Menünü hiç beğenmedim.Sabahta akşamda kötüArayı okuyamayacagim kayinvalidemdeyim menüyü paylsayim
sabah 3adet galeta öğlen salata ayran ara elma ve form cayi akşam hazır çorba 2kıymalı börek salata cacık
kayinvalidemim menüsü akşam müdahale edemedim
Daha önce cevap yazmıştım.Cevabımı okudun mu?kızlaar bende sizle olmak istiyorum neler yapıyoruz, bende kilo vermeye çalışıyorum.. benide aranıza alın :)))
Yoruma bak sen cadııııHeebikini defilesine cikicaksin yaa tabi haklisin
Viktoria secret mankenlerinin disinda butun mankenler belini siksa eline biseyler gelur :))) deliiii
Canım benim sen dinlen.İyi geceler. Zaten bir sen,ben ve Başak yapmışız.Başka yapan yok.kaptanımmm ben zorunlu hareketleri yaparım die yazdım amaa bacak 150 den başka yapamıorum. çok kötüyüm ya, mahfolmuşum bugün. tabloyu bi daha paylaşcam, sonra da çıkıp yatcamiyi geceler minnoşlarım seviorum sizii
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Reçel gözümden kaçtı sanma .O kadardan birşey olmaz deyip geçiyorum.Benim menumde söyleydi
Sabah / ögle
1tane domates,peynir ve maydonozlu sandivic,saganda 1 yumurta,1 dilimde recelli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Yarim dilim ekmek, 1 tabak taze fasulye
Ara 1 avuctan az kuruyemis
Spor YOK
* sabah yogun slerim vardi esimi alip eve gelmem 12 yi buldu ve kahvaltim ogle yemegiyle karisti..simdi oturdum resmen dizlerim agriyor spor yapamiycam
Tebrikler. Tabloyu alıntı yapmışsın.Başını vesonunuda silmişsin.Neyi yapamadın ki.İsminin yanındaki kutucuklara sayıları yazman yeterliydizorunlu hareketlerimi yapıp geldim
İyi geceler Zeynep :ben yatar,iyi geceler.
afiyet olsun canımBenim menumde söyleydi
Sabah / ögle
1tane domates,peynir ve maydonozlu sandivic,saganda 1 yumurta,1 dilimde recelli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Spor YOK
* sabah yogun slerim vardi esimi alip eve gelmem 12 yi buldu ve kahvaltim ogle yemegiyle karisti..simdi oturdum resmen dizlerim agriyor spor yapamiycam
Saol zeynepcim muckk
Kizlar bana musade iyi gecelerrr hepinizi öpüyorumm
bu akşam burayı katlettim resmengeliba uykum gelmiş en iyisi yatayım zaten kimse kalmamış
ben yatar,iyi geceler.
afiyet olsun canımBenim menumde söyleydi
Sabah / ögle
Ara
1 muz
Aksam
Spor YOK
Saol zeynepcim muckk
Kizlar bana musade iyi gecelerrr hepinizi öpüyorumm
bu akşam burayı katlettim resmengeliba uykum gelmiş en iyisi yatayım zaten kimse kalmamış
ben yatar,iyi geceler.
İyi gecelerMesajımı sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR
Menünü hiç beğenmedim.Sabahta akşamda kötü
Daha önce cevap yazmıştım.Cevabımı okudun mu?
Yoruma bak sen cadıııı
Canım benim sen dinlen.İyi geceler. Zaten bir sen,ben ve Başak yapmışız.Başka yapan yok.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Reçel gözümden kaçtı sanma .O kadardan birşey olmaz deyip geçiyorum.
Tebrikler. Tabloyu alıntı yapmışsın.Başını vesonunuda silmişsin.Neyi yapamadın ki.İsminin yanındaki kutucuklara sayıları yazman yeterliydi
İyi geceler Zeynep :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?