ne alacaksın burdan?
Cahil kalmışım ben ya bu twister da ne ilk defa gördüm ben bunu. Nasıl çalışıyor?
Süpersin tebrikler100 sag bacak 100 sol bacak calistirma
100 sopali hareket
100 yanlara egilme
Canim listeye alirsan sevinirim, iyi geceler herkese
Ne güzel bir tablo oldu böyle[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD="colspan: 5"]
[/TD]ZORUNLU HAREKETLERPAZARTESİ (En az 100 )
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Twester
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Yan bel
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Sopalı hareket
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]Bacak hareketleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]15 dk
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]0
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]10 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]0
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]150
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]150
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bekolim
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]50
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]50
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]50
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nurgulguney
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]50mekik
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]50
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]30dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]limpida
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]ferdici
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yazdım sanırsam
Hergün saat 00:00 dan aynı saate kadar bir gün boyunca yazığın mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığını o gün mesajları not alan arkadaşımıza göndermen gerekiyor. Listeyi tekrar yayınlıyorum.Not alırsan sevinirim.Hımm anladım. Çok paylaşım olarak anladım ben sanırım. Günlük sayılacak şekilde algılamamışım. Uygulamada görünce neyi nasıl anladığımız belli oluyo:) Bu günden itibaren sayayım o halde. Öğretmenim ben hiç not almadım ki hayatım boyuncahep dersi derste öğrendim ben
Diğer takımda böyle bir uygulama yoktu. Bir sonraki gün önceki günün menüsü yazılırdı. Mesaj sayılmazdı.
60-66 aylık arası birkaç öğrencim var. Bir tanesinin ailesiyle görüşerek ansınıfına ikna ettik.Kıyamam yavrum çok küçüktü. Seneye süper bir öğrenci olacak ama bu yıl için küçük. iğerleri iyi gibi.Bu sene işiniz çok zor. Derse girmediğim halde bu seneki kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum. 60-66 aylık da var mı öğrenciniz?
Zamanında göndersin derken :44:
Kızıl çok zor bir renk ama. Akar ilk günler yastığına falan bulaşabilir ve çabuk açılıverir rengi sürekli tetikte ve bakım halinde bulunman lazım.
planları inceleyebilirsin internetten ve bir okuldan da ders kitaplarını tedarik edebilirsen 6-7-8'in sana çok yardımcı olur her zaman
Kıyamam ben onaIiaahhh miiyaahh ehhh immmhh gunaydinnnn gözumun capagiyla yaziyorumm
Kizimla inatlastim veeee ben kazandiiiimmmm ben ben bnnntek yenemedigim kisiydi kendileride ondan codtum pardon
Sabah 5 te kalkti mzil mizil cizil cizil yastigi bastirdim kafama bakmadim hic 1 saat konstu,, kizdi bana sonra uyudu 8 30 kadar yeaaaahhhh
Simdi bu miniknguzel tatli hatun boyle uyanir gun agarmadan 1kac saat oyalanip yeniden uyuyor ,,ama yaniii busaat durmadan geri cekiliyor 3 gundur 5 te uyaniyor..degistirmem lazim bu aliskanligini 6 bucuk 7 guzel benim ucin hehe
Nurgul cum gunaydin guzelliklik
Bulbul arkadasim tabi paylasabiliriz yeterki gecte olsa paylasalim
Bilgennnnn canim seni boyle keyifli gormek nekadar guzellllsabah sabah keyfim yerine geldii..inan buna
Ferhan önerilerde bulunmuş.Bence de öğlen okula götürmek için pek çok seçeneğin var.Ben yemek götürüyorum. Mazeret yok sende yapabilirsin.tamam o zaman
sabah 4 adet galeta
öğlen yarım tavuk dürüm ayran salata
akşam şehriye çorbası 3 küçük parça tavuk 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye ve salata
benim okulum çok merkezi bi yerde değil ve tek devre ve evimi de uzak. Ve sadece tavuk dürüm var öğlen yemeği için. Geçen sene bi yemek şirketiyle anlaşmıştık. Bu sene öğretmenlerimiz norm fazlası olmasın diye yemek yediğimiz yeri sınıf yaptık. Şimdi ne olacak nasıl çözülecek yemek işi belli değil
Evet okuyacaksın3 gün girmedim 56 sayfa yazışmışsınıznasıl okuyacam ben şimdi
biri özet geçebilirmiiiiiiiiiii
ben geçim tatlım sana özet. ferhanın eşi rahatsızlandı hafta sonu. yasemincim eskişehire annesinin ve kızının yanına gitti oda pek girmedi zaten. bende kız kardeşimde gezip tozduğum için giremedim evim tadilatta olduğu için kayınvalidemde kalıyorum. ferhan bir sürü dukan tarifleri yapmış fotolarını gönderdi. seminenin paylaşımları az olduğu için takıma alınmayabilirmiş. spor ve mesaj tablosu paylaşıldı ve tabiki menüler. küboş bisikletinin fotosunu gönderdi. hatice mesaj paylaşımı az olanlara spor yapmayanlara fırça kaydı. okulda birsürü güzel süslemeler yapmışlar onun resmini ekledi. bilgenin keyfi yerinde görünüyor saçlarını kestirip kızıla boyatacakmış fikir istiyor.aklıma gelenler bunlar
Ah Semine vah Semine. Diskalifiye listesindesin ve çıkman için takla atıyorum.Püsküütle görüştüm.Sayfada paylaşım yapmamı bekliyor ama sen selam verip gidiyorsun. Ben şimdi ne yapayım.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffslm kızlar hala annemdeyım zorunlu hareketler yapıldı öptm
Ne güzel ne güzel.Ben spora başladım kendimi aksine şişmiş hissediyorum nedenBen geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
İnşallah göreceksin canımHafta başı olduğu için sanırım benim tartı aynıııı7 li rakamları görmek istiyorum artık
Merhaba. Yine iyisin canım.
Sana merabalar cadalozmerabbaaaa
Ben hepsiburadadan aldım geçen hafta bak bakalım kampanya devam ediyor mu???
slm hoşgeldin canımHerkese MERHABABilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım .
[COLOR=#0000fsf] Süpersin tebrikler
[/COLOR]
Ne güzel bir tablo oldu böyle
Hergün saat 00:00 dan aynı saate kadar bir gün boyunca yazığın mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığını o gün mesajları not alan arkadaşımıza göndermen gerekiyor. Listeyi tekrar yayınlıyorum.Not alırsan sevinirim.
MESAJ LİSTESİ
1-2 EKİM yasminyaso
3-4 EKİM UZAYIM
5-6 EKİM Kbra
8-9 EKİM limpida
10-11 EKİM pia
12-13 EKİM bekolim
15-16 EKİM goncagull
17-18 EKİM mersinli 42
60-66 aylık arası birkaç öğrencim var. Bir tanesinin ailesiyle görüşerek ansınıfına ikna ettik.Kıyamam yavrum çok küçüktü. Seneye süper bir öğrenci olacak ama bu yıl için küçük. iğerleri iyi gibi.
Kıyamam ben onaCadı annesi kalkmayınca uyuya kalmış .Yalnız güzel uygulamalar. İlere bende öyle yapayım
Ferhan önerilerde bulunmuş.Bence de öğlen okula götürmek için pek çok seçeneğin var.Ben yemek götürüyorum. Mazeret yok sende yapabilirsin.
Evet okuyacaksın
Fırça kaydı öylemiBak cadıya bak
Ah Semine vah Semine. Diskalifiye listesindesin ve çıkman için takla atıyorum.Püsküütle görüştüm.Sayfada paylaşım yapmamı bekliyor ama sen selam verip gidiyorsun. Ben şimdi ne yapayım.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ne güzel ne güzel.Ben spora başladım kendimi aksine şişmiş hissediyorum neden
İnşallah göreceksin canım
Merhabalar.
Sana merabalar cadaloz
Canım özellikle koymadım. Mesai saatlerin değişti,çocuklar ev derken buraya zaman ayırmakta haklı olarak zorlanıyordun. Bende girebildiğin kadar girmeni mesaj sayıları içinde bu aralar listede olmamanı istedim. İnşallah bundan sonra herşey daha düzene oturur ve senide listeye öyle alırım.slm hoşgeldin canım
haticecim çok önemli değil sadece meraktan soruyorum,bu ikinci liste ve ben yine mesaj listesinde yokum.acaba çok giremediğim içinmi?
evet bana fırça kaydı nurgül
Kesinlikle haklısın. Ama malesef mümkün olmuyor. Haftasonundannnn haftasonuna. Bir kere denedim okula bi dolap hazırladım kendime. Diyet peynirimi salatalık malzemelerimi ve diyet ekmeğimi koydum. Bizim salak çaycı fare gördüm dedi. Yalan tabii. Zira daha önceki bi fare görüşünü biliyorum bütün okulu ilaçlamıştık. Düşünün yani kendim hazırlıyorum inip aşağı kendim yıkıyorum genelde yine de ona iş çıkarsa paniğiyle turp sıktı. Getirmedim bi daha. Ulen dedim senle mi uğraşacağım. Kendisi tüm okulun patronudur. Çay söylerken bile sen söyle yok sen söyle falan deriz birbirimize.
Herkese MERHABABilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım .
ordan sipariş vermedim Inter Spor ürünleri - Boyner
burda var en alt sağda twister ve yanındaki adım ölçer
enee bürsürü varmış hihihihiiii teşekkürederim peki bu yanlarında ipli olanlar var onlar dahamı iy acaba
Canım özellikle koymadım. Mesai saatlerin değişti,çocuklar ev derken buraya zaman ayırmakta haklı olarak zorlanıyordun. Bende girebildiğin kadar girmeni mesaj sayıları içinde bu aralar listede olmamanı istedim. İnşallah bundan sonra herşey daha düzene oturur ve senide listeye öyle alırım.
bilgennnnnnn sana bişey dicemmmmmmmmmmmmmmmmm
bende bundan alayım diyorum yorumunuz nedir?
VOIT - Profesyonel Fitness Aletleri
yasemincim sordum ama gözünden kaçtı sanırım eliptik bisikletinin markası nedir.modelini yazarsan bi inceleyim,fiyatı çok gelmezse belki aynısını alırım
O nasıl sözler böyle duymamış olayım. Biz bu işi hep beraber başaracağız. Bizde seni seviyoruz. Daha azimli olacağız ve yapacağız tamam mı?teşekkür ederim haticecim anlayışın için.ilerleyen dönemde aranızda olmakta zorlanırsam veya sen benden memnun kalmazsan aranıza misafir olarak gelirim,takımdan ayrılabilirim.çünkü en verimsiz kişiyim şuanda ve kendimi kötü hissediyorum bu durumdan dolayı ama hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar
Mesajları özelden atıyoruz. Tabii ki sayılır.tamam bu akşam mesaj sayısı ve spor yapıp yapmadığım yasminyasoya gidecekBuraya yazıyoruz o topluyor mu özel mesaj mı atıyoruz belli kesin bi usul var mı?
Bi de ben spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün ve 1 saat 15 dakika falan hoca ile çalışıyorum. Dolayısıyla o spor tablosunu orda uyguluyo sayılırım değil mi?
tamam bu akşam mesaj sayısı ve spor yapıp yapmadığım yasminyasoya gidecekBuraya yazıyoruz o topluyor mu özel mesaj mı atıyoruz belli kesin bi usul var mı?
Bi de ben spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün ve 1 saat 15 dakika falan hoca ile çalışıyorum. Dolayısıyla o spor tablosunu orda uyguluyo sayılırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?