Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az degil mi kizlar yaaa sifir kacamak okadar sporla az geluyor 400 gr

Vermis oldugum icin mutluyumda..az geluyr hep bana cunku eskiden bu sekilde diyet yapsaydim simdiye ulasirdim hedefe

ilk kilo bildirimi yapan olayım.
geçen hafta:72.0
bu hafta:71.0
fark:1
yüzde:1.39
çok şükür

günaydın kızlarrrrr

geçen hafta: 106

bu hafta: 106

geçen hafta 88.6

bu hafta 88

fark 800 gr

yanlış değilse 0.9

Günaydın kızlar. Kilo bildirimi vakti ne güzel. Bol bol gitmiş olsun kilocuklar inşaallah. Hesaplanmayacak ama yine de yazayım
Geçen hafta:67
Bu hafta:65.9
Giden 1.100

geçen hafta 73,1
bu hafta 73
giden 100gr
benim makina %0 diyo bencede öyle zaten

Geçen Hafta: 80.3
Bu Hafta: 79.9 (Allahım sonundaaaaaa 7 li rakamlar )
Giden:0.4
Yüzde: %0.5
Kizlar hepinizi tebrik efiyorum gelin öpeyim hepiniziiiii

Ayyy bendeeeeeeee oyleee
((((
günaydın kızlar

geçen hafta 70,2
bu hafta 68,9

Kızlar bu hafta bomba Kübra da. Tam 2 kg vermiş. Maşallah İnşallah böyle devam eder

suppppiiiiirrrr

jiliana hiç bakmadım ama hem yürüyüş hem jilianı aynı gün bende yapamam. yürüyüşe gidemediğimiz gün akşam jilian bide hareketleri yapalım. yürüyüşe gittiğimizde en az 30 dak yürüyelim üstünede hareketlerimizi yaparız enerjimiz kalırsa. ben yarım saat bi saat arasında tempolu yürürüm diye tahmin ediyorum. yaşasın yürü be kim tutar bizi

tebrik ederim. baya iyi vermişsin. ilk haftanın etkisi dicem ama daha öncede yapıyodun diyet bildiğim kadarıyla. yani senin kilonda biri için bu kadar vermek sağlıklımı bilmiyorum.

yok canım diyete devam ederken buraya girmedim ben ara verdim bi-iki hafta öyle geldim. Ve verdiğim arada da bıraktım ve hatta abarttım :) 66 ile bırakmıştım 67 oldum. Sonra da spora başlayınca buraya da takılmaya başladım. Fazla vermem normal. İlk hafta sayılır. Daha çok beklerdim ben çünkü vücut olarak da spora alışkın değilim.

1 nurgul ve basagi kiskandim

2 haticecim kaptan oldun ortini unuttun,,,motiveye sevkate ihtiyacim var

Bende biraz kilo gecmisimden bahsedeyim..konusayim rahatliyayim az :))

Bilmeyenler icinde soylemis olurum ben 34 yasinda 3 cocuk annesiyim,, evethhhh

28-30 yaslarima kadar kilom ortalama 57 58 di hep..iki cocugumdada kilo sorunu yasamadim dogumdan kisa sure sonra biraz dikkatle istedigim kilo ya dustum..sik sik diyet yapardim ama uzun vadeli degil sadece 1 2 kilo aldigimda bir iki haftalik diyet yapardim .. sonra 4 sene once bi trafik kazasi gecirmistim 1 bucuk 2 ay yataga bagli kalmistim kazadan once 58 yataktan kalktigimda 68 kiloydum..ilk ciddi diyetimi o zaman yaptim ..burda yine bu diyet gruplariyla zayifladim 58 kiloyla mezun oldum:)

sonra hizli vermistim kilolari yavas yavas anlamadan 64 e fln ciktim. Ve artik o kilolarda seyretmeye basladim hep ve 65-66 ile 3.bebegime hamile oldum 73 le fln dogum yaptim..diyete basladigimda 75 kiloydum... 68 kiloya rahat dustum..sonra iste zaten buraya geldim daha 3 kilo anca verebildim ama diyete basladigimdan beri 9 10 kilo verdim toplamda..
simdi bu kilolalar aslinda dogum kilolari degil ... 4 yildir ,,kazadan sonra geri aldigim 4 yildir ileri geri yaptigim kilolar.. O yuzden gitmiyor diye dusunuyorum..ama hizli vermeyede korkuyorum aslinda..cunku o zaman verdigim kilolari cok kisa surede birkac ay icinde yavas yavas anlamadan geri almistim..bi yonden bunu bildigim icin acele etme diyor kendimi susturuOrum iste birtaraftan sikiliyorum

Bu arada bende dun ilk defa zayiflamissin sözlerini duydum,, nihayet..ilk kilolarimi verdigimde duymustum sonra yine devam ettigimde uzun suredir gram gram gittigi icin hic duymuyordum zayiflamissin sözlerini,,dun duyunca cok mutlu oldum:)) ben goruyorum toparlanmayi kollarimdan belimden karin kismimdan popis duruyor ama gamzeli gamzeli :)))
Iste boyle :111::125:

Kubracim motivasyon moral cok onemli okullarin acilmasi ,, okulda arkadaslarinin guzel tepkileri ve sonuc.. bahar cicekleri gibi acildin

Gercekten diyette kesinlikle psikolojinin cok etkisi var nurgulcum..insan nasil dusunurse onu (bence) hem dilemis oluyor hem beyne vucuda emretmis oluyor..bende emrediyorum zayiflaazayiflaa za yif liy cak siiiinnn

Kubracim haftaya acisi cikicak bak göriceksin

***13. TAKIM 277. ETAP ***

bilgen35 ( 88.6 / 88 /0.6 / % 0.68 )
_ferdici_ ( 63.4/68.9 / - 0.14 / -0.22) 239.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 38'e bölündü.
goncagulll (73.1 /73 / 0.1 / % 0.14 )
Kbra23 ( 74 / 72 / 2 /%2,70 )
limpida ( 106 /106 /0 /% 0 )
mersinli42 ( 72 / 71 / / %1.39 )
nurgulguney ( 56.2 /55.9 / 0.3 / % 0.53 )
bekolim ( 53 / / / % )
pia ( 65.5 / 65.1 /0.4 /%0.61 )
UZAYIM ( 62.4 /62.4 /0 /%0 )
yasminyaso ( 80.3 /79.9 / 0.4 / % 0.50 )

13.Takım ortalaması : %

Ya ben de 35 yaşındayım ve kilo vermekte zorlanıyorum. Eskiden hele hiç kilo dahi almazdım. Ne kadar yersem yiyeyim hep çok zayıftım. Yaş ilerledikçe sanırım daha farklı oluyor herşey. Metabolizma hızı düşüyor ve kilo alıyorsun. Ve artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Eski yeme kültürümüze hiçbir zaman geri dönemeyeceğiz sanırım. Artık ya metabolizmayı hızlandırmanın bir yolu bulunacak ya da sürekli diyet yapılacak.

Az degil mi kizlar yaaa sifir kacamak okadar sporla az geluyor 400 gr

Vermis oldugum icin mutluyumda..az geluyr hep bana cunku eskiden bu sekilde diyet yapsaydim simdiye ulasirdim hedefe

bence az deil. gayet güzel. hiç vermemekten iyi.

tmm yürüyüşe gitmediğimiz akşamlar jilian yaparız. yer hareketleri. 30 dk yürüyüşle başlamak bencede mantıklı belki ileride 1 saate çıkarırız. hihihiii ii oldu bu. ihtiyacımız vardı. pazartesi günü sporun ve diyetin tam ortası o gün spora ara versekmi acaba?

Uzattım yanağımı hadi öppp

hihihihiii. bende bu fırsatı kaçırmim didim.

güzel bi başarı öyküsü ben burdan şunu anladım ekinler boy vermeden kör buzaa topallamazmış 38: şaka şaka morelini bozuk gördüm biraz güldüreyim dedim. biz azimli insanlarız nasıl olsa başarıcaz merak etme. daha önce yapmışsın yine yaparsın. ama şuda bi gerçek yağ hücrelerini çoğaltmak kolay oluyo ama onları yok etmek çok zor. biraz kilo alsak bi tanesinden milyonlar ürüyo sonra yok et edebilirsen. bide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo.

Dün çıkışta markete uğradım, ordan balıkçıya, ordan çocuğu aldım eve geçtim, üstümü değiştim spora gittim derken saat baya geç oldu. Eve geldim yemeğimi yedim lahana turşusu yaptım iilk defa umarım becermişimdir. Derken eşimle tartıştık gergin tartışası bi hali vardı. Sabah yüzüne bile bakmadan çıktım evden. Dün normalde kahvaltı ve öğlen yemeği için alışveriş yapmıştım. Sabah ne bişey yedim ne de yanıma bişey hazırladım. Gittim unlu mamullerden bir poğaça aldım onla kahvaltı yaptım. Öğlen de yine yarım tavuk dürüm oldu (

. Aynen oyle bende gayet iyi yerdimp ek almazdim
En fazla 1 2 kilo hemen topatlardim..simdi olmuyor...yeme alskanliklarimizi degistiricez canim ..vence en onemlsi bu

Haha birde anlasaydim :))

Basari öyküsümü sadece hikaye mi yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…