Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla bende senin gibiyim orti hafta içibi gün tartılmıştım 72,8 leri gördüm sonra 2 gün spor yapmadım durum bu hiç salmak yok anlayacağın. bak orti benimde bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, bi sonraki hafta misafir alacağım ve herkesin çok kilo vermişsin demesini istiyorum bu yüzden birbirimize çok dikkat edelim ve her gün spor yapalım olurmu

tmm bebeim. benimde evim yurdum yerleşti zaten. hem zorunlu hareketli yaparız, hem ferhanın dediği yogodaki 5 hareketi ben dün videolarını izledim ezberledim. onada artı ne katabilirsek ben bi hafta düzenli yapmama rağmen sıkılaştığımı hissettim.

mekikte çekelim ama hem bu zorunlu hareketlerde neden mekik yok kaptanım. herkes göbekten şikayetçi ama mekik çekmiyoruz ben yapmaya çalışıyorum sende yap şeker

mekikte çekelim ama hem bu zorunlu hareketlerde neden mekik yok kaptanım. herkes göbekten şikayetçi ama mekik çekmiyoruz ben yapmaya çalışıyorum sende yap şeker

ben çekiyorum 100 tane. sonra bisiklet çeviriyomuş gibi yapıyorum 100 tane. sağ tafıma yatıp 30 tane sol bacağımı çalıştırıyorum sonra diğerini. twisterda alıp çalışıcam. bizim orda süper bi belediye parkı var parkın içinde 3 tane aletli park 1 çocuk parkı 1 kafeterya tam ormanın kıyısı mis gibi çam kokusu hem yürüyüş yapıp hem aletlerde takılmak istiyorum. ama işten çıkıp yemek yiyip hazmedip gidene kadar akşam oluyo gerçi o zaman orası daha sakin oluyo ama o zamanda canım istemiyo biraz daha zorlim. bide evde hafif dambıl çalışıyorum aşırı yapamıyorum çünkü hemen kasa dönüşüyo hoş görünmüyo.

attım canım... dur daha yeni girdim yaw

tmm canım öyle yaparım bundan sonra tşk ederimmm

ya ben mekik çekerken bi süre sonra boynum ağrımaya başlayo sanırım hareketi yanlış yapıyorum....

rica ederim. evet yanlış çekiyosun doğru çekilen mekikte sadece çektiğin mekik şekline göre karın bölgende yanma hissedersin.

Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş. Maşallah İnşallah böyle devam eder

Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş. Maşallah İnşallah böyle devam eder

gerçekten bombaymış tebrikederim o zaten bu hafta baya umtuluydu kendinden. helal olsun. son zamanlarda baya iyi gidiyo zaten geçen haftada 1 kg felandı galiba yada ona yakındı. cedricin diplomasını gördünmü. 3 ayda 10 kg vermiş maşallah.

***13. TAKIM 277. ETAP ***

bilgen35 ( 88.6 / 88 /0.6 / % 0.68 )
_ferdici_ ( 63.4/68.9 / - 0.14 / -0.22) 239.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 38'e bölündü.
goncagulll (73.1 /73 / 0.1 / % 0.14 )
Kbra23 ( 74 / 72 / 2 /%2,70 )
limpida ( 106 /106 /0 /% 0 )
mersinli42 ( 72 / 71 / / %1.39 )
nurgulguney ( 56.2 /55.9 / 0.3 / % 0.53 )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 /62.4 /0 /%0 )
yasminyaso ( 80.3 /79.9 / 0.4 / % 0.50 )

13.Takım ortalaması : %

Gönül ve Ferhan kaldı :44:

orticim bugünde dahil olmak üzere haftaya cuma tartısına tam 7 gün var. elimizden geleni yaparsak çok iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. hem sporda hem diyette daha özenli olup bi program çizelim bence.

kızların dediği gibi vücudun bence seninle savaşıyor.yeter diyor hatice
geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten
öle deme,100 g ,100 g dır.

nurgül haticeye söylediklerim senin içinde geçerli

afiyet olsun.

Geçen Hafta: 80.3
Bu Hafta: 79.9 (Allahım sonundaaaaaa 7 li rakamlar )
Giden:0.4
Yüzde: %0.5
darısı 69.9 a inşallah.

çok geçmiş olsun .hemen iyileşsinler çocukların.

günaydın kızlar

geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9
tebrikler

kız ben ilk 3 ayda nerdeyse 15 vermiştim.şimdi bir var bir yok.böyle giderse şubatta ancak biter bu diet.:26:

bende yaparsam eğer 200 mekik çekiyorum 100 yan bacak 100 geri bacak 100 bel çevirme yapıyorum twister yok bende çok faydalı olduğunu düşünmüyorum ben kendimde yapıyorum bel çevirme hareketini. bide çamlıkta yürüyüşe çıksam bu hafta iyi olur. bana hatırlatırlatırmısın bu hafta yürüyüşe git diye. gidersem ben iş çıkışı gidiyorum yoksa akşam gitmem mümkündeğil. sende iş çıkışı yürüyüşünü yapabilirsin bence.

bazen mekik çekerken benimde boynum ağrıyo, daha doğrusu belkide psikolojiktir çünkü bi kere plates yaparken boynumu incitmiştim. doktora gittigimde platesin çok zararlı olduğunu öğrendim malesef şimdi tedirgin oluyorum bazen ama karnıma yüklenmeye çalışıyorum

zaten ip uçlarını vermişti hafta içinde tebrikler kübracım

Son düzenleme:

Tebrikler kübracım maşallah sana

Teşekkür ederim kızlarrr ...

Bende çok mutluu oldummm görünce .. Fazla hareket bide ne kadar yorgun olsamda spor yapmam .. :)
İnş hep böyle cok cok gider :)

Kilo verenn Herkesii Tebrik ederim veremeyenlerde üzülmesinnnnnn haftya daha iyi olur inş ...

Teşekkür ederimmm canımm

evet evet farkındayım ama çaktırmıyorum

tmm orticim bak şimdiden netleşmeye başladı yapacaklarımız. ne kadar yürüycez peki ben 1 saatte 6 km yürüyordum ama yine öyle yürürsem hareket felan yapamam çünkü çok yorulmuş oluyorum. ben sana hergün hatırlatırım yürüyüşe git diye. bende mekik çekmeyi 200 e yan bacak 100 geri 100 bel çevirme 100 yapıcam. birazda dambıl çalışırım bide o yogadaki hareketler zaten yarım saati bulur bunların hepsi yarım saatte yürürüm 15 dk da aletlerde çalışırım 1 saat 15 dk. iyi bence ama hızlımı başladık. bide jillian felan var onlarıda değerlendirecekmiyiz. yada yürüyüşe çıkamadığımız zamanlarmı yaparız.

Kahvaltıya gideyim ben kızlarrr.. netim çok problemli gidip geliyor girene kadar canım çıktııı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…