ben erkenden uyuyunca okulda uykum geliyor gece okulundayım o yüzden malesef geç uyuyup geç uyanyrm ... :44:
Okulunuz kaçta bitiyor ki canım
Eskiden çok daha geç çıkıyorlardı ikinci öğretimler sonra düzelttiler erkene aldılar biz okurken normalde 11'i falan bulurlardı
lisansı tamamlamaya karar verdim. aöf dersi 3. sınıf bu yıl kredili sisteme geçmiş o kadar karışık geldiki. kafamda bunla ilgili bir sürü soru var. Balkanlarda siyaset 8 kredi, insan hakları ve demokratikleşme süreci 7, karşılaştırmalı siyasal sistemler 8, orta asya ve kafkaslarda siyaset 8, strateji ve güvenlik 7, uluslararası iktisat teorisi 7, ingilizce 6 kredi. bunlar güz dönemi dersleri sınavları ocağın ve şubatın ilk haftası 30 kredi toplamam gerekiyormuş. ama 45 e kadar alınabiliyomuş 30 dan fazla kredi alırsam dersleri verirsem bi sonraki güz döneminin kredisindenmi düşüyo off çok karışık
hihihihihiiii ivit bencede katılıyorum.
hııı evet bende öleyim hatta en akıllı uslu tatlı sessiz sakin sensinbende ancelina cudi yim. hhahahahaaa
dur kız ağzını hayra aç.ne mersini,kayınvalidem mersinde,biz antalya istiyoruzHeee bide zeynep kiz daha kac yasindasinda dün öyle bizden gecti fln diyosun dubakammmm daha yeni baslyr tum guzellikler..ben asla focuklatin yasamima eglenceme engel olmasina izin vermem iman olzrsa bakicilara enelere dedelere olmazsa ki genelde olmuyor ,,o zaman beraber takiliriz hc geri kalmam sinemamdan gezmemden eglencemden hatta cocuklarla daha guzel
Ama sen simdi zor bir yerdesin ya ondan oyle dusundun..mersine dön bak nasil guzel olucak zeyna sen esin :)) zeyna kalicak minigin adi :))
Ben simdi sporaaaaaa
simdi yapmassam kalicak ogleden sonra ben yokum kizlarrrr unutursam simdiden diyimmmm
ne deneyi yapcan kız,merak ettim.Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
En hızlı kilo verilen zaman gece 2 ile 4 arası diye duymuştum. Ama uyuyor olmak gerekliymiş. Sabah erken kalkınca da metabolizma daha hızlı oluyormuş.
benimde ilk 2 senem öyleydi bu sene dersler daha azaldı o yüzden ...
dur kız ağzını hayra aç.ne mersini,kayınvalidem mersinde,biz antalya istiyoruzgezmeyi severiz karıkoca da,disko falan tarzım değil.yoksa buraya gelmeden önce konyadaydık,çok gezerdik hee bu arada teyzesi kızımın adı elif gökçe
ne deneyi yapcan kız,merak ettim.
desene ben çok şanslıyım.tavık gibi 11 de yatıp ennnnn geç 7-7.30 da ayaktayız
Hımm o zaman genel değil bizim üniversiteye özel bir uygulamaymış. Biz 3. sınıfta falandık ikinci öğretimlerin ders saatleri aşağıya doğru kaydırılıp bi uygulama yapmışlardı ve öyle devam ediyorlardı. En geç 9 gibi bitiyorlardı dersleri.
Neyse ben gideyim yarım tavuk dürümüm gelmiştir. Yarına artık bi sadviç bişey getiririm bu kadar uyarıyı kulak ardı etmek olmaz
2 deney yapacam canım
1.sürtünme katsayısının bulunması : eğik düzlem ile takozlarla yapacam .
2.zamanın ölçülmesi : bir metin okuyacam 4 kişi kronemetre ile ölcecek sonra hesaplamaları yapacam .
anladım canım
afiyet olsunnn
deneylerin güzel zorlamaz seni,ama dediğin gibi kendin önceden yap bir kaç kezkolay gelsin
Ohhhh süperspor yaptimmm
Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii
kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... hadi bakayım hayırlısıııı
Dünkü menümü yazıp gideyim :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara:
4 adet kuru kayısı
soda
Nescafe
akşam
yoğurt bulgur pilavı 3 kaşık güveç
ara
nescafe
Spor
zorunlu hareketler
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
iyi çalışmalarben okula gidiyorum beybilerr, sizi seviyorummmçok kaynatmayın zor oluo okumasııı
günaydınn kızlarrrr....
Dün gece 1de eve geldikk
öğlen 1den beri istanbulu feth ettik desem yeridir
Aöf sınavıma gelincee 5 dersin 4 ünü geçmişimmmmçok mutluyum yaa matematiği bile geçmişim çalışmadann
O yüzden dün okadar gezdik yanımızda arkadaşlarda vardııı güzel bi geceydii....
Annemlerdeyken de 2 gün yufka açtık onlar da net bağlantısı yok abiciğim saolsn kapattırmıştı ....teldeki interneti bağlicaktım pc ye onda da usb kablom yanımda deildiiGiremedimmm:26:
Düne kadar ki zorunlu hareketleri mi yaptımmm....
kahvaltı yapıp geliyorumm güzellerrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?