Önceden sadece bunyapiyordum gozle gorulur etkisini gormustum ama hep yarim birakiyorum ..zaiflamaktan öte yoga hareketleri vucuda bicok bolgeyede cok etksi varevet duymuştum.burda bden eğitimi öğrt. polis bir komşum ardı.o söylemişti bana.ama pek ciddiye almamıştım.nasıl etkili mi?
Ben hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz
kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... hadi bakayım hayırlısıııı
Hahaha bnde yaptim simdiiiiiyarım saat jilian yaptım,kımıldayacak halim kalmadı.leslie teyze güzel ya,sonrasında işlerimi rahat rahat yapıyorum.bacaklarım titriyor be ya...
ahmet umitde süperrr ilk beyoglu rapsodisixe tanidim onu bayildimmmmm bayildimmm..tesaduf bizim kutuphanede vardi tukce bölümunde dikkatimi cekti aldim..sonra bicok kitabini edidim ahmet umitnaşk ı beğendiysen ahmet ümütin babı esrar ını kesin okumalısın bence
dünkü menümü yazıp gideyim :
Sabah :
1 kase sütlü nesfit
ara:
4 adet kuru kayısı
soda
nescafe
akşam
yoğurt bulgur pilavı 3 kaşık güveç
ara
nescafe
spor
zorunlu hareketler
afiyetb olsun canım iyi derslerben hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz
kızlarr pazar günü elif şafak'ın aşk kitabını bitirdimm....ve bugünde mesnevi terapiye başlıyorum... Hadi bakayım hayırlısıııı
aşk ı beğendiysen ahmet ümütin babı esrar ını kesin okumalısın bence
dur kız ağzını hayra aç.ne mersini,kayınvalidem mersinde,biz antalya istiyoruzgezmeyi severiz karıkoca da,disko falan tarzım değil.yoksa buraya gelmeden önce konyadaydık,çok gezerdik hee bu arada teyzesi kızımın adı elif gökçe
ne deneyi yapcan kız,merak ettim.
desene ben çok şanslıyım.tavık gibi 11 de yatıp ennnnn geç 7-7.30 da ayaktayız
Önceden sadece bunyapiyordum gozle gorulur etkisini gormustum ama hep yarim birakiyorum ..zaiflamaktan öte yoga hareketleri vucuda bicok bolgeyede cok etksi var
Gule gule canimm
Bende cok begnmstim o kitabi.. Ön yargilarim yikildi o kitapLa
Hahaha bnde yaptim simdiiiii
ahmet umitde süperrr ilk beyoglu rapsodisixe tanidim onu bayildimmmmm bayildimmm..tesaduf bizim kutuphanede vardi tukce bölümunde dikkatimi cekti aldim..sonra bicok kitabini edidim ahmet umitn
Bende cok seviyorum okumayi onceden fuar fuar dolasirdim simdi 1 yildir nadastayim
Kizlar ben sim di cikiyorum aksama pestilim cikmazsa ugrarim
Once kizimla anne kiz kresine gidicez ,,bende bunun adini bi koyamadim :))
Sonra 4 te gelicem baska bi sehirde esimin isi var onu birakicam sonra ben tam tersi bi stikamette baska yerde islerim var oraya gidicem ..yollardan nefret ediyorumis yapmadan yoruluyorum ben yollarda
Aksam kacta gelirim bilmiyorum erken gelirsem ugrarim opüyorum,,,yarin guzel sonuclar almak umidiyle seviyorum siziii:119::130::130:
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
Ohhhh süperspor yaptimmm
Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii
Yine görülemedim zatenGünaydın. Bu saatte görmüyordum seni hiç
2 gün sonra regle olacaksın büyük ihtimal ondandır.ben hala 106'yımacaba regl olcam die mi :44::44:
Dukandan oluyordur.İnşallah uzun süreli bir sorun olmaz.bi de yaklaşık 4 gündür kabızdım afedersnzöffff dukan bana yaramadı mı naptıııı, geçen sefer hiç böle olmamıştı belki de çalıştığımdan ve wcyi kullanamadığımdandır
Afiyet olsun canım.Akşam akşam tost yemişsin.Birde büyüklüğünü yazmamışsın doğru söyle yarım ekmekten mi yaptın 1 ekmekten miherkese günaydınnn ne güzel kalabalıkız
dünkü menümü paylaşayım
sabah
peynir, ekmek çay atıştırdım çok yiyemedim
öğlen
pırasa yemeği
2 ince dilim kepek ekmek
akşam
tost
su 2 lt
spor: gece yarıma kadar ev temizledim heralde sayılıyodur
Gezip eğlenmen iyi olmuş.Semine gittiğin günden başlayarak geçmişi okur musun lütfen.Seninle ilgili acil bir durum vardı.Sen yoktun.Ne olduğunu söylemeyeceğim.Geçmişi okumalısın.günaydınn kızlarrrr....
dün gece 1de eve geldikk
öğlen 1den beri istanbulu feth ettik desem yeridir
aöf sınavıma gelincee 5 dersin 4 ünü geçmişimmmmçok mutluyum yaa matematiği bile geçmişim çalışmadann
o yüzden dün okadar gezdik yanımızda arkadaşlarda vardııı güzel bi geceydii....
annemlerdeyken de 2 gün yufka açtık onlar da net bağlantısı yok abiciğim saolsn kapattırmıştı ....teldeki interneti bağlicaktım pc ye onda da usb kablom yanımda deildiigiremedimmm:26:
düne kadar ki zorunlu hareketleri mi yaptımmm....
Hiç öyle denir mi ya cadı.Mesleğine başlayınca böyle düşünen bir öğrencin olursa bakalım ne diyeceksin.Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
geç uyandım herzmanki gibi
Çünkü geceleri uyumuyorum :)
pazartesi deney yapıp anlatacammm nefret ediyorum şu okuldan bugün okulda deneyimi bi kontrol edecem erkenden gidecem ondan offf
her hafta 5 kişi yapıyor üstelik 15 dk zaman içinde :)
bence zorlar ama önceden yapacam birkaç kez ..
hocalarımızdan nefret ediyorum
Biraz bilgi verirsen neen olmasınOhhhh süperspor yaptimmm
Ya ben tibetin genclik sirri diye 5 temel yoga hareketinin oldugu birsey var bilen var mi?
Ven hep basliyorum en fazla 15 e gelip birakiyorum
Simdi basladim yine benimle yapicak olan var miiii
Canım ben boşuna mı etkili diyorum.Yürürken bacaklar titriyor.Heryerin ağrıyor.Ama asla bırakma.30 gün sonunda sonuçları göreceksin.30 dk yapıyorsun değil mi:44:yarım saat jilian yaptım,kımıldayacak halim kalmadı.leslie teyze güzel ya,sonrasında işlerimi rahat rahat yapıyorum.bacaklarım titriyor be ya...
Görüşürüz canım.İyi derslerBen hazırlanıp okula kaçayım kızlar öpüldünüzzz
Kız bizimde aDımız çıktı yahuGece cikmayi bende seviyorumda aynen disco fln hele buradakiler berbat ..neyse hic girmiyeyim terbiyem ,uslubum bizuluyor:) haha nebilim allah mi soylettiki kiz :)) biliyorum elifi atirlamafimda gokceyi biliyordum:)
Kolay gelsin canım görüşürüz.Kizlar ben sim di cikiyorum aksama pestilim cikmazsa ugrarim
Sonra 4 te gelicem baska bi sehirde esimin isi var onu birakicam sonra ben tam tersi bi stikamette baska yerde islerim var oraya gidicem ..yollardan nefret ediyorumis yapmadan yoruluyorum ben yollarda
Aksam kacta gelirim bilmiyorum erken gelirsem ugrarim opüyorum,,,yarin guzel sonuclar almak umidiyle seviyorum siziii:119::130::130:
Merhaba canım benim.Nasılsın?Selam 13. takımın çıtır hatunları
hoşgeldin ebricim nasılsın,bebişimiz nasıl,cinsiyetini çok merak ediyorum ama bana kız gibi geliyor,hayırlısı olsunda,Selam 13. takımın çıtır hatunları
Kizlar ben sim di cikiyorum aksama pestilim cikmazsa ugrarim
Kızlar yarın ki liste böyle.Hata varsa lütfen uyarın. Bu hafta _ferdici_ Semine de listeye girecek diye düşünüyordum. Semine yazdıklarımı okuyup cevap verdiğin takdirde buna karar vereceğim.
***13. TAKIM 277. ETAP ***
bilgen35 ( 88.6 / / / % )
goncagulll (73.1 / / / % )
Kbra23 ( 74 / / /% )
limpida ( 106 / / /% )
mersinli42 ( 72 / / / % )
nurgulguney ( 56.2 / / / % )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 / / /% )
yasminyaso ( 80.3 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
Kızlar yarın ki liste böyle.Hata varsa lütfen uyarın. Bu hafta _ferdici_ Semine de listeye girecek diye düşünüyordum. Semine yazdıklarımı okuyup cevap verdiğin takdirde buna karar vereceğim.
***13. TAKIM 277. ETAP ***
bilgen35 ( 88.6 / / / % )
goncagulll (73.1 / / / % )
Kbra23 ( 74 / / /% )
limpida ( 106 / / /% )
mersinli42 ( 72 / / / % )
nurgulguney ( 56.2 / / / % )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 / / /% )
yasminyaso ( 80.3 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
Emin misin?Menülerinden yarım ekmekle yaptığın tostlarıda hatırlar gibiyimferhancım o yoga hareketlerine bende baktım inceledim. yapılamayacak bişi deil gibi denemek lazım en fazla 10 dk alır. bide üstüne zorunlu hareketler oohhh mis açılmış olurum heralde :))) jillian nıda denicem
kaptanım tostum kücüktu sadece içinde ince bi dilim kaşar vardı. tost ekmeği yani
ayy hayırlısı olsun vallahi bende heyecanlandım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?