Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın arkadaşlar. dün çok fazla giremedim yoğundum.

zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. naptın son durum nedir.
dietin sonu kadar gidip ondan sonra çözüme bakmaya karar verdim nurgül.

benimkide bir haftadır zıvanadan çıktı.yürümeye başladı ama cesaret eksik.sürekli serçe parmaktan tutup hadi diyor.beynim dönüyor evde gezerken.durunca ağlamaktan parçalanıyor.bende sinir kalmıyor,muhteşemeiz bu ara.tamamen yürüse rahatlıycam.

sabah olmamış canım,kahvaltına yumurta,peynir eklesen güzel olur

aşkolsun kız,beni unutmuşunnnnnnnnnn

Ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
söylemiyecektim ama dayanamadım,reglnin etkisi geçince verdiğim kiloyu gördüm,beyendimcumaya kavuralım ortalığı orti

Hafta başı olduğu için sanırım benim tartı aynıııı 7 li rakamları görmek istiyorum artık

Bu hafta görürsn bence canımmm

Orti çok sevindm
bu haftaaa inş süper olacazz
bende okula gidip gelyrm hep evde oturduğumdan yazdan beri okulda hareketli olunca tartı değişti hızlandı kilo vermem

Günaydın kızlarrr:))

Geldim, geçmişe bakıyom haberiniz olsun dedim

Gunaydinnnn aferimm böyle her adimi yaz:114:

Minicik isirabilirmiyimmm :13:

Günaydın. Bulaşık makinem bozuldu onun dışında iyiyim :)

olmamış mı (

Ay geçmiş olsun canım ya. Umarım kurtulmuştur taşından ve yenisi olmaz bi daha hayırlısıyla.
. Tskler cnm kurtul du ins olmaz birdaha

Gecmis olsunyeniden..bizimkide gecti sukur:) sende guzel özetledin:)

Ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm

Bende simdi tam onu diycekim,,okulada baslayinca hareketli gunler daha rahat verirsin..anlamadan gdivericem canim kilolar

Yaaa biz dedik sanaaaa..kubrada iyi vermis ayyyybende cok dikkat edicemmmm

Canim yuruyuncede bitmiyor ki tam tersi o zaman goruceksin anyayi konyayi hehe

sabah olmamış canım,kahvaltına yumurta,peynir eklesen güzel olur

Kesinlikle haklısın. Ama malesef mümkün olmuyor. Haftasonundannnn haftasonuna. Bir kere denedim okula bi dolap hazırladım kendime. Diyet peynirimi salatalık malzemelerimi ve diyet ekmeğimi koydum. Bizim salak çaycı fare gördüm dedi. Yalan tabii. Zira daha önceki bi fare görüşünü biliyorum bütün okulu ilaçlamıştık. Düşünün yani kendim hazırlıyorum inip aşağı kendim yıkıyorum genelde yine de ona iş çıkarsa paniğiyle turp sıktı. Getirmedim bi daha. Ulen dedim senle mi uğraşacağım. Kendisi tüm okulun patronudur. Çay söylerken bile sen söyle yok sen söyle falan deriz birbirimize.

inan içime oturmuştu.4 aydır dietteyim ,o hafta yediğim kadar az yediğim hafta olmadı hiç.üstüne sıfır çekince moralim yerle bir oldu.6 ları görsem nasıl mutlu olicim anlatamam
yürüyünce ayrımı dertler başlaycaktrasferden sonra 2 embriyoda tutar inşallah demiştim.Allah dağına gör kar veriyor.benim kafamda bedenimde dayanamayacakmış ikize.kuşum 24 saat evde,enerjisini atamıyor bana sarıyor sürekli.güzel bir park olsa oynasa,evde sakin olurdu.8 ay dayanacağız artık.

Hehe ne adammis:)). Ama hazirlayip goturebilrsin sandivic seklind bazen yesillikli peynirli, bazen yumurtali bazen ton balikli bi suru sandivc alternatifi var bak :) yada kepekli tost ekmegiyle tost..yada yiyip gidiceksin ben gnelde sabahlari evde olmama ragmen cok erken yerim

veee bugün itibariyle test edilmiş bir durum:

Spora başlamadan önce bir pantolon almıştım kendime. Gayet dardı. Olsun kilo veririm herhal dedim. Paçası kısalacaktı kaldı bir iki hafta araya hastalık misafir falan girince. Bugün o pantolonumu giydim. Pantolon bol. Daha hiç giyemeden hem de. Tartıda bir değişim yok. Resmen bir beden sıkılaşmışım sanki

10

Son düzenleme:

Bende 65 in altna dussem biii

Evet biraz hava almak cok iyi geliyor temiz ava nile soryor cocuklari aatlatyor..evet az kaldi her sefanin cefasi var, her cefaninda sefasi var canim .. simdi yasadiginiz zahmetin sefasini surersiniz ins canim ileride

Bi yurudun yine konusurz cnim hehe farki goruceksin simdi hic bisey degil

Heheheehehe ne demek Ferhancım her zaman yazarım. Mesela bu gece , gecenin köründe kalkıp istanbula gidicem :)))

Çok sıkıldım ben ya tombiş olmaktan. Twitterdan bugün bir tane daha plastik cerrah takip etmeye başlamış,potansiyeli mi gördüler nedir 60:

Başakçım geçmiş olsun canım, Ferhancım kocişi aldın mı bakim, gözünaydın hastaneden çıktıysa

Yaa kızlar ben bu twister ı bi kullanamadım. Twister kullanma özürlüyüm galiba

Benide götüüüüüürrrrrrr cok özledim istanbulumuuuuu cooookkkkk
Aldim aldim birlikte guzel bi kahvalti yaptik gecikti kahvaltim bugun:/
Benim yok twistirim yok hehe

Heheheehehe enerjisini senle atıyomuş ya işte hihhihhihhhii :)))Zorunlu ev yürüyüşü :)))))))) Az kaldı sabret canım.

Bende 7 li sakamlara geçmek istiyom artık. Hain tartı 2 gündür tık demiyo. 79.9 u görsem bile sevincem şu an

Ara ara olurmuş öyle. Diyetisyenim demişti bana. Zaman zaman hiç kilo vermediğini göreceksin. Hiç moralin bozulmasın o haftalar da da sıkılaşıyor olacaksın ama kilon gitmeyecek demişti. (Çok iyiydi ya ayda 5 kilo veriyordum spor bile yapmadan. Hangi akla hizmet bıraktıysam)

Erken yemek iyidir metabolizmayı erkenden çalıştırır. Çaycımız bayan canım. Oğlu daha yeni liseye başladı. Gelinine ve oğluna şimdiden üzülüyorum

Bu kahvaltı olayını şimdilik yapamayacağım ama bir iki haftaya gündeme almaya çalışacağım. Söz.:13:

sana bayılıyorum nurgulüm

resmen aşık kocasına ne güzel

hihhhihihiiii bende size bayılıyorum.

aklımdaydı yazmayı atladım yine düşünürken hihihih o kadar hızlı düşünüyorum ki ellerim yetişmiyo demekki yoksa nasıl unuturumm

Gunaydinnnn aferimm böyle her adimi yaz:114:

Minicik isirabilirmiyimmm :13:

. Tskler cnm kurtul du ins olmaz birdaha

tmm ısır ama acımasın

bende hafta sonu twister aradım bide adım ölçer ama bulamadım daha doğrusu bi avm de bi iki dükkana sordum onu heralde bi yere tutunup kullanabilirsin bende merak etmiştim küboş öle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…