Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pişşştttttt Bilgennnn Kiloları vermeden nereye gidiyon kıııızzzz Bende seni seviyom fıstık

fiyatı gerçekten pahalıymış katlanıyormu canım bu çok soru sordum ama eşim alayım demişken kaçırmayım diyorum

tamam canım

Benimki 50 50 ama eliptik baya yoruyo beni.Kademeli arttıracağım bu rakamları. Domates gibi oluyom bitince sırılsıklam oluyo eşofmanlarım

efendim canım bisiklet araştırmasındaydım

öğlende bi kız gördüm aklıma sen geldin. kızın saçı kızıl ama kahveliydi yani çok kızıl değil büyük ihtimal kahvenin içine kızıl karıştırmış çok süper görünüyordu bayıldımmmmmmmmmm böyle alternatif bişey düşünebilirsin bence

bakalım nasıl olur bilmiyorum ki.hacimli kestireyim diyorum.rengi konusundada karamel gibi düşündüm.ama değerlendirmeye aldım önerini

bilgencim banada mantıklı geldi. hem birden renk değiştirip beğenmezsen hepten moral bozucu hal almaz yavaş yavaş geçişler daha iyi

fiyatı gerçekten pahalıymış katlanıyormu canım bu çok soru sordum ama eşim alayım demişken kaçırmayım diyorum

tamam canım

Katlanmıyor canım. Bu şekilde sabit, ben salona koydum baş köşeye (annem çok kızıyo) tv izlerken yapıyorum. ön tarafında tekerlekleri var, istediğin yere sürükleyebiliyorsun ama ağır biraz

Eritiyolar beni kaptanım ama yavaş yavaş katı yağ gibi tavaya koyup eritseler olmuyo mu şu yağları yafuuuuuuuuu:82::82::121::121::119::119::119::125::125::125::122::122::122:

ben denedim hee yazın tatilde felan güneşin altında yanana kadar durdum bişe olmuyo hep aynı hihihihihiiii

Son düzenleme:
Karamel bu senenin rengi hem.

Hürrem rengi yapmayınnn, her yerde aynı kafa var sanki, ıııyyyyyyy Ben çikolata kahve yaptım bilgen saçlarımı. Uçlarından da röflelerim çıktı çok hoş duruyo. sende üstte çikolata kahve uçlara da açık balyaj attırabilirsin bence

Onun koyusu daha güzel ve evet çok yayıldı modası geçmesi yakındır. Az zaman sonra yeni bir renk moda olmaya başlar sanırım

Onun koyusu daha güzel ve evet çok yayıldı modası geçmesi yakındır. Az zaman sonra yeni bir renk moda olmaya başlar sanırım

Ben en son röfleyle saçlarımı yıprattıktan sonra çikolata kahveyi buldum, çok hoşuma gidiyor şimdilik. Kızıla bende merak ediyom ama koyu kızıl, ama bakımı çooooooooooooooookkkk zor, sarıdan daha zoooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…