ben hala 106'yımacaba regl olcam die mi :44::44:
bi de yaklaşık 4 gündür kabızdım afedersnzöffff dukan bana yaramadı mı naptıııı, geçen sefer hiç böle olmamıştı belki de çalıştığımdan ve wcyi kullanamadığımdandır
lisansı tamamlamaya karar verdim. aöf dersi 3. sınıf bu yıl kredili sisteme geçmiş o kadar karışık geldiki. kafamda bunla ilgili bir sürü soru var. Balkanlarda siyaset 8 kredi, insan hakları ve demokratikleşme süreci 7, karşılaştırmalı siyasal sistemler 8, orta asya ve kafkaslarda siyaset 8, strateji ve güvenlik 7, uluslararası iktisat teorisi 7, ingilizce 6 kredi. bunlar güz dönemi dersleri sınavları ocağın ve şubatın ilk haftası 30 kredi toplamam gerekiyormuş. ama 45 e kadar alınabiliyomuş 30 dan fazla kredi alırsam dersleri verirsem bi sonraki güz döneminin kredisindenmi düşüyo off çok karışık
hihihihihiiii ivit bencede katılıyorum.
hııı evet bende öleyim hatta en akıllı uslu tatlı sessiz sakin sensinbende ancelina cudi yim. hhahahahaaa
herkese günaydınnn ne güzel kalabalıkız
dünkü menümü paylaşayım
sabah
peynir, ekmek çay atıştırdım çok yiyemedim
öğlen
pırasa yemeği
2 ince dilim kepek ekmek
akşam
tost
su 2 lt
spor: gece yarıma kadar ev temizledim heralde sayılıyodur
dün 40 beden takımlarımı denedim.eteklerde sorun yok(üstten giydiğim sürece)pantolon kapanıyor ama rahat değil,dışarı öle çıkılmaz ama asıl canımı sıkan bedenimin üst kısmı.eskiden alt tarafım bir beden büyüktü şimd üst göbek ve göğüs arasındaki bölüm yağ deposu resmen.gömlekler,ceketler olmuyor.doğumdan sonra resmen vücudumun fizyolojisi değişmiş
Sabah
1 kase yulaf gevregi &light süt
Ögle
3 balik kroket ve firinda kozlenmis soganla sandivic, yarim kk peynir, firinda yagsiz patates, 1 bardak papatya cayi
Ara
1 bardak taze sikilmis meyve suyu ( elma, uzum , )
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Suyum ok
Sporum
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]20 dk step[/td]
[td]100 dambilla c.[/td]
[td]100 ip atlama[/td]
[td]200 kalca h.[/td]
[td]100 bel h.[/td]
[td]100 mekik[/td]
[/tr]
[/table]
Sabah: kepekli yağsız beyaz peynir domateslii tost ve şekersiz çay
Öğle: inegöl köfte(ızgara+ayran)
Akşam: yemek yemeği unutmuşum koşuşturmada, sabah farkettim akşam yemek yemediğimi
Su: 3lt
spor yooooooookk
menüm
sabah
08:00
1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,1 dilim ekmek
öğle
1/2 simit 1 ayran
akşam
1 tabak patlıcan yemeği,bir dilim ekmek
3 lt su,şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay
MENÜM
SABAH
3 küçük çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Peynir,yeşilçay
ÖĞLE
Müslili 1 kase yoğurt
ARA
Yarım dilim ekmek
1 közlenmiş biber
AKŞAM(16:30)
Haşlanmış kırmızı et
Yoğurt
Biraz önce tatlı isteğim oluştuğu için kuru kayısılı,yaban mersinli yoğurt yedim.
Kahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 2 mikrodalgada tavuk burger, 1 kk peynir, 1 brdk çay
Öğle: yarım kase haşlanmış tavuk (didikleyip götürmüştüm okula), 1 cola zero
Akşam: 1 kase çorba, 5 küçük baharatlı kanat (pişmiş satın aldım marketten, mikrodalgada ısıttım), 1 kornişon turşu(dukanda serbest), 1 brdk ayran
1 brdk süt
2 brdk kayısı çayı
Su: 2.5 lt
SPOR: leslie 1 mil+zorunlu hareketler
menüm
sabah:3/4 lorlu gözleme
domates
3 zeytin
ara:1 kuru kayısı,1 kuru incir
öğle:1 tabak kabak yemeği,
1 küçük kase yoğurt
1 dilim light ekmek
akşam:1 kase çorba
1 tabak etli bamya
1 küçük kase yoğurt
su:2 litre
spor:zorunlular+50 dakika leslie 5 mile
hatice, jilian bu kadar etkiliyse kesin yapcam
sabah 3adet galeta
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
akşam 2 küçük karniyarik marul salatası iki kasık pilav
Ühü ühü madem herkes gitti beende bugünkü menümü paylaşıp ders çalışayım
Sabah:beyaz beynirli domates salatalıklı kepekli ekmekli sandviç
Öğle:1dilim kepek ekmeği,1 porsiyon kıymalı karnıbahar yemeği
Akşam:ızgara köfte diyet kola
Spor:çok yürüdüm çoooook
Su:3lt
İyi geceler kızlar öpüldünüz
herkese günaydınnn ne güzel kalabalıkız
dünkü menümü paylaşayım
sabah
öğlen
pırasa yemeği
2 ince dilim kepek ekmek
akşam
tost
su 2 lt
spor: gece yarıma kadar ev temizledim heralde sayılıyodur
Onerileriniz icin tesekkurler kizlar ama oyle parti marti olaylaylarini sevmiyorum biz zaten fulltime fiestayiz hehe ama oyle hani cocugu gyfiriyolar toplaniyolar fln ayin gibi oyle seyleri sevmiyorum ugrasamam
Basak tamda oyle birsey gecirmiszim aklimdan birilerini srvindirmek :)) bi vazifeden cok benide mutlu edicek sey o...simdi calisamiyorum ama bikac yardim clubnde gonullu calisiyorum yillardir ihtiyac sahibi nerde kimler biliyorum..en guzeli öyle
Bilgencim ama hlvada hosuma gitti ben yapamamda yapabilicek birini bulurum :))
Ay neiyim kiz:) siz kirmizi eti rahaaat rahat yiyebilirsiniz..sizinde kabizlik sorununuz olurmus ama bunun sebebi cok siyah cay ve kahve ictiginizde olurmus..cok seyler yaziyorda hangi birini yazayim :) ama sen zaten guzel besleniyorsun canimferhan ,ben sıfır grubuyum.az da bana tavsiyelerde bulun kız.
lisansı tamamlamaya karar verdim. aöf dersi 3. sınıf bu yıl kredili sisteme geçmiş o kadar karışık geldiki. kafamda bunla ilgili bir sürü soru var. Balkanlarda siyaset 8 kredi, insan hakları ve demokratikleşme süreci 7, karşılaştırmalı siyasal sistemler 8, orta asya ve kafkaslarda siyaset 8, strateji ve güvenlik 7, uluslararası iktisat teorisi 7, ingilizce 6 kredi. bunlar güz dönemi dersleri sınavları ocağın ve şubatın ilk haftası 30 kredi toplamam gerekiyormuş. ama 45 e kadar alınabiliyomuş 30 dan fazla kredi alırsam dersleri verirsem bi sonraki güz döneminin kredisindenmi düşüyo off çok karışık
afiyet olsun ne kadar erken kalkarsan kalk bence kahvaltı yap
hangi bölüm bu?
günaydınn kızlarrrr....
dün gece 1de eve geldikk
öğlen 1den beri istanbulu feth ettik desem yeridir
aöf sınavıma gelincee 5 dersin 4 ünü geçmişimmmmçok mutluyum yaa matematiği bile geçmişim çalışmadann
o yüzden dün okadar gezdik yanımızda arkadaşlarda vardııı güzel bi geceydii....
annemlerdeyken de 2 gün yufka açtık onlar da net bağlantısı yok abiciğim saolsn kapattırmıştı ....teldeki interneti bağlicaktım pc ye onda da usb kablom yanımda deildiigiremedimmm:26:
düne kadar ki zorunlu hareketleri mi yaptımmm....
Eeee asagida herkes var tik yok simdi ben spora baslarim dokulursunuz buraya
uluslararası ilişkiler.
afiyet olsun canımherkese günaydınnn ne güzel kalabalıkız
dünkü menümü paylaşayım
sabah
öğlen
pırasa yemeği
2 ince dilim kepek ekmek
akşam
tost
su 2 lt
spor: Gece yarıma kadar ev temizledim heralde sayılıyodur
afiyet olsun
sabah giremedim,sonra komşum geldi.şimdi kızım uyudu ,bir merhaba deyip spora başlıcam.
Bilgen, eşine geçmiş olsun demek gelmedi içimden
Banu ,regly ve tabiki kabızlık yüzünden tartıda aynı sayıyı görüyorsundur.üzülme
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
En hızlı kilo verilen zaman gece 2 ile 4 arası diye duymuştum. Ama uyuyor olmak gerekliymiş. Sabah erken kalkınca da metabolizma daha hızlı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?