Arayı okuyamayacagim kayinvalidemdeyim menüyü paylsayim
sabah 3adet galeta öğlen salata ayran ara elma ve form cayi akşam hazır çorba 2kıymalı börek salata cacık
kayinvalidemim menüsü akşam müdahale edemedim
Gecmis olsunyeniden..bizimkide gecti sukur:) sende guzel özetledin:)
Bende simdi tam onu diycekim,,okulada baslayinca hareketli gunler daha rahat verirsin..anlamadan gdivericem canim kilolar
Yaaa biz dedik sanaaaa..kubrada iyi vermis ayyyybende cok dikkat edicemmmm
Canim yuruyuncede bitmiyor ki tam tersi o zaman goruceksin anyayi konyayi hehe
çok mutlu edici birşey :) yeni kıyafetler daha küçük bedenlern olması dileğiyleveee bugün itibariyle test edilmiş bir durum:
Spora başlamadan önce bir pantolon almıştım kendime. Gayet dardı. Olsun kilo veririm herhal dedim. Paçası kısalacaktı kaldı bir iki hafta araya hastalık misafir falan girince. Bugün o pantolonumu giydim. Pantolon bol. Daha hiç giyemeden hem de. Tartıda bir değişim yok. Resmen bir beden sıkılaşmışım sanki
10
Süpersin tebrikler
Ne güzel bir tablo oldu böyle
Hergün saat 00:00 dan aynı saate kadar bir gün boyunca yazığın mesaj sayısını ve spor yapıp yapmadığını o gün mesajları not alan arkadaşımıza göndermen gerekiyor. Listeyi tekrar yayınlıyorum.Not alırsan sevinirim.
MESAJ LİSTESİ
1-2 EKİM yasminyaso
3-4 EKİM UZAYIM
5-6 EKİM Kbra
8-9 EKİM limpida
10-11 EKİM pia
12-13 EKİM bekolim
15-16 EKİM goncagull
17-18 EKİM mersinli 42
60-66 aylık arası birkaç öğrencim var. Bir tanesinin ailesiyle görüşerek ansınıfına ikna ettik.Kıyamam yavrum çok küçüktü. Seneye süper bir öğrenci olacak ama bu yıl için küçük. iğerleri iyi gibi.
Kıyamam ben onaCadı annesi kalkmayınca uyuya kalmış .Yalnız güzel uygulamalar. İlere bende öyle yapayım
Ferhan önerilerde bulunmuş.Bence de öğlen okula götürmek için pek çok seçeneğin var.Ben yemek götürüyorum. Mazeret yok sende yapabilirsin.
Evet okuyacaksın
Fırça kaydı öylemiBak cadıya bak
Ah Semine vah Semine. Diskalifiye listesindesin ve çıkman için takla atıyorum.Püsküütle görüştüm.Sayfada paylaşım yapmamı bekliyor ama sen selam verip gidiyorsun. Ben şimdi ne yapayım.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ne güzel ne güzel.Ben spora başladım kendimi aksine şişmiş hissediyorum neden
İnşallah göreceksin canım
Merhabalar.
Sana merabalar cadaloz
O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz der
Expert Kübra öğretir sana Haticecim
MENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Melemen
Yeşil çay
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLE
Yarım tabak kurufasulye
2 dilim ekmek
ARA
Üzüm,1 yeşil elma
AKŞAM
Salçalı dukan krep
Domates,salatalık
Közlenmiş biber
Yeşil çay
Kahvaltı: 1 dukan muffin, 1 dilim kaşar, 2 dilim dana jambon, 1 brdk ayran
Öğle: 1 brdk çorba
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt (içine mikrodalgada pişirdiğim iki adet tavuk burger dilimledim)
Akşam: 1 kas çorba, 1 haşlanmış yumurta, 7 misket köfte, 1 kutu light kola
1 brdk süt
Su: 2.5 lt
SPOR: bütün gün ayaktaydım, derste ve kat+yemekhanede nöbetçiydimmahfoldum bugün, ayaklarımın sızısından duramıorum anca zorunlu hareketleri yapcam ve 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırmaa
menüm:
sabah:1 dilim light ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin
domates
ara:1 neskafe
2 minik cin
öğle:2 kaşık taze fasulye
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara:1 erik
akşam:1 kepçe çorba
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim light ekmek
1 küçük kase yoğurt
su:2 litre
spor:50 d leslie 5 mile+zorunlu hareketler
menüm
sabah 07.00
iki tost (abarttım ama gözüm dönmüştü)
öğle 12:00
5 köfte 1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
5 tane kızarmış hamsi salata
3 lt su,bol şekersiz çay
spor yapmaya hiç halim yok bugün
sabah 3adet galeta öğlen salata ayran ara elma ve form cayi akşam hazır çorba 2kıymalı börek salata cacık
Süperrrr bu haftasonu süper sonuc alursin canim boyle
menüm
sabah 07.00
5 köfte 1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
3 lt su,bol şekersiz çay
Olma mıııııVar var. Belimi sıkınca avucuma birşey gelmesin istiyorum.
Kolay gelsin canım. Bende kalkıp zorunlu hareketlerimizi yapayım.
afiyet olsun.hatice söylemiş balıklar kızarmasa iyiymiş.menüm
sabah 07.00
5 köfte 1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
3 lt su,bol şekersiz çay
biz senin güzin ablan olsak ne olacak.bende sürekli mıkırdanıp duruyorum.vay sıkıldım,vay dışarı çıkamıyom,vay burayı sevmiyom....napalım ,arkadaşlık böyle bişey.canım kaçmaya niyetlenmek değildi takımın en verimsizi,kilo veremeyeni,menülerini oturtamayanı benim,birde üstüne takıma girdiğimden beri yaşadığım problemler.sanki sizin aranıza dertleşmek için girmişimde benim güzin ablalığımı yapıyorsunuz gibi oldu.belki ifadelere dökemiyorum ama sizin kilo verdiğinizi gördükçe çok mutlu oluyorum ama ben veremedikçe kahroluyorum.doğum günüme 25 gün var ve ben 79 kg inemedim.işte böyle yazacak çok şey varda yok,işin kötüsü ben yine başaramadım eşim dalga geçtiğiyle kaldı.
afiyet olsun.hatice söylemiş balıklar kızarmasa iyiymiş.
biz senin güzin ablan olsak ne olacak.bende sürekli mıkırdanıp duruyorum.vay sıkıldım,vay dışarı çıkamıyom,vay burayı sevmiyom....napalım ,arkadaşlık böyle bişey.
afiyet olsun.menüleri böyle değilde bizim gibi alt alta yazarsan,okuması kolay olur.
menüm
sabah 07.00
5 köfte 1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
3 lt su,bol şekersiz çay
I
kaptanımmm ben zorunlu hareketleri yaparım die yazdım amaa bacak 150 den başka yapamıorum. çok kötüyüm ya, mahfolmuşum bugün. tabloyu bi daha paylaşcam, sonra da çıkıp yatcamiyi geceler minnoşlarım seviorum sizii
bakalım nasıl olur bilmiyorum ki.hacimli kestireyim diyorum.rengi konusundada karamel gibi düşündüm.ama değerlendirmeye aldım önerini
karamel boyatırsan foto çekip ekle bende düşünüyorum o rengi fikir almış olurum
Değişiklik güzeldir, ben koyu renk saçın daha genç gösterdiğine inanıyorum ondan artık koyu renkler kullanıyorum. Mavili siyaha çok merak ediyorum ama sert gösterir simayı diye yapmaya çekiniyom
O nasıl kız :44: Ben sadece 2 kez kendi saç rengimin üstüne gölge attırdım. Yine yaptırayım diyorum.Bakalım yaptırana kadar aylar geçer.Bana Kübra gibi biri lazım.Hemen kalk yapıyoruz der
inanmıyorum sanailk saçımı boyadığımda lise 1 e gidiyodum ve o günden beri her daim saçım boyalıdır sadece hamileliğimde boyamadım 9 ay kafayı yiyecektim. doğumdan çıktım zor dayandım 5 gün boyamadan
menüm:
sabah:1 dilim light ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin
domates
ara:1 neskafe
2 minik cin
öğle:2 kaşık taze fasulye
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
ara:1 erik
akşam:1 kepçe çorba
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim light ekmek
1 küçük kase yoğurt
su:2 litre
spor:50 d leslie 5 mile+zorunlu hareketler
menüm
sabah 07.00
5 köfte 1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
3 lt su,bol şekersiz çay
Benim menumde söyleydi
Sabah / ögle
1tane domates,peynir ve maydonozlu sandivic,saganda 1 yumurta,1 dilimde recelli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Yarim dilim ekmek, 1 tabak taze fasulye
Ara 1 avuctan az kuruyemis
Spor YOK
* sabah yogun slerim vardi esimi alip eve gelmem 12 yi buldu ve kahvaltim ogle yemegiyle karisti..simdi oturdum resmen dizlerim agriyor spor yapamiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?