Ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
dietin sonu kadar gidip ondan sonra çözüme bakmaya karar verdim nurgül.herkese günaydın arkadaşlar. dün çok fazla giremedim yoğundum.
zeynepcim geçmişi falan hep okuyorum ama yüzünle ilgili bişi göremedim. naptın son durum nedir.
benimkide bir haftadır zıvanadan çıktı.yürümeye başladı ama cesaret eksik.sürekli serçe parmaktan tutup hadi diyor.beynim dönüyor evde gezerken.durunca ağlamaktan parçalanıyor.bende sinir kalmıyor,muhteşemeiz bu ara.tamamen yürüse rahatlıycam.Iiaahhh miiyaahh ehhh immmhh gunaydinnnn gözumun capagiyla yaziyorumm
Kizimla inatlastim veeee ben kazandiiiimmmm ben ben bnnntek yenemedigim kisiydi kendileride ondan codtum pardon
Sabah 5 te kalkti mzil mizil cizil cizil yastigi bastirdim kafama bakmadim hic 1 saat konstu,, kizdi bana sonra uyudu 8 30 kadar yeaaaahhhh
Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe
Nurgul cum gunaydin guzelliklik
Bulbul arkadasim tabi paylasabiliriz yeterki gecte olsa paylasalim
Bilgennnnn canim seni boyle keyifli gormek nekadar guzellllsabah sabah keyfim yerine geldii..inan buna
sabah olmamış canım,kahvaltına yumurta,peynir eklesen güzel olurtamam o zaman
sabah 4 adet galeta
öğlen yarım tavuk dürüm ayran salata
akşam şehriye çorbası 3 küçük parça tavuk 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye ve salata
benim okulum çok merkezi bi yerde değil ve tek devre ve evimi de uzak. Ve sadece tavuk dürüm var öğlen yemeği için. Geçen sene bi yemek şirketiyle anlaşmıştık. Bu sene öğretmenlerimiz norm fazlası olmasın diye yemek yediğimiz yeri sınıf yaptık. Şimdi ne olacak nasıl çözülecek yemek işi belli değil
aşkolsun kız,beni unutmuşunnnnnnnnnnben geçim tatlım sana özet. ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
söylemiyecektim ama dayanamadım,reglnin etkisi geçince verdiğim kiloyu gördüm,beyendimBen geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
Hafta başı olduğu için sanırım benim tartı aynıııı7 li rakamları görmek istiyorum artık
dietin sonu kadar gidip ondan sonra çözüme bakmaya karar verdim nurgül.
benimkide bir haftadır zıvanadan çıktı.yürümeye başladı ama cesaret eksik.sürekli serçe parmaktan tutup hadi diyor.beynim dönüyor evde gezerken.durunca ağlamaktan parçalanıyor.bende sinir kalmıyor,muhteşemeiz bu ara.tamamen yürüse rahatlıycam.
sabah olmamış canım,kahvaltına yumurta,peynir eklesen güzel olur
aşkolsun kız,beni unutmuşunnnnnnnnnn
söylemiyecektim ama dayanamadım,reglnin etkisi geçince verdiğim kiloyu gördüm,beyendimcumaya kavuralım ortalığı orti
Günaydın kızlarrr:))
Geldim, geçmişe bakıyom haberiniz olsun dedim
ben geçim tatlım sana özet. ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
. Tskler cnm kurtul du ins olmaz birdahaGünaydın. Bulaşık makinem bozuldu onun dışında iyiyim :)
olmamış mı(
Ay geçmiş olsun canım ya. Umarım kurtulmuştur taşından ve yenisi olmaz bi daha hayırlısıyla.
ohhhh alıntı yapamasamda bütün geçmişi okudum, içim rahatladı vallahi
öncelikle oğlum için geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca ya kucağımda gezdirdim ya emzirdim yada ayağımda salladım çok huysuzdu yordu beni belim felaket ağrıyor aman o düzelsinde ben razıyım herşeyeilk hastalığımızıda böylece geçiriyoruz, dün işede gelmemiştim bugün geldim dün bayağı düzeldi.
ferhan sanada geçmiş olsun eşin rahatsızlanmış umarım daha iyidir.
bilgen ben zaten sana daha öncede saçını değiştir demiştim ama rengine karar sen karar ver o konuda bişey diyemem,
semine bulgur için yazdıkların bencede doğru, ayrıca dünyaca kabul görmüş en değerli 10 besin maddesinin içinde olduğunu biliyorum.
hatice spor ve mesaj listeleri çok güzel, az spor yaptığımı gördüm yine oysaki bu hafta hergün yapacaktım.
nurgül sanada tekrar kolay gelsin işin çok....
Ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
benimkide bir haftadır zıvanadan çıktı.yürümeye başladı ama cesaret eksik.sürekli serçe parmaktan tutup hadi diyor.beynim dönüyor evde gezerken.durunca ağlamaktan parçalanıyor.bende sinir kalmıyor,muhteşemeiz bu ara.tamamen yürüse rahatlıycam.
söylemiyecektim ama dayanamadım,reglnin etkisi geçince verdiğim kiloyu gördüm,beyendimcumaya kavuralım ortalığı orti
Gecmis olsunyeniden..bizimkide gecti sukur:) sende guzel özetledin:)
Bende simdi tam onu diycekim,,okulada baslayinca hareketli gunler daha rahat verirsin..anlamadan gdivericem canim kilolar
Yaaa biz dedik sanaaaa..kubrada iyi vermis ayyyybende cok dikkat edicemmmm
Canim yuruyuncede bitmiyor ki tam tersi o zaman goruceksin anyayi konyayi hehe
Kesinlikle haklısın. Ama malesef mümkün olmuyor. Haftasonundannnn haftasonuna. Bir kere denedim okula bi dolap hazırladım kendime. Diyet peynirimi salatalık malzemelerimi ve diyet ekmeğimi koydum. Bizim salak çaycı fare gördüm dedi. Yalan tabii. Zira daha önceki bi fare görüşünü biliyorum bütün okulu ilaçlamıştık. Düşünün yani kendim hazırlıyorum inip aşağı kendim yıkıyorum genelde yine de ona iş çıkarsa paniğiyle turp sıktı. Getirmedim bi daha. Ulen dedim senle mi uğraşacağım. Kendisi tüm okulun patronudur. Çay söylerken bile sen söyle yok sen söyle falan deriz birbirimize.
inan içime oturmuştu.4 aydır dietteyim ,o hafta yediğim kadar az yediğim hafta olmadı hiç.üstüne sıfır çekince moralim yerle bir oldu.6 ları görsem nasıl mutlu olicim anlatamam
yürüyünce ayrımı dertler başlaycaktrasferden sonra 2 embriyoda tutar inşallah demiştim.Allah dağına gör kar veriyor.benim kafamda bedenimde dayanamayacakmış ikize.kuşum 24 saat evde,enerjisini atamıyor bana sarıyor sürekli.güzel bir park olsa oynasa,evde sakin olurdu.8 ay dayanacağız artık.
Heheheehehe ne demek Ferhancım her zaman yazarım. Mesela bu gece , gecenin köründe kalkıp istanbula gidicem :)))
Çok sıkıldım ben ya tombiş olmaktan. Twitterdan bugün bir tane daha plastik cerrah takip etmeye başlamış,potansiyeli mi gördüler nedir60:
Başakçım geçmiş olsun canım, Ferhancım kocişi aldın mı bakim, gözünaydın hastaneden çıktıysa
Yaa kızlar ben bu twister ı bi kullanamadım. Twister kullanma özürlüyüm galiba
Benide götüüüüüürrrrrrr cok özledim istanbulumuuuuu cooookkkkk
Aldim aldim birlikte guzel bi kahvalti yaptik gecikti kahvaltim bugun:/
Benim yok twistirim yokhehe
inan içime oturmuştu.4 aydır dietteyim ,o hafta yediğim kadar az yediğim hafta olmadı hiç.üstüne sıfır çekince moralim yerle bir oldu.6 ları görsem nasıl mutlu olicim anlatamam
yürüyünce ayrımı dertler başlaycaktrasferden sonra 2 embriyoda tutar inşallah demiştim.Allah dağına gör kar veriyor.benim kafamda bedenimde dayanamayacakmış ikize.kuşum 24 saat evde,enerjisini atamıyor bana sarıyor sürekli.güzel bir park olsa oynasa,evde sakin olurdu.8 ay dayanacağız artık.
Hehe ne adammis:)). Ama hazirlayip goturebilrsin sandivic seklind bazen yesillikli peynirli, bazen yumurtali bazen ton balikli bi suru sandivc alternatifi var bak :) yada kepekli tost ekmegiyle tost..yada yiyip gidiceksin ben gnelde sabahlari evde olmama ragmen cok erken yerim
sana bayılıyorum nurgulüm
resmen aşık kocasına ne güzel
Gunaydinnnn aferimm böyle her adimi yaz:114:
Minicik isirabilirmiyimmm :13:
. Tskler cnm kurtul du ins olmaz birdaha
Heheheehehe ne demek Ferhancım her zaman yazarım. Mesela bu gece , gecenin köründe kalkıp istanbula gidicem :)))
Çok sıkıldım ben ya tombiş olmaktan. Twitterdan bugün bir tane daha plastik cerrah takip etmeye başlamış,potansiyeli mi gördüler nedir60:
Başakçım geçmiş olsun canım, Ferhancım kocişi aldın mı bakim, gözünaydın hastaneden çıktıysa
Yaa kızlar ben bu twister ı bi kullanamadım. Twister kullanma özürlüyüm galiba
Herkese MERHABABilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım .
herkese merhabaBilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?