Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun. keşke aralarda da bişeler yiyebilsenn:44::44:

canım yağı değil ki önemli olan, un falan da var yani ayrıca boyutunu görmemiz gerek büyük gözlemelerden mi ve neliydi

1 hazır yufkadan yaptım,içinede lor ve maydonoz koydum.teflon tavada,tavayı fırçayla yağlayarak pişirdim.saygılar
disko misko yok,orturun evinizde.kuzey günet bakıyoz şurda.

1 hazır yufkadan yaptım,içinede lor ve maydonoz koydum.teflon tavada,tavayı fırçayla yağlayarak pişirdim.saygılar

hahha bnde kuzey güneye bakıyorm

Gidip kahve yaapaym size yokk çok acımmmmmmmmmmmmmmm

Sen otur toton büyüsün emi Biz diskoda dans edip kalori yakacağız

bugün manevi teyzem bizdeydiii. kahve falı baktıriim diye anneme bir fincan yaptırdım ama iki yudum aldım, gerisini döktüm nefret ediorm kahvenin her türünden. çok nadir canım çeker neyse fal güzeldi ama

bugün manevi teyzem bizdeydiii. kahve falı baktıriim diye anneme bir fincan yaptırdım ama iki yudum aldım, gerisini döktüm nefret ediorm kahvenin her türünden. çok nadir canım çeker neyse fal güzeldi ama
Kız insan kahveyi sevmez mi.Ben herçeşidini seviyorum. Gel ben sana bol köpüklü, bitter çikolatalı bir türk kahvesi yapayım bakalım içer misin içmez misin Neyse falında neler çıktı bakayım.13.takımın akibiyeti ne olacak.Kaptan kaç kiloyla mezun olacak

sporlarımı yapam da gelem
Bende bende

çocuğu napcam kızııııııııııııııııım.bizden geçti o işler.gerçi eskidende gitmezdim ya neysekız bu toto 4 ayda evde otura otura küçüldü
Allahımmm çocuğu napçam diyooooo. Sen kır dizini otur kız.

Bu arada kızlar size Banu yu ispiyonlamak istiyorum.Sizin zorunlu hareketlerinizi silmiş,sadece kendininkileri yazıp tabloyu paylaşmış hehehe

ne çıktı faldaaa

içiyorm ama nescafe ama türk kahvesi daha güzeldrrr

Banucummmm nie sildn biizim hareketleriii

damla sakızlısını seviorum bi sadece, ama mangalda yapılcak o da

ahahaha koptummm yaaaaaaa ben onu dün paylaştığım tablodan alıntıladım ondan öyle oldu canımmm

ne çıktı faldaaa

içiyorm ama nescafe ama türk kahvesi daha güzeldrrr

Banucummmm nie sildn biizim hareketleriii

falda ne çıktıııııııııııı mmmmmm çok yükselcekmişim kariyer anlamında. müdür falan mı olcam acaba aşk meşk çıkmadı yaa sonraa düşmanım varmış bi dene esmer, acaba hanginiz beni çekemiomuş söleyin çabukk biz de bilek dostu, düşmanı

ben kızıılımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…