Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sis olan kafami facede daha bi sisirdiniz kizlar(ne cene varmis beyaw helede banu helede banu:2:)
bende kisir esliginde kk sorfu yaparak kafa dinleyim didim

Son düzenleme:
gazan mubarek ola banu cum bu yolda bol sabir dilerim, yaparsin inaniyorummm

ferhancim gecmis olsun esine umarim biran once sagligina kavusur ..

sis olan kafami facede daha bi sisirdiniz kizlar(ne cene varmis beyaw helede banu helede banu:2:)
bende kisir esliginde kk sorfu yaparak kafa dinleyim didim
ooo afiyet olsun.Yeşilliği bol bulguru az olsun

tabiside kusum kos gel beklirem
Bana da bana da

çıtırrr ekmekleee ımmmmm
Kısırın ekmekle yendiğini ilk sizden duydum Kısır deyince benim aklıma bol nar ekşisi gelir .

ooo afiyet olsun.Yeşilliği bol bulguru az olsun

Bana da bana da

Kısırın ekmekle yendiğini ilk sizden duydum Kısır deyince benim aklıma bol nar ekşisi gelir .

Ekmekle denemelisin ama Zayıf oluncaa
somun ekmek ile süperr ötesi gerçiben bulgur pilavını bile ekmekle yerdim patates salatasını aman amannn
haketmişim kilo almayıı

Ekmekle denemelisin ama Zayıf oluncaa
somun ekmek ile süperr ötesi gerçiben bulgur pilavını bile ekmekle yerdim patates salatasını aman amannn
haketmişim kilo almayıı
Patates salatası okeyde kısır:44: Neyse o günler geride kaldı diyelim.Şimdi kısırın üstüne bol nar ekşisi ve salata ile yiyelim. Daha lezzetli.

kısır diye diyeee bende gittim kendimeeee bulgur haşladımmm yarım tabaktan az fazla yedim ama ne güzel doyurduu içince yeşilmercimekte vardı ayranla misss misssss
Afiyet olsun Semine. Akşam hafif birşeyler ye olur mu?

Kızlar biz Kübra ile bugün en az 45 dakika yürümeye karar verdik.Bize katılmak isteyen olursa bekleriz. Ayrıca sporumuzu tablo olarak paylaşan olursa daha özendirici olur diye düşünüyorum.Daha öncede belirtmiştim. İsteyen tablo isteyen normal paylaşsın.

kızlarrrr ismekte arapça kursuna kayıt oldummmmmmmmm

ingilizce 2.kademeye de olcaktım ama orda sadece 1.seviye vardııı

HAyırlısı olsun canım

Bundan sonra spora çok önem verelim bencede kızlar..
Biliyorsunuzki Önemli olan İncelmek sıkılaşmak ..
Bende tablo yapacam bu hafta hergün sporumuda yapacamm..
Hepberaber yapalım bence

vay arkadaş acıktım yaa kısır, patates salatası laflarındann ayy kesin beynim yemiş gibi algıladıı şimdiii off sizz oofffffffff

Bence de hepberaber yapalım.
Çok iyi bir grup ve arkadaşlığımız var. Bizim grupta yanlış anlaşılma,kırılmaca da yok.
Herkes spor yapacak. Yapmayacaklar sebebi ile bildirecek. Bu hafta 1. olacağız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…