Menüm.Bugün abarttım baştan söyleyeyimHep kuş kadar diyordunuz bugün deve kuşu gibi oldu
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
Domates,peynir
Azcık patates kızartması
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domates peynirli sandiviç
ARA(Ara değil öğün olmuş)
2 tane közlenmiş biber turşusu(Bu ara sardım çok güzel yapmışım ne yapayım:)
1 dilim ekmek
AKŞAM
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim ekmek(Son ekmeğim ama bana yuh yani)
... ve karsinizda bugun ki menumm
Kahvalti
Yarim dilim ispanakli yarim dilim patatizli gozleme (mmmhh enfesti vallaha)
1 zeytin minnak sari peynir
Ara
1 sert nektarin, 1 kivi, yarim dilim elma vee yarim dilim mango
Oglen
Bir tabak pirasa yemegi, salata, bir dilim ekmek
Ara
biraz kuruyemis
Aksam
BIR kase salataya bir dilim tavuk salam dogradim uc kasik yogurtla yidim
bidenede mandalina
1 saat kadam yuruyus
. Kiyamammm 2 dilimcik miii yedinn..aiyet olsun canimmenüm
sabah:1 yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
bir domates
5 zeytin
kk peynir
öğle:2 kaşık türlü
1 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmek
akşam : 2dilim pizza(ilk kez yaptım ama herkes hayran kaldı)
1 bardak zero
ara :1 ölçü dondurma
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
kilo veremedimya kendimi kutladım bu akşam
kızlar unutmadan yazayım;cumartesi,pazar sabah 7 den akşama kadar elektrik kesintisi olacakmış.malum tanzanyada yaşıyorum.buralarda olmayacağım.kaptanımlı izinli olabilir miyim?elektrik gelince yazmaya çalışırım.
Arkadaşım bizde kızlar pek giremedim o yüzden
Menümü yazacam :)
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara: nescafe ( sade)
Akşam :
1 tabak makarna Sebzeli
4 adet ızgara köftee
Ara:
1 tane vanilyalı sundy
1 armut 1 dilim karpuz :))
Spor çok dışarda gezdmmm
afiyet olsunArkadaşım bizde kızlar pek giremedim o yüzden
Menümü yazacam :)
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara: nescafe ( sade)
Akşam :
1 tabak makarna Sebzeli
4 adet ızgara köftee
Ara:
1 tane vanilyalı sundy
1 armut 1 dilim karpuz :))
Spor çok dışarda gezdmmm
nefret ederim başımı çarpmaktan.çok geçmiş oldun.Bugun mutfak alisverisi yapmistim, aldiklarimi arabanin bagajina koyarken guppp kafayi bi vurdumfelegim sasti valla nasil agriyo anlatamam kizlar ya sismis bide
afiyet olsun ferhan.benim pizzalar hiçte minik iki dilim değildi.büyük boyun 8 parçasının 2 si idiTabi cok geciktim yattiniz
Bende menumu yazaim
Sabah
1 kase sutle musli
Ogle
2 minik crosuon 2-3 catal paates salatasi
Ara
5 yk yulaf gevregi
Aksam
2parmak genisliginde kucuk bir hamur,bol yesillk salata, 2 yk yogurtlu havuc,1 yk taze fasulye
Minik bir dilim pasta ( haftanin kacamagi)
Bugun baya bir cay ictim..hic sevmiyorum iyh cay aslinda ama ikram ettiler bende itiraz edemedim
Spor yok malesef :26:
Tabi cok geciktim yattiniz
Bende menumu yazaim
Sabah
1 kase sutle musli
Ogle
2 minik crosuon 2-3 catal paates salatasi
Ara
5 yk yulaf gevregi
Aksam
2parmak genisliginde kucuk bir hamur,bol yesillk salata, 2 yk yogurtlu havuc,1 yk taze fasulye
Minik bir dilim pasta ( haftanin kacamagi)
Bugun baya bir cay ictim..hic sevmiyorum iyh cay aslinda ama ikram ettiler bende itiraz edemedim
Spor yok malesef :26:
Memnun oldum Kubra ve Banu. Ay alıntı yaptım bir sürü ceple zor oluyo. Sildim ben de.
Hatice akşam sadece bir elma yedim ben de. Pasta aslında kurabiye şeklinde olandandi. Eve geldim ilaç altı yaptım onu. Farenjit olmuşum dün sabah doktprdaydim. Akşam spora da gidemedim yattim evde.
Sınıf ogretmeniydim canım dün akşama kadar.
Dün gece itibariyle zihin engellilere geçtim :18:
Merhaba 13.Takım ben 5. takımdan Handemi.Nasılsınız bakalım??Efem ben dün yarım dilim Tiramisuyu mideye götürünce Takdir edersinizki kendimi burda buldum.Binevi günah çıkarmaya geldim kızlarBu hafta daha zor bir hafta olucak çünkü gidicek çok yer var ama kararlıyım yemicem.Kızlar bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:)))
hoşgeldin canım ismim bilgenMemnun oldum Kubra ve Banu. Ay alıntı yaptım bir sürü ceple zor oluyo. Sildim ben de.
Hatice akşam sadece bir elma yedim ben de. Pasta aslında kurabiye şeklinde olandandi. Eve geldim ilaç altı yaptım onu. Farenjit olmuşum dün sabah doktprdaydim. Akşam spora da gidemedim yattim evde.
teşekkürler.tiramisu olsa yarım dilimle kalmazdım ben.sen iyi az yemişsin bu hafta başka kaçamak yapma olurmuMerhaba 13.Takım ben 5. takımdan Handemi.Nasılsınız bakalım??Efem ben dün yarım dilim Tiramisuyu mideye götürünce Takdir edersinizki kendimi burda buldum.Binevi günah çıkarmaya geldim kızlarBu hafta daha zor bir hafta olucak çünkü gidicek çok yer var ama kararlıyım yemicem.Kızlar bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
günaydın beybileerrrrr
ben zeynep.ücretsiz izinde 11 aylık bebişi olan bir öğretmenim.hoşgeldinMemnun oldum Kubra ve Banu. Ay alıntı yaptım bir sürü ceple zor oluyo. Sildim ben de.
2 saat spor yap tiramisu uçarak tabağına konsa tanımazsınMerhaba 13.Takım ben 5. takımdan Handemi.Nasılsınız bakalım??Efem ben dün yarım dilim Tiramisuyu mideye götürünce Takdir edersinizki kendimi burda buldum.Binevi günah çıkarmaya geldim kızlarBu hafta daha zor bir hafta olucak çünkü gidicek çok yer var ama kararlıyım yemicem.Kızlar bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
hoş geldin taze örtmengünaydın beybileerrrrr
günaydınlar.bugün izmirden misafirim geliyor.ne kadar burada olabbilirim bilmiyorum.görşürüz arkadaşlar
hoş geldin taze örtmen
hoşbuldum canımm :) ay şu kursum başlasa da, sınava hazırlanmaya başlasamm artıkkgerçi test çözmeye başladım amaa
kolay gelsin.inşallah kazanırsın.çalışan kadınların bir hafta sonu var.ev işi çamaşır,ütü,alışveriş,evlenince anlarsın banucum
Heeyoooooo nabersiniz kizlar
banu sikayetci modundasin bakiyomda bacim ee hafta ici sen giremiyosun hafta sonuda millet olmuyo fena aslinda dimi
kafamin sisi hala gecmedi agriy yaw
snra aof e mail attim kayit yenilemek icin gerci onceden kaydim vardi ama sinavlara girememistim
allah nasip ederse bu sene kaydimi yenileyim dis ticaret e devam etmeye niyetim var insaaalllaah
mutfak dolaplarini silip yerlestircem iki hafta icinde karisik kurusuk bisiler oluyo hos nasil oluyorsa onu anlamiyorum ama
sonra kendime kisir yapcam hani sozum vardiya 53 u gorunce kissirrr yiycem diyin hihihi
bide canim sarma istiyo, hep banunun sucu :26:
:76::76::76::76::76:
:111::111:
:119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?