günaydın canımhepicinize günaydın
Gunaydin kizlar
Gece hic uyumadim ya kizim surekli agladi mizildandi...dslerininnciktigi gun bisey yapcam ne yapayim?
Ya su disler bir ciksin ....... ........... Yapacagim diye bisyler mirildaniyodum fazla yapmiycagim seyleri atmiyim dedim:) basit bisey ama ney?
Canım heryer aynı değil önceki okulumda herşeyi veliler alıp getirmişti.Burdaki velilerede bakıyorum.Geçen yıl sınıfımdaki çoğu öğrencinin evine gittim.Gördüğüm manzaralar içler acısıydı. En çalışkan öğrencimin,en terli toplu temiz öğrenciminevinin duvar çatlaklarınadan dışarısı görünüyordu. Halden anlarım.Yokluk nedir biliyorum.Ben asla imkansız birşey istemem. Beni tavırlar üzüyor. Ben aklıma tüm gelebilecek firmalardan özel okullara kadar yardım başvurusunda bulundum.11 bilgisayar başta olmak üzere bu çalıştığım okula birsürü şey getirdik.Hani ben çırpınırken kendini bilmez bir veli böyle konuşunca çok zoruma gidiyor. Keşke maddi durumum çok yerine olsada her gittiğim okulda velilerle muhattap olmadan herşeyimi alabilsem. Ben projeksiyon,bilgisayarı sınıfta çok aktif kullanıyorum.Olmazsa olmazlarım. 4 yıl boyunca kullanılacak olan projeksiyon ve set için 100 tl para ödenemeyecek bir miktar değil.Neyse sizinde kafanızı şişirdim.Üzülüyorum.
ya bizim sohbet ettiğimiz kişilerde aynı zihniyette,ben bunu devletin eğitime verdiği yetersiz katkıya bağlıyorum,birde tvye çıkıp sakın para vermeyin diye bağırmalarından.imam canım bu tabiki vermez.
afiyet olsun. keşke aralarda da bişeler yiyebilsenn:44::44:
Millet nerde uleyyynnn neden bu kadar az kişiyiz
Sabah hiç hiç olmamış.Şu dürümü terkette sandiviç yap kızPilavda nayn .Patlıcan kızartmamıydı?
En kısa zamanda dürüme son verilecek
Ve evet patlıcanın biri kızartmaydı diğeri domatesti ve kızartma değildi ben de salataya yağ koymadım
benim kocam çok hastaydı kızlar gelemedim.ahım tuttu sanırım beter olsun.zorunlu hareketleri yaptım.artık bende yatayım iyi geceler
Gunaydin kizlar
Gece hic uyumadim ya kizim surekli agladi mizildandi...dslerininnciktigi gun bisey yapcam ne yapayim?
Herkese sevgi dolu GÜNAYDINLAAAARRR
günaydın kızlar hepinize güzel günler
hepicinize günaydın
GÜNAYDINN.. Akşam bakamadım bi menü yazdım çıktım. Dün çıkışta makineye servis geldi. Sonra pazara gidip alışveriş yaptım, çocuğu aldım eve geldim sofrayı hazırladım diyene kadar pek boş vaktim kalmadı. Ben bi de pazar malzemelerini yıkar kurular öyle yerleştiririm dolaba o da baya vaktimi alıyor. Geçmişe bi bakıp geleyim.
Gunaydin kizlar
Herkese sevgi dolu GÜNAYDINLAAAARRR
günaydınnnnnnnnnnnnn beybilerrrr
ben hala 106'yımAcaba regl olcam die mi :44::44:
günaydın canım belki onun etkisi vardır.ben geçen hafta artı çekmıştım
regl zamanı benimki de durur ama sonra regl bitince daha çok kilo kaybı oluyo ertesinde
bi de yaklaşık 4 gündür kabızdım afedersnzöffff dukan bana yaramadı mı naptıııı, geçen sefer hiç böle olmamıştı Belki de çalıştığımdan ve wcyi kullanamadığımdandır
Hehehhehehe bana da öğretmen gelse para istese bende aynı hesabı yapardım hihiihihihihihi
Ne dersiymiş bu bakim
İnsanın evi gibisi yokGüle güle kirlet canım
Bu ne ya 500 kalorilik diyet mi olur
Aklın yolu bir hihihihihiih
Lahana çorbası için daha güzel tadı var
1 tane lahmacun dişimin kovuğunda kalırMenün az olmuş canım.
Koşu bandının katlananı varda bisikletin malesef yok canım
Sen demedin mi canikom her adımını bildir işte böyle diyehihiihihihii
Heeheheeheh o cerrahlar tahmin ettiğim gibi evliler şeker, ne yapcaklar beni anlamadım ki. Akapunktura gittiğim yerdede burnumu beğenip inceliyorlardı plastik cerrahlar. Burnuma alaka gösterceklerine bana gösterseler yaa hihihihihih
Heheheheheh bence burası kadınlar değil, cadılar külübü olmalıydı baş cadıcımNurgül sen ben hihiihihihihii
Bi kere ben akıllı uslu,tatlı bir kızım taam mıSiz cadısınız
sabah uyandığında kendini yapmaya alıştırsan.benimde aynı sorunum var.bagün 3.gün tık yok inatla sabahları oturuyorm wc de.
Günaydın kızlar
Ferhancım burda diş kurabiyesi yapılıyo öyle bişey mi diyorsun acaba
günaydın canım
irmaik helvası yap canım kolay hemde adak gibi olur
canım hayır gibi bişey yapmak istiyorsan çocukları sevindir derim, bişey yapıp ve ya alıp dağıtabilirsin. ben aynı şeyi kendi kendine uyuduğunu göreyim çocukları sevindirecem demiştim. hastayken uyuyakaldı benim sıpa şimdi pasta yapıp çocuk esirgemeye götürmeyi düşünüyorum.
ama eğer diş için parti gibi bişey kastediyorsan diş buğdayı yapılıyor dağıtılıyor komşulara falan. şahsen ben diş buğday partisi yapmayı düşünüyorum dişi çıkınca
Diş hediği deniyo diş buğdayı da deniyo onun geleneksel bir partisi var :)
Buğday kaynatıyorsun sanırım akraba komşu falan da çağırıyorsun bi de çocuğun önüne çeşitli eşyalar konuyo tepsiye çocuk birini alıyo o da bi anlama geliyo ilerdeki mesleğini söylüyo gibi şeyler de var
Ben yapmadım ama
afiyet olsunÜhü ühü madem herkes gitti beende bugünkü menümü paylaşıp ders çalışayım
Sabah:beyaz beynirli domates salatalıklı kepekli ekmekli sandviç
Öğle:1dilim kepek ekmeği,1 porsiyon kıymalı karnıbahar yemeği
Akşam:ızgara köfte diyet kola
Spor:çok yürüdüm çoooook
Su:3lt
İyi geceler kızlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?