Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kavuştursun diyelim.ookullarınızın burasıyla ilgisi yook hiç.sistemi merak ettim.jillianı ben yanlış anlamışım.ösür dilerimvdeo 1 saat 24 dakika da ben ilk 27 dakikasını yapıyom.

Merak ettigin bisey varsa anlatabilirim:)) bizim okullar 2 ayi askindir acik simdi yumurta bayrami..bu bahsettigim kinder uni okuldan ayri bisey;*

Nasil yaa senin videon 1 saat 24 dk mi? Sen indirdin mi bunu acaba 3 level birliktemi ?

Haha bende siritan bi gargamel...ama kubra cok sirin söylediiiiii:86:

Canimmmm yapma bunu kendinde biliyorsunda uzgun oldugun icin boyle konusuyosun ..herhafta kilo vericek degilsin cnm..kaldiki buyuk bir aci yasadin simdi bunu dusunme..haftaya ins dukanin etkisi göruceksin..bende endiseyle karisik bekliyorum dukanin sonuclarini..ama kendini hic sartlandirma ve kasma canim ..

Bende otobusteyîm kızlar, istanbuldan eskişehire geçiyom. Kızımı çok özledim, haftasonu giremicem sanırım optüm

Oooyyiii anne kiz size mukemmel bir haftasonu diliorum..biz daha oncede ayrilmis olmamiza ragmen aglastik biraz
Ah istanbulummmmm gezdin dun gece istiklalde ha? Sansli kullar siziiiii

Yarasinnnnnn zeynebime süper canim

Guzel yemissin canim

Menumu yazayim
sabah bir adet pogaca
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
ara üzüm
akşam bir adana salata ayran

Afiyet olsun canim ben gecenlerde ilk defa tavukdöner yedim hayatimda:)) sen hergün götürüyosun masallah :) benimkide pek bi gariplik dimi:)

Bugünkü menum

Sabah:kepekli beyaz peynirli sandviç
Öğle:hünkar beğendili köfte
Akşam:közlenmiş patlicanli karnıyarık, 4 kaşık peynirli makarna

Su 3 lt
Spor yok

Ohhh süper yemekler yalniz makarnaya hic gerek yokmus o guzelim patlicanin yaninda

Takım olarak 4. olmuşuz kızlar ... Daha iyi olabilirdi ama bence

Bireyseldede ben 2.ciyimmm

afiyet olsn cnm

saol canım moral verdiğin için

Kızlar Kaptanımız bu akşam eşinin ailesinin evinde kalıyorlarmış .. Çıkarken haber verememiş. yarın akşam geç dönebilir haberiniz olsun

Menümm :

Sabah :
1 dilim kepek ekmeğiyle küçücük tost
1 yumurta
salatalık domates

ara:
galeta 2 tane
1 dilim peynir

Nescafe

Soda

Akşam
Sebzeli yemek 3 kaşık
1 kase mercimek corbası

Spor : zorunlu hareketler yapıldı .

geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler.eşim eve dokuz buçuk gibi geldi,sonra gidebildik hastaneye.benim mide fıtığım var ve uzun süredir atak yapmamıştı.dün sinyallerini vermişti ama önemsemedim.bugün çok şiddetlendi.endoskopi yapıldı acilde,serum ve enjeksyon.hafta içi gastroentolojiye gidicem.bugün acı su çıkarmaktan doğru düzgün birşey yiyemedim,paylaşacak bir menüm yok.iyi geceler herkese

Geçmiş olsun bilgencim kendine dikkat et.. Çok üzüldm .. en kısa sürede iyi olman dileğiyle.. iyi geceler

Son düzenleme:
Takım olarak 4. olmuşuz kızlar ... Daha iyi olabilirdi ama bence

Bireyseldede ben 2.ciyimmm
tebrikler
Menumu yazayim
sabah bir adet pogaca
öğlen salata ayran yarım tavuk durum
ara üzüm
akşam bir adana salata ayran
dürümler ah dürümler

Bugünkü menum

Sabah:kepekli beyaz peynirli sandviç
Öğle:hünkar beğendili köfte
Akşam:közlenmiş patlicanli karnıyarık, 4 kaşık peynirli makarna

Su 3 lt
Spor yok
afiyet olsun yasemin,haftasonu iyi eğlenceler.

spor güzel,yemeklerde videoyu indirmedim ,youtube den izliyorum.3 part arka arkaya.burdaki yaz tatili bence çok uzun.çocuklar tatil dönüşüü tamamen bomboş dönüyor.onu yerine ara ara 2-3 haftalık tatil bence daha güzel olurdu.bence yani:44:

gayet güzel olmuş.afiyet olsun.

tekrar geçmiş olsun bilgen.bu kadar stresten sonra vücudunun isyan etmemesi tuhaf olurdu.ne olur kendine dikkat et,çocuklarını unutma.

günaydın kızlar.yine ağrıyla uyandım.uyuyamıyorum.zeynepçim ve kübracım çok sağolun.allahtan çocuklar evde yok bakamazdım yoksa

günaydınnn canlarımmmmm

ya da tünaydın mı desem nee

nasılsınız bakalımmm herkese iyi bi hafta sonu diliyorummmmm....

gidip kahvaltı hazırlıyayımmmm

öptüm şimdilikkkkk

kızlar günaydın

bilgen geçmiş olsun çok ciddi bişey yaşıyormussun sen temelli çözümü yok mu bunun

bugün pek takılamam burda kizimi tiyatroya götüreceğim akşam yemeğe davetliyim ordan da bi dugune geçeceğim

kızlar günaydın

bilgen geçmiş olsun çok ciddi bişey yaşıyormussun sen temelli çözümü yok mu bunun

bugün pek takılamam burda kizimi tiyatroya götüreceğim akşam yemeğe davetliyim ordan da bi dugune geçeceğim

yok canım.ilaç tedavisi oluyorum şimdilik.uzun süredirde ilçları bırakmıştım.iyi eğlenceler sana çok seviyorum bende tiyatroyu.inşallah güzel geçer.

kızlar ağlamak istiyorum.izmirden yatılı misafirim geliyormuş,afyonda aradılar.yani buraya 3 saat.evi temizliycem yemek yapıcam.ne olur bana yardıma gelin ve çok hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…