Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kahvaltimi yapimmm simdi kocis arar almaya gel derse ac kalmim..offf aksamada ne yapsamkiii yemek ?

Geçmiş olsun Ferhancım

Günaydın Kızlar....

Haber veremeden çıktım cuma özür dilerim. Annem bayrama kadar Eskişehirde kalacak. Eve arabayı bırakıp eskişehire gittim koşa koşa.

Gunaydin fistuklar, iyi haftalarimiz olsun haftanin ilk gununde

Son düzenleme:
tekrar günaydın,yeni kalkanlar için.dr kolestrole bakmamış.troit fonksiyonları onu huylandırmıştı ,sadece onun testlerini istemiş.iyi ,bir sorun yok dedi.kolestrolü merak ediyordum,biahaki sefere söylerim artık.

Sorun neydi ki? Geçmiş olsun.

Aman canım ya

Sağlık olsun da gerisi kolay. Troid bezinde bir sorun olmamasına sevindim. Zira metabolizma hızın normal demektir istersen zayıflarsın kıvamındasın yani

Kardeşimin troid bezleri durmuştu birden kilo alıverdi de Allah'tan erken farketti ilaca başladı. Ama kötü bişey ya. Allah sağlık versin hepimize.

Kızlarrr biliyo musunuz bu hafta sonu ben ne yaptıımm :))) Tabiki kaçamak , hahahhahhah Haticenin cezasını görür gibi oluyorum. 4 tane tutku yedim. Kızım beni elleriyle besleyince dayanamadım yedim o minik ellerden

Dayım haftasonu bize gelmişti. Normalde hiç söylemez öyle kilo mu verdin sen diye. Kız sen kilo mu verdin dedi. Çok güzel olmuş böyle devam et dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Hemen annemleri şikayet ettim, bunlar(ablam ve annem için) benim diyetimi bozmaya çalışıyo hiç kilo vermedin diyolara bana dayıcım kız bu cadılozlara dedim. Annemlerde tık yok hihihihihihiih

Geçen kış zorla içine girmek için çabalayıp önünü zorla kapattığım kırmızı şişme montum bu yıl bol oluyoo :)) Yaşaın kilo vermek, kahrolsun yemek yemek

. Tembeel temmbberll:80:

Evet canim hatice soylemistir?

Bu smileyi cok sevdim :93:böyle takilicam bundan sonra hehe yeni gelin gibi suzulucem.. Bide boyle uyuz oucamm

Kızımla hoplayıp zıpladıklarım spor yerine geçer mi acaba 16 kilo kızım onunla haftasonu en az 1 saat kucağımda dans edip zıp zıp yapıyoz hhahahhahahaha haftasonu kızımla gangnam style ı dinleyip hop hop zıp zıp yaptık )

Olabilir ben kaçırmışım hem daha deneme süresi ya belkim benimki sayılmıyordur
Telefona bi haller oldu zaten alıntı yapıyorum yazıcam fazla siliyo geri alamıyorum ya da normal cevap yazacağım ekran kayıyo her basmaya başka yere gidiyo vs. Baktım sinir ediyo bıraktım arada yazılanları hiç okumadım da.
Sayayım o zaman bu günden itibaren.

Ahhhh bende bisiii yedin sandimmmm
Uzun diyetlerde olurcanim oyle
Kiyafetlerde farki gotmek süper dimi cok eskilern bende bldm minik bisey icine gireseye kadar diyete devammm

Ayy bende cepten giriyordum arada giriyorum yine baya sinir bozucu haklisin

Bence geciyo:) golf bile yakiyosa kcl :) gecen merak edip bakmistim cok light sporlar bile nasil l yakiyo

Ya cok eglenceli biseye benziyoda gangnam style:) ama iste simdi etrafta boyle stylerrr dye tipler uremesindee simde.. apaci ruzgarinin tozu dinmemisken. Bizim ajdar ritmi tutturamadi yoksa bi farki yok yani..

Ahhhh bende bisiii yedin sandimmmm
Uzun diyetlerde olurcanim oyle
Kiyafetlerde farki gotmek süper dimi cok eskilern bende bldm minik bisey icine gireseye kadar diyete devammm

Çok mutlu olsum yaaa:) Montun böyle şişme yerlerinde kapitone süsler vardı. Geçen yıl giydiğimde o desenler hiç yokmuş sanki düz kumaş gibi duruyordu. Şimdi böyle boğumlu boğumlu bol dökümlü duruyoooo

Ayy bende cepten giriyordum arada giriyorum yine baya sinir bozucu haklisin

Cepten bende nefret ediyom girmeye. KK uygulaması çok kötü appstore daki.

Çok eğlenceli biz kızımla oynuyoz aynı onlar gibi hihihiihihihihih:))) Bu şarkı baya güzel ama:))))9 çılgınca ritimleri var

Son düzenleme:
Twitterdan beni çook yakışıklı bir cerrah takip etmeye başlamış :))) estetik cerrah acaba beni kötü amellerine mi alet etmek istiyooo :)) Baktı bunda potansiyel liposuction vs var, ben bunu takip mi edeyim acaba dedi hihihiihihhi

hoşgeldin yasemin.4 tuttku kaçamakcık olur yakında o mont çval olur,yenisini alırsın inşallah
ferhan bücüğü,sende hoş geldin
ben sporumu yaptım,ohhhhhhhhhh sefam olsun.çatlayında ,patlayın

Bakayim bende :) hanidir acmiyordum..ben alisverisin disinda butarz sitelerde ap kullanmaxi sevmiyorum

Ayhhh telefon bekliyoorruuummm sporada balyamiyorm yarim kalir diye

Ha birde onumuzde iki hagta tatil var bizim tatilde calismam icin yine arailar ...aslinda guzel olabilir ..yakinlarda bi camp alani var..orda cocuklarin projektlerini hazirlayip tabi birliktede uygulamaya ,,, 3 hafta sonu..olabilir dedim benim icinde bir deneme olur..bebisimle neler yapabilicem gorurum biraz..

Küçücükkk yazdmm ama farkedildi ne kadar dikkatlisinizzz
babam almş gelmş en sevdiğim tatlı
zamanında 1 kilo yemiştim biseferde
1 dilim yediğime şükrediyorm
kendimi kaybettim haha
kaptanm sana yokkkk vermemmmm

Afiyet olsun canım ..

yok canım oturuom yatağıma pedal ceviriyorum bazen uzanarak yapıyorum basen yapar gibi ama bilemyrmm
mesaj sayıları 28 ve 29

mersinli42 14 + 7 -
pia 12 - 19 -
limpida 25 + 26 +
UZAYIM 27 - 51 +
ferdici 12 ? 40 ?
bekolim 14 + 13 +
nurgulguney 18 - 3 -

23 - 27+

hahahaha çok güldmm et takippp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…