Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya video ariyorum ..gecen banucumun soylediklerinde 2 tanesini begenmistm..hep sorucam unutuyorum dorm room dogeri ni unuttum adini? Baska bildiginiz ehlenceli ve etkili videolar var mi? Jiliana baslasammi ki tekrar:44: ilk 10 gunu yapmistimsona tatile gdince kaldi..ayrica ben onun 2. 10 gunu 3. 10 gunu videolarinda bulamadim..bulan var mi?

bende öyle yaptım ama olmadı nedense boş göründü

İyi geceler Mesajımı sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR

Gunaydin kizlarrrr:126::122:

günaydın canım

Günaydın kızlar.

hepinize günaydın

Ahh canim benim tatli krizlerimi bi bilsen:) gecen hani keladan recel bulmustum ya eski yaptigim ..o zaman yemistim ilk,,oncesimde eredeyse hic yemiyordum,neyse iste o yedigimde fark ettim gun icideki krizlerimi dizginliyo:))
Ya ben aslinda potansiyel seker hastasiyim cok dikkat etmeliyim ama edemiyorum diyet sayesinde daha dikkatliyim

afiyet olsun, sabah çok az olmuş akşam ise hem sağlıksız hem ağır. hazır çorbalar çok zararlı canım

Sağol canım. Evet biri bunu kayınvalideme söylemeli :) Kadın ne zaman gitsek sen çalışıyorsun evde hamur işi yapamazsın deyip hazır yufkadan börek yapıyor. Hazır çorba ben hiç kullanmıyorum canım. Görümcem de ballandıra ballandıra annesini övdü durdu ay ne güzel olmuş anne çorba diye töbe töbe.
Sabahlara şimdilik müdahale edemiyorum. Henüz enerjim düzene girmedi. Dün akşam mesela hoca resmen pestilimi çıkardı 1,5 saat. Sabah yataktan sürünerek çıktım. Çocuğu bırakmak zorunda olmasam kesin geri sızardım. Eşimle aynı anda evden çıkmak zorundayım uyuyan çocuğu arabaya atabilmek için. Okul da çok yoğun çok fena müsait oldukça kıtır kıtır götürüyorum arada. Şu alan değşikliğinden giden öğretmenlerin yerlerine de yenileri başlasa herşey bi tıkırına girse artık. Normal rutinime dönüp kaslarım da spora alışınca(ömrüm boyunca hiç yapmadım) kahvaltımı da düzene sokarım artık.

Ya benim bir sorunum var akşam 17:30'da dersten çıkıyorum. Eve gidene kadar 18 oluyo üstümü değiş yola çık 18:30da spora başlıyorum.Sonra 8'e doğru spor bitiyo. Gidipn çocuğu alıp eve geçtiğimde saat 8'i geçmiş oluyo. O saatten sonraya kalıyo akşam yemeği. Normalde en geç 19:30'da bitmiş olmalı. Nasıl bir çözüm üretebilirim bi çıkış yolu üretebilen var mı acaba?:44:

hemde hazır yufkadan yapmış peh, çok hamaratmış yahu çalışan genç insanları anlayabiliyorumda koskoca kadınların evlerine hazır çorba sokmasına deli oluyorum. bi çorba yapmak insanın ne kadar zamanını alırki

Günaydın Kızlar,

Ben istanbuldayım gün boyu eğitimde olcam, akşam mesaj sayılarını atarım. Ama hala mesaj sayısı yollamayanlar var 2 gün için. Öpüldünüz

DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne salça bal domates salatalık

öğlen
1 tabak kısır
3 bardak ayran
1 kaşık ballı zencefil zerdaçal çörekotu ve benzeri bitkilerden annemin yaptığı karışım
2 ceviz
(emirin doktoru iyileşmesi için sıksık emzir dedi annemde süt olsun diye ne yapacağını şaşırdı zor engelliyorum)

akşam
1 fırında palamut
salata
1 dilim ekmek
yarım kase irmik helvası

3,5lt su, şekersiz çay, spor yaptım

Ömrum boyunca hic yapmadim dedigin? Kahvaltimi spor mu? 8o

17 30 dan once bir ara bulamiyormzsun? 17 fln yada ustunu degistirmeye ittiginde yemegin hazir olucak gidince yemeginide yiyceksin..o zamanda spora kadar hazm etmis olurmzsun bilmem..ama eve gelip cocukla ust bas deis rahatla derkende zaman geciyordur..baya gecikiyor

Günaydın Kızlar,

Ben istanbuldayım gün boyu eğitimde olcam, akşam mesaj sayılarını atarım. Ama hala mesaj sayısı yollamayanlar var 2 gün için. Öpüldünüz

Kolay gelsin canimm

Helva disinda zaten menun guzel o,mus canim helvada senin dokunulmazligin var afiyet olsun

Ya callen. Ideolarina bakayim deim eskiden sevmiyordum eski videolarya hosuma gitmiyordu hatunlar fln icim ureriyordu

Ne alakaysa o videoaa bakinirken bi anda kendimi igrenc ideolara bakarken buldum

Eeöööfff. Sabah sabah

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…