Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sarı en kolay renk bence ve kızıl da en zor.

Eritiyolar beni kaptanım ama yavaş yavaş katı yağ gibi tavaya koyup eritseler olmuyo mu şu yağları yafuuuuuuuuu:82::82::121::121::119::119::119::125::125::125::122::122::122:
Keşke eriseler. Arada diyorum ki gidip yağlarımı aldırayım ,sonra spor yapar sıkılaşırım, en azından yağ eritmek zorunda kalmam diye

ben denedim hee yazın tatilde felan güneşin altında yanana kadar durdum bişe olmuyo hep aynı hihihihihiiii
Allah seni ne yapmasın

Benim saçlarım dalgalı ve ince telli, sarı yıpratıyor yaa böyle tülerip tülerip havada uçuşmasına uyuuz oluyom koyu renk olunca saç öyle bişey yaşamıyom nedense
Bu kadar çok saç muhabbeti oldu bende mi yapsam ne:44: Bende aralara ışıltı attırayım.

Bu kadar çok saç muhabbeti oldu bende mi yapsam ne:44: Bende aralara ışıltı attırayım.

Değişiklik güzeldir, ben koyu renk saçın daha genç gösterdiğine inanıyorum ondan artık koyu renkler kullanıyorum. Mavili siyaha çok merak ediyorum ama sert gösterir simayı diye yapmaya çekiniyom

Benim saçlarım dalgalı ve ince telli, sarı yıpratıyor yaa böyle tülerip tülerip havada uçuşmasına uyuuz oluyom koyu renk olunca saç öyle bişey yaşamıyom nedense

Hımm tamam o zaman haklısın. Benimki hafif dalgalı ve kalın tellidir bana sıkıntı olmuyo. Koyu renkler saçı yıpratmıyo çünkü.

Değişiklik güzeldir, ben koyu renk saçın daha genç gösterdiğine inanıyorum ondan artık koyu renkler kullanıyorum. Mavili siyaha çok merak ediyorum ama sert gösterir simayı diye yapmaya çekiniyom
O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz der

Ben çıkıyorum kızlar. Eve gdidp üstümü değişip çocuğu almaya gideceğim. Onu ve eşimi kayınvalideme bırakıp spora geçeceğim. Akşam yemeğe davetliyiz ona.

sabah servise binerken bi arkadaşımı gördüm neree nen dedim zabah zabah hihihihihiiii yürüyüşe gidiyomuş çok kıskandım yaa benide götürsene didim ( eğer yapabilirsem artık sabahları kalkıp yürüyüşe gitmeyi istiyorum tabi evime yerleşince göçebi hayatın sürüyorum hala

bak gene kaçmaya heveslendin.yok sana kaçmak falan.burdayız,sende burdasın

bilgen saçımı değiştircem dediğinde ilk ben söylemiştim,güzel bir kahve yap,üzerine balyaj yaptır diyeeeeeee

bak gene kaçmaya heveslendin.yok sana kaçmak falan.burdayız,sende burdasın

bilgen saçımı değiştircem dediğinde ilk ben söylemiştim,güzel bir kahve yap,üzerine balyaj yaptır diyeeeeeee

Heheheheehehehheehehe ivit görmüştüm :)))))

ben geldim beybilerr 12 sayfaaaa bakıim de öle gelimm

Hoşgeldiiinnn

sabahları artık baya karanlık oluyo, kalkabilcen mi uykucu şirin

O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz der

O nasıl bir renk mi çok güzel, ışıkta lacivert parıldıyooo

Heheheheehehehheehehe ivit görmüştüm :)))))

Hoşgeldiiinnn

sabahları artık baya karanlık oluyo, kalkabilcen mi uykucu şirin

O nasıl bir renk mi çok güzel, ışıkta lacivert parıldıyooo
Vayyy güzelmiş.Saç boyatmaktan pek anlamam dedim ya Çok belli ettim sanırım Cahil kalmışım .

MENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Melemen
Yeşil çay

ARA
1 yeşil elma

ÖĞLE
Yarım tabak kurufasulye
2 dilim ekmek

ARA
Üzüm,1 yeşil elma

AKŞAM
Salçalı dukan krep
Domates,salatalık
Közlenmiş biber
Yeşil çay

Kızlar ben kaçanzeeee Derse yetişeyim , öpüldünüz :))

Ferhanıma not Yönetim Ekonomisi dersine gidiyom, 10 da bitecek hihihiihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…