Aşkolsun beni görmedin öyle miGunaydinn aslinda sabah gozumu actigim ibi baktim zeynebin elektirikler olmiyakiya sabah aklima geldi
Sonra bizmuykucular 11 lere kafar gelmez didim
Ciktiiimmm gittttiiimmm ardima bile bakmadannn
Günaydın canım. Ay kıyamam iyileş artık. Öğrencilerede bağırıp kendini zorlama ne halleri varsa görsünlergünaydın beybilleerrrrrrrrrrrrrr.ben de 9da uyanırdım normalde ama, saat 7 gibi bi uyandım boğazım kurumuş, zor nefes alıorum, öksür öksür delircektimmm napiim ne ediim dedim gittim bir tk bal attım ağzıma, sonra uyumuşum 1 saat oldu uyanalı da ooffff yaaaaaa hasta olmaktan nefret edioruumm
İyi olmuş. Paketi de suya düşürürsün inşallahGunaydin keyifli pazarlar herkeese, burda minik bir tepe var oraya dogru yuruyesim var bu sabah
mm aklimda bisi var neysediyorum bendaa cuma ve cumanin msj sayisini atmamistim hemen atayim onu bugun yayimlanir heralde, hay allah sigarayi
cayin icine dusurdum tamda yeni yakmistim
Süpersinsabah 8.30 gibi uyandım.kociişi işe çağırdılar.onu gönderdim.hazır evde yokkan sporumu tamamladım,o varken olmuyor.sonra duş,kahvaltı ancak gelebildim.ha bu arada dün gece ve bu sabah elektrik kesildi ama şükür ki çok uzun sürmedi.
Surer canim biraz iyi stirahat etgünaydın beybilleerrrrrrrrrrrrrr.ben de 9da uyanırdım normalde ama, saat 7 gibi bi uyandım boğazım kurumuş, zor nefes alıorum, öksür öksür delircektimmm napiim ne ediim dedim gittim bir tk bal attım ağzıma, sonra uyumuşum 1 saat oldu uyanalı da ooffff yaaaaaa hasta olmaktan nefret edioruumm
Gunaydin keyifli pazarlar herkeese, burda minik bir tepe var oraya dogru yuruyesim var bu sabah
mm aklimda bisi var neysediyorum bendaa cuma ve cumanin msj sayisini atmamistim hemen atayim onu bugun yayimlanir heralde, hay allah sigarayi
cayin icine dusurdum tamda yeni yakmistim
afiyet olsun orti
helal sana kaptan
günaydın ferhan
bacıcan kovamadın şu hastalığı,bas poposuna tekmey,yeter artık sende kaldığı.
sabah 8.30 gibi uyandım.kociişi işe çağırdılar.onu gönderdim.hazır evde yokkan sporumu tamamladım,o varken olmuyor.sonra duş,kahvaltı ancak gelebildim.ha bu arada dün gece ve bu sabah elektrik kesildi ama şükür ki çok uzun sürmedi.
Gordumm sana yazdim aslida:)) am hatice yazmamiin gunaydin dememisim:)) yani guya ilk ben geldim demek stmitim:)) kafa hi milonAşkolsun beni görmedin öyle mi
Günaydın canım. Ay kıyamam iyileş artık. Öğrencilerede bağırıp kendini zorlama ne halleri varsa görsünlerÖğrenecek adam uğraşıp edip dersi inler öğrenir.Problem olanlara ne kadar bağırırsan bağır fısss. Sen kendine ikkat et. Şimdiden böyle hasta olursan 60 yaşında emekli olacağımızı düşünürsen o zamana kadar ses mes kalmaz. Gerçi o yaşa kadar yaşar mıyız bilmem.
İyi olmuş. Paketi de suya düşürürsün inşallah
Süpersinbende erkenden uyandım. Spor yapmayı planlıyordum. Eşim uyurken bi kahve içtim. Sonra eşim uyanınca kahvaltı yaptık. Bende birazdan sporumu yapacağım.
dukanlı hayata merhabaaseviorum seni Mösyö Pierre Dukan ara öğünümü yiorum ben deee: yarım kaşıık yulaf kepekli, naneli ve pul biberli yoğurt
Banucum biraz toparlanmayi bkleseydin
Bak munulerie akicamm cok kirmzi et olmasin:103::126:
Hehe yok ya padden yaziyorum hizli yazarken karisiyo aslinda goruyorum ama duzeltmyorum :) zor geliiiiferhan sen hala telefonla mı yazıyorsunşifre çözücü gerekiyor anlamak için
Böööeeee bi arkadasimda cok seviyor bize ozel almis yapmis ve gizlice yedirmeyi planlyoeduki yermiyimmmm yemeeemmm kiz dedim bisey kokyoo burdaaa itiraf etti sonra :) ay bn yiyemem yaaa ama delicate diye geciyor cok ahli aslindavalla canım, olursa da dana ve sığır eti olcaktır. kuzu falan yasak zaten. onların sindirilmesi daha kolay. bakcambgn için menümde kırmızı et gözükmüo sanki hem ben de kırmızı eti çok sevmem, beyaz etçiyimdir ben. ama sığır veya kuzu dili almayı, böle bol kekikli bir söğüşünü yapmayı planlıorum (yasak değil )
Tembeeelll tembeell:118::122:Ben geldimmmmm
Ne çok uyumuşumm
En tembel benmiyim bu takımda
Surer canim biraz iyi stirahat et
Yalnizmibyuuyorsun? Ben yalnzvsevmiyorum artik ya kimse olmayica yuryemiyorum
Iyi adiguaydinnn
Ohhh görev tam keygin yerinde en miskin miskinoturuorum
Gordumm sana yazdim aslida:)) am hatice yazmamiin gunaydin dememisim:)) yani guya ilk ben geldim demek stmitim:)) kafa hi milon
ferhan sen hala telefonla mı yazıyorsunşifre çözücü gerekiyor anlamak için
valla canım, olursa da dana ve sığır eti olcaktır. kuzu falan yasak zaten. onların sindirilmesi daha kolay. bakcambgn için menümde kırmızı et gözükmüo sanki hem ben de kırmızı eti çok sevmem, beyaz etçiyimdir ben. ama sığır veya kuzu dili almayı, böle bol kekikli bir söğüşünü yapmayı planlıorum (yasak değil )
Tembeeelll tembeell:118::122:
yalniz mi buyuyorum :44: yurumek mi demek istedin aceba:44: eger oyleyse evet yalniz yurumekden hic hoslanmiyorum bende ama yuruyusu aliskanlik haline
getirmeye calisiyorum oyle oluncada hergun hergun adam aramak zor oluyor bu durumda yalniz yada degil farketmiyor cikiyorum
ben anlayamiyorum cogu zaman :44:
sigir dilimi kuzu dilimi iyyyyyy
bu arada sigarama tepkiler gelmis oysa cayin icine dusurdugum icin vah tuuuh demenizi bekliyordum hiiihsurekli icici degilim arada keyif sigarasi yakarim
hatce zorunlu hareketleri dun yapmamisam beeen sadecene 1.5 saat yuruyusum var
Hadiya o kadar miiii dikkat edeyim ozaman
Hehe dimi kubraa:79::101: bu sonuncusu kizimla surekli yaptigimi bi hareket :)) goz goz gelince kasarak guluyoruz
Ayyhh öfff pööff uffff ööff behhh mehhspor ypacaktim guyaa caniim istemiyoor
Iiiaaahhh kalkimmm barihhh
Ayyhh öfff pööff uffff ööff behhh mehhspor ypacaktim guyaa caniim istemiyoor
Iiiaaahhh kalkimmm barihhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?