- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
BÜTÜN TAKIMLARIN DİKKATİNE
Yeterli oyla yürürlüğe giren 11.maddemiz gereği yaptığım işlemler:
1- Altı aydır kendisinden haber alınamayan izinli arkadaşlarımızı diskalifiye ederek, diskalifiye listemize ekledim.
Altı ay: 24 hafta
276.etap - 24 hafta : 252.etap
Yani ;152.etap ve öncesinde izne ayrılmış olan yarışmacılar böylece diskalifiye edilmiş oldu.
Bu kuralla diskalifiye edilen arkadaşlarımızı, diğerlerinden ayırmak için yanlarına (*) işareti koydum ki; kurunun yanında yaş da yanmasın. Müdahele etmeniz gerektiğinde üye neden diskalifiye edilmiş, bilin diye.
Bundan sonra da aynı işaretle liste güncellenecek. Örneğin; önümüzdeki etap 152. etapta izne ayrılanlar diskalifiye olacak.
Listemizin son hali şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-5.html#post26661317
2- Bendeki yarışmacı listesine izin sütunu ekledim. Ve şu anda izinli görünenlerin yanına 1 yazdım. Her izin alma döneminde bu sayı artacak.
Senede 6 kez izin kullanma haklarındaki sene tanımı: 28 Eylül 2012-28 Eylül 2013
Listemin görünümü şöyle oldu:
afiyet olsun ortiMenüm :
Sabah :
peynir domates
3 zeytn
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ögle:
1 dilim karpuz
4 adet lahana sarması
1 dilim börek
2 dilim salam
Ara:
nescafee
Akşam :
yoğurtlu garnütr
Sporum
- 45 Dk Yürüme koşma
- 15 dk bisiklet
Zorunlu hareketler
- 100 twister
- 100 yan bel hareketi
- 100 bacak hareketi
Zeynep ten önce geldiiimmmm,Zeynep ten önce geldiimmmm
günaydın ferhanHaha dis cerceve oldu yarinda icini yaparim
Arkadaslar aradi aradi aradi saolsun cesitli bobrek tasi dusurme anilarini dinledim uzadi baya geciktim herkescikler yatmis bendevyatttaAammm
Herkese iyi geceler
Zeynebede simdiden gunaydiiiiiinnnn hehe
günaydın beybilleerrrrrrrrrrrrrr.ben de 9da uyanırdım normalde ama, saat 7 gibi bi uyandım boğazım kurumuş, zor nefes alıorum, öksür öksür delircektimmm napiim ne ediim dedim gittim bir tk bal attım ağzıma, sonra uyumuşum 1 saat oldu uyanalı da ooffff yaaaaaa hasta olmaktan nefret edioruumm
günaydın beybilleerrrrrrrrrrrrrr.ben de 9da uyanırdım normalde ama, saat 7 gibi bi uyandım boğazım kurumuş, zor nefes alıorum, öksür öksür delircektimmm napiim ne ediim dedim gittim bir tk bal attım ağzıma, sonra uyumuşum 1 saat oldu uyanalı da ooffff yaaaaaa hasta olmaktan nefret edioruumm
sabah 8.30 gibi uyandım.kociişi işe çağırdılar.onu gönderdim.hazır evde yokkan sporumu tamamladım,o varken olmuyor.sonra duş,kahvaltı ancak gelebildim.ha bu arada dün gece ve bu sabah elektrik kesildi ama şükür ki çok uzun sürmedi.
Gunaydin keyifli pazarlar herkeese, burda minik bir tepe var oraya dogru yuruyesim var bu sabah
mm aklimda bisi var neysediyorum bendaa cuma ve cumanin msj sayisini atmamistim hemen atayim onu bugun yayimlanir heralde, hay allah sigarayi
cayin icine dusurdum tamda yeni yakmistim
bacıcan kovamadın şu hastalığı,bas poposuna tekmey,yeter artık sende kaldığı.
ilik balli sutle bogazini yumusat dikkat et kendine cicekim ya kiyamam sana been
ıyk sigara mı, hiç yakıştıramadım sana beybi
valla sorma zeynebim ya, tam kovcamm belalı sınıfıma dersim oluo bağırmaktan helak oluorum, boğazım yine tahriş oluooeşek sıpaları yaa, bi de hocam bağırmayın diolar. yaa arkadaş bağırttırmayın o zamann
yumuşatcaktım beybi ama, annem sağolsun dün saçma sapan bir helva için (tövbe nimete de ne diom ama, öle gözüküodu tarçınlı fln ıyk) evdeki btn sütü bitirmiş, dün markete gittiğimde de almayı unutmuştumben de hazır ballı yeşil çaylar var sallama onlardan içcem artık napcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?