Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya su disler bir ciksin ....... ........... Yapacagim diye bisyler mirildaniyodum fazla yapmiycagim seyleri atmiyim dedim:) basit bisey ama ney?

canım hayır gibi bişey yapmak istiyorsan çocukları sevindir derim, bişey yapıp ve ya alıp dağıtabilirsin. ben aynı şeyi kendi kendine uyuduğunu göreyim çocukları sevindirecem demiştim. hastayken uyuyakaldı benim sıpa şimdi pasta yapıp çocuk esirgemeye götürmeyi düşünüyorum.
ama eğer diş için parti gibi bişey kastediyorsan diş buğdayı yapılıyor dağıtılıyor komşulara falan. şahsen ben diş buğday partisi yapmayı düşünüyorum dişi çıkınca

Önceki okulun çok iyiymiş be canım. Ben daha görmedim herşeyi alıp getiren veli bu 4. okulum.

ya bizim sohbet ettiğimiz kişilerde aynı zihniyette,ben bunu devletin eğitime verdiği yetersiz katkıya bağlıyorum,birde tvye çıkıp sakın para vermeyin diye bağırmalarından.imam canım bu tabiki vermez.

İmam dediğin öğretmenden fazla maaş alıyo.

afiyet olsun. keşke aralarda da bişeler yiyebilsenn:44::44:

haklısın haftaya halledeceğim hepsini şu kadın bi gitsin

Millet nerde uleyyynnn neden bu kadar az kişiyiz

Ama ben akşam sık giremiyorum ve gündüz de akşam girenler pek girmiyo nolcak şimdi

benim kocam çok hastaydı kızlar gelemedim.ahım tuttu sanırım beter olsun.zorunlu hareketleri yaptım.artık bende yatayım iyi geceler

Kız nasıl ah o öyle e hasta olunca üzülmüyon mu:44:

Gunaydin kizlar

Gece hic uyumadim ya kizim surekli agladi mizildandi...dslerininnciktigi gun bisey yapcam ne yapayim?

Diş hediği deniyo diş buğdayı da deniyo onun geleneksel bir partisi var :)

Buğday kaynatıyorsun sanırım akraba komşu falan da çağırıyorsun bi de çocuğun önüne çeşitli eşyalar konuyo tepsiye çocuk birini alıyo o da bi anlama geliyo ilerdeki mesleğini söylüyo gibi şeyler de var

Ben yapmadım ama

günaydın kızlar hepinize güzel günler

hepicinize günaydın

Gunaydin kizlar

Gece hic uyumadim ya kizim surekli agladi mizildandi...dslerininnciktigi gun bisey yapcam ne yapayim?

Herkese sevgi dolu GÜNAYDINLAAAARRR

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN beybilerrrr

regl zamanı benimki de durur ama sonra regl bitince daha çok kilo kaybı oluyo ertesinde

sabah uyandığında kendini yapmaya alıştırsan.benimde aynı sorunum var.bagün 3.gün tık yok inatla sabahları oturuyorm wc de.

lisansı tamamlamaya karar verdim. aöf dersi 3. sınıf bu yıl kredili sisteme geçmiş o kadar karışık geldiki. kafamda bunla ilgili bir sürü soru var. Balkanlarda siyaset 8 kredi, insan hakları ve demokratikleşme süreci 7, karşılaştırmalı siyasal sistemler 8, orta asya ve kafkaslarda siyaset 8, strateji ve güvenlik 7, uluslararası iktisat teorisi 7, ingilizce 6 kredi. bunlar güz dönemi dersleri sınavları ocağın ve şubatın ilk haftası 30 kredi toplamam gerekiyormuş. ama 45 e kadar alınabiliyomuş 30 dan fazla kredi alırsam dersleri verirsem bi sonraki güz döneminin kredisindenmi düşüyo off çok karışık

Heheheheheh bence burası kadınlar değil, cadılar külübü olmalıydı baş cadıcım Nurgül sen ben hihiihihihihii

hihihihihiiii ivit bencede katılıyorum.

Bi kere ben akıllı uslu,tatlı bir kızım taam mı Siz cadısınız

hııı evet bende öleyim hatta en akıllı uslu tatlı sessiz sakin sensin bende ancelina cudi yim. hhahahahaaa

herkese günaydınnn ne güzel kalabalıkız

dünkü menümü paylaşayım

sabah
peynir, ekmek çay atıştırdım çok yiyemedim

öğlen
pırasa yemeği
2 ince dilim kepek ekmek

akşam
tost

su 2 lt
spor: gece yarıma kadar ev temizledim heralde sayılıyodur

Günaydın kızlar

Ferhancım burda diş kurabiyesi yapılıyo öyle bişey mi diyorsun acaba

günaydın canım

irmaik helvası yap canım kolay hemde adak gibi olur

Onerileriniz icin tesekkurler kizlar ama oyle parti marti olaylaylarini sevmiyorum biz zaten fulltime fiestayiz hehe ama oyle hani cocugu gyfiriyolar toplaniyolar fln ayin gibi oyle seyleri sevmiyorum ugrasamam

Basak tamda oyle birsey gecirmiszim aklimdan birilerini srvindirmek :)) bi vazifeden cok benide mutlu edicek sey o...simdi calisamiyorum ama bikac yardim clubnde gonullu calisiyorum yillardir ihtiyac sahibi nerde kimler biliyorum..en guzeli öyle

Bilgencim ama hlvada hosuma gitti ben yapamamda yapabilicek birini bulurum :))

afiyet olsun

sabah giremedim,sonra komşum geldi.şimdi kızım uyudu ,bir merhaba deyip spora başlıcam.

bilgen, eşine geçmiş olsun demek gelmedi içimden

banu ,regly ve tabiki kabızlık yüzünden tartıda aynı sayıyı görüyorsundur.üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…