Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar 1 saate evden çıkarım....
bakırköye gidicem eşimle buluşucam ...

bolca yürürüz beraberrr

öpüyorum hepiniziii

hoşgeldin nermin.evinizde güle güle,mutluluk ve sağlıkla oturun.sen yokken gelen,giden arkadaşlar,erilen kilolar,sohbet ,muhabbet...baya şenlikli burası.aslında hiç bir şey değişmedi

eline sağlık hatice,iki tablo içinde.bu arada bacaklarım tutmuyor.kasıldı,kolum bacağım.jillianı dövesim var

NE kadar sürüyo bu jillian

27 dakika

leslie sakin saki yürüyor,hareket yapıyor.jillian ciddi kırık.valla nefesim yetmiyor.kalp krizi geçirtiyor.demir adam gibiler.en ufak bir yorulma belirtisi göstermiyorlar.ben sonunda yerde sürünüyorum.

Bende sporu haftada ortalama 3 gun yapiyordum ama yinede jilani her yapisimda ayni durumdayim.zeynep ilk baslarken elleri salliyoruzya on arka nasil rahatlatiyo bir onceki gunun agrilarini..birde hersey var tek bi videoda

kızlar 1 saate evden çıkarım....
bakırköye gidicem eşimle buluşucam ...

bolca yürürüz beraberrr

öpüyorum hepiniziii

Iyi eglencelerrr

hoşgeldin nermin.evinizde güle güle,mutluluk ve sağlıkla oturun.sen yokken gelen,giden arkadaşlar,erilen kilolar,sohbet ,muhabbet...baya şenlikli burası.aslında hiç bir şey değişmedi

hoşbulduk canım çok sağol inşallah bu defa huzrulu ve mutlu otururz :)gidenler var gidenler kadar gelenlerde var maşallah allah bozmasın muhabbetinizi :)
kilollar verilmiş valla yokluğumda ben 87 ile 88 arası gidip geliyorum.ama epeyce ipin ucunu bırakmıştım 90 a kadar çıktım sonra yine ev telaşı falan derken 97 ye indim geri.spora başladım tekrar bakalım inşallah bu defa bırakmadan sonuca ulaşırım :)

kübraaaaaaaaa aştın olayı.
2-3 hafta önce ağlayıp sızlıyordun,veremiyorum diye nolduuuuuuuu

evet özellikle ramazanda neredeyse veremedimmm artıkkk verecem inşşşşşşş Senide tebrik ederim ortii 1 kilon gitmişşşş

bencede canım aynen öyle oldu sanırım :)
Beraber zayıflıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sende dahada iyi vereceksinnn ..

Hoşgeldin canım .
Eviniz hayırlı olsun ..

Kızlarr internetim te çok sorun var baglantı kopuyor çok mutsuzummm

Pazar günü sabah 7.30da Fırat üniversitesi Fotografçılık Kulubü olarak erzincan kemaliyeye gidiyoruz .. Pazar akşamda dönüşş :) Günübirlik yani ..
Makinem iyi olmasada .. Güzel çekemesemde amacım gezmek

Bende sporu haftada ortalama 3 gun yapiyordum ama yinede jilani her yapisimda ayni durumdayim.zeynep ilk baslarken elleri salliyoruzya on arka nasil rahatlatiyo bir onceki gunun agrilarini..birde hersey var tek bi videoda
Iyi eglencelerrr
benim bulduğumda 1 saat 24 dakika sanırım.bu ağrılar on günde zor geçer bence
sen kafanı rahatlattıysan kilongider,merak etme

ohhhh hep diyorum gene diyeceğim hayat sana güzel

Elazığda mısın kübra
evet elazığlıyım ayrıca canım .

:) Bencedee ortiii gezippp güzel yapaacam hayatımıııı ... güzel geçer inş

ben bayılırım fotğraf olayına özellikle tarihi yerlerin fotoğraflarına ne güzel iyi gezmeler canım sana bol bol çek sen yinede fotğraf boş geçme:)

Hoşgeldin canım Hayırlı olsun, güle güle oturun tatlım

Bizler aynıyız bir değişim yok, yeni arkadaşlar geldi aramıza, bu kadar

Son düzenleme:
Bugün dukan pizza yapmayı düşünüyorum Kaçamaktan sayılmıyormuşşşş öyle duyduummmmm netten tariflere bakıyorummm becerebilirsemmmm

rahatladım çok şükür kuş kadar hafif olmasamda kendimi öyle hissediyorum şuansitres sinir kalmadı sakin ve huzurluyum çok şükür bu gazla kilolarıda vermeye devam allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…