Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Of of of başımı kaldıramadım. Çıkıyorum şimdi de. Bişey anlamadım bu günden. Markete gidip alışveriş yapayım sporum da var bu akşam. Dün yemek yapacak fırsatım da olmadı poffff. Hadi bakalım hayırlısı
 

tmmm hemen bakıyorum...
 
Hatice'cim mesajını alıntılayamamışım. Böyle yazayım. Bugünlerde çok iyiyim allaha şükür ama biliyorsun kız okula başladı. Çok yoğun o yüzden. Sen neler yapıyorsun? Bu sene birinci sınıfsın dimi sende ?
hoşgeldin ebru,bebiş nasıl?kaç haftalık oldu

hatice,jillianı 30 dakika yaptım.daha fazlasını yapsam ölürddümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Hoşbulduk canım. Bebiş 13 haftanın içinde cinsiyeti henüz belli değil. Bu sanaydı Bilgen ama ben kız hissetmiyorum aslında bir tanede oğlum olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil.

 

Evet canım 1. sınıf Bizim içinde çok yorucu oluyor. Gündüz bilgisayar açık olmasına rağmen buraya gelip selam bile veremiyorum veya bugün gibi selam yazıp çıkıyorum. Sürekli tek tek etkinlik yaptırıyoruz.Zor oluyor.Senin fıstık neler yapıyor.Okula alıştı mı?
 
Bu arada Ebrucum sınıf olarak okuma yazma seti aldınız mı?Projeksiyonunuz var mı? Morpa kampüs diye bir eğitim sitesi var.Girmediysen kesinlikle girip üye ol.Çok güzel çalışmalar yapmışlar. Akşamları evde tekrar yapmış olursunuz. Ayrıca kırtasiyeden hızlı okuma kitabı ve cdsi almaya çalış.Her yayın heryerde yok o yüzden sen sor ben sana seçenek veririm.Şimdiden cd den göz egzersizleri çalıştırmaya başlayabilirsin. Egzersizleri düzenli yaparsan göz sıçramaları kolay yapıp okumayı hızlandırıyor. Kesinlikle etkili.
 

Allah kolaylık versin canım çok iyi anlayabiliyorum seni. Benim fıstık hemen alıştı okula hiç sorun yaşamadık çok şükür. Zaten artık seni sık sık rahatsız edeceğim. Müfredat ve gidişat açısından. Öğretmenimiz bayan. Sınıfın mevcudu 30 bunların yarısı küçük yarısı büyük senin sınıf nasıl peki? Neler yaptırıyosun çocuklara? Bizimkiler çizgi çalışması yaptılar bu hafta ama müfredata göre aralıkta geçilecekmiş okuma yazma öğrenmeye. Bizim öğretmen müfredata uymayak sanırım çünkü bütün okul karar almışlar. Sizde durum nasıl merak ettim?
 
Semine diskalifiye ile ilgili cumartesi sana bir soru sormuştum.Lütfen cevabını verir misin?


sonunda buldum....
anladım canım diskalifiye listesinde olduğumu bilmiyordum...
dönüş tarihimde tam anlamıyla 29.09.2012 yani geçen cumartesi oldu...ama ondan önceki katılımım 1,5 ay öncesine falan dayanıyo hangisi geçerli ki şimdi
 
Canım biz servis problemlerinden dolayı okula 3 hafta geç başladık. Bende çizgi çalışması yaptırıp çocukları ölçmeye çalışıyorum. Küçük öğrencilerle biraz problem yaşıyorum.Birbirimizi anlamakta zorluk çekiyoruz.Çalışmalarda da zorluk yaşıyoruz.Özet olarak şuan kesme,boyama ve çizgi çalışmalarıyla 1 hafta daha devam edip çizgileri oturtmaya çaşılacağım ve ondan sonra bende harflere başlamayı planlıyorum.Çoğu kişide aynı şeyi düşünüyor ancak bizi yavaşlatan küçük öğrenciler. Çocuk haklı olarak yapamıyor.Onlar yavaşlatsada özel olarak çalışmalar yapıp okuma yazmaya başlayacağım.

 
hoşgeldin,neden kilo alıyosun sen bakim heee heee(kaptandan sonra bide zeynep fırçası)canın sağolsun verirsin.dr işini sakın ihmal etme.annene çok geçmiş olsun ,çabucak iyileşsin.saçınıda iyi günlerde kullan.


inan bilmiyordum hatice sağol.bakalım kaç gün dayanabileceğim
 


Canım benim okulda tam 11 tane birinci sınıf var. Toplu karar almışlar yine farklı çocuk diye bir set alındı. Şuan 3. dergiye geçtiler. Projeksiyonda var sınıfta. Fotokopi makinasıda vermişler her sınıfa. Morpa kampüse bir yıllık üyelik kazanmıştım. Pardon morpa çocuğa. Şimdi ona üye oldum ama morpa kampüsede üye olmayı düşünüyorum. Morpa çocuktada çok güzel uygulamalar var. Hızlı okumadan haberim yoktu onuda söylediğin için teşekkürler. Hemen araştırmaya başlayayım.

 
Son düzenleme:
Canım acil olarak 1,5 ay dediğin süre gerekliydi. Neyse ben sorunu hallettim .Ancak yarın ki listeye girmen konusunda endişeliyim. Sürekli burda olup zamanında kilo bildirimi yapabilecek misin? Yeni kurallar gereği listede izne ayrıldıktan sonra en az 2 hafta olamayacaksın. Uzun zamandır da bu sebeplerden dolayı listeye girmeni istememiştim. Şimdi ne yapalım? Herşey senin elinde.

 
30 gün dayan yeter tatlım

Sınıf donanımı çok güzelmiş.Bizde projeksiyon alabilmek için para topluyoruz.Daha doğrusu toplamaya çalışıyoruz. Oldukça zor bir durum. Morpa ya üye olduğuna sevindim. Sette varsa güzel bir eğitim alacak. Araştır canım.Ben geçmiş yıllarda 1. sınıf öğrencilerimde kullandım.Çok etkili oldu.

 
Kızlar ben akşam yemeğimi yedim ama aşkım acıkmış.Ben onun yemeğini yapıp geliyorum Ebrucum ben gelmeden çıkarsan öpüyorum.Kendine iyi bak. Sık sık gel özletme
 
Son düzenleme:
Kızlar ben akşam yemeğimi yedim ama aşkım acıkmış.Ben onun yemeğini yapıp geliyorum Ebrucum ben gelmeden çıkarsan öpüyorum.Kendine iyi bak. Sık sık gel özletme

Merak etme canım artık sık sık burdayım. Çok başını ağrıtcam Bende şimdi ufaklığı okuldan almaya gidiyorum. Herkese iyi akşamlar öpüyorum kocaman. Yarın içinde şimdiden başarılar diliyorum
 
şu feysteki avokada muz felan olayları ne ya. geçenki gibi çantayı nereye koyduk muhabbetimi

Aynen öyle


tostumu yedim bekliyorum ahahahahahhahahahhaahhahah


Neslihannnnnnnnnnnnnnnnn, naber canımmmmm Bende öptüm muccuks


Hatice kül yutmaz


Anne kız kreşi güzel bişey olsa gerek

Selam 13. takımın çıtır hatunları

EbruuuuuuuuuHoşgeldin canımmm
 

hmm anladım...sürekli burda olup dediğin 7/24 müü
şaka canım:)) diğer listede olduğum zamanlar da da bazen çok paylaşım yapamadığım olmuştu ama bildirim yapmayı hiç aksatmamıştım...yine öyle olucağını düşünüyorum
 
Canım paylaşımlarda bizim için önemli.Şuanki kilon kaç ?
 
MENÜM
Peynirli dukan krep
Yeşilçay

ARA
1 elma

ÖĞLEN
Müslili ,yaban mersinli yoğurt.

ARA
1 elma

AKŞAM
2 kaşık et sote
1 közlenmiş paprika biber
1 kase yoğurt

Az öncede eşimin makarnasından 2 çatal aldım.Çok canım çekti.Mazeret değil.Akşam 100 mekik cezam var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…