Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
hoşgeldin ebru.bizde durum hala aynı,şişmanız,zayıflamak için debeleniyoruz

afiyet olsun.

kızın artık okullu oldu,sınıfları doldurdu kardeşinide tebrik ederim.
çok geçmiş olsun ferhan.eşine de acil şifalar dilerim.

eşine çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin....
hoşgeldin canım....
afiyet olsunn ne güzel menüü böyle spor yok ara da saandviç varr
afiyet olsun canımm
oh ohhh bu kadar yoğunlukta yorulmuşsundur da
Eki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii

altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
uzun boylu olmadığımdann elbiseye bakmıyorum bilee
ama ayakkabılarr çok hoşmuşş....
hoşgeldin beyaaa
kolay gelsin.inşallah kazanırsın.çalışan kadınların bir hafta sonu var.ev işi çamaşır,ütü,alışveriş,evlenince anlarsın banucum
allahh yardımcımız olsun yaa bekarken yine tmm da evlenince tüm sorumluluk bayanlardaa
ohhh afiyetlerrr olsunn kısırıdaa yermişizzz...

afiyet olsun canım...

İMDAAAATTTT buraya mı baksam face mi baksam şaşırdım.Face te 200 mesajlık muhabbet devam ediyor.Burası boş kaldı.Kızlar buraya gelin .

Afiyet olsun canım .

Hayırlı olsun. Tain için mi branş değiştirdin?

günaydınlar.bugün izmirden misafirim geliyor.ne kadar burada olabbilirim bilmiyorum.görşürüz arkadaşlar
Kolay gelsin canım görüşürüz.
Hayırlı olsun evat et bakalım.

İyiyiz canım sen nasılsın? Teşekkür ederiz.İnşallah haftayada 1. oluruz

Sende benim gibi ekmekçi çıktın. Afiyet olsun canım.

Eki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii

altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
Ben elbiseyi beğenmedim . Sen 42 ol daha güzellerini bulursun.

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede iyileşir.Kendine iyi bak görüşürüz
Memnun oldum Bilgen ve Zeynep. Ne pozitif bi takım burası
Çoookkk . Birde gevezeler ki sorma

günaydın canım örtmenim, kaptanımm

senden olsa olsa kıtır olurrr
Günaydın canım Burdan da günaydın

kızlarrr sizce yemek için kendime sosisli makarna salatası yapsam mı ne dersiniz ağır olur mu?
Bence ağır olur. Hem sosis içinde ne var belli değil. ben salam sosis türevlerini sağlıklı bulmuyorum. Başka birşeyler yapabilirisin.

kızlarr az önce karar verdim. 97i görene kadar sırf proteinle besleneceğim, bir nevi dukan atak evresi yapacağımm. yoksa 100 altına inmem için 1.5 ay bekllemem gerek. ama istemiorum. 97i görünce yine normale dönerim. neden 99 değil de 97, çünkü dukandan normal diyete geçince 2 3 kg oynama oluo. 100ün üstüne çıkmam bari mantığıyla

tmmdır kızlarrr yapmıyorumm:)))

hayırlı olsn şimdiden canım pek dukan bilmyrm krep dısınndaaa

saol beybi. işte 97 olana kdr, ne sebze ne meyve yiebilcem süt ve süt ürünleri, yumurta, tavuk, balık, et ve ürünleri başka bişe yok

olabilir belki dediğin ancak kabızlık yapma ihtimali yüksek...bende bi aralar yapmıştım ama ben sebzede yiyordum yanında ve sınır yoktu istediğim kadar yiyodum....

bende katılabilir miyiimmmmm?
Tabii ki

Hayırlı olsun canım.

Kübracım bizde protein ağırlıklı beslenelim. Dukanı ben pek yapamıyorum ama menülerde proteini arttılaralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…