Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok önemli bir sorum var.Gözlemenin 1/4ünü kim yedi Menün gözleme dışında güzel ama ekmek yerine gözleme tercih etmişsin.Bu açıdan sorun yok afiyet şeker olsun. Canım jillianda heryerim o kadar çok ağrıdı ki sorma.Birde belirgin cm olarak incelme ondan sonra oldu. Belim diyete başladığımda 84cm di.Jillianı 65 kg falanken yaptım.Belim şuan 74cm.Tamamen jillianın etkisi değildir ama payı büyük. Benim belim hala çok kalın.Tekrar başlamayı düşünüyorum.Henüz o enerjiyi kendimde bulamıyorum ama başlasam iyi olacak.

afiyet olsun canımm keşke gözlemenin 1/4 ünü yeseydin

sabah 3adet galeta
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
akşam 2 küçük karniyarik marul salatası iki kasık pilav

afiyet olsun canımm keşke gözlemenin 1/4 ünü yeseydin

1/4 ü ,eşimden kalan 1/4 ile birlkte buz dolabında

banu ,ben gözlemeye yok denecek kadar az yağ koyuyorum.başkaca bişey yemedim ona güvendim

sabah 3adet galeta

afiyet olsun. keşke aralarda da bişeler yiyebilsenn:44::44:

1/4 ü ,eşimden kalan 1/4 ile birlkte buz dolabında

banu ,ben gözlemeye yok denecek kadar az yağ koyuyorum.başkaca bişey yemedim ona güvendim

canım yağı değil ki önemli olan, un falan da var yani ayrıca boyutunu görmemiz gerek büyük gözlemelerden mi ve neliydi

sabah 3adet galeta
Sabah hiç hiç olmamış.Şu dürümü terkette sandiviç yap kız Pilavda nayn .Patlıcan kızartmamıydı?

bence deee:44::44:
Hadi Gönülcük izinli.Babası gelip sürpiz yapmış Kübra derste.Ya gerisi Ceza mı versek Banucum.

Kübra beni kuaföre götür,:118: Kübra beni kuaföre götür,:118:
Banu bizi diskoya götür,:118: Banu bizi diskoya götür.:118:

Kübra beni kuaföre götür,:118: Kübra beni kuaföre götür,:118:
Banu bizi diskoya götür,:118: Banu bizi diskoya götür.:118:

hahaha ilkin saçlarımızı kuaförde yaptırıpppppp Sonra diskoya gidelimm
kaptanımbanuu diskodan çıkmıyor dimiii

hahaha ilkin saçlarımızı kuaförde yaptırıpppppp Sonra diskoya gidelimm
kaptanımbanuu diskodan çıkmıyor dimiii
Tamaaaaammmm. Evet ya her gece her gece de diskoya gidilmezki canım.Hep ben toparlayıp eve götürüyorum.Şekerim öğretmensin sabah erken kalkman gerekiyor diyorum ama yok.

Tamaaaaammmm. Evet ya her gece her gece de diskoya gidilmezki canım.Hep ben toparlayıp eve götürüyorum.Şekerim öğretmensin sabah erken kalkman gerekiyor diyorum ama yok.

Kız takım kapısına gelip kendilerine bide zincir vurup eylem yapmasınlar. Bu takım çok insafsız, aç bırakıyorlar,bir lokma ekmek vermiyor diye

hahhaha çok güldümmm yaaaaaaaaaa
delilerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…