bende bu hafta iki hafta önceki gibi hem hergün sporumu yapıp hemde diyetime dikkat edicem. en azından 55,5 in altına düşeyim. hep yerimde sayıyorum haftayada vermiş olursam 3 hafta üst üste kilo vermiş olucam keyfim yerine gelir. gram gram veriyorum toplu toplu alıyorum. şuan bile varya iki gün yiyim hemen 57 yi görürüm. haksızlık valla.
günaydın kızlar
geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9
valla bende senin gibiyim orti hafta içibi gün tartılmıştım 72,8 leri gördüm sonra 2 gün spor yapmadım durum buhiç salmak yok anlayacağın. bak orti benimde bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, bi sonraki hafta misafir alacağım ve herkesin çok kilo vermişsin demesini istiyorum bu yüzden birbirimize çok dikkat edelim ve her gün spor yapalım olurmu
tmm bebeim. benimde evim yurdum yerleşti zaten. hem zorunlu hareketli yaparız, hem ferhanın dediği yogodaki 5 hareketi ben dün videolarını izledim ezberledim. onada artı ne katabilirsek ben bi hafta düzenli yapmama rağmen sıkılaştığımı hissettim.
attım canım... dur daha yeni girdim yawSemine,Kübra mesaj sayılarınızı atmayı unutmuşsunuz .
maşallahtebrik ederim. bu ne hız. kilo bildirimini şöyle yapıyoruz.
Geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9
giden 1,3
fark %1,85 (giden/geçenhafta)
mekikte çekelim ama hem bu zorunlu hareketlerde neden mekik yok kaptanım. herkes göbekten şikayetçi ama mekik çekmiyoruz ben yapmaya çalışıyorum sende yap şeker
mekikte çekelim ama hem bu zorunlu hareketlerde neden mekik yok kaptanım. herkes göbekten şikayetçi ama mekik çekmiyoruz ben yapmaya çalışıyorum sende yap şeker
attım canım... dur daha yeni girdim yaw
tmm canım öyle yaparım bundan sonra tşk ederimmm
ya ben mekik çekerken bi süre sonra boynum ağrımaya başlayo sanırım hareketi yanlış yapıyorum....
Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş.Maşallah İnşallah böyle devam eder
kızların dediği gibi vücudun bence seninle savaşıyor.yeter diyor haticeHerkese günaydınlar. Geçen hafta cumadan beri hırslanmıştım ve o günden bugüne aksatmadan 5 gün spor yaptım.Ancak ne yazık ki tartı yüzümü güldürmedi. Zayıfladığımıda hissediyorum ama yok.Regleme daha 4 gün var
Geçen hafta: 62.4
Bu hafta : 62.4
Giden : 0
Yüzde : %0
öle deme,100 g ,100 g dır.geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten
nurgül haticeye söylediklerim senin içinde geçerlibende kilo bildirimi yapayım. çok mutlu bi sonuç deil ama bişeyi farkettim insan önce kafasında yer edip benimseyecek. aşağıda kayıtlı ticker hep en düşük olduğum kilo 55,9 da bırakmıştım nasıl olsa yine onu görücem diye hiç ellemedim birazda hedef gibi oldu. veeeeeeee
geçen hafta 56,2
bu hafta 55,9şaka gibi keşke daha düşük yazsaydım
giden 0,3
fark %0,53
afiyet olsun.dünkü menüm
sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
labne salça bal domates salatalık
öğlen
sahanda 2 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 minik kurabiye
akşam
sütlü nesfit
kızlar dün aşırı derecede tatlı krizim gelmişti kendimi zor engelledim, nutellayı kaşıklayasım vardı sanırım artık regl olacam belimde iyice ağrıyor
Geçen Hafta: 80.3
Bu Hafta: 79.9 (Allahım sonundaaaaaa 7 li rakamlar)
Giden:0.4
Yüzde: %0.5
çok geçmiş olsun .hemen iyileşsinler çocukların.günaydın fıstuklarrrrrrrrrr..
maşallah bu hafta güzel kilolar verilmiş..
geçen hafta cuma oğlum rahatsızlandı acile götürdük..ilk hastanede bir değeri çok düştüğü için başka hastane aciline yetiştirdik..serum yedi akşama kadar hastanedeydik..hala tam toparlayamadı..o düzelmeden kızım hastalandı..kısaca çok yorucu bir hafta geçirdim..
kiloma gelince
geçen hafta:61.5
bu hafta.60.9..
tebriklergünaydın kızlar
geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9
gerçekten bombaymış tebrikederimo zaten bu hafta baya umtuluydu kendinden. helal olsun. son zamanlarda baya iyi gidiyo zaten geçen haftada 1 kg felandı galiba yada ona yakındı. cedricin diplomasını gördünmü. 3 ayda 10 kg vermiş maşallah.
ben çekiyorum 100 tane. sonra bisiklet çeviriyomuş gibi yapıyorum 100 tane. sağ tafıma yatıp 30 tane sol bacağımı çalıştırıyorum sonra diğerini. twisterda alıp çalışıcam. bizim orda süper bi belediye parkı var parkın içinde 3 tane aletli park 1 çocuk parkı 1 kafeterya tam ormanın kıyısı mis gibi çam kokusu hem yürüyüş yapıp hem aletlerde takılmak istiyorum. ama işten çıkıp yemek yiyip hazmedip gidene kadar akşam oluyo gerçi o zaman orası daha sakin oluyo ama o zamanda canım istemiyo biraz daha zorlim. bide evde hafif dambıl çalışıyorum aşırı yapamıyorum çünkü hemen kasa dönüşüyo hoş görünmüyo.
rica ederim. evet yanlış çekiyosun doğru çekilen mekikte sadece çektiğin mekik şekline göre karın bölgende yanma hissedersin.
Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş.Maşallah İnşallah böyle devam eder
gerçekten bombaymış tebrikederimo zaten bu hafta baya umtuluydu kendinden. helal olsun. son zamanlarda baya iyi gidiyo zaten geçen haftada 1 kg felandı galiba yada ona yakındı. cedricin diplomasını gördünmü. 3 ayda 10 kg vermiş maşallah.
Tebrikler kübracım maşallah sana
***13. TAKIM 277. ETAP ***
bilgen35 ( 88.6 / 88 /0.6 / % 0.68 )
_ferdici_ ( 63.4/68.9 / - 0.14 / -0.22) 239.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 38'e bölündü.
goncagulll (73.1 /73 / 0.1 / % 0.14 )
Kbra23 ( 74 / 72 / 2 /%2,70 )
limpida ( 106 /106 /0 /% 0 )
mersinli42 ( 72 / 71 / / %1.39 )
nurgulguney ( 56.2 /55.9 / 0.3 / % 0.53 )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 /62.4 /0 /%0 )
yasminyaso ( 80.3 /79.9 / 0.4 / % 0.50 )
13.Takım ortalaması : %
Gönül ve Ferhan kaldı :44:
bende yaparsam eğer 200 mekik çekiyorum 100 yan bacak 100 geri bacak 100 bel çevirme yapıyorum twister yok bende çok faydalı olduğunu düşünmüyorum ben kendimde yapıyorum bel çevirme hareketini. bide çamlıkta yürüyüşe çıksam bu hafta iyi olur. bana hatırlatırlatırmısın bu hafta yürüyüşe git diye. gidersem ben iş çıkışı gidiyorum yoksa akşam gitmem mümkündeğil. sende iş çıkışı yürüyüşünü yapabilirsin bence.
bazen mekik çekerken benimde boynum ağrıyo, daha doğrusu belkide psikolojiktir çünkü bi kere plates yaparken boynumu incitmiştim. doktora gittigimde platesin çok zararlı olduğunu öğrendim malesef şimdi tedirgin oluyorum bazen ama karnıma yüklenmeye çalışıyorum
zaten ip uçlarını vermişti hafta içinde tebrikler kübracım
kızların dediği gibi vücudun bence seninle savaşıyor.yeter diyor hatice
öle deme,100 g ,100 g dır.
nurgül haticeye söylediklerim senin içinde geçerli
afiyet olsun.
darısı 69.9 a inşallah.
çok geçmiş olsun .hemen iyileşsinler çocukların.
tebrikler
kız ben ilk 3 ayda nerdeyse 15 vermiştim.şimdi bir var bir yok.böyle giderse şubatta ancak biter bu diet.:26:
bende yaparsam eğer 200 mekik çekiyorum 100 yan bacak 100 geri bacak 100 bel çevirme yapıyorum twister yok bende çok faydalı olduğunu düşünmüyorum ben kendimde yapıyorum bel çevirme hareketini. bide çamlıkta yürüyüşe çıksam bu hafta iyi olur. bana hatırlatırlatırmısın bu hafta yürüyüşe git diye. gidersem ben iş çıkışı gidiyorum yoksa akşam gitmem mümkündeğil. sende iş çıkışı yürüyüşünü yapabilirsin bence.
bazen mekik çekerken benimde boynum ağrıyo, daha doğrusu belkide psikolojiktir çünkü bi kere plates yaparken boynumu incitmiştim. doktora gittigimde platesin çok zararlı olduğunu öğrendim malesef şimdi tedirgin oluyorum bazen ama karnıma yüklenmeye çalışıyorum
zaten ip uçlarını vermişti hafta içinde tebrikler kübracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?