Canım eline sağlık.Ben az önce mesaj attım sen o sırada tabloyu oluşturuyormuşsun. Hata benim.Bugün kafam bir dünya. Kusura bakma.
Jillianı incele. Ben onunla vücudumda oluğunu bilmeiğim kaslarımı keşfettim ve belirgin zayıflama onda oldu.
Canım heryer aynı değil önceki okulumda herşeyi veliler alıp getirmişti.Burdaki velilerede bakıyorum.Geçen yıl sınıfımdaki çoğu öğrencinin evine gittim.Gördüğüm manzaralar içler acısıydı. En çalışkan öğrencimin,en terli toplu temiz öğrenciminevinin duvar çatlaklarınadan dışarısı görünüyordu. Halden anlarım.Yokluk nedir biliyorum.Ben asla imkansız birşey istemem. Beni tavırlar üzüyor. Ben aklıma tüm gelebilecek firmalardan özel okullara kadar yardım başvurusunda bulundum.11 bilgisayar başta olmak üzere bu çalıştığım okula birsürü şey getirdik.Hani ben çırpınırken kendini bilmez bir veli böyle konuşunca çok zoruma gidiyor. Keşke maddi durumum çok yerine olsada her gittiğim okulda velilerle muhattap olmadan herşeyimi alabilsem. Ben projeksiyon,bilgisayarı sınıfta çok aktif kullanıyorum.Olmazsa olmazlarım. 4 yıl boyunca kullanılacak olan projeksiyon ve set için 100 tl para ödenemeyecek bir miktar değil.Neyse sizinde kafanızı şişirdim.Üzülüyorum.
Sus kız cadalozHehehhehehe bana da öğretmen gelse para istese bende aynı hesabı yapardım hihiihihihihihi
Teşekkürler01-02 Ekim mesaj sayıları(son güncelleme)
Eki Görüntüle 523425
Yooo menünü hiç merak etmedimSabah: kepekli yağsız beyaz peynir domateslii tost ve şekersiz çay
Öğle: inegöl köfte(ızgara+ayran)
Akşam: yemek yemeği unutmuşum koşuşturmada, sabah farkettim akşam yemek yemediğimi
Su: 3lt
spor yooooooookk
olmamış menu spor güzelDünkü menüm :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
akşam:
1 lahmacun
1 bardak ayran
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ VE KOŞU[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL H.[/TD]
[TD="align: center"]Zumba [/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS H.[/TD]
[TD="align: center"]Kol hareketleri[/TD]
[TD="align: center"]BACAK H.(Kondisyon bisikleti )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15 dk[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]10 dk [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yorumlara katılıyorumdünkü menüm
sabah
1 simit
2 üçgen peynir
öğlen
yarım ekmek arası domates peynir biber sandiwiç
akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 lt su
spor yok maalesef((
gözünaydın canım,güle güle kirletnihayet gözüm aydın. dün evimin herşeyi bitti. akşam temizliğe girişecektim ama daha ıslaktı duvarlar bugün iki tane kadın giriştiler bakalım merakla akşamı bekliyorumevim evim güzel evim çok özledim ya kayınvalidemde kalıyoruz ama hiç dinlenemiyorum ya bişi yaptığımda yok ama ne bilim anlamadım cumartesiden beride katlanarak arttı yorgunluğum evime gidimde bi dinleneyim yaahuuu
ben ısrarıcıyım canım sana annelik çok yakışırhala bebek konusunda ısrar ediyomusun bana
afiyet olsun ferhanSabah
1 kase yulaf gevregi &light süt
Ögle
3 balik kroket ve firinda kozlenmis soganla sandivic, yarim kk peynir, firinda yagsiz patates, 1 bardak papatya cayi
Ara
1 bardak taze sikilmis meyve suyu ( elma, uzum , )
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Suyum ok
Sporum
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]20 dk step[/td]
[td]100 dambilla c.[/td]
[td]100 ip atlama[/td]
[td]200 kalca h.[/td]
[td]100 bel h.[/td]
[td]100 mekik[/td]
[/tr]
[/table]
ya bizim sohbet ettiğimiz kişilerde aynı zihniyette,ben bunu devletin eğitime verdiği yetersiz katkıya bağlıyorum,birde tvye çıkıp sakın para vermeyin diye bağırmalarından.imam canım bu tabiki vermez.Gelelelim canımı sıkan şeye. Bugün 4 tane 1. sınıf olarak veli toplantımız vardı.Sınıfımda 16 öğrenci var ancak gelen veli sayısı 7( Servis olaylarından dolayı 3 hafta geç başladık. Birde 1. sınıf bu yıl okuma yazma çalışmaları yapacağımız için okuma seti ve projeksiyon aldırmayı planlıyordum. Gelen velilere şuan kullandığım projeksiyondan sunum yaptım yararlarını anlattım. Okuma setinden bahsettik. Gelenler neyin ne olduğunu görünce kabul ettiler. Ancak ne kadarı parayı getirir bilmem. Birde gelmeyenler var işin yoksa onlara dert anlat. Paradan haberdar olunca okul bizen para istiyor diyorlar. Gelip neye harcanacağını görseler onlarda ikna olacak ama gelen yok. Beni asıl kızdıran garip köylümün birkaç baş hayvanı varken o parayı veririm diyor. Toplantıya gelmeyip telefonla görüştüğüm imam, hocam ayın 15ini bekle. Ben harcamalarıma bakacağım para kalırsa vereceğim diyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam. Okula geç başladık.Set almakta çoktan geciktik ben dilenir gibi para toplamaya çalışıyorum.Ne için kendi çocukları için. Bazılarının durumu kötü olabilir ki ben kesinlikle onun yerine parada öderim.Ancak bazı kendini bilmez veliler yüzünden canım sıkıldı. Pek çok şeyde geri kaldık ve kalmaya devam ediyoruz.Gelde canın sıkılmasın
Sabah: kepekli yağsız beyaz peynir domateslii tost ve şekersiz çay
Akşam: yemek yemeği unutmuşum koşuşturmada, sabah farkettim akşam yemek yemediğimi
spor yooooooookk
MENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Peynir,yeşilçay
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
Yarım dilim ekmek
1 közlenmiş biber
AKŞAM(16:30)
Haşlanmış kırmızı et
Yoğurt
Biraz önce tatlı isteğim oluştuğu için kuru kayısılı,yaban mersinli yoğurt yedim.
Menün güzel olmuş canım.Afiyet olsun.menüm
sabah
08:00
1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,1 dilim ekmek
öğle
1/2 simit 1 ayran
akşam
1 tabak patlıcan yemeği,bir dilim ekmek
3 lt su,şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay
Sus kız cadaloz
Teşekkürler
Yooo menünü hiç merak etmedim
Heheheheheh bence burası kadınlar değil, cadılar külübü olmalıydı baş cadıcımNurgül sen ben hihiihihihihii
Sabah
1 kase yulaf gevregi &light süt
Ögle
3 balik kroket ve firinda kozlenmis soganla sandivic, yarim kk peynir, firinda yagsiz patates, 1 bardak papatya cayi
Ara
1 bardak taze sikilmis meyve suyu ( elma, uzum , )
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Suyum ok
Sporum
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]20 dk step[/TD]
[TD]100 dambilla c.[/TD]
[TD]100 ip atlama[/TD]
[TD]200 kalca h.[/TD]
[TD]100 bel h.[/TD]
[TD]100 mekik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Gelelelim canımı sıkan şeye. Bugün 4 tane 1. sınıf olarak veli toplantımız vardı.Sınıfımda 16 öğrenci var ancak gelen veli sayısı 7( Servis olaylarından dolayı 3 hafta geç başladık. Birde 1. sınıf bu yıl okuma yazma çalışmaları yapacağımız için okuma seti ve projeksiyon aldırmayı planlıyordum. Gelen velilere şuan kullandığım projeksiyondan sunum yaptım yararlarını anlattım. Okuma setinden bahsettik. Gelenler neyin ne olduğunu görünce kabul ettiler. Ancak ne kadarı parayı getirir bilmem. Birde gelmeyenler var işin yoksa onlara dert anlat. Paradan haberdar olunca okul bizen para istiyor diyorlar. Gelip neye harcanacağını görseler onlarda ikna olacak ama gelen yok. Beni asıl kızdıran garip köylümün birkaç baş hayvanı varken o parayı veririm diyor. Toplantıya gelmeyip telefonla görüştüğüm imam, hocam ayın 15ini bekle. Ben harcamalarıma bakacağım para kalırsa vereceğim diyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam. Okula geç başladık.Set almakta çoktan geciktik ben dilenir gibi para toplamaya çalışıyorum.Ne için kendi çocukları için. Bazılarının durumu kötü olabilir ki ben kesinlikle onun yerine parada öderim.Ancak bazı kendini bilmez veliler yüzünden canım sıkıldı. Pek çok şeyde geri kaldık ve kalmaya devam ediyoruz.Gelde canın sıkılmasın
menüm
sabah
öğle
1/2 simit 1 ayran
akşam
MENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Peynir,yeşilçay
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
Yarım dilim ekmek
1 közlenmiş biber
Haşlanmış kırmızı et
Yoğurt
Biraz önce tatlı isteğim oluştuğu için kuru kayısılı,yaban mersinli yoğurt yedim.
1 gündür müZayıflamam durdu bana yardım edermisiniz sizin başınızada geldimii..daha yolun başındayım7 kilo kadar verdim şu 71.8 de kaldı tık yok 1
gundurnapcamı şaşırdım...12 kilo daha vermem lazım
gece acıkacaksın deseneSabah: kepekli yağsız beyaz peynir domateslii tost ve şekersiz çay
spor yooooooookk
afiyet olsunmenüm
sabah
öğle
1/2 simit 1 ayran
akşam
afiyet olsunMENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Peynir,yeşilçay
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
Yarım dilim ekmek
1 közlenmiş biber
Haşlanmış kırmızı et
Yoğurt
afiyet olsun.Kahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 2 mikrodalgada tavuk burger, 1 kk peynir, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase haşlanmış tavuk (didikleyip götürmüştüm okula), 1 cola zero
Akşam: 1 kase çorba, 5 küçük baharatlı kanat (pişmiş satın aldım marketten, mikrodalgada ısıttım), 1 kornişon turşu(dukanda serbest), 1 brdk ayran
1 brdk süt
2 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
SPOR: leslie 1 mil+zorunlu hareketler
Afiyet olsun canım.Menünü çok beğendimKahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 2 mikrodalgada tavuk burger, 1 kk peynir, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase haşlanmış tavuk (didikleyip götürmüştüm okula), 1 cola zero
Akşam: 1 kase çorba, 5 küçük baharatlı kanat (pişmiş satın aldım marketten, mikrodalgada ısıttım), 1 kornişon turşu(dukanda serbest), 1 brdk ayran
1 brdk süt
2 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
SPOR: leslie 1 mil+zorunlu hareketler
Tamam canım.Sen dediklerimi bir dene. Reglenin de etkisi vardır.10 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüündür durdu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?