canım ferhanım çok teşekkür ederim.sizinle olmak beni matlu ediyor.Iiaahhh miiyaahh ehhh immmhh gunaydinnnn gözumun capagiyla yaziyorumm
Kizimla inatlastim veeee ben kazandiiiimmmm ben ben bnnntek yenemedigim kisiydi kendileride ondan codtum pardon
Sabah 5 te kalkti mzil mizil cizil cizil yastigi bastirdim kafama bakmadim hic 1 saat konstu,, kizdi bana sonra uyudu 8 30 kadar yeaaaahhhh
Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe
Nurgul cum gunaydin guzelliklik
Bulbul arkadasim tabi paylasabiliriz yeterki gecte olsa paylasalim
Bilgennnnn canim seni boyle keyifli gormek nekadar guzellllsabah sabah keyfim yerine geldii..inan buna
tamam o zaman
sabah 4 adet galeta
öğlen yarım tavuk dürüm ayran salata
akşam şehriye çorbası 3 küçük parça tavuk 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye ve salata
benim okulum çok merkezi bi yerde değil ve tek devre ve evimi de uzak. Ve sadece tavuk dürüm var öğlen yemeği için. Geçen sene bi yemek şirketiyle anlaşmıştık. Bu sene öğretmenlerimiz norm fazlası olmasın diye yemek yediğimiz yeri sınıf yaptık. Şimdi ne olacak nasıl çözülecek yemek işi belli değil
günaydın kızlar, nebersiniz
Hehe onlar bizi cildirtmaya programli :))) benimki aksam 8 de nakavt aksamlari dinleniyorumBenimki de gece yatmıyor 11:30 oluyor zorla yatıyoruz. Onda da illa kolumu okşaya okşaya yanımda uyuyacak. Sabah da kalkmıyo yataktan alıp arabaya atıyorum. Ama haftasonuuuu en geç 8'de ayakta
3 gün girmedim 56 sayfa yazışmışsınıznasıl okuyacam ben şimdi
biri özet geçebilirmiiiiiiiiiii
ben geçim tatlım sana özet. ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
günaydın kızlar, nebersiniz
afiyet olsun.azdan çoğa olmuş.sanki plmamış
Ben simdi hastaneye erkekimi almaya gidiyorumm..aaa aaaa tamam tamam kiymetini anladimm en buyuk en yakisikli en centilmen en guclu en en en benim kocam :98::92:
Günaydın kızlarrr:))
Geldim, geçmişe bakıyom haberiniz olsun dedim
ben geçim tatlım sana özet. ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
süpersin orti
Günaydın
Ha ha süpersin yaa
Canııııımmmmmmmne güzel özetlemişsin öyle
sana bayılıyorum nurgulümben geçim tatlım sana özet. Ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. Yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. Bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. Ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. Seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. Spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. Küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. Hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. Okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. Bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
hehe onlar bizi cildirtmaya programli :))) benimki aksam 8 de nakavt aksamlari dinleniyorum
benim özetimde simdi 56 sayfa surer hahaha
ben simdi hastaneye erkekimi almaya gidiyorumm..aaa aaaa tamam tamam kiymetini anladimm en buyuk en yakisikli en centilmen en guclu en en en benim kocam :98::92:
afiyet olsun yasemin.
afiyet olsun,sporda güzel
palanga için sistem biraz hafif olmuş gibi geldi bana.çift sabit yerine ,yeni bir düzenekle çift hareketli kursan nasıl olur sence:44:
afiyet olsun,gönül.
afiyet olsun ferhan.ben çocukken adımı hiç sevmezdim.büyüdükçe sevdim adımı.bana neden bu eski ismi verdiniz derdim.meğer adım eski değil eskimeyen bir isimmiş
bu tablo işini sevmedim.anlayıncaya göbeğim çatlıyor.ben yazayım dünkünün aynısı zorunlular.twister yok,bel ve yan 150 ,bacak 100
Bu sene işiniz çok zor. Derse girmediğim halde bu seneki kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum. 60-66 aylık da var mı öğrenciniz?
Zamanında göndersin derken :44:
Kızıl çok zor bir renk ama. Akar ilk günler yastığına falan bulaşabilir ve çabuk açılıverir rengi sürekli tetikte ve bakım halinde bulunman lazım.
planları inceleyebilirsin internetten ve bir okuldan da ders kitaplarını tedarik edebilirsen 6-7-8'in sana çok yardımcı olur her zaman
ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
afiyet olsun canım.inşallah bizde kilo verebiliriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?