13. Takımın güzel çıtırları GÜNAYDIIIIINNN
O çıtırrr benimmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydınnn canımmmm
selam kızlarrrrrrrrr bi geçmişe bakayımm neler kaynatıldı:)
hoşgeldin ebru.bizde durum hala aynı,şişmanız,zayıflamak için debeleniyoruzSelam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
afiyet olsun.bende dünki menümü paylaşayım
sabah
çavdar sandiwiç ekmeğne domates beyaz penir biber marul
1 haşlanmış yumurta
öğle
çeğrek ekmeğe domates peynir sandiwiç ( yarım ekmekti yarısını öğlen yarısını akşam üstü yedim)
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
kızın artık okullu oldu,sınıfları doldurduHoşbulduk canım iyiyim. Hamilelik şimdilik idare eder. Mide bulantıları, halsizlik, yorgunluk zorluyor biraz. Onun haricinde güzel herşey. Sizden sıkılmak mı? Duymayayım bi daha. Sadece çok yoğunum bu aralar. Kızım ilkokula başladı, kardeşim sözlendi, hamilelik derken hiç fırsatım olmadı. Ama bundan sonra arada bir fırsat buldukça bakarım. Gerçi geçmişi okuyamıyorum ama anlık muhabbette idare eder.
Haftayada birincilik bekliyorum o zaman takımdan.
çok geçmiş olsun ferhan.eşine de acil şifalar dilerim.Selam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi
Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Bebeklede duramiycam ama ,,bilmiyorum
Birazda cikicaz kacta glirim bilmiyorum..haber vermek istedim
Gorusuruz kizlar
eşine çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin....Selam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi
Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Gorusuruz kizlar
hoşgeldin canım....Selam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
afiyet olsunn ne güzel menüü böyle spor yok ara da saandviç varrbende dünki menümü paylaşayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğle
çeğrek ekmeğe domates peynir sandiwiç ( yarım ekmekti yarısını öğlen yarısını akşam üstü yedim)
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
oh ohhh bu kadar yoğunlukta yorulmuşsundur daHoşbulduk canım iyiyim. Hamilelik şimdilik idare eder. Mide bulantıları, halsizlik, yorgunluk zorluyor biraz. Onun haricinde güzel herşey. Sizden sıkılmak mı? Duymayayım bi daha. Sadece çok yoğunum bu aralar. Kızım ilkokula başladı, kardeşim sözlendi, hamilelik derken hiç fırsatım olmadı. Ama bundan sonra arada bir fırsat buldukça bakarım. Gerçi geçmişi okuyamıyorum ama anlık muhabbette idare eder.
Haftayada birincilik bekliyorum o zaman takımdan.
uzun boylu olmadığımdannEki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii
altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
hoşgeldin beyaaaBen geldimmmm
allahh yardımcımız olsun yaa bekarken yine tmm da evlenince tüm sorumluluk bayanlardaakolay gelsin.inşallah kazanırsın.çalışan kadınların bir hafta sonu var.ev işi çamaşır,ütü,alışveriş,evlenince anlarsın banucum
ohhh afiyetlerrr olsunn kısırıdaa yermişizzz...Heeyoooooo nabersiniz kizlar
banu sikayetci modundasin bakiyomda bacim ee hafta ici sen giremiyosun hafta sonuda millet olmuyo fena aslinda dimi
kafamin sisi hala gecmedi agriy yaw
snra aof e mail attim kayit yenilemek icin gerci onceden kaydim vardi ama sinavlara girememistim
allah nasip ederse bu sene kaydimi yenileyim dis ticaret e devam etmeye niyetim var insaaalllaah
mutfak dolaplarini silip yerlestircem iki hafta icinde karisik kurusuk bisiler oluyo hos nasil oluyorsa onu anlamiyorum ama
sonra kendime kisir yapcam hani sozum vardiya 53 u gorunce kissirrr yiycem diyin hihihi
bide canim sarma istiyo, hep banunun sucu :26:
Tabi cok geciktim yattiniz
Bende menumu yazaim
Sabah
1 kase sutle musli
Ogle
2 minik crosuon 2-3 catal paates salatasi
Ara
5 yk yulaf gevregi
Aksam
2parmak genisliginde kucuk bir hamur,bol yesillk salata, 2 yk yogurtlu havuc,1 yk taze fasulye
Minik bir dilim pasta ( haftanin kacamagi)
Bugun baya bir cay ictim..hic sevmiyorum iyh cay aslinda ama ikram ettiler bende itiraz edemedim
Spor yok malesef :26:
hoşgeldin seminecimmm
İMDAAAATTTT buraya mı baksam face mi baksam şaşırdım.Face te 200 mesajlık muhabbet devam ediyor.Burası boş kaldı.Kızlar buraya gelin .
kızlarrr sizce yemek için kendime sosisli makarna salatası yapsam mı ne dersiniz ağır olur mu?
Afiyet olsun canım .Tabi cok geciktim yattiniz
Bende menumu yazaim
Sabah
1 kase sutle musli
Ogle
2 minik crosuon 2-3 catal paates salatasi
Ara
5 yk yulaf gevregi
Aksam
2parmak genisliginde kucuk bir hamur,bol yesillk salata, 2 yk yogurtlu havuc,1 yk taze fasulye
Minik bir dilim pasta ( haftanin kacamagi)
Bugun baya bir cay ictim..hic sevmiyorum iyh cay aslinda ama ikram ettiler bende itiraz edemedim
Spor yok malesef :26:
Hayırlı olsun. Tain için mi branş değiştirdin?Memnun oldum Kubra ve Banu. Ay alıntı yaptım bir sürü ceple zor oluyo. Sildim ben de.
Hatice akşam sadece bir elma yedim ben de. Pasta aslında kurabiye şeklinde olandandi. Eve geldim ilaç altı yaptım onu. Farenjit olmuşum dün sabah doktprdaydim. Akşam spora da gidemedim yattim evde.
Sınıf ogretmeniydim canım dün akşama kadar.
Dün gece itibariyle zihin engellilere geçtim :18:
Kolay gelsin canım görüşürüz.günaydınlar.bugün izmirden misafirim geliyor.ne kadar burada olabbilirim bilmiyorum.görşürüz arkadaşlar
Hayırlı olsun evat et bakalım.Heeyoooooo nabersiniz kizlar
banu sikayetci modundasin bakiyomda bacim ee hafta ici sen giremiyosun hafta sonuda millet olmuyo fena aslinda dimi
kafamin sisi hala gecmedi agriy yaw
snra aof e mail attim kayit yenilemek icin gerci onceden kaydim vardi ama sinavlara girememistim
allah nasip ederse bu sene kaydimi yenileyim dis ticaret e devam etmeye niyetim var insaaalllaah
mutfak dolaplarini silip yerlestircem iki hafta icinde karisik kurusuk bisiler oluyo hos nasil oluyorsa onu anlamiyorum ama
sonra kendime kisir yapcam hani sozum vardiya 53 u gorunce kissirrr yiycem diyin hihihi
bide canim sarma istiyo, hep banunun sucu :26:
İyiyiz canım sen nasılsın? Teşekkür ederiz.İnşallah haftayada 1. oluruzSelam kızlar ne var ne yok? Nasıl gidiyor? Bu arada tebrik ederim 3. olmuşsunuz
Sende benim gibi ekmekçi çıktınbende dünki menümü paylaşayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğle
ara
çeğrek ekmeğe sandiwiç
akşam
1 tabak ciğer sote
3 lt su
spor yok
Ben elbiseyi beğenmedimEki Görüntüle 520322 resmen elbiseyee öldümmmmmmmmmmmmmmm, neden 42ye kadar kiii
altına da bu ayakkabılar ii gider Eki Görüntüle 520323 Eki Görüntüle 520324 off ki ne oofffffffffffffffff
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede iyileşir.Kendine iyi bak görüşürüzSelam kizlar
Gorusuruz kizlar
Çoookkk . Birde gevezeler ki sormaMemnun oldum Bilgen ve Zeynep. Ne pozitif bi takım burası
Günaydın canımgünaydın canım örtmenim, kaptanımm
senden olsa olsa kıtır olurrr
Bence ağır olur. Hem sosis içinde ne var belli değil. ben salam sosis türevlerini sağlıklı bulmuyorum. Başka birşeyler yapabilirisin.kızlarrr sizce yemek için kendime sosisli makarna salatası yapsam mı ne dersiniz ağır olur mu?
Afiyet olsun canım .
Hayırlı olsun. Tain için mi branş değiştirdin?
Kolay gelsin canım görüşürüz.
Hayırlı olsun evat et bakalım.
İyiyiz canım sen nasılsın? Teşekkür ederiz.İnşallah haftayada 1. oluruz
Sende benim gibi ekmekçi çıktın. Afiyet olsun canım.
Ben elbiseyi beğenmedim. Sen 42 ol daha güzellerini bulursun.
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede iyileşir.Kendine iyi bak görüşürüz
Çoookkk . Birde gevezeler ki sorma
Günaydın canımBurdan da günaydın
Bence ağır olur. Hem sosis içinde ne var belli değil. ben salam sosis türevlerini sağlıklı bulmuyorum. Başka birşeyler yapabilirisin.
kızlarr az önce karar verdim. 97i görene kadar sırf proteinle besleneceğim, bir nevi dukan atak evresi yapacağımm. yoksa 100 altına inmem için 1.5 ay bekllemem gerek. ama istemiorum. 97i görünce yine normale dönerim. neden 99 değil de 97, çünkü dukandan normal diyete geçince 2 3 kg oynama oluo. 100ün üstüne çıkmam bari mantığıyla
hayırlı olsn şimdiden canım pek dukan bilmyrm krep dısınndaaa
saol beybi. işte 97 olana kdr, ne sebze ne meyve yiebilcemsüt ve süt ürünleri, yumurta, tavuk, balık, et ve ürünleri başka bişe yok
saol beybi. işte 97 olana kdr, ne sebze ne meyve yiebilcemsüt ve süt ürünleri, yumurta, tavuk, balık, et ve ürünleri başka bişe yok
Tabii kibende katılabilir miyiimmmmm?
Hayırlı olsun canım.kızlarr az önce karar verdim. 97i görene kadar sırf proteinle besleneceğim, bir nevi dukan atak evresi yapacağımm. yoksa 100 altına inmem için 1.5 ay bekllemem gerek. ama istemiorum. 97i görünce yine normale dönerim. neden 99 değil de 97, çünkü dukandan normal diyete geçince 2 3 kg oynama oluo. 100ün üstüne çıkmam bari mantığıyla
Tabii ki
Hayırlı olsun canım.
Kübracım bizde protein ağırlıklı beslenelim. Dukanı ben pek yapamıyorum ama menülerde proteini arttılaralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?