- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Elazığ'da iki yıl kaldık biz. Sakin bir şehirdi.
Hadi ya neresinde tam olarak ..
Ben merkezde oturuyorum doğduğum günden beri..
Hükümet konağı karşısında...
Sakin güzel rahat Seviyorum ben ya... :)
bence az deil. gayet güzel. hiç vermemekten iyi.
tmm yürüyüşe gitmediğimiz akşamlar jilian yaparız. yer hareketleri. 30 dk yürüyüşle başlamak bencede mantıklı belki ileride 1 saate çıkarırız. hihihiii ii oldu bu. ihtiyacımız vardı. pazartesi günü sporun ve diyetin tam ortası o gün spora ara versekmi acaba?
yok kramp değil.kasları fazla zorlayınca olur ya.bizde et kesilmiş denir.nasıl anlatayım bilemedim.varlığından haberdar olmadığın kaslarının yerlerini farkettiriyor,canını acıtarakotururken bişey yok.yürürken ooooo
Hımm Şehitilhanlar diye bi semt vardı orda oturduk.
Çekerim canım çekmezmiyimmm :)
ben kendimi çekmeyi daha çok seviyorum ama napayımmmm
Manken olacaksın yaalıştırma yapıyorsundur
Çok oldu ama. Sene 94-95. :)))
hahahhahahhahahaha
Bende öyle düşünüyordummmmmm daha mankenliğe çokkkk varr ama yaklaşıyorummm gitgideee ..
Ayrıca çok fotojeniğimmmmkesin olacammmm ben
Sende 70li rakamlara inmişşin görmedim sanmaaaaaaaa
Heeeeeeeeeee100 gr ile 7li rakamları gördüm şükür:119::119::119::119::119:
Heeeeeeeeeee100 gr ile 7li rakamları gördüm şükür:119::119::119::119::119:
Bende aksine hiç fotojenik değilim, Kübra öğretsene bana hihihihihiihihihi Dersimiz nasıl fotojenik olunur
Maşallah deee yinede 7yi bi gördünmü bi bakarsın 6lı rakamlar bi bakarsınnnn çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin nermin yeni evin hayırlı olsunmerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir koptum tam koptum dimi.mazeret çok bende ev sorunumuz vardı ya onunla uğraştık hep çok şükür hallettik sorunumuzu ev aldık ve taşndık güzel bir yer merkezi evde çok güzel allaha şükür sıkıntılardan bir nebzede olsa kurtulduk.tabi ev işi taşınma telaşı derken bilgisayar köyde kaldı kalış o kalış yeni elime geçti.durumlar bundan ibaret takım ne alemde değişiklik çok sanırım...
valla bende değilimdir kübra banada ders ver kız bu konuda
kızlar bu arada sizle paylaşmak istediğim bişey var. ben buğday çimi yetiştirmeye başladım evde. çok faydalı olduğunu biliyorum araştırmıştım çok zorda bişey değil. yapmak isteyenler varsa tavsiye ederim.
Hehheehheehhehe yeeee yeeeee yeeeee çıtıııııırrrrr çıtııııııırrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?