Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tam tarifi nasıl acaba ne kadar su konuluyo falan. cumartesi pazar yapabilirim.

dünkü menüm

sabah
1 simit
2 üçgen peynir

öğlen
yarım ekmek arası domates peynir biber sandiwiç

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

2 lt su
spor yok maalesef ((

nihayet gözüm aydın. dün evimin herşeyi bitti. akşam temizliğe girişecektim ama daha ıslaktı duvarlar bugün iki tane kadın giriştiler bakalım merakla akşamı bekliyorum evim evim güzel evim çok özledim ya kayınvalidemde kalıyoruz ama hiç dinlenemiyorum ya bişi yaptığımda yok ama ne bilim anlamadım cumartesiden beride katlanarak arttı yorgunluğum evime gidimde bi dinleneyim yaahuuu

tadının güzel olmadığı kesin dediğim gibi tamamını izlemedim, netten bi aratsana yazan yerler vardır

Hedef: 3 günde ortalama 2-3 kilo.
Günlük kalori: 500 Kcal

Ketojenik bir diyet olduğu için pek tavsiye edilmeyen bu diyet en fazla 3 gün uygulanmalı. Bu diyette enerji dağılımı yüzde 62 karbonhidrat, yüzde 21 yağ, yüzde 17 protein.
Ölçülü bir yağ kaybından ziyade kas ve su kaybına neden olduğu düşünülen bu diyetin tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak, kilo verme duracaktır.
Soğan çorbası tarifi:
6 adet soğan, yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyu ile hazırlanır. Diyette yağ kullanmak yasak. Limon, baharat serbest. İsteğe göre içine sebze konmadan da yenebilir. Soğan çorbasının zayıflatıcı özelliği, kasları çalıştırması ve iyi bir idrar sökücü olmasındandır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN

Sabah : 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
Öğle : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : İstenildiği kadar meyve + çorba

2. GÜN

Sabah : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : İstenildiği kadar et + çorba

3. GÜN

Sabah : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + çorba

böle bişey buldum ama 3 gün çok yaa 2 gün yaparım yeter. hatice kesin zılgıt çekicek hihihihiii

gözün aydın, dediğim simli duvarı yaptınmı

diyetinin böyle bişey olduğunu sanmıyorum orti, bu bencede çok fazla. belki çorbayı sadece akşamları içip sabah ve öğlen normal yemelisin ki vücut dengede kalsın

unutmuşlar yaaa nasıl üzüldüm anlatamam. bide sadece o olsa iyi bi duvara niş açacaklardı oda kalmış. (((

Yenilenmiş evin hayırlı olsun canım oh şimdi uzun uzun hasret giderirsin

sağol tatlım hemde nasıl. çok özledim valla kapı karşısındaydım ama yinede hasret kaldım

aaaaaaaaaaaaaa şapşalmı bu ustalar

akşam iş çıkışı baktım bütün herşeye onlar eksik morelim bozulmadı deil tabi. ama sonra boya istediğim gibi olmuş alçılar tavanlar istediğim gibi pek bişi demedim bende. ama çok istemiştim simi şimdi kendim yapabilirmiyim diye düşünüyorum.

yapılmaz değil yapabilirsin tabiki ama içine sindiyse çok kurcalama bence zor olur sana bi dahaki badanada denersin

kaptanım kaptanım bende tabloda paylaştım ama senin tabloda görülmemiş.bende zorunlu hareketlerimi yaptım bikere,tamammı
Süpersin şekerim

Canım sıkılaşmak istiyorsan bence jillian en ideali. Şuana kadar yaptıklarım arasında en etkili olan oydu.
Bilmiyorum geçmiş olsun. Bence de dikkatli ol. Diyet yararına oluyordur.

Ayyy bende hazır çorbalardan nefret ederim.En son ünivde zorunluluktan içmiştim.

Günaydın Kızlar,

Ben istanbuldayım gün boyu eğitimde olcam, akşam mesaj sayılarını atarım. Ama hala mesaj sayısı yollamayanlar var 2 gün için. Öpüldünüz
Kolay gelsin canım

İrmik helvası olmamış. Yalnız irmik helvasının en güzel şekli içine dondurma konuşmuş sıcak şekli.O halini çok seviyorum.Canım çekti.Ancak diyet yapıyoruz birdaha olmasın.
Buda içilmezki canım.

Pantolonumun düğmesi koptu :26:

Spor çok güzel menü olamamış.

Harikasın Zeynepçim

dünkü menüm

sabah
1 simit
2 üçgen peynir

öğlen

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

2 lt su
spor yok maalesef ((
Yarım ekmek ne leyn

Hadi hayırlı olsun canım.Güle güle oturun

hem olmamış diyon hemde bi güzel tarif veriyosun kaptanım, şimdi herkesin canı çekecek

dünkü menüm

sabah
1 simit
2 üçgen peynir

öğlen

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

2 lt su
spor yok maalesef ((
hazır başlamışken tamamını yeseydin ekmeğin nurgül,elini korkak alıştırma

iyi günlerde,bebişinizle oturun(yeni eve taze bebiş yakışır)
ketejonik dio yaa ben yapamam ki bunu kolestrolümü yükseltiyo hemde baya baya iki günde yine dengeleri bozarım vazgeçtim.

o nasıl diet be yapma sakın

ders seçme işlemi ne kadar zormuş yaa çalışırken bile bu kadar zorlanmamıştım ders seçicem diye yorduğum kafamı o derse çalışmak için yorsaydım yarılamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…