Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hala 106'yım acaba regl olcam die mi :44::44:

Ay bebikim normalde zaten kabiz ediyor fazla protein ..bizler a grubuda sindirimde hazmda en problemli grubuz..ingiliz tuzu kullanabilirsin..a gruplarinin ayda 1 fln ingiliztuzu kullanip bagirsaklarini temizlemesi faydali diye biliyorum

Gecen sefer ilk defa uygulamustin anlamadi vucudun ne yaptigini,, simdi hatirladi :)) ve tutuyor :)) sabahtan yaabilsen...okulada alissan duzene girerde..duzene girer ins canim:13::109:

Ayyy ben hic anlamiyorum ama kafkaslarda siyaseti de seeeeeccccccc sonra bana ilginc buldugun detaylari soylersin

Afiyet olsun cok karbonhidrat olmus arya meyvede sikistirsana canim

değişmezmi hemde nasıl değişiyor, darısı 38 bedenlere girmek olsun

afiyet olsun menünde sporunda güzel

afiyet olsun akşam yemedin bari yatmadan bı bardak süt içeydin

menüm

sabah

08:00
1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,1 dilim ekmek

öğle

1/2 simit 1 ayran

akşam

1 tabak patlıcan yemeği,bir dilim ekmek

3 lt su,şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun, bende bi baksam şu jiliana ii olcak

sabah 3adet galeta
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
akşam 2 küçük karniyarik marul salatası iki kasık pilav

afiyet olsun ne kadar erken kalkarsan kalk bence kahvaltı yap

afiyet olsun, dün kola günüydü galiba

afiyet olsun

ne güzel ihtiyaç sahibi insanlar tanıyorsan yapacağın en güzel şey onları sevindirmek

ferhan ,ben sıfır grubuyum.az da bana tavsiyelerde bulun kız.
Ay neiyim kiz:) siz kirmizi eti rahaaat rahat yiyebilirsiniz..sizinde kabizlik sorununuz olurmus ama bunun sebebi cok siyah cay ve kahve ictiginizde olurmus..cok seyler yaziyorda hangi birini yazayim :) ama sen zaten guzel besleniyorsun canim

hangi bölüm bu?

günaydınn kızlarrrr....
dün gece 1de eve geldikk
öğlen 1den beri istanbulu feth ettik desem yeridir

aöf sınavıma gelincee 5 dersin 4 ünü geçmişimmmm çok mutluyum yaa matematiği bile geçmişim çalışmadann

o yüzden dün okadar gezdik yanımızda arkadaşlarda vardııı güzel bi geceydii....

annemlerdeyken de 2 gün yufka açtık onlar da net bağlantısı yok abiciğim saolsn kapattırmıştı ....teldeki interneti bağlicaktım pc ye onda da usb kablom yanımda deildii giremedimmm:26:

düne kadar ki zorunlu hareketleri mi yaptımmm....

hangi bölüm bu?

uluslararası ilişkiler.

tebrik ederim demiştim sana geçersin diye

Heee bide zeynep kiz daha kac yasindasinda dün öyle bizden gecti fln diyosun dubakammmm daha yeni baslyr tum guzellikler..ben asla focuklatin yasamima eglenceme engel olmasina izin vermem iman olzrsa bakicilara enelere dedelere olmazsa ki genelde olmuyor ,,o zaman beraber takiliriz hc geri kalmam sinemamdan gezmemden eglencemden hatta cocuklarla daha guzel
Ama sen simdi zor bir yerdesin ya ondan oyle dusundun..mersine dön bak nasil guzel olucak zeyna sen esin :)) zeyna kalicak minigin adi :))

Ben simdi sporaaaaaa
simdi yapmassam kalicak ogleden sonra ben yokum kizlarrrr unutursam simdiden diyimmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf

afiyet olsun canım

benimde gelmedi valla beter ol dedim

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf

En hızlı kilo verilen zaman gece 2 ile 4 arası diye duymuştum. Ama uyuyor olmak gerekliymiş. Sabah erken kalkınca da metabolizma daha hızlı oluyormuş.

En hızlı kilo verilen zaman gece 2 ile 4 arası diye duymuştum. Ama uyuyor olmak gerekliymiş. Sabah erken kalkınca da metabolizma daha hızlı oluyormuş.

ben erkenden uyuyunca okulda uykum geliyor gece okulundayım o yüzden malesef geç uyuyup geç uyanyrm ... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…