Herkese Merhabalar. Bugün canım sıkkın( Birazdan özet geçeceğim ((
dün 40 beden takımlarımı denedim.eteklerde sorun yok(üstten giydiğim sürece)pantolon kapanıyor ama rahat değil,dışarı öle çıkılmaz ama asıl canımı sıkan bedenimin üst kısmı.eskiden alt tarafım bir beden büyüktü şimd üst göbek ve göğüs arasındaki bölüm yağ deposu resmen.gömlekler,ceketler olmuyor.doğumdan sonra resmen vücudumun fizyolojisi değişmiş
Bekliyorum hala geçmedin. Kim kızdırmış bakkiiim benim kaptan adayımı
dün 40 beden takımlarımı denedim.eteklerde sorun yok(üstten giydiğim sürece)pantolon kapanıyor ama rahat değil,dışarı öle çıkılmaz ama asıl canımı sıkan bedenimin üst kısmı.eskiden alt tarafım bir beden büyüktü şimd üst göbek ve göğüs arasındaki bölüm yağ deposu resmen.gömlekler,ceketler olmuyor.doğumdan sonra resmen vücudumun fizyolojisi değişmiş
kaptan adayımı hihihihi kız çılgın o resmi kaptanımız saten
Bekliyorum hala geçmedin. Kim kızdırmış bakkiiim benim kaptan adayımı
Değişmez mi yaaa... (Değişmeyen bikaç kişi tanıyorum gıcığım onlara. Doğum yapalı bi ay olmuş yeni evlenmiş gibi sanki)
Ha ha ama ben resmi üye değilim ki deniyorsunuz ya beni o yuzden benim kaptan adayım
senin için buraya foto koyabilirim ama sadece arkadaşlarımın görmesini nasıl yapacağımı bilmiyorum, nerden ayarlanıyo:26:
dünkü menüm
sabah
1 simit
2 üçgen peynir
öğlen
yarım ekmek arası domates peynir biber sandiwiç
akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 lt su
spor yok maalesef((
nihayet gözüm aydın. dün evimin herşeyi bitti. akşam temizliğe girişecektim ama daha ıslaktı duvarlar bugün iki tane kadın giriştiler bakalım merakla akşamı bekliyorumevim evim güzel evim çok özledim ya kayınvalidemde kalıyoruz ama hiç dinlenemiyorum ya bişi yaptığımda yok ama ne bilim anlamadım cumartesiden beride katlanarak arttı yorgunluğum evime gidimde bi dinleneyim yaahuuu
unutmuşlar yaaa nasıl üzüldüm anlatamam. bide sadece o olsa iyi bi duvara niş açacaklardı oda kalmış.(((
Herkese Merhabalar. Bugün canım sıkkın( Birazdan özet geçeceğim ((
Sen irmik helvası yemeseydin benimde aklıma o yediğim irmik helvaları gelmeyecek canım istemeyecekti taam mıhem olmamış diyon hemde bi güzel tarif veriyosun kaptanım, şimdi herkesin canı çekecek
İnşallah zorunlu hareketler işe yarayacak. Sende jilliana başlasana.dün 40 beden takımlarımı denedim.eteklerde sorun yok(üstten giydiğim sürece)pantolon kapanıyor ama rahat değil,dışarı öle çıkılmaz ama asıl canımı sıkan bedenimin üst kısmı.eskiden alt tarafım bir beden büyüktü şimd üst göbek ve göğüs arasındaki bölüm yağ deposu resmen.gömlekler,ceketler olmuyor.doğumdan sonra resmen vücudumun fizyolojisi değişmiş
Birazdan söyleyeceğim.Elektrikler gittiBekliyorum hala geçmedin. Kim kızdırmış bakkiiim benim kaptan adayımı
Aha ..daha kymadan ayarlama veriyor canim ilk orda seciyor sonra resmi yukluyorsun..oyle dimi kizlar?
Bu ucgen oeynir dedigin ithal yumusak kremsi peynirler mi canm ?
Gozunaydin canimoan olmus osun uzme tatli canini
Slmhayirir canim canini sikan nedir
Ayyy benimde tam tersi benim ki hic sasmai masaallh bildigim den beri sorun ayni bolgede
Bende dün 42 beden elbise denedim cok bol geldi...ama bazi bedenlerdede nasil dar giyilecek gibi degil..anlamiyorum ,sinir oluyorum ama ust bedenim baya nceli ...ortadaki simitte hafif hava kaciriyo gibi:)))
Afiyet olsun canım.Sporunda menünde güzel olmuş.Hatta akşam yemeği hafif olmuş.Görüşürüz.İyi eğlencelerSabah
1 kase yulaf gevregi &light süt
Ögle
3 balik kroket ve firinda kozlenmis soganla sandivic, yarim kk peynir, firinda yagsiz patates, 1 bardak papatya cayi
Ara
1 bardak taze sikilmis meyve suyu ( elma, uzum , )
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Suyum ok
Sporum
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]20 dk step
[/TD]
[TD]100 dambilla c.
[/TD]
[TD]100 ip atlama
[/TD]
[TD]200 kalca h.
[/TD]
[TD]100 bel h.
[/TD]
[TD]100 mekik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eveeeeeeet.bacaklarım ,karnım çatlaklardan otoban oldu,ameliyat oldum,rahim filmi çektirdim,sezeryan oldum...hiç biri kızımdan daha değerli değil.bu hayatta herkesten çok onu seviyorum.sende tatmalısın bu duyguyu,ozaman anlarsınhala bebek konusunda ısrar ediyomusun bana
jilianı incelemedim.az bişey bakmışım başlarda.narin popom yememiştiSen irmik helvası yemeseydin benimde aklıma o yediğim irmik helvaları gelmeyecek canım istemeyecekti taam mı
İnşallah zorunlu hareketler işe yarayacak. Sende jilliana başlasana.
Birazdan söyleyeceğim.Elektrikler gitti
afiyet olsun,hafiflikten uçuyor menünSabah
1 kase yulaf gevregi &light süt
Ögle
3 balik kroket ve firinda kozlenmis soganla sandivic, yarim kk peynir, firinda yagsiz patates, 1 bardak papatya cayi
Ara
1 bardak taze sikilmis meyve suyu ( elma, uzum , )
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Suyum ok
Sporum
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]20 dk step[/td]
[td]100 dambilla c.[/td]
[td]100 ip atlama[/td]
[td]200 kalca h.[/td]
[td]100 bel h.[/td]
[td]100 mekik[/td]
[/tr]
[/table]
Gelelelim canımı sıkan şeye. Bugün 4 tane 1. sınıf olarak veli toplantımız vardı.Sınıfımda 16 öğrenci var ancak gelen veli sayısı 7( Servis olaylarından dolayı 3 hafta geç başladık. Birde 1. sınıf bu yıl okuma yazma çalışmaları yapacağımız için okuma seti ve projeksiyon aldırmayı planlıyordum. Gelen velilere şuan kullandığım projeksiyondan sunum yaptım yararlarını anlattım. Okuma setinden bahsettik. Gelenler neyin ne olduğunu görünce kabul ettiler. Ancak ne kadarı parayı getirir bilmem. Birde gelmeyenler var işin yoksa onlara dert anlat. Paradan haberdar olunca okul bizen para istiyor diyorlar. Gelip neye harcanacağını görseler onlarda ikna olacak ama gelen yok. Beni asıl kızdıran garip köylümün birkaç baş hayvanı varken o parayı veririm diyor. Toplantıya gelmeyip telefonla görüştüğüm imam, hocam ayın 15ini bekle. Ben harcamalarıma bakacağım para kalırsa vereceğim diyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam. Okula geç başladık.Set almakta çoktan geciktik ben dilenir gibi para toplamaya çalışıyorum.Ne için kendi çocukları için. Bazılarının durumu kötü olabilir ki ben kesinlikle onun yerine parada öderim.Ancak bazı kendini bilmez veliler yüzünden canım sıkıldı. Pek çok şeyde geri kaldık ve kalmaya devam ediyoruz.Gelde canın sıkılmasın
Gelelelim canımı sıkan şeye. Bugün 4 tane 1. sınıf olarak veli toplantımız vardı.Sınıfımda 16 öğrenci var ancak gelen veli sayısı 7( Servis olaylarından dolayı 3 hafta geç başladık. Birde 1. sınıf bu yıl okuma yazma çalışmaları yapacağımız için okuma seti ve projeksiyon aldırmayı planlıyordum. Gelen velilere şuan kullandığım projeksiyondan sunum yaptım yararlarını anlattım. Okuma setinden bahsettik. Gelenler neyin ne olduğunu görünce kabul ettiler. Ancak ne kadarı parayı getirir bilmem. Birde gelmeyenler var işin yoksa onlara dert anlat. Paradan haberdar olunca okul bizen para istiyor diyorlar. Gelip neye harcanacağını görseler onlarda ikna olacak ama gelen yok. Beni asıl kızdıran garip köylümün birkaç baş hayvanı varken o parayı veririm diyor. Toplantıya gelmeyip telefonla görüştüğüm imam, hocam ayın 15ini bekle. Ben harcamalarıma bakacağım para kalırsa vereceğim diyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam. Okula geç başladık.Set almakta çoktan geciktik ben dilenir gibi para toplamaya çalışıyorum.Ne için kendi çocukları için. Bazılarının durumu kötü olabilir ki ben kesinlikle onun yerine parada öderim.Ancak bazı kendini bilmez veliler yüzünden canım sıkıldı. Pek çok şeyde geri kaldık ve kalmaya devam ediyoruz.Gelde canın sıkılmasın
ders seçme işlemi ne kadar zormuş yaa çalışırken bile bu kadar zorlanmamıştım ders seçicem diye yorduğum kafamı o derse çalışmak için yorsaydım yarılamıştım
nihayet gözüm aydın. dün evimin herşeyi bitti. akşam temizliğe girişecektim ama daha ıslaktı duvarlar bugün iki tane kadın giriştiler bakalım merakla akşamı bekliyorumevim evim güzel evim çok özledim ya kayınvalidemde kalıyoruz ama hiç dinlenemiyorum ya bişi yaptığımda yok ama ne bilim anlamadım cumartesiden beride katlanarak arttı yorgunluğum evime gidimde bi dinleneyim yaahuuu
Hedef: 3 günde ortalama 2-3 kilo.
Günlük kalori: 500 Kcal
Ketojenik bir diyet olduğu için pek tavsiye edilmeyen bu diyet en fazla 3 gün uygulanmalı. Bu diyette enerji dağılımı yüzde 62 karbonhidrat, yüzde 21 yağ, yüzde 17 protein.
Ölçülü bir yağ kaybından ziyade kas ve su kaybına neden olduğu düşünülen bu diyetin tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak, kilo verme duracaktır.
Soğan çorbası tarifi:
6 adet soğan, yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyu ile hazırlanır. Diyette yağ kullanmak yasak. Limon, baharat serbest. İsteğe göre içine sebze konmadan da yenebilir. Soğan çorbasının zayıflatıcı özelliği, kasları çalıştırması ve iyi bir idrar sökücü olmasındandır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
Öğle : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : İstenildiği kadar meyve + çorba
2. GÜN
Sabah : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : İstenildiği kadar et + çorba
3. GÜN
Sabah : İstenildiği kadar meyve + çorba
Akşam : Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + çorba
böle bişey buldum ama 3 gün çok yaa 2 gün yaparım yeter. hatice kesin zılgıt çekicek hihihihiii
Aklın yolu bir hihihihihiihketejonik dio yaa ben yapamam ki bunu kolestrolümü yükseltiyo hemde baya baya iki günde yine dengeleri bozarım vazgeçtim.
tarifide şöyle
Kilo Verdiren Soğan Çorbası Malzemeler
500 gram kuru soğan
1 demet maydanoz
2 acı sivribiber
1 demet dereotu
kimyon
limon
2 günde 1 kilo verilir diyodu. ama tamamını izleyemedim. nasıl kullanıldığına netten bakabilirsiniz
Dünkü menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
akşam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ VE KOŞU[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL H.[/TD]
[TD="align: center"]Zumba [/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS H.[/TD]
[TD="align: center"]Kol hareketleri[/TD]
[TD="align: center"]BACAK H.(Kondisyon bisikleti )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15 dk[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]10 dk [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tamam canım
offf eşim katlanan olsun diyo hiç anlamıyorum ben en iyisi bir spor mağazasına gidip bakmak.tek aklımda kalan diskinin 7 kg lık olması
iş yerinde bir arkadaşım göbeğini aldırdı.korse falan taktı sonra bizim birimden ayrıldı.bugün geldi ziyarete.göbeği olduğu gibi duruyor sanki hiç aldırmamış
afiyet olsun kızlar
Ayyy sende aldiracak yag mi var haticeeee
Haha ok tatlii
Guzel olmus canim :)
Haha anlamadim ilk:))
Süperrrr bu haftasonu süper sonuc alursin canim boyle
Afiyet olsun sekercim..guzel olmus
Heeheheeheh o cerrahlar tahmin ettiğim gibi evliler şeker, ne yapcaklar beni anlamadım ki. Akapunktura gittiğim yerdede burnumu beğenip inceliyorlardı plastik cerrahlar. Burnuma alaka gösterceklerine bana gösterseler yaa hihihihihihsaol beybiiiiiiiiiiiiiiii
uww beybiiii
tebrikk cnmmm
koptmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cerrahlar iki olduuuuuuuuuuuuuu
afiyet olsun beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım eline sağlık.Ben az önce mesaj attım sen o sırada tabloyu oluşturuyormuşsun. Hata benim.Bugün kafam bir dünya. Kusura bakma.
Jillianı incele. Ben onunla vücudumda oluğunu bilmeiğim kaslarımı keşfettim ve belirgin zayıflama onda oldu.eveeeeeeet.bacaklarım ,karnım çatlaklardan otoban oldu,ameliyat oldum,rahim filmi çektirdim,sezeryan oldum...hiç biri kızımdan daha değerli değil.bu hayatta herkesten çok onu seviyorum.sende tatmalısın bu duyguyu,ozaman anlarsın
jilianı incelemedim.az bişey bakmışım başlarda.narin popom yememiştiiyice bakayım nasıl bişey.
afiyet olsun,hafiflikten uçuyor menün
sen o parayla evine mobilya alacaksın hatice kıvırma.valla öğretmeni dilenci haline getiriyorlar,ayar oluyorum.3 gün sonra diğer sınıflarda görünce de bizim öğretmen çalışmıyor olur.gelde ayar olma
Canım heryer aynı değil önceki okulumda herşeyi veliler alıp getirmişti.Burdaki velilerede bakıyorum.Geçen yıl sınıfımdaki çoğu öğrencinin evine gittim.Gördüğüm manzaralar içler acısıydı. En çalışkan öğrencimin,en terli toplu temiz öğrenciminevinin duvar çatlaklarınadan dışarısı görünüyordu. Halden anlarım.Yokluk nedir biliyorum.Ben asla imkansız birşey istemem. Beni tavırlar üzüyor. Ben aklıma tüm gelebilecek firmalardan özel okullara kadar yardım başvurusunda bulundum.11 bilgisayar başta olmak üzere bu çalıştığım okula birsürü şey getirdik.Hani ben çırpınırken kendini bilmez bir veli böyle konuşunca çok zoruma gidiyor. Keşke maddi durumum çok yerine olsada her gittiğim okulda velilerle muhattap olmadan herşeyimi alabilsem. Ben projeksiyon,bilgisayarı sınıfta çok aktif kullanıyorum.Olmazsa olmazlarım. 4 yıl boyunca kullanılacak olan projeksiyon ve set için 100 tl para ödenemeyecek bir miktar değil.Neyse sizinde kafanızı şişirdim.Üzülüyorum.Ben de sana onu soracaktım sizde nasıl diye. Hep aynı çark aynı terhane. Sen çırpınırsın onun çocuğu için onun umurunda olmaz bi de laf duyarsın üstüne. Çırpınmasan yine laf duyarsın. Ben burda sürekli bunlarla muhatap oluyorum. Annem öğretmen benim. O da zamanında hep bu tarz şeylerle karşılaşmış. Çocuk dergi parasını vermezdi adam dolmuşa dolar uzatırdı der. Ayrıca o imama da gıcık oldum. Kul hakkı bu ya senin çocuğunun kullanacağı aletin parasını başkası verecek ve sen de buna uyanıklık diyeceksin. Bu adamlar mı bize din öğretecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?