Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Kilo bildirimi vakti ne güzel. Bol bol gitmiş olsun kilocuklar inşaallah. Hesaplanmayacak ama yine de yazayım
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden 1.100

başın sağ olsun canım, allah taksiratını affetsin

bugün kü mönüm

sabah
1 ad. dereotlu poğaça

öğlen
1 kase mısır çorbası
2 dilim kepekli ekmek

akşam
1 tabak etli nohut

2,5 lt su
spor yok

Menumu yazayim çok yoruldum bugün

sabah 3adet galeta
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
akşam firinda cupra salata

Bugün neler yedimm

Sabah: 1 tane kepekli beyaz peynir domatesli sandviç,şekersiz çay

Öğle:tavuk sote 1 dilim kepek ekmeği

Akşam:2 tane küçük tavuk kroket

Su :2lt
Yürüyüş 1 saat

afiyet olsun herkesin menüsü iyi olmuş bugün

ilk kilo bildirimi yapan olayım.
geçen hafta:72.0
bu hafta:71.0
fark:1
yüzde:1.39
çok şükür

günaydın kızlarrrrr

geçen hafta: 106

bu hafta: 106

geçen hafta 88.6

bu hafta 88

fark 800 gr

yanlış değilse 0.9

Günaydın kızlar. Kilo bildirimi vakti ne güzel. Bol bol gitmiş olsun kilocuklar inşaallah. Hesaplanmayacak ama yine de yazayım
Giden 1.100

tebrikler kızlar

YABAN MERSİNİ
[27-Araştırmalara göre günde bir kâse yaban mersini, yaşlılık nedeniyle oluşan tahribatı önleyip hafızayı güçlendiriyor.

Nasıl kullancas peki. ne zamanlar. çay olarakmı tüketcez dediğin gibi yoğurda karıştırıpmı nerden alcas

ben kesinlikle denicem hatta hergün yapmaya kendimi alıştırıcam bakalım bi fark olacakmı?

çok şükür

zeyneeppp zeeyynneppp tebrik ederim yine yaptın yapacağını biz sana dedik ama sen nasıl olsa bu haftanın acısını haftaya çıkartırsın dedik.

günaydın kızlarrrrr

sıkma canını morel bozucu olmasın senin için. arada duraksamalar olacaktır yılmadan yola devam.

geçen hafta 88.6

bu hafta 88

fark 800 gr

yanlış değilse 0.9

bilgenim tebrik ederim tatlım. gündüz çalışmaya başlamak işe yaradı bence.

Giden 1.100

tebrik ederim. baya iyi vermişsin. ilk haftanın etkisi dicem ama daha öncede yapıyodun diyet bildiğim kadarıyla. yani senin kilonda biri için bu kadar vermek sağlıklımı bilmiyorum.

Herkese günaydınlar. Geçen hafta cumadan beri hırslanmıştım ve o günden bugüne aksatmadan 5 gün spor yaptım.Ancak ne yazık ki tartı yüzümü güldürmedi. Zayıfladığımıda hissediyorum ama yok. Regleme daha 4 gün var

Geçen hafta: 62.4
Bu hafta : 62.4
Giden : 0
Yüzde : %0

bende kilo bildirimi yapayım. çok mutlu bi sonuç deil ama bişeyi farkettim insan önce kafasında yer edip benimseyecek. aşağıda kayıtlı ticker hep en düşük olduğum kilo 55,9 da bırakmıştım nasıl olsa yine onu görücem diye hiç ellemedim birazda hedef gibi oldu. veeeeeeee

geçen hafta 56,2
bu hafta 55,9 şaka gibi keşke daha düşük yazsaydım
giden 0,3
fark %0,53

dünkü menüm
sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
labne salça bal domates salatalık

öğlen
sahanda 2 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 minik kurabiye

akşam
sütlü nesfit

kızlar dün aşırı derecede tatlı krizim gelmişti kendimi zor engelledim, nutellayı kaşıklayasım vardı sanırım artık regl olacam belimde iyice ağrıyor

ben senin sorununu çözdüm. senin olmak istediğin kiloyla vücudunun ideal kilosu farklı. boylu poslu bi insansın. şu an bile bakıldığında kilolu deilsin gibi duruyo ama senin hedeflediğim başka tabi. bi hafta verebiliyosun bi hafta veremiyosun çünkü bünyene karşı çıkıyosun. bu demek oluyoki haftaya verebileceksin

çok şükür

günaydın kızlarrrrr

geçen hafta 88.6

bu hafta 88

fark 800 gr

yanlış değilse 0.9

Giden 1.100

geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten

Tebrik ederim kızlar

niye üzülüyosun ki geçen hafta baya iyi vermiştin. sıkma canını ortim. 60 lı rakamlara az kaldı. yaparsın sen

ah şu 60 ları bi görsen rahatlayacağım

bi hafta rerip bi hafta veremiyosun sanırım hatice, belkide bünyen 2 haftada bir vermeye odaklı

tebrikler orti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…