Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gittiniz mi hepiniz? Bende makinam durmus onlari sereyim ..hic uykum yok ana sonra yatarim..zeynepcimm asigida gorunuyosun iyi geceler ve gunaydin. Hehe muuuuccckkk

çamaşırları iyice çırpmadan serme kız,kırış kırış kalacaklar iyi geceler.Allah rahatlık versin.

spor yapmak değilde ben az cahil kalmışım,tabloyu beceremiyorum.zor çözdüm.yoksa haticenin canı sağolsun.hareketlerde bişey yok,yaparım

Gittiniz mi hepiniz? Bende makinam durmus onlari sereyim ..hic uykum yok ana sonra yatarim..zeynepcimm asigida gorunuyosun iyi geceler ve gunaydin. Hehe muuuuccckkk
iyi geceler canım
spor yapmak değilde ben az cahil kalmışım,tabloyu beceremiyorum.zor çözdüm.yoksa haticenin canı sağolsun.hareketlerde bişey yok,yaparım

ben hala çözemedim ismimi görmüyorum.nereye yazacağımı bilmiyorum öyle kalıyo

iyi geceler canım

ben hala çözemedim ismimi görmüyorum.nereye yazacağımı bilmiyorum öyle kalıyo

alıntıladıktan sonra baştaki ve sondaki parantezli kısımları sileceksin.sonra benim yazdığım yada kızların sayıları yazdıkları yerleri incele aynısını yap.oluyor.ben öle yaptım

Son düzenleme:

Hımm anladım. Çok paylaşım olarak anladım ben sanırım. Günlük sayılacak şekilde algılamamışım. Uygulamada görünce neyi nasıl anladığımız belli oluyo:) Bu günden itibaren sayayım o halde. Öğretmenim ben hiç not almadım ki hayatım boyunca hep dersi derste öğrendim ben
Diğer takımda böyle bir uygulama yoktu. Bir sonraki gün önceki günün menüsü yazılırdı. Mesaj sayılmazdı.

günaydın hoşgeldin

herkese günaydın arkadaşlar. dün çok fazla giremedim yoğundum.

zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. naptın son durum nedir.

Bugün çok yoruldum çooookkk. Tenefüse bile pek çıkamadım. Ah birler ah.Dans edip göbek bile attık Ama spor açısından iyi olacak

Bu sene işiniz çok zor. Derse girmediğim halde bu seneki kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum. 60-66 aylık da var mı öğrenciniz?

Zamanında göndersin derken :44:

kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım

Kızıl çok zor bir renk ama. Akar ilk günler yastığına falan bulaşabilir ve çabuk açılıverir rengi sürekli tetikte ve bakım halinde bulunman lazım.

planları inceleyebilirsin internetten ve bir okuldan da ders kitaplarını tedarik edebilirsen 6-7-8'in sana çok yardımcı olur her zaman

günaydın arkadaşlar herkese iyi ve güzel günler....

günaydın hoşgeldin

herkese günaydın arkadaşlar. dün çok fazla giremedim yoğundum.

zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. naptın son durum nedir.

Günaydın kızlar
Dün şarjım bitmişti ve dışardaydım. Eve gelince şarja taktım ama benim zıbıdı benimle uyuyor yatakta sızmışız beraber kalkıp da giremedim. Dünkü menümü şimdi yazsam olur mu

tabiki olur bende hep öyle yapıyorum. genelde bir sonraki gün öğlene kadar paylaşmış oluyorum.

Iiaahhh miiyaahh ehhh immmhh gunaydinnnn gözumun capagiyla yaziyorumm

Kizimla inatlastim veeee ben kazandiiiimmmm ben ben bnnn tek yenemedigim kisiydi kendileride ondan codtum pardon

Sabah 5 te kalkti mzil mizil cizil cizil yastigi bastirdim kafama bakmadim hic 1 saat konstu,, kizdi bana sonra uyudu 8 30 kadar yeaaaahhhh

Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe

Nurgul cum gunaydin guzelliklik

Bulbul arkadasim tabi paylasabiliriz yeterki gecte olsa paylasalim

Bilgennnnn canim seni boyle keyifli gormek nekadar guzellll sabah sabah keyfim yerine geldii..inan buna

tabiki olur bende hep öyle yapıyorum. genelde bir sonraki gün öğlene kadar paylaşmış oluyorum.

tamam o zaman

sabah 4 adet galeta
öğlen yarım tavuk dürüm ayran salata
akşam şehriye çorbası 3 küçük parça tavuk 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye ve salata

benim okulum çok merkezi bi yerde değil ve tek devre ve evimi de uzak. Ve sadece tavuk dürüm var öğlen yemeği için. Geçen sene bi yemek şirketiyle anlaşmıştık. Bu sene öğretmenlerimiz norm fazlası olmasın diye yemek yediğimiz yeri sınıf yaptık. Şimdi ne olacak nasıl çözülecek yemek işi belli değil

Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe

Benimki de gece yatmıyor 11:30 oluyor zorla yatıyoruz. Onda da illa kolumu okşaya okşaya yanımda uyuyacak. Sabah da kalkmıyo yataktan alıp arabaya atıyorum. Ama haftasonuuuu en geç 8'de ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…