Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eskiden çok daha geç çıkıyorlardı ikinci öğretimler sonra düzelttiler erkene aldılar biz okurken normalde 11'i falan bulurlardı

Eferim kız sanaOkumak güzeldir

dur kız ağzını hayra aç.ne mersini,kayınvalidem mersinde,biz antalya istiyoruzgezmeyi severiz karıkoca da,disko falan tarzım değil.yoksa buraya gelmeden önce konyadaydık,çok gezerdikhee bu arada teyzesi kızımın adı elif gökçe

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
ne deneyi yapcan kız,merak ettim.

En hızlı kilo verilen zaman gece 2 ile 4 arası diye duymuştum. Ama uyuyor olmak gerekliymiş. Sabah erken kalkınca da metabolizma daha hızlı oluyormuş.

desene ben çok şanslıyım.tavık gibi 11 de yatıp ennnnn geç 7-7.30 da ayaktayız

Son düzenleme:
benimde ilk 2 senem öyleydi bu sene dersler daha azaldı o yüzden ...

Hımm o zaman genel değil bizim üniversiteye özel bir uygulamaymış. Biz 3. sınıfta falandık ikinci öğretimlerin ders saatleri aşağıya doğru kaydırılıp bi uygulama yapmışlardı ve öyle devam ediyorlardı. En geç 9 gibi bitiyorlardı dersleri.

Neyse ben gideyim yarım tavuk dürümüm gelmiştir. Yarına artık bi sadviç bişey getiririm bu kadar uyarıyı kulak ardı etmek olmaz

2 deney yapacam canım
1.sürtünme katsayısının bulunması : eğik düzlem ile takozlarla yapacam .
2.zamanın ölçülmesi : bir metin okuyacam 4 kişi kronemetre ile ölcecek sonra hesaplamaları yapacam .

anladım canım
afiyet olsunnn

deneylerin güzel zorlamaz seni,ama dediğin gibi kendin önceden yap bir kaç kezkolay gelsin

Ohhhh süperspor yaptimmm

Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii

yarım saat jilian yaptım,kımıldayacak halim kalmadı.leslie teyze güzel ya,sonrasında işlerimi rahat rahat yapıyorum.bacaklarım titriyor be ya...

kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... hadi bakayım hayırlısıııı

Ohhhh süperspor yaptimmm

Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii

evet duymuştum.burda bden eğitimi öğrt. polis bir komşum ardı.o söylemişti bana.ama pek ciddiye almamıştım.nasıl etkili mi?

Dünkü menümü yazıp gideyim :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

ara:
4 adet kuru kayısı
soda
Nescafe

akşam
yoğurt bulgur pilavı 3 kaşık güveç

ara
nescafe

Spor
zorunlu hareketler

günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
günaydın canım
ben okula gidiyorum beybilerr, sizi seviyorummm çok kaynatmayın zor oluo okumasııı
iyi çalışmalar

kahvaltı yapıp geliyorumm güzellerrrr......

hoşgeldin semine afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…