Hadi hadi sende deli olmasan aramızda ne işin varhahhaha çok güldümmm yaaaaaaaaaa
delilerrrrrrrrr
Hadi hadi sende deli olmasan aramızda ne işin var
afiyet olsun. keşke aralarda da bişeler yiyebilsenn:44::44:
canım yağı değil ki önemli olan, un falan da var yaniayrıca boyutunu görmemiz gerek büyük gözlemelerden mi ve neliydi
Bu şarkılar lar lar lar lar ,gruba gitsin sin sin sin
Canım onun bir sakıncası yok ikisi birdende olunabiliyor
ben manken olmaya çalışıyorummmmmmmm
1 hazır yufkadan yaptım,içinede lor ve maydonoz koydum.teflon tavada,tavayı fırçayla yağlayarak pişirdim.saygılar
disko misko yok,orturun evinizde.kuzey günet bakıyoz şurda.
Sen otur toton büyüsün emi1 hazır yufkadan yaptım,içinede lor ve maydonoz koydum.teflon tavada,tavayı fırçayla yağlayarak pişirdim.saygılar
disko misko yok,orturun evinizde.kuzey günet bakıyoz şurda.
Sen otur toton büyüsün emiBiz diskoda dans edip kalori yakacağız
Kız insan kahveyi sevmez mi.Ben herçeşidini seviyorum. Gel ben sana bol köpüklü, bitter çikolatalı bir türk kahvesi yapayım bakalım içer misin içmez misinbugün manevi teyzem bizdeydiii. kahve falı baktıriim diye anneme bir fincan yaptırdım ama iki yudum aldım, gerisini döktümnefret ediorm kahvenin her türünden. çok nadir canım çeker neyse fal güzeldi ama
Bende bendesporlarımı yapam da gelem
Allahımmm çocuğu napçam diyooooo. Sen kır dizini otur kız.çocuğu napcam kızııııııııııııııııım.bizden geçti o işler.gerçi eskidende gitmezdim ya neysekız bu toto 4 ayda evde otura otura küçüldü
bugün manevi teyzem bizdeydiii. kahve falı baktıriim diye anneme bir fincan yaptırdım ama iki yudum aldım, gerisini döktümnefret ediorm kahvenin her türünden. çok nadir canım çeker neyse fal güzeldi ama
Bende bende
Allahımmm çocuğu napçam diyooooo. Sen kır dizini otur kız.
Bu arada kızlar size Banu yu ispiyonlamak istiyorum.Sizin zorunlu hareketlerinizi silmiş,sadece kendininkileri yazıp tabloyu paylaşmış hehehe
Ben de sporumu yapıp geliyorum
Kız insan kahveyi sevmez mi.Ben herçeşidini seviyorum. Gel ben sana bol köpüklü, bitter çikolatalı bir türk kahvesi yapayım bakalım içer misin içmez misinNeyse falında neler çıktı bakayım.13.takımın akibiyeti ne olacak.Kaptan kaç kiloyla mezun olacak
Bende bende
Allahımmm çocuğu napçam diyooooo. Sen kır dizini otur kız.
Bu arada kızlar size Banu yu ispiyonlamak istiyorum.Sizin zorunlu hareketlerinizi silmiş,sadece kendininkileri yazıp tabloyu paylaşmış hehehe
ne çıktı faldaaa
içiyorm ama nescafe ama türk kahvesi daha güzeldrrr
Banucummmm nie sildn biizim hareketleriii
falda ne çıktıııııııııııımmmmmm çok yükselcekmişim kariyer anlamında. müdür falan mı olcam acaba aşk meşk çıkmadı yaa sonraa düşmanım varmış bi dene esmer, acaba hanginiz beni çekemiomuş söleyin çabukk biz de bilek dostu, düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?