2 saat spor yap tiramisu uçarak tabağına konsa tanımazsın

günaydın beybileerrrrr
hoş geldin taze örtmen

günaydınlar.bugün izmirden misafirim geliyor.ne kadar burada olabbilirim bilmiyorum.görşürüz arkadaşlar

hadi bakalım,güzel bir gün olsun.

hoşbuldum canımm :) ay şu kursum başlasa da, sınava hazırlanmaya başlasamm artıkk gerçi test çözmeye başladım amaa

kolay gelsin.inşallah kazanırsın.çalışan kadınların bir hafta sonu var.ev işi çamaşır,ütü,alışveriş,evlenince anlarsın banucum

Heeyoooooo nabersiniz kizlar

banu sikayetci modundasin bakiyomda bacim ee hafta ici sen giremiyosun hafta sonuda millet olmuyo fena aslinda dimi

kafamin sisi hala gecmedi agriy yaw
snra aof e mail attim kayit yenilemek icin gerci onceden kaydim vardi ama sinavlara girememistim
allah nasip ederse bu sene kaydimi yenileyim dis ticaret e devam etmeye niyetim var insaaalllaah

mutfak dolaplarini silip yerlestircem iki hafta icinde karisik kurusuk bisiler oluyo hos nasil oluyorsa onu anlamiyorum ama
sonra kendime kisir yapcam hani sozum vardiya 53 u gorunce kissirrr yiycem diyin hihihi

bide canim sarma istiyo, hep banunun sucu :26:

:76::76::76::76::76:

:111::111:
:119::119::119::119:​

Son düzenleme:
gene 5. takımmm
uzatmayım direk konuya gireyim off bu yazılar küçültülemiyormuyduu yaaaa...
direk gireyim dedim ama kemmm kümmmmmm ....
amann offf olayı yumuşatıyım diye uğraştım ama benimkisi yumşuycak gibi deyil,arkadaşlar ben dün gece direk refleks olarak kendimi gecenın 1 de (ölçü olarak,kalın bir üçken peynir)çikülata yerken buldum bu arada 4 tanede kıraker yemişştiimm,ooff ben koca boğazlımı neyim yaaaa.
artık insaflı:2::2: (yada yönlendirmeyim insaflı ,insafsız)yorumları beklıyoruzz.hatta bence yorum yapmayın siz çok sıkııııı bu yorum yazma işi genede siz bilirsinizzzz
ay ben bir gidiyim yoksa aramızda bir bağ kurulur sürekli gelirim falan..

kolay gelsin.inşallah kazanırsın.çalışan kadınların bir hafta sonu var.ev işi çamaşır,ütü,alışveriş,evlenince anlarsın banucum

biliom canım yaa şimdiden sıkıntısı sardı ki ortada aday bile yokk

iyiyiz beybi sen nassın şişik kafa gıcığa bak yaaaaa, sen gözlemeleri söleyince bizim canımız çekmiodu sanki, te allammm bu arada aöf hayırlı olsun inşallah datluşşşş

:76::76::76::76::76:

:111::111:
:119::119::119::119:​

çatlak hatunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…