Kahvaltıya gideyim ben kızlarrr.. netim çok problemli gidip geliyor girene kadar canım çıktııı resmen
ilk kilo bildirimi yapan olayım.
geçen hafta:72.0
bu hafta:71.0
fark:1
yüzde:1.39
çok şükür
günaydın kızlarrrrr
geçen hafta: 106
bu hafta: 106
geçen hafta 88.6
bu hafta 88
fark 800 gr
yanlış değilse 0.9
Günaydın kızlar. Kilo bildirimi vakti ne güzel. Bol bol gitmiş olsun kilocuklar inşaallah. Hesaplanmayacak ama yine de yazayım
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden 1.100
geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten
Herkese günaydınlar. Geçen hafta cumadan beri hırslanmıştım ve o günden bugüne aksatmadan 5 gün spor yaptım.Ancak ne yazık ki tartı yüzümü güldürmedi. Zayıfladığımıda hissediyorum ama yok.Regleme daha 4 gün var
Geçen hafta: 62.4
Bu hafta : 62.4
Giden : 0
Yüzde : %0
bende kilo bildirimi yapayım. çok mutlu bi sonuç deil ama bişeyi farkettim insan önce kafasında yer edip benimseyecek. aşağıda kayıtlı ticker hep en düşük olduğum kilo 55,9 da bırakmıştım nasıl olsa yine onu görücem diye hiç ellemedim birazda hedef gibi oldu. veeeeeeee
geçen hafta 56,2
bu hafta 55,9şaka gibi keşke daha düşük yazsaydım
giden 0,3
fark %0,53
KizlarGeçen Hafta: 80.3
Bu Hafta: 79.9 (Allahım sonundaaaaaa 7 li rakamlar)
Giden:0.4
Yüzde: %0.5
bende bu hafta iki hafta önceki gibi hem hergün sporumu yapıp hemde diyetime dikkat edicem. en azından 55,5 in altına düşeyim. hep yerimde sayıyorum haftayada vermiş olursam 3 hafta üst üste kilo vermiş olucam keyfim yerine gelir. gram gram veriyorum toplu toplu alıyorum. şuan bile varya iki gün yiyim hemen 57 yi görürüm. haksızlık valla.
günaydın kızlar
geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9
Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş.Maşallah İnşallah böyle devam eder
evet evet farkındayım ama çaktırmıyorum
tmm orticim bak şimdiden netleşmeye başladı yapacaklarımız. ne kadar yürüycez peki ben 1 saatte 6 km yürüyordum ama yine öyle yürürsem hareket felan yapamam çünkü çok yorulmuş oluyorum. ben sana hergün hatırlatırım yürüyüşe git diye. bende mekik çekmeyi 200 e yan bacak 100 geri 100 bel çevirme 100 yapıcam. birazda dambıl çalışırım bide o yogadaki hareketler zaten yarım saati bulur bunların hepsi yarım saatte yürürüm 15 dk da aletlerde çalışırım 1 saat 15 dk. iyi bence ama hızlımı başladık. bide jillian felan var onlarıda değerlendirecekmiyiz. yada yürüyüşe çıkamadığımız zamanlarmı yaparız.
Kizlarhepinizi tebrik efiyorum gelin öpeyim hepiniziiiii
Ayyy bendeeeeeeee oyleee
((((
suppppiiiiirrrr
tebrik ederim. baya iyi vermişsin. ilk haftanın etkisi dicem ama daha öncede yapıyodun diyet bildiğim kadarıyla. yani senin kilonda biri için bu kadar vermek sağlıklımı bilmiyorum.
:130: öperken söyle yanak kopartan bi smileyde yokkiUzattım yanağımı hadi öppp
Bende biraz kilo gecmisimden bahsedeyim..konusayim rahatliyayim az :))
Bilmeyenler icinde soylemis olurum ben 34 yasinda 3 cocuk annesiyim,, evethhhh
28-30 yaslarima kadar kilom ortalama 57 58 di hep..iki cocugumdada kilo sorunu yasamadim dogumdan kisa sure sonra biraz dikkatle istedigim kilo ya dustum..sik sik diyet yapardim ama uzun vadeli degil sadece 1 2 kilo aldigimda bir iki haftalik diyet yapardim .. sonra 4 sene once bi trafik kazasi gecirmistim 1 bucuk 2 ay yataga bagli kalmistim kazadan once 58 yataktan kalktigimda 68 kiloydum..ilk ciddi diyetimi o zaman yaptim ..burda yine bu diyet gruplariyla zayifladim 58 kiloyla mezun oldum:)
sonra hizli vermistim kilolari yavas yavas anlamadan 64 e fln ciktim. Ve artik o kilolarda seyretmeye basladim hep ve 65-66 ile 3.bebegime hamile oldum 73 le fln dogum yaptim..diyete basladigimda 75 kiloydum... 68 kiloya rahat dustum..sonra iste zaten buraya geldim daha 3 kilo anca verebildim ama diyete basladigimdan beri 9 10 kilo verdim toplamda..
simdi bu kilolalar aslinda dogum kilolari degil ... 4 yildir ,,kazadan sonra geri aldigim 4 yildir ileri geri yaptigim kilolar.. O yuzden gitmiyor diye dusunuyorum..ama hizli vermeyede korkuyorum aslinda..cunku o zaman verdigim kilolari cok kisa surede birkac ay icinde yavas yavas anlamadan geri almistim..bi yonden bunu bildigim icin acele etme diyor kendimi susturuOrum iste birtaraftan sikiliyorum
Bu arada bende dun ilk defa zayiflamissin sözlerini duydum,, nihayet..ilk kilolarimi verdigimde duymustum sonra yine devam ettigimde uzun suredir gram gram gittigi icin hic duymuyordum zayiflamissin sözlerini,,dun duyunca cok mutlu oldum:)) ben goruyorum toparlanmayi kollarimdan belimden karin kismimdan popis duruyor ama gamzeli gamzeli :)))
Iste boyle :111::125:
Az degil mi kizlar yaaa sifir kacamak okadar sporla az geluyor 400 gr
Vermis oldugum icin mutluyumda..az geluyr hep bana cunku eskiden bu sekilde diyet yapsaydim simdiye ulasirdim hedefe
jiliana hiç bakmadım ama hem yürüyüş hem jilianı aynı gün bende yapamam. yürüyüşe gidemediğimiz gün akşam jilian bide hareketleri yapalım. yürüyüşe gittiğimizde en az 30 dak yürüyelim üstünede hareketlerimizi yaparız enerjimiz kalırsa. ben yarım saat bi saat arasında tempolu yürürüm diye tahmin ediyorum. yaşasın yürü be kim tutar bizi
Uzattım yanağımı hadi öppp
1 nurgul ve basagi kiskandim
2 haticecim kaptan oldun ortini unuttun,,,motiveye sevkate ihtiyacim var
Bende biraz kilo gecmisimden bahsedeyim..konusayim rahatliyayim az :))
Bilmeyenler icinde soylemis olurum ben 34 yasinda 3 cocuk annesiyim,, evethhhh
28-30 yaslarima kadar kilom ortalama 57 58 di hep..iki cocugumdada kilo sorunu yasamadim dogumdan kisa sure sonra biraz dikkatle istedigim kilo ya dustum..sik sik diyet yapardim ama uzun vadeli degil sadece 1 2 kilo aldigimda bir iki haftalik diyet yapardim .. sonra 4 sene once bi trafik kazasi gecirmistim 1 bucuk 2 ay yataga bagli kalmistim kazadan once 58 yataktan kalktigimda 68 kiloydum..ilk ciddi diyetimi o zaman yaptim ..burda yine bu diyet gruplariyla zayifladim 58 kiloyla mezun oldum:)
sonra hizli vermistim kilolari yavas yavas anlamadan 64 e fln ciktim. Ve artik o kilolarda seyretmeye basladim hep ve 65-66 ile 3.bebegime hamile oldum 73 le fln dogum yaptim..diyete basladigimda 75 kiloydum... 68 kiloya rahat dustum..sonra iste zaten buraya geldim daha 3 kilo anca verebildim ama diyete basladigimdan beri 9 10 kilo verdim toplamda..
simdi bu kilolalar aslinda dogum kilolari degil ... 4 yildir ,,kazadan sonra geri aldigim 4 yildir ileri geri yaptigim kilolar.. O yuzden gitmiyor diye dusunuyorum..ama hizli vermeyede korkuyorum aslinda..cunku o zaman verdigim kilolari cok kisa surede birkac ay icinde yavas yavas anlamadan geri almistim..bi yonden bunu bildigim icin acele etme diyor kendimi susturuOrum iste birtaraftan sikiliyorum
Bu arada bende dun ilk defa zayiflamissin sözlerini duydum,, nihayet..ilk kilolarimi verdigimde duymustum sonra yine devam ettigimde uzun suredir gram gram gittigi icin hic duymuyordum zayiflamissin sözlerini,,dun duyunca cok mutlu oldum:)) ben goruyorum toparlanmayi kollarimdan belimden karin kismimdan popis duruyor ama gamzeli gamzeli :)))
Iste boyle :111::125:
. Aynen oyle bende gayet iyi yerdimp ek almazdimYa ben de 35 yaşındayım ve kilo vermekte zorlanıyorum. Eskiden hele hiç kilo dahi almazdım. Ne kadar yersem yiyeyim hep çok zayıftım. Yaş ilerledikçe sanırım daha farklı oluyor herşey. Metabolizma hızı düşüyor ve kilo alıyorsun. Ve artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Eski yeme kültürümüze hiçbir zaman geri dönemeyeceğiz sanırım. Artık ya metabolizmayı hızlandırmanın bir yolu bulunacak ya da sürekli diyet yapılacak.
bence az deil. gayet güzel. hiç vermemekten iyi.
tmm yürüyüşe gitmediğimiz akşamlar jilian yaparız. yer hareketleri. 30 dk yürüyüşle başlamak bencede mantıklı belki ileride 1 saate çıkarırız. hihihiii ii oldu bu. ihtiyacımız vardı. pazartesi günü sporun ve diyetin tam ortası o gün spora ara versekmi acaba?
hihihihiii. bende bu fırsatı kaçırmim didim.
güzel bi başarı öyküsü ben burdan şunu anladım ekinler boy vermeden kör buzaa topallamazmış38: şaka şaka morelini bozuk gördüm biraz güldüreyim dedim. biz azimli insanlarız nasıl olsa başarıcaz merak etme. daha önce yapmışsın yine yaparsın. ama şuda bi gerçek yağ hücrelerini çoğaltmak kolay oluyo ama onları yok etmek çok zor. biraz kilo alsak bi tanesinden milyonlar ürüyo sonra yok et edebilirsen. bide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?