Canım paylaşımlarda bizim için önemli.Şuanki kilon kaç ?
Canım benim başınız sağolsun.Allah kalanlara sabrını versin.kızlar ben geldim ama çok canım sıkkın. dedem vefat etmiş. eve bi geldim kimse yokbabamı aradım başta söylemedi, sadece hastaneye kaldırdık yoğun bakımda dedi. sonra ben zorlayınca vefat etti dedi kalbi durmuş, şok vermişler geri dönmemiş. ( üstüne adet de oldum. moralim sıfır benim. kendimi tutamadım ağladım
Canım benim başınız sağolsun.Allah kalanlara sabrını versin.
Canım sen yarışmadan 63.4 ile ayrılmışsıngeçen hafta cuma 70.2 idi yarın tartılıcamm
Canım sen yarışmadan 63.4 ile ayrılmışsınBöylece;
_ferdici_: ( 63.4/70.2/- 0.18/-0.28 ) 239.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 38'e bölündü.
olacak.Sen yarın kilonu bildirince güncelleyeceğiz.
Haftaya cumaya kadar çok güzel kilo verip bu eksiyi telafi etmen gerekiyor tamam mı???Yoksa kızlar isyan çıkarır sonra seni kurtaramamtmm
yarın sabah bildirimimi yaparım...
Kahvaltı: tavada peynirli yumurta ( çok az z.yağı, 1 yumurta ve 1 kk peynirle), yrm brdk çay
Öğle: yarım kase haşlama tavuk, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 dukan dürüm (tavuk döner ve 1 kornişon turşuyla), 1 light kola
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt (birkaç misket köfteyle yiyebilirim çok acıkırsam)
1 brdk kayısı çayı
Su: 2 lt
SPOR: 30 dk voleybol (bahçede kız öğrencilerle oynadık) + leslie 1 mil + zorunlu hareketler + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
Haftaya cumaya kadar çok güzel kilo verip bu eksiyi telafi etmen gerekiyor tamam mı???Yoksa kızlar isyan çıkarır sonra seni kurtaramam
Eşimin makarnasını kaynaması için ocağa koydum geldim
kızlar ben geldim ama çok canım sıkkın. dedem vefat etmiş. eve bi geldim kimse yokbabamı aradım başta söylemedi, sadece hastaneye kaldırdık yoğun bakımda dedi. sonra ben zorlayınca vefat etti dedi kalbi durmuş, şok vermişler geri dönmemiş. ( üstüne adet de oldum. moralim sıfır benim. kendimi tutamadım ağladım
Nerdeeeee tabağını bitirdi.Birazda mutfakta tencerede kalmıştı onuda yedifazla gelirse ben yardımcı olurum
başın sağolsun allah rahmeteylesin.
fazla gelirse ben yardımcı olurum
başın sağolsun allah rahmeteylesin.
bugün kü mönüm
sabah
1 ad. dereotlu poğaça
öğlen
1 kase mısır çorbası
2 dilim kepekli ekmek
akşam
1 tabak etli nohut
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?