Günaydın kızlar.
günaydın canım hoşgeldin
Gunaydin zeynepbilgen bulbul adin neydi? Bulbul demiyeyim:)
Menünü hiç beğenmedim.Sabahta akşamda kötü
Daha önce cevap yazmıştım.Cevabımı okudun mu?
Yoruma bak sen cadıııı
Canım benim sen dinlen.İyi geceler. Zaten bir sen,ben ve Başak yapmışız.Başka yapan yok.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Reçel gözümden kaçtı sanma .O kadardan birşey olmaz deyip geçiyorum.
Tebrikler. Tabloyu alıntı yapmışsın.Başını vesonunuda silmişsin.Neyi yapamadın ki.İsminin yanındaki kutucuklara sayıları yazman yeterliydi
İyi geceler Zeynep :
İyi gecelerMesajımı sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR
Gunaydin kizlarrrr:126::122:
günaydın canım
Günaydın kızlar.
Ahh canim benim tatli krizlerimi bi bilsen:) gecen hani keladan recel bulmustum ya eski yaptigim ..o zaman yemistim ilk,,oncesimde eredeyse hic yemiyordum,neyse iste o yedigimde fark ettim gun icideki krizlerimi dizginliyo:))Menünü hiç beğenmedim.Sabahta akşamda kötü
Daha önce cevap yazmıştım.Cevabımı okudun mu?
Yoruma bak sen cadıııı
Canım benim sen dinlen.İyi geceler. Zaten bir sen,ben ve Başak yapmışız.Başka yapan yok.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Reçel gözümden kaçtı sanma .O kadardan birşey olmaz deyip geçiyorum.
Tebrikler. Tabloyu alıntı yapmışsın.Başını vesonunuda silmişsin.Neyi yapamadın ki.İsminin yanındaki kutucuklara sayıları yazman yeterliydi
İyi geceler Zeynep :
afiyet olsun, sabah çok az olmuş akşam ise hem sağlıksız hem ağır. hazır çorbalar çok zararlı canım
Sağol canım. Evet biri bunu kayınvalideme söylemeli :) Kadın ne zaman gitsek sen çalışıyorsun evde hamur işi yapamazsın deyip hazır yufkadan börek yapıyor. Hazır çorba ben hiç kullanmıyorum canım. Görümcem de ballandıra ballandıra annesini övdü durdu ay ne güzel olmuş anne çorba diye töbe töbe.
Sabahlara şimdilik müdahale edemiyorum. Henüz enerjim düzene girmedi. Dün akşam mesela hoca resmen pestilimi çıkardı 1,5 saat. Sabah yataktan sürünerek çıktım. Çocuğu bırakmak zorunda olmasam kesin geri sızardım. Eşimle aynı anda evden çıkmak zorundayım uyuyan çocuğu arabaya atabilmek için. Okul da çok yoğun çok fena müsait oldukça kıtır kıtır götürüyorum arada. Şu alan değşikliğinden giden öğretmenlerin yerlerine de yenileri başlasa herşey bi tıkırına girse artık. Normal rutinime dönüp kaslarım da spora alışınca(ömrüm boyunca hiç yapmadım) kahvaltımı da düzene sokarım artık.
Günaydın Kızlar,
Ben istanbuldayım gün boyu eğitimde olcam, akşam mesaj sayılarını atarım. Ama hala mesaj sayısı yollamayanlar var 2 gün için. Öpüldünüz
Sağol canım. Evet biri bunu kayınvalideme söylemeli :) Kadın ne zaman gitsek sen çalışıyorsun evde hamur işi yapamazsın deyip hazır yufkadan börek yapıyor. Hazır çorba ben hiç kullanmıyorum canım. Görümcem de ballandıra ballandıra annesini övdü durdu ay ne güzel olmuş anne çorba diye töbe töbe.
Sabahlara şimdilik müdahale edemiyorum. Henüz enerjim düzene girmedi. Dün akşam mesela hoca resmen pestilimi çıkardı 1,5 saat. Sabah yataktan sürünerek çıktım. Çocuğu bırakmak zorunda olmasam kesin geri sızardım. Eşimle aynı anda evden çıkmak zorundayım uyuyan çocuğu arabaya atabilmek için. Okul da çok yoğun çok fena müsait oldukça kıtır kıtır götürüyorum arada. Şu alan değşikliğinden giden öğretmenlerin yerlerine de yenileri başlasa herşey bi tıkırına girse artık. Normal rutinime dönüp kaslarım da spora alışınca(ömrüm boyunca hiç yapmadım) kahvaltımı da düzene sokarım artık.
Ya benim bir sorunum var akşam 17:30'da dersten çıkıyorum. Eve gidene kadar 18 oluyo üstümü değiş yola çık 18:30da spora başlıyorum.Sonra 8'e doğru spor bitiyo. Gidipn çocuğu alıp eve geçtiğimde saat 8'i geçmiş oluyo. O saatten sonraya kalıyo akşam yemeği. Normalde en geç 19:30'da bitmiş olmalı. Nasıl bir çözüm üretebilirim bi çıkış yolu üretebilen var mı acaba?:44:
Günaydın Kızlar,
Ben istanbuldayım gün boyu eğitimde olcam, akşam mesaj sayılarını atarım. Ama hala mesaj sayısı yollamayanlar var 2 gün için. Öpüldünüz
DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne salça bal domates salatalık
öğlen
1 tabak kısır
3 bardak ayran
1 kaşık ballı zencefil zerdaçal çörekotu ve benzeri bitkilerden annemin yaptığı karışım
2 ceviz
(emirin doktoru iyileşmesi için sıksık emzir dedi annemde süt olsun diye ne yapacağını şaşırdı zor engelliyorum)
akşam
1 fırında palamut
salata
1 dilim ekmek
yarım kase irmik helvası
3,5lt su, şekersiz çay, spor yaptım
DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne salça bal domates salatalık
öğlen
1 tabak kısır
3 bardak ayran
1 kaşık ballı zencefil zerdaçal çörekotu ve benzeri bitkilerden annemin yaptığı karışım
2 ceviz
(emirin doktoru iyileşmesi için sıksık emzir dedi annemde süt olsun diye ne yapacağını şaşırdı zor engelliyorum)
akşam
1 fırında palamut
salata
1 dilim ekmek
yarım kase irmik helvası
3,5lt su, şekersiz çay, spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?