Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet duymuştum.burda bden eğitimi öğrt. polis bir komşum ardı.o söylemişti bana.ama pek ciddiye almamıştım.nasıl etkili mi?
Önceden sadece bunyapiyordum gozle gorulur etkisini gormustum ama hep yarim birakiyorum ..zaiflamaktan öte yoga hareketleri vucuda bicok bolgeyede cok etksi var

Ben hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz

Gule gule canimm

kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... hadi bakayım hayırlısıııı

Bende cok begnmstim o kitabi.. Ön yargilarim yikildi o kitapLa

yarım saat jilian yaptım,kımıldayacak halim kalmadı.leslie teyze güzel ya,sonrasında işlerimi rahat rahat yapıyorum.bacaklarım titriyor be ya...
Hahaha bnde yaptim simdiiiii

aşk ı beğendiysen ahmet ümütin babı esrar ını kesin okumalısın bence
ahmet umitde süperrr ilk beyoglu rapsodisixe tanidim onu bayildimmmmm bayildimmm..tesaduf bizim kutuphanede vardi tukce bölümunde dikkatimi cekti aldim..sonra bicok kitabini edidim ahmet umitn
Bende cok seviyorum okumayi onceden fuar fuar dolasirdim simdi 1 yildir nadastayim

dünkü menümü yazıp gideyim :

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

ara:
4 adet kuru kayısı
soda
nescafe

akşam
yoğurt bulgur pilavı 3 kaşık güveç

ara
nescafe

spor
zorunlu hareketler

ben hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz
afiyetb olsun canım iyi dersler
kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... Hadi bakayım hayırlısıııı

bende mesneviyi okumak istiyorum.inşallah zevk alırsın

aşk ı beğendiysen ahmet ümütin babı esrar ını kesin okumalısın bence

soluksuz okuduğum tek kitap diyebilirim...bab-ı esrar da sanırım şemsin öldürülüşündeki sırrı anlatıyor..aslında dün alırken onu mu alsam diye düşünmüştüm ama bir terapiye ihtiyacım olduğunu düşündüğümden mesnevi terapiyi aldımm

Gece cikmayi bende seviyorumda aynen disco fln hele buradakiler berbat ..neyse hic girmiyeyim terbiyem ,uslubum bizuluyor:) haha nebilim allah mi soylettiki kiz :)) biliyorum elifi atirlamafimda gokceyi biliyordum:)

ben eşim kadar okumuyorum.çok bğenmem lazım okumam için.yazın antalyadan bir kitap aldım resmen baydı bitmedi zıkkım.beyendimmi kocaman kitabı 2 günde yemeden içmeden bitiririm.üniversitedeykende sınav zamanları kitap okurdum deli gibi normal değilim işte

Kizlar ben sim di cikiyorum aksama pestilim cikmazsa ugrarim
Once kizimla anne kiz kresine gidicez ,,bende bunun adini bi koyamadim :))
Sonra 4 te gelicem baska bi sehirde esimin isi var onu birakicam sonra ben tam tersi bi stikamette baska yerde islerim var oraya gidicem ..yollardan nefret ediyorum is yapmadan yoruluyorum ben yollarda

Aksam kacta gelirim bilmiyorum erken gelirsem ugrarim opüyorum,,,yarin guzel sonuclar almak umidiyle seviyorum siziii:119::130::130:

ooo işin çokmuş,hadi bakalım kolay gelsin.

Selam 13. takımın çıtır hatunları

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf

okuldan nefret etme en güzel zamanların kız eğlenmene bak. okul bitince sorumluluklar artıyor ve daha zor bi sürece geçiliyor

Ohhhh süperspor yaptimmm

Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii

biraz inceledim, deneyebilirim. bende ne görürsen deneyecem

Günaydın. Bu saatte görmüyordum seni hiç
Yine görülemedim zaten.Ancak selam verip çıktım.

ben hala 106'yım acaba regl olcam die mi :44::44:
2 gün sonra regle olacaksın büyük ihtimal ondandır.

Dukandan oluyordur.İnşallah uzun süreli bir sorun olmaz.

Afiyet olsun canım.Akşam akşam tost yemişsin.Birde büyüklüğünü yazmamışsın doğru söyle yarım ekmekten mi yaptın 1 ekmekten mi

Gezip eğlenmen iyi olmuş.Semine gittiğin günden başlayarak geçmişi okur musun lütfen.Seninle ilgili acil bir durum vardı.Sen yoktun.Ne olduğunu söylemeyeceğim.Geçmişi okumalısın.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
Hiç öyle denir mi ya cadı.Mesleğine başlayınca böyle düşünen bir öğrencin olursa bakalım ne diyeceksin.

her hafta 5 kişi yapıyor üstelik 15 dk zaman içinde :)
bence zorlar ama önceden yapacam birkaç kez ..
hocalarımızdan nefret ediyorum
çok ayıp

Ohhhh süperspor yaptimmm

Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii
Biraz bilgi verirsen neen olmasın

yarım saat jilian yaptım,kımıldayacak halim kalmadı.leslie teyze güzel ya,sonrasında işlerimi rahat rahat yapıyorum.bacaklarım titriyor be ya...
Canım ben boşuna mı etkili diyorum.Yürürken bacaklar titriyor.Heryerin ağrıyor.Ama asla bırakma.30 gün sonunda sonuçları göreceksin.30 dk yapıyorsun değil mi:44:

Ben hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz
Görüşürüz canım.İyi dersler

Gece cikmayi bende seviyorumda aynen disco fln hele buradakiler berbat ..neyse hic girmiyeyim terbiyem ,uslubum bizuluyor:) haha nebilim allah mi soylettiki kiz :)) biliyorum elifi atirlamafimda gokceyi biliyordum:)
Kız bizimde aDımız çıktı yahu.

Kolay gelsin canım görüşürüz.

Merhaba canım benim.Nasılsın?

hoşgeldin ebricim nasılsın,bebişimiz nasıl,cinsiyetini çok merak ediyorum ama bana kız gibi geliyor,hayırlısı olsunda,

görüşürüz canım

Semine yukarıya senin için yazdığım notu okumayı ve cevap vermeyi unutma olur mu? Yarın kilo bildirirmi yapacak mısın?

Kızlar yarın ki liste böyle.Hata varsa lütfen uyarın. Bu hafta _ferdici_ Semine de listeye girecek diye düşünüyordum. Semine yazdıklarımı okuyup cevap verdiğin takdirde buna karar vereceğim.

***13. TAKIM 277. ETAP ***

bilgen35 ( 88.6 / / / % )
goncagulll (73.1 / / / % )
Kbra23 ( 74 / / /% )
limpida ( 106 / / /% )
mersinli42 ( 72 / / / % )
nurgulguney ( 56.2 / / / % )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 / / /% )
yasminyaso ( 80.3 / / / % )

13.Takım ortalaması : %

ferhancım o yoga hareketlerine bende baktım inceledim. yapılamayacak bişi deil gibi denemek lazım en fazla 10 dk alır. bide üstüne zorunlu hareketler oohhh mis açılmış olurum heralde :))) jillian nıda denicem

kaptanım tostum kücüktu sadece içinde ince bi dilim kaşar vardı. tost ekmeği yani

listeyi görünce heycan bastı yarın tartı günü ya bugün öğlen kendime çorba ve nohut söylemiştim yemek gelene kadar iştahım kesildi çorbayı öğlen yedim nohutum daha duruyo onuda akşam yemeyi niyetine çıkmadan yerim artık hihihihiiiii

ayy hayırlısı olsun vallahi bende heyecanlandım nedense

Emin misin?Menülerinden yarım ekmekle yaptığın tostlarıda hatırlar gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…