Gittiniz mi hepiniz? Bende makinam durmus onlari sereyim ..hic uykum yok ana sonra yatarim..zeynepcimm asigida gorunuyosun iyi geceler ve gunaydin. Hehe muuuuccckkk
Acikcasi bende sevmedim ama uyum saglamak adina yapmaya calisiyorum :)) haticecim bizi kirmiyor hic bizde kirmayalim..ama bikicaklar zeynep pIssss hehehe
haftalik tablodada goruluyor her aksamda bildiriyoruz aslinda ..ben mesela cok spor yaptigimi saniyordum gecen hafta 3 gun yapmsim birde pazar yapmstm hadi 4 diyelim ,, ama gonulu gorunce kskanim mesela ,,gercekten haftalik llsteler motive edici
iyi geceler canımGittiniz mi hepiniz? Bende makinam durmus onlari sereyim ..hic uykum yok ana sonra yatarim..zeynepcimm asigida gorunuyosun iyi geceler ve gunaydin. Hehe muuuuccckkk
spor yapmak değilde ben az cahil kalmışım,tabloyu beceremiyorum.zor çözdüm.yoksa haticenin canı sağolsun.hareketlerde bişey yok,yaparım
iyi geceler canım
ben hala çözemedim ismimi görmüyorum.nereye yazacağımı bilmiyorum öyle kalıyo
günaydın arkadaşlar herkese iyi ve güzel günler....
Evet hergün mesajlar yazılıp listedeki kişilere gönderiliyor. Senin mesajının ardından ben not alman için listeyide yazmıştım.Ancak almamışsın. Diğer takıımda böyle bir uygulama yokmuydu??
Özellikle denem süresinde olduğun için senin mesajların daha önemli çünkü mesaj sayına göre listeye gireceksin.
günaydın bilgen.bugün ilk sen açmışsın dükkanın kapısını
hımm anladım. çok paylaşım olarak anladım ben sanırım. Günlük sayılacak şekilde algılamamışım. Uygulamada görünce neyi nasıl anladığımız belli oluyo:) bu günden itibaren sayayım o halde. öğretmenim ben hiç not almadım ki hayatım boyuncaHep dersi derste öğrendim ben
Diğer takımda böyle bir uygulama yoktu. Bir sonraki gün önceki günün menüsü yazılırdı. Mesaj sayılmazdı.
Bugün çok yoruldum çooookkk. Tenefüse bile pek çıkamadım. Ah birler ah.Dans edip göbek bile attıkAma spor açısından iyi olacak
Canım daha önce bildirmeyenleri sıfır olarak geçeceğimi belirtmiştim.Ki az önce alıntı yaparken mesaj sayılarını yeni göndermiş olanların kini aralardan alıp tabloya ekledim. Bu yolla tekrar söyleyeyim. Mesajları bütün olarak yayınlandıktan sonra tabloya işliyorum. Arada sayfada paylaşılan bilgileri sürekli not etmem zor oluyor. Lütfen herkes mesaj sayısını zamanında göndersin ki bu tür sorunları yaşamayalım.
kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım
Basit Makineler
Palangalar
Palanga, az kuvvetle ağır yükleri kaldırmak için kullanılan makaralar sistemidir. Sabit makaraya, aynı gövdeye bağlı bir veya daha fazla hareketli makaranın ilave edilmesiyle meydana gelir.
Bu sistemlerde kuvvet bölünerek yükün bir kısmının sabit makaralara taşıtılmasıyla uygulanacak kuvvet azaltılabilir. Palangalarda yükü kaldıracak kuvvet, yükün ağırlığının yükü taşıyan ip sayısına bölümü ile hesaplanır. Hareketli makara arttıkça istenmeyen sürtünme kuvvetleri verimi azaltacağından, palangalarda, yaygın olarak üç hareketli makara kullanılır. İdeal olmayan palangalarda uygulanacak kuvvet hesaplanırken hareketli makaraların ağırlıkları da hesaba katılır. Palangalarda kuvvetten kazanç, yoldan kayıp olur.
Formül şöyle oluşur:
F Kuvvet
P Yükün ağırlığı
n Yükü taşıyan ip sayısı
böyle bir teorik bilgiyle bu materyali tasarlasam :
basit olurmu sizce bence ilkögretim fen teknoloji müfredatına uygun çnkü onların müfredatından konu seçmemiz gerekiyor ?
Eki Görüntüle 521780
günaydın arkadaşlar herkese iyi ve güzel günler....
günaydın hoşgeldin
herkese günaydın arkadaşlar. dün çok fazla giremedim yoğundum.
zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. naptın son durum nedir.
Günaydın kızlar
Dün şarjım bitmişti ve dışardaydım. Eve gelince şarja taktım ama benim zıbıdı benimle uyuyor yatakta sızmışız beraber kalkıp da giremedim. Dünkü menümü şimdi yazsam olur mu
herkese günaydın arkadaşlar. Dün çok fazla giremedim yoğundum.
Zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. Naptın son durum nedir.
tabiki olur bende hep öyle yapıyorum. genelde bir sonraki gün öğlene kadar paylaşmış oluyorum.
Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?