Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haticede o yüzden yapıyo zaten demek istiyoki bakın kızlar yarın tartı günü şimdiden yediğinize içtiğinize daha çok dikkat edin çok fena çoookk

işe yarıyor ama

hoşgeldin ebru,bebiş nasıl?kaç haftalık oldu

hatice,jillianı 30 dakika yaptım.daha fazlasını yapsam ölürddümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bende yapayım akşama, oğlum uyrsa

haticede o yüzden yapıyo zaten demek istiyoki bakın kızlar yarın tartı günü şimdiden yediğinize içtiğinize daha çok dikkat edin çok fena çoookk
Ben mi fenayım.Pamuk gibi kaptanınız var Gerçi kaptanım kelimesini sevmiyorum.Hatice deyin yahu.
boyutundan eminimde adetinden deilim hihihihiii 3 tane felan olabilir
Ben senin ciğerini biliyorum kızıııımmmm Bide sadece tost yazmış.Boşuna cadaloz demiyorum sana

selam kızlar , nasılsınız bakalım ?
sizleri özlüyorum ama allahtan face' den biraz takip edebiliyorum sizi :))
bu aralar işler yoğun bol bol çalışıyorum , diyet filan yapamıyorum yaa (
kilomu sormayın , tartılmaya korkuyorum ama sanırım 1 -2 kilo arası aldım gibime geliyo
bir de evden yemek getiriyoruz artık , ortalık hepten şenlik oluyo herkes bişiler getirincee ; daha da kilo alıcaz gibime geliyo ! ama sanırım öğlenleri meyve ve müsliye dönücem ben
son 2 aydır boyun ağrım vardı ya , geçen hafta müthiş bir ağrıyla uyandım , işe gidemedim , beyin cerrahisine gittim , servikal mr , emg gibi tetkikler istedi henüz yaptıramadım , ilaç verdi biraz iyi geldi ...
hee bu rada saçımın rengini değiştirdim , koyu kahveye boyadım , kendi saç rengime döndüm gibi yani , fena olmadı :))
annemin menisküs ameliyatı olması gerekiyo , çocuklara kim bakıcak muamması var şimdi de !:.
yıllık izin alıcam ama tatil değil , çocuk bakıcılığı için sanırım :))
vs.. vs.. vs..

peki sizler napiyonuz ? çok öpüyorum hepinizi

hoşgeldin ebru,bebiş nasıl?kaç haftalık oldu

hatice,jillianı 30 dakika yaptım.daha fazlasını yapsam ölürddümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Canım zaten 30 dk yapılıyor.İlk 30 dk 10 gün.2. 30 dk 10 gün.3. 30 dk 10 gün toplam 1 ay.Gerçi sende biliyorsundur. 6 gün yapıp 1 gün kaslarını dinlendiriyorsun.Çok memnun kalacaksın emin ol

neslihanım gelmişşş
Hoşgelmiş

Ben mi fenayım.Pamuk gibi kaptanınız var Gerçi kaptanım kelimesini sevmiyorum.Hatice deyin yahu.

Ben senin ciğerini biliyorum kızıııımmmm Bide sadece tost yazmış.Boşuna cadaloz demiyorum sana

hatice kaptanım hihiiiiihihiii oldumu. pamuk deyince aklıma ne geldi ya evimde 7 cüceler biblosu var biri sordu işte hanu bunların pamuk prensesi dedi BURRRDDDAAAA didim bende ne gülüşmüştük yaaa tostun konusunu kaynatabildim mi

çok geçmiş olsun neslihancım herşey yoluna girer inşallah. aynen ıssızadamdaki son sahne konuşması gibi olmuş

Canım öncelikle ikinize de geçmiş olsun. Sen ertelemeden istenen tetkikleri yaptır. Sağlık ertelemeye gelmez. Saç rengin hayırlı olsun güle güle kullan.
Gelelim fırçaya Kilo almış gibi hissediyorsun ama bir tartıl bakalım. Kiloda alma sakın. Ne kadar zor verdiğimizi göre göre hemen kendini salıp kilo almakta ne oluyor. Çok kızdım çok. Burayı bırakınca kendinide bırakmışsın. Biran önce toparlan buraya geri dön tamam mı?Öpüyorum seni.Kendine iyi bak

Kapatamadın cadı.Hele Kübra ve Banu gelsin biz sana yapacağımızı biliriz Bu arada pamuk prenses te iyiymiş

anlaşıldı kaptan !
şeyy pamuk !
ya da şeyyy pamuk kaptan

şaka bir yana haklısın canım ; söz en kısa süre de dönücem , bekleyin beni anacııııımmm

sağol canımcım , inşallah !..
aaa hakikaten öyle olmuş yaa :))
ama ben onda çok ağlamıştım yaa , hele o şarkı var ya beni bitiriyo hep !...

sen nasılsın ?

evet çok duygusaldı. iyim şükür özlettin kendini valla. arada zaman ayır bize allahtan feyste felan görüyorumda iyi olduğunu anlıyorum.

Kapatamadın cadı.Hele Kübra ve Banu gelsin biz sana yapacağımızı biliriz Bu arada pamuk prenses te iyiymiş

tmm itiraf ediyorum 2 tost yedim yağsız kızarmış ekmek gibi oldu yani oda bişeymi parktaydık işte görümcem gillen dedikodu yapıyoduk kaptırmışım kendimi çok heycanlı anlatıyo daha 3. yüde sölüyodum ohaaaa dedi çekirdek filanda çıtlatıyodu o bende bi ara aldım elime yok artık dedim ya buna bari hiç bulaşmim geri bıraktım bence yediklerimiz kadar yemediklerimizde göz önünde bulundurulup iyi halden sayılır yani

Ne iyi hali kız. Sen savunmanı yaptın hükmü biz veririz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…