Ben en son röfleyle saçlarımı yıprattıktan sonra çikolata kahveyi buldum, çok hoşuma gidiyor şimdilik. Kızıla bende merak ediyom ama koyu kızıl, ama bakımı çooooooooooooooookkkk zor, sarıdan daha zoooorrrr
Keşke eriseler. Arada diyorum ki gidip yağlarımı aldırayım ,sonra spor yapar sıkılaşırım, en azından yağ eritmek zorunda kalmam diyeEritiyolar beni kaptanım ama yavaş yavaşkatı yağ gibi tavaya koyup eritseler olmuyo mu şu yağları yafuuuuuuuuu :82::82::121::121::119::119::119::125::125::125::122::122::122:
Allah seni ne yapmasınben denedim hee yazın tatilde felan güneşin altında yanana kadar durdum bişe olmuyo hep aynı hihihihihiiii
Sarı en kolay renk bence ve kızıl da en zor.
Bu kadar çok saç muhabbeti oldu bende mi yapsam ne:44: Bende aralara ışıltı attırayım.Benim saçlarım dalgalı ve ince telli, sarı yıpratıyor yaa böyle tülerip tülerip havada uçuşmasına uyuuz oluyomkoyu renk olunca saç öyle bişey yaşamıyom nedense
Bu kadar çok saç muhabbeti oldu bende mi yapsam ne:44: Bende aralara ışıltı attırayım.
Benim saçlarım dalgalı ve ince telli, sarı yıpratıyor yaa böyle tülerip tülerip havada uçuşmasına uyuuz oluyomkoyu renk olunca saç öyle bişey yaşamıyom nedense
O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz derDeğişiklik güzeldir, ben koyu renk saçın daha genç gösterdiğine inanıyorum ondan artık koyu renkler kullanıyorum. Mavili siyaha çok merak ediyorum ama sert gösterir simayı diye yapmaya çekiniyom
bak gene kaçmaya heveslendin.yok sana kaçmak falan.burdayız,sende burdasınteşekkür ederim haticecim anlayışın için.ilerleyen dönemde aranızda olmakta zorlanırsam veya sen benden memnun kalmazsan aranıza misafir olarak gelirim,takımdan ayrılabilirim.çünkü en verimsiz kişiyim şuanda ve kendimi kötü hissediyorum bu durumdan dolayı ama hepiniz çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar
Hürrem rengi yapmayınnn, her yerde aynı kafa var sanki, ıııyyyyyyyBen çikolata kahve yaptım bilgen saçlarımı. Uçlarından da röflelerim çıktı çok hoş duruyo. sende üstte çikolata kahve uçlara da açık balyaj attırabilirsin bence
Hoşgeldin datluuummmmben geldim beybilerr12 sayfaaaa bakıim de öle gelimm
bak gene kaçmaya heveslendin.yok sana kaçmak falan.burdayız,sende burdasın
bilgen saçımı değiştircem dediğinde ilk ben söylemiştim,güzel bir kahve yap,üzerine balyaj yaptır diyeeeeeee
ben geldim beybilerr12 sayfaaaa bakıim de öle gelimm
sabah servise binerken bi arkadaşımı gördüm neree nen dedim zabah zabah hihihihihiiii yürüyüşe gidiyomuş çok kıskandım yaa benide götürsene didim( eğer yapabilirsem artık sabahları kalkıp yürüyüşe gitmeyi istiyorum tabi evime yerleşince göçebi hayatın sürüyorum hala
O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz der
Vayyy güzelmiş.Saç boyatmaktan pek anlamam dedim yaHeheheheehehehheehehe ivit görmüştüm :)))))
Hoşgeldiiinnn
sabahları artık baya karanlık oluyo, kalkabilcen mi uykucu şirin
O nasıl bir renk mi çok güzel, ışıkta lacivert parıldıyooo
Vayyy güzelmiş.Saç boyatmaktan pek anlamam dedim yaÇok belli ettim sanırım Cahil kalmışım .
Görüşürüz canım.İyi derslerKızlar ben kaçanzeeeeDerse yetişeyim , öpüldünüz :))
Ferhanıma notYönetim Ekonomisi dersine gidiyom, 10 da bitecek hihihiihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?