teşekkür ederim haticecim anlayışın için.ilerleyen dönemde aranızda olmakta zorlanırsam veya sen benden memnun kalmazsan aranıza misafir olarak gelirim,takımdan ayrılabilirim.çünkü en verimsiz kişiyim şuanda ve kendimi kötü hissediyorum bu durumdan dolayı ama hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar
fiyatı gerçekten pahalıymış katlanıyormu canım bu çok soru sordum ama eşim alayım demişken kaçırmayım diyorumözür dilerim canımdynamic 950 en iyisi ve ucuzu bu.Benimkinin oturma yeri yok ayakta yapıyorsun. Ben 499 a almıştım, sporservis ten. Dolar kuruna bağlı olduğu için bu aletler rakamı biraz değişmiş olabilir. Eliptik bisikletlerde, manyetiklerde, disk ağırlığı önemli seçerken. Benimki 7 kg disk ağırlığı. Piyasada bu ağırlıkta olan diğer ürünler çok pahalı. Spor salonu hocamla almıştım. Çok memnunum. Kurulumunu bedava yapıyolar bu dediğim yerde
Eki Görüntüle 522452
Bilgencim; aşağıdaki siteye bak en ucuz nerde gösteriyor şu an
en ucuz Dynamic 950 Eliptik Kondisyon Bisikleti fiyat akakce.com'da
O nasıl sözler böyle duymamış olayım. Biz bu işi hep beraber başaracağız. Bizde seni seviyoruz. Daha azimli olacağız ve yapacağız tamam mı?
Mesajları özelden atıyoruz. Tabii ki sayılır.
Benimki 50 50Süpersin tebrikler
Ne güzel bir tablo oldu böyle
Hergün saat 00:00 dan aynı saate kadar bir gün boyunca yazığın mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığını o gün mesajları not alan arkadaşımıza göndermen gerekiyor. Listeyi tekrar yayınlıyorum.Not alırsan sevinirim.
MESAJ LİSTESİ
1-2 EKİM yasminyaso
3-4 EKİM UZAYIM
5-6 EKİM Kbra
8-9 EKİM limpida
10-11 EKİM pia
12-13 EKİM bekolim
15-16 EKİM goncagull
17-18 EKİM mersinli 42
60-66 aylık arası birkaç öğrencim var. Bir tanesinin ailesiyle görüşerek ansınıfına ikna ettik.Kıyamam yavrum çok küçüktü. Seneye süper bir öğrenci olacak ama bu yıl için küçük. iğerleri iyi gibi.
Kıyamam ben onaCadı annesi kalkmayınca uyuya kalmış .Yalnız güzel uygulamalar. İlere bende öyle yapayım
Ferhan önerilerde bulunmuş.Bence de öğlen okula götürmek için pek çok seçeneğin var.Ben yemek götürüyorum. Mazeret yok sende yapabilirsin.
Evet okuyacaksın
Fırça kaydı öylemiBak cadıya bak
Ah Semine vah Semine. Diskalifiye listesindesin ve çıkman için takla atıyorum.Püsküütle görüştüm.Sayfada paylaşım yapmamı bekliyor ama sen selam verip gidiyorsun. Ben şimdi ne yapayım.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ne güzel ne güzel.Ben spora başladım kendimi aksine şişmiş hissediyorum neden
İnşallah göreceksin canım
Merhabalar.
Sana merabalar cadaloz
Kıyamam ben kuzuma eriyip bitiyon mu senBenimki 50 50ama eliptik baya yoruyo beni.Kademeli arttıracağım bu rakamları. Domates gibi oluyom bitince sırılsıklam oluyo eşofmanlarım
efendim canım bisiklet araştırmasındaydım
öğlende bi kız gördüm aklıma sen geldin. kızın saçı kızıl ama kahveliydi yani çok kızıl değil büyük ihtimal kahvenin içine kızıl karıştırmış çok süper görünüyordu bayıldımmmmmmmmmmböyle alternatif bişey düşünebilirsin bence
öğlende bi kız gördüm aklıma sen geldin. kızın saçı kızıl ama kahveliydi yani çok kızıl değil büyük ihtimal kahvenin içine kızıl karıştırmış çok süper görünüyordu bayıldımmmmmmmmmmböyle alternatif bişey düşünebilirsin bence
bakalım nasıl olur bilmiyorum ki.hacimli kestireyim diyorum.rengi konusundada karamel gibi düşündüm.ama değerlendirmeye aldım önerini
fiyatı gerçekten pahalıymış katlanıyormu canım bu çok soru sordum ama eşim alayım demişken kaçırmayım diyorum
tamam canım
Kıyamam ben kuzuma eriyip bitiyon mu sen
Eritiyolar beni kaptanım ama yavaş yavaşkatı yağ gibi tavaya koyup eritseler olmuyo mu şu yağları yafuuuuuuuuu :82::82::121::121::119::119::119::125::125::125::122::122::122:
Karamel bu senenin rengi hem.
Hürrem rengi yapmayınnn, her yerde aynı kafa var sanki, ıııyyyyyyyBen çikolata kahve yaptım bilgen saçlarımı. Uçlarından da röflelerim çıktı çok hoş duruyo. sende üstte çikolata kahve uçlara da açık balyaj attırabilirsin bence
Onun koyusu daha güzel ve evet çok yayıldı modası geçmesi yakındır. Az zaman sonra yeni bir renk moda olmaya başlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?