Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah be canımm, keşke 1de değil de hiç olmazsa akşamüstü yerken bulsaydın kendinii ama nefis işte, saat kaçta devreye gireceği belli değil ki afiet olsun, artık olan olmuş. önündeki maçlara bakk ama bence bir daha olmasın

örtmenim kaptanım nerde yaaa:44::44: dün dedi mi bi yere gitceğini falannn:44: grupta yer var mııııı aceepppppppppppppp

off ya yine bu durum çok sıkıcı olmaya başladı ama. o kadar alıntı yapıyorum cevap yazıyorum cevapla butonuna basıyorum üye girişi yapın diyo paaaattttlaaaayyyzzzaaaammm yaa. herekese afiyet olsun haticecim bence normal bi menü çok bulmadım her zaman olması gereken menü aslında. 5. takımdan buraya düşen arkadaşlarada afiyet olsun diyorum :))) mankenleri düşünün kalorisini düşünün onu yakmak için ne kadar spor yapmanız gerekecek onu düşünün.

Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz

bende dünki menümü paylaşayım

sabah
çavdar sandiwiç ekmeğne domates beyaz penir biber marul
1 haşlanmış yumurta

öğle
çeğrek ekmeğe domates peynir sandiwiç ( yarım ekmekti yarısını öğlen yarısını akşam üstü yedim)

ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç

akşam
1 tabak ciğer sote

3 lt su
spor yok

hoşgeldiinn nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik? biz bıraktığın gibiyiz. özlettin kendini ya uzun zaman oldu gelmedin bu kadarmı sıkılmıştın bizden biz 1. olmayı umud ediyoduk ama demekki bizden iyiler de varmış bu hafta.

Ekmek fazla olmuş onun haricinde güzel bir menü

ekmek harici güzel afiyet olsun canımm

Hoşbulduk canım iyiyim. Hamilelik şimdilik idare eder. Mide bulantıları, halsizlik, yorgunluk zorluyor biraz. Onun haricinde güzel herşey. Sizden sıkılmak mı? Duymayayım bi daha. Sadece çok yoğunum bu aralar. Kızım ilkokula başladı, kardeşim sözlendi, hamilelik derken hiç fırsatım olmadı. Ama bundan sonra arada bir fırsat buldukça bakarım. Gerçi geçmişi okuyamıyorum ama anlık muhabbette idare eder.

Haftayada birincilik bekliyorum o zaman takımdan.

Hoşgeldin canımmm ..

Afiyet olsun canım :)

Eki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii

altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff

Bende çok begendiiiimmmmmm
Ve bu resmi masaüstü resim yap motive ol :)
Ben rihannayı kullanıyorum motive olrak hahaa

Selam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi

Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Bebeklede duramiycam ama ,,bilmiyorum

Birazda cikicaz kacta glirim bilmiyorum..haber vermek istedim
Gorusuruz kizlar

çok geçmiş olsun ferhancımmm, Allah şifa versin eşinee
İyi bir motive kaynağı bence zayıflayınca daha iyilerini giyebileceğini düşün

evet canım öyle yapıorum ben de, bu resme bakıp annemin yaptığı envai çeşit hamur işinden uzak duruorumm

hoşgeldin beybiii

Bende çok begendiiiimmmmmm
Ve bu resmi masaüstü resim yap motive ol :)
Ben rihannayı kullanıyorum motive olrak hahaa

yapcam taammmm

Geçmişşşşş olsunnn canım üzüldüm inş en yakın zamanda düzelirr :44:

Geçmiş olsun canım ya kötü bir gece olmuş umarım bir an önce sağlığınıza kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…