gene 5. takımmm
uzatmayım direk konuya gireyimoff bu yazılar küçültülemiyormuyduu yaaaa...
direk gireyim dedim ama kemmm kümmmmmm ....
amann offf olayı yumuşatıyım diye uğraştım ama benimkisi yumşuycak gibi deyil,arkadaşlar ben dün gece direk refleks olarak kendimi gecenın 1 de (ölçü olarak,kalın bir üçken peynir)çikülata yerken buldumbu arada 4 tanede kıraker yemişştiimm,ooff ben koca boğazlımı neyim yaaaa.
artık insaflı:2::2: (yada yönlendirmeyim insaflı ,insafsız)yorumları beklıyoruzz.hatta bence yorum yapmayın siz çok sıkııııı bu yorum yazma işi genede siz bilirsinizzzz
ay ben bir gidiyimyoksa aramızda bir bağ kurulur sürekli gelirim falan..
Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
bende dünki menümü paylaşayım
sabah
çavdar sandiwiç ekmeğne domates beyaz penir biber marul
1 haşlanmış yumurta
öğle
çeğrek ekmeğe domates peynir sandiwiç ( yarım ekmekti yarısını öğlen yarısını akşam üstü yedim)
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğle
çeğrek ekmeğe domates peynir sandiwiç ( yarım ekmekti yarısını öğlen yarısını akşam üstü yedim)
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
hoşgeldiinn nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik? biz bıraktığın gibiyiz. özlettin kendini ya uzun zaman oldu gelmedin bu kadarmı sıkılmıştın bizdenbiz 1. olmayı umud ediyoduk ama demekki bizden iyiler de varmış bu hafta.
Eki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii
altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğle
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
Eki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii
altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
Selam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi
Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Bebeklede duramiycam ama ,,bilmiyorum
Birazda cikicaz kacta glirim bilmiyorum..haber vermek istedim
Gorusuruz kizlar
İyi bir motive kaynağı bence zayıflayınca daha iyilerini giyebileceğini düşün
Ben geldimmmm
Bende çok begendiiiimmmmmm
Ve bu resmi masaüstü resim yap motive ol :)
Ben rihannayı kullanıyorum motive olrak hahaa
Selam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi
Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Gorusuruz kizlar
Selam kizlar
Gorusuruz kizlar
13. Takımın güzel çıtırları GÜNAYDIIIIINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?