Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cahil kalmışım ben ya bu twister da ne ilk defa gördüm ben bunu. Nasıl çalışıyor?

100 sag bacak 100 sol bacak calistirma
100 sopali hareket
100 yanlara egilme

Canim listeye alirsan sevinirim, iyi geceler herkese
Süpersin tebrikler

Ne güzel bir tablo oldu böyle

Hergün saat 00:00 dan aynı saate kadar bir gün boyunca yazığın mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığını o gün mesajları not alan arkadaşımıza göndermen gerekiyor. Listeyi tekrar yayınlıyorum.Not alırsan sevinirim.
MESAJ LİSTESİ

1-2 EKİM yasminyaso
3-4 EKİM UZAYIM
5-6 EKİM Kbra
8-9 EKİM limpida
10-11 EKİM pia
12-13 EKİM bekolim
15-16 EKİM goncagull
17-18 EKİM mersinli 42

60-66 aylık arası birkaç öğrencim var. Bir tanesinin ailesiyle görüşerek ansınıfına ikna ettik.Kıyamam yavrum çok küçüktü. Seneye süper bir öğrenci olacak ama bu yıl için küçük. iğerleri iyi gibi.

Kıyamam ben ona Cadı annesi kalkmayınca uyuya kalmış.Yalnız güzel uygulamalar. İlere bende öyle yapayım

Ferhan önerilerde bulunmuş.Bence de öğlen okula götürmek için pek çok seçeneğin var.Ben yemek götürüyorum. Mazeret yok sende yapabilirsin.

3 gün girmedim 56 sayfa yazışmışsınız nasıl okuyacam ben şimdi
biri özet geçebilirmiiiiiiiiiii
Evet okuyacaksın

Fırça kaydı öylemi Bak cadıya bak
slm kızlar hala annemdeyım zorunlu hareketler yapıldı öptm
Ah Semine vah Semine. Diskalifiye listesindesin ve çıkman için takla atıyorum.Püsküütle görüştüm.Sayfada paylaşım yapmamı bekliyor ama sen selam verip gidiyorsun. Ben şimdi ne yapayım.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Ben geldim ama yeni uyandım tıkınıp geliyorummmmm
Bu arada tartıldım bu hafta ben acayip veriyorum kızlaaaarrr ona göre sizdende iyi performans beklyrm 1.olalımm
Ne güzel ne güzel.Ben spora başladım kendimi aksine şişmiş hissediyorum neden

Hafta başı olduğu için sanırım benim tartı aynıııı 7 li rakamları görmek istiyorum artık
İnşallah göreceksin canım

Merhaba. Yine iyisin canım.

Merhabalar.
Sana merabalar cadaloz

Herkese MERHABA Bilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım.
slm hoşgeldin canım

haticecim çok önemli değil sadece meraktan soruyorum,bu ikinci liste ve ben yine mesaj listesinde yokum.acaba çok giremediğim içinmi?

evet bana fırça kaydı nurgül

merhaba kızlar eve geldim yemek yedim çocukları uyuttum.biraz bakayım dedim buralara sevgiler

slm hoşgeldin canım

haticecim çok önemli değil sadece meraktan soruyorum,bu ikinci liste ve ben yine mesaj listesinde yokum.acaba çok giremediğim içinmi?

evet bana fırça kaydı nurgül
Canım özellikle koymadım. Mesai saatlerin değişti,çocuklar ev derken buraya zaman ayırmakta haklı olarak zorlanıyordun. Bende girebildiğin kadar girmeni mesaj sayıları içinde bu aralar listede olmamanı istedim. İnşallah bundan sonra herşey daha düzene oturur ve senide listeye öyle alırım.

her yerdemi bu çaycılar problemli olur ya, bizde de vardı bi tane neyseki gönderdik huzur geldi vallahi iş yerine

Herkese MERHABA Bilgisayar tüm gün önümde bir fırsat bulup yazamadım.

merhaba, bütün geçmişi okudum kaptanım

ordan sipariş vermedim Inter Spor ürünleri - Boyner

burda var en alt sağda twister ve yanındaki adım ölçer

bendede yok bu aletten ama ihtiyaç duymuyorm, laf aramızda belim inceciktir

teşekkür ederim haticecim anlayışın için.ilerleyen dönemde aranızda olmakta zorlanırsam veya sen benden memnun kalmazsan aranıza misafir olarak gelirim,takımdan ayrılabilirim.çünkü en verimsiz kişiyim şuanda ve kendimi kötü hissediyorum bu durumdan dolayı ama hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar

tamam bu akşam mesaj sayısı ve spor yapıp yapmadığım yasminyasoya gidecek Buraya yazıyoruz o topluyor mu özel mesaj mı atıyoruz belli kesin bi usul var mı?
Bi de ben spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün ve 1 saat 15 dakika falan hoca ile çalışıyorum. Dolayısıyla o spor tablosunu orda uyguluyo sayılırım değil mi?

özür dilerim canım dynamic 950 en iyisi ve ucuzu bu.Benimkinin oturma yeri yok ayakta yapıyorsun. Ben 499 a almıştım, sporservis ten. Dolar kuruna bağlı olduğu için bu aletler rakamı biraz değişmiş olabilir. Eliptik bisikletlerde, manyetiklerde, disk ağırlığı önemli seçerken. Benimki 7 kg disk ağırlığı. Piyasada bu ağırlıkta olan diğer ürünler çok pahalı. Spor salonu hocamla almıştım. Çok memnunum. Kurulumunu bedava yapıyolar bu dediğim yerde

Bilgencim; aşağıdaki siteye bak en ucuz nerde gösteriyor şu an
http://www.akakce.com/kondisyon-bisikleti/en-ucuz-dynamic-950-eliptik-fiyati,407245.html

Son düzenleme:
O nasıl sözler böyle duymamış olayım. Biz bu işi hep beraber başaracağız. Bizde seni seviyoruz. Daha azimli olacağız ve yapacağız tamam mı?

Mesajları özelden atıyoruz. Tabii ki sayılır.

Bana özel mesaj atıyorsun canım. Ben hepsini toparlayıp 2. günün sonunda yayınlıyorum burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…