hesaplama doğru
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir koptum tam koptum dimi.mazeret çok bende ev sorunumuz vardı ya onunla uğraştık hep çok şükür hallettik sorunumuzu ev aldık ve taşndık güzel bir yer merkezi evde çok güzel allaha şükür sıkıntılardan bir nebzede olsa kurtulduk.tabi ev işi taşınma telaşı derken bilgisayar köyde kaldı kalış o kalış yeni elime geçti.durumlar bundan ibaret takım ne alemde değişiklik çok sanırım...
eline sağlık hatice,iki tablo içinde.bu arada bacaklarım tutmuyor.kasıldı,kolum bacağım.jillianı dövesim var
NE kadar sürüyo bu jillian
27 dakika
leslie sakin saki yürüyor,hareket yapıyor.jillian ciddi kırık.valla nefesim yetmiyor.kalp krizi geçirtiyor.demir adam gibiler.en ufak bir yorulma belirtisi göstermiyorlar.ben sonunda yerde sürünüyorum.
kızlar 1 saate evden çıkarım....
bakırköye gidicem eşimle buluşucam ...
bolca yürürüz beraberrr
öpüyorum hepiniziii
hoşgeldin nermin.evinizde güle güle,mutluluk ve sağlıkla oturun.sen yokken gelen,giden arkadaşlar,erilen kilolar,sohbet ,muhabbet...baya şenlikli burası.aslında hiç bir şey değişmedi
kübraaaaaaaaa aştın olayı.
2-3 hafta önce ağlayıp sızlıyordun,veremiyorum diye nolduuuuuuuu
Kubracim motivasyon moral cok onemli okullarin acilmasi ,, okulda arkadaslarinin guzel tepkileri ve sonuc.. bahar cicekleri gibi acildin
Gercekten diyette kesinlikle psikolojinin cok etkisi var nurgulcum..insan nasil dusunurse onu (bence) hem dilemis oluyor hem beyne vucuda emretmis oluyor..bende emrediyorum zayiflaazayiflaa za yif liy cak siiiinnn
Kubracim haftaya acisi cikicak bak göriceksin
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir koptum tam koptum dimi.mazeret çok bende ev sorunumuz vardı ya onunla uğraştık hep çok şükür hallettik sorunumuzu ev aldık ve taşndık güzel bir yer merkezi evde çok güzel allaha şükür sıkıntılardan bir nebzede olsa kurtulduk.tabi ev işi taşınma telaşı derken bilgisayar köyde kaldı kalış o kalış yeni elime geçti.durumlar bundan ibaret takım ne alemde değişiklik çok sanırım...
benim bulduğumda 1 saat 24 dakika sanırım.bu ağrılar on günde zor geçer benceBende sporu haftada ortalama 3 gun yapiyordum ama yinede jilani her yapisimda ayni durumdayim.zeynep ilk baslarken elleri salliyoruzya on arka nasil rahatlatiyo bir onceki gunun agrilarini..birde hersey var tek bi videoda
Iyi eglencelerrr
sen kafanı rahatlattıysan kilongider,merak etmehoşbulduk canım çok sağol inşallah bu defa huzrulu ve mutlu otururz :)gidenler var gidenler kadar gelenlerde var maşallah allah bozmasın muhabbetinizi :)
kilollar verilmiş valla yokluğumda ben 87 ile 88 arası gidip geliyorum.ama epeyce ipin ucunu bırakmıştım 90 a kadar çıktım sonra yine ev telaşı falan derken 97 ye indim geri.spora başladım tekrar bakalım inşallah bu defa bırakmadan sonuca ulaşırım :)
Kızlarr internetim te çok sorun var baglantı kopuyor çok mutsuzummm
Pazar günü sabah 7.30da Fırat üniversitesi Fotografçılık Kulubü olarak erzincan kemaliyeye gidiyoruz .. Pazar akşamda dönüşş :) Günübirlik yani ..
Makinem iyi olmasada .. Güzel çekemesemde amacım gezmek
evet elazığlıyım ayrıca canım .Elazığda mısın kübra
benim bulduğumda 1 saat 24 dakika sanırım.bu ağrılar on günde zor geçer bence
sen kafanı rahatlattıysan kilongider,merak etme
ohhhh hep diyorum gene diyeceğim hayat sana güzel
Kızlarr internetim te çok sorun var baglantı kopuyor çok mutsuzummm
Pazar günü sabah 7.30da Fırat üniversitesi Fotografçılık Kulubü olarak erzincan kemaliyeye gidiyoruz .. Pazar akşamda dönüşş :) Günübirlik yani ..
Makinem iyi olmasada .. Güzel çekemesemde amacım gezmek
ben bayılırım fotğraf olayına özellikle tarihi yerlerin fotoğraflarına ne güzel iyi gezmeler canım sana bol bol çek sen yinede fotğraf boş geçme:)
benim bulduğumda 1 saat 24 dakika sanırım.bu ağrılar on günde zor geçer bence
sen kafanı rahatlattıysan kilongider,merak etme
ohhhh hep diyorum gene diyeceğim hayat sana güzel
Hoşgeldin canımHayırlı olsun, güle güle oturun tatlım
Bizler aynıyız bir değişim yok, yeni arkadaşlar geldi aramıza, bu kadar
evet elazığlıyım ayrıca canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?