Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu feysteki avokada muz felan olayları ne ya. geçenki gibi çantayı nereye koyduk muhabbetimi

Evet o muhabbet evli nişanlı falan filan onlara karşılık vermişler. Ama bu sefer deşifre olmuş ekşi sözlükte.

Canım başın sağolsun ya. Şanslısın ki dede sevgisi tatmışsın. Benim hiç dedem olmadı ve hep imrendim etraftaki dede-torun ilişkilerine. Allah babalarımıza ve çocuklarımıza uzun ömürler versin.

03-04 Haticeeeeee

mersü bebeim tenks

aaa gerçektenmi :))) amin gerçekten ya herkesin bi tarafı eksik oluyo işte.

tebrik ederim. gözün aydın. eliptikin gücü adına diyorum o zaman yediklerinede baya dikkat ettin hee gözümden kaçmadı deil. ama bi daa yememezlik yapma taam mı

Yememezlik değil canım oo, yemek yemeği unuttum Kilo verdikçe canım yemek istemiyooo. Dün kendime kışlık mont bakıyodum. L beden montlar (mango kotton bilumum yerler) üzerime dikilmiş gibi süper oldu. Ben daha yer miyim

Hedef artıkın 69.9 hihihihihihihhiihihi

aynen ya bende onların hastasıyım. kalıplı dikiyorlar ya herşeyi hele gömlekleri bayılıyorum. gitsin 79,9 lar gelsin 69,9 laaarrrrr

***13. TAKIM 277. ETAP ***

bilgen35 ( 88.6 / 88 /0.6 / % 0.68 )
_ferdici_ ( 63.4/ / / ) 239.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 38'e bölündü.

goncagulll (73.1 /73 / 0.1 / % 0.14 )
Kbra23 ( 74 / / /% )
limpida ( 106 /106 /0 /% 0 )
mersinli42 ( 72 / 71 / / %1.39 )
nurgulguney ( 56.2 /55.9 / 0.3 / % 0.53 )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 /62.4 /0 /%0 )
yasminyaso ( 80.3 /79.9 / 0.4 / % 0.50 )

13.Takım ortalaması : %

bende bu hafta iki hafta önceki gibi hem hergün sporumu yapıp hemde diyetime dikkat edicem. en azından 55,5 in altına düşeyim. hep yerimde sayıyorum haftayada vermiş olursam 3 hafta üst üste kilo vermiş olucam keyfim yerine gelir. gram gram veriyorum toplu toplu alıyorum. şuan bile varya iki gün yiyim hemen 57 yi görürüm. haksızlık valla.

günaydın fıstuklarrrrrrrrrr..
maşallah bu hafta güzel kilolar verilmiş..
geçen hafta cuma oğlum rahatsızlandı acile götürdük..ilk hastanede bir değeri çok düştüğü için başka hastane aciline yetiştirdik..serum yedi akşama kadar hastanedeydik..hala tam toparlayamadı..o düzelmeden kızım hastalandı..kısaca çok yorucu bir hafta geçirdim..
kiloma gelince
geçen hafta:61.5
bu hafta.60.9..

Şuan alıntı yapamıyorum (( Kilo verenleri tabrik ediyorum.Veremeyenler olarak yılmak yok.Bu kilolar verilecek.
Listee Kübra,Semine,Gönül,Ferhan kaldı. Ben yine uğrarım görüşürüz

zeynebin verdiği kilo yazmıyo kaptanım.

38 e mi bölündüüüüüü Waaaaaaoooooooooovvvvv

geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten

geçen hafta: 80.3
bu hafta: 79.9 (allahım sonundaaaaaa 7 li rakamlar )
giden:0.4
yüzde: %0.5
tebrik ederim kızlar.hatice mensin şişkenliği olabilir.haftaya
günaydın kızlarrrrrr

Ben derse giriyom arada görüşürüz

iyi dersler canım

senin bu durumla bende karşı karşıyayım..:13:dikkat edip spora yapsam gidiyor ama azcık salsam fazla fazlada geliyor..

çok geçmiş olsun canım verdiğin kilo içinde tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…