Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsunn canım

Canım menün güzel olmuş afiyet olsun.Simit yemişsin ama ekmek yememişsin.O yüzden sorun yok.

MENÜM
SABAH
1 çavdarlı simit
Omlet,peynir
Domates,biber
Az bal,tereyağı

ÖĞLE
1 kase cornflakes

AKŞAM
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

bugünkü menü

sabah 1 bardak süt (5-6 badem kursa gittiğim için )
öğlen kahvaltı niyetine
1 yumurtadan dukan krep
2kk peynir 2 kornişon turşu
çay

ara 1 fincan kahve
spordan sonra 1 kase bol pul biberli yoğurt

akşam 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3yk pul biberli yoğurt

su:2.5 lt

spor zorunlu hareketler+100 dk yürüyüşş

parkta spor aletleri yok sanıyodum bi baktım çocuk parkı bölümünde spor aletleriii nasılll sevindim anlatamamm kızlarrr
ama çocukların istilasına uğramış pazar günü olduğu içinn

bugünlük bu kadarr öpüyorumm sizlerii yarın görüşürüzzzz

MENÜM
SABAH
1 çavdarlı simit
Omlet,peynir
Domates,biber
Az bal,tereyağı

ÖĞLE
1 kase cornflakes

AKŞAM
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

hepinize afiyet olsun kızlar.gayet güzel menüler.

MENÜM
SABAH
1 çavdarlı simit
Omlet,peynir
Domates,biber
Az bal,tereyağı

ÖĞLE
1 kase cornflakes

AKŞAM
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

hepinize afiyet olsun kızlar.gayet güzel menüler.

hatice yazdıklarını gördüm ve çok mutlu oldum ,teşekkür ederimuyarılarınada uymaya çalışacağım.
menümü yazayım.
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 fırında patates
melemen
salatalık
peynir
zeytin

ara:5 badem

öğle:1 kepçe çorba
yarım dilim ekmek
azcık peynir

akşam:1 kase çorba

ara:arkadaş çaya çağırdı.mutlaka bişeyler yemem lazım ondan gün içinde az yemeye çalıştım.abartmıycam söz

su:1.5 litre
spor:yok

Bende tam akşam çok az olmuş diyecektim.Arkadaşında çok yemezssin eminim.İyi eğlenceler canım

MENÜM
SABAH
1 çavdarlı simit
Omlet,peynir
Domates,biber
Az bal,tereyağı

ÖĞLE
1 kase cornflakes

AKŞAM
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

afiyet olsun beybiler güzel menüler

MENÜM
SABAH
1 çavdarlı simit
Omlet,peynir
Domates,biber
Az bal,tereyağı

ÖĞLE
1 kase cornflakes

AKŞAM
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek

afiyet olsun kızlar

allahım ne hafta sonuydu.sabah 6da kalktım.annem geldi kahvaltı hazırladık.misafirlerle vakit geçirdik.onlar gitti.annemin getirdiklerini yerleştirdik.10 kg zeytin kırdım.evi temizledim.ütü yaptım ve şimdi oturdum.midem ve karnım çok kötü.annem kestane şekeri almış ben seviyorum diye.ama onlar gel beni ye dedikçe ben yok yemiycem dedim.aferim bana

menüm
sabah
peynir.domates haşlanmış yumurta bir boyoz(maalesef bunu yedimmm)

öğle

1 kase tarhana annem kendi elleriyle yapmış

akşam

börülce yemeği 1 tabak

Aa bende öylesi yok..ben ilk parti yapiyorum ..hatta diger partlari aradim bakayim nasil diye bulamamstim..gecen gordum ama bakamadim ..sonra yine bulamazsam bana link atarsin
Evet ya trde yegenlerim kuzenlerim var onlar tatile giriyor biz daha okuldayiz sonra bz atile cikip yeniden okullar basliyo tr de hala tatil devam..bu sene artik aaaaaaa dedik :)) cunku telde konusuyoruz..bizim okullar acildi onlar biz tatil yapiyruz daha dedikce delirdik burda bizim bu 2 haftalik tatil yumurta bayrami dini bayramlari sayilir:)

kızlar ağlamak istiyorum.izmirden yatılı misafirim geliyormuş,afyonda aradılar.yani buraya 3 saat.evi temizliycem yemek yapıcam.ne olur bana yardıma gelin ve çok hastayım

Hahaha kaydi bari asagi sikisip kalmadiysan iyi..ben korkardim kayamazsam sikirsam diye..o yuzden once sinsi gözlerle etrafi süzer kimsenin yoklugunda denerdim :))

Basakcim bilgiler icin tskler..ben hc duymamstim

Bende haftasonu raporumu vereyim
Guzel bi haftasonuydu ve yorucu .. Jilianin vucudunda yarattigi tahribat haftasonu sizim sizim sizlatti heryerimi .. Yemeklerim guzeldi hic kacamak ypmadim oyle bi ortamda olmadi zaten..spor tum gun ayaktaydim neredeyse hic oturmadim gölde yuzdurmek icin sandallar yaptik agac ev denemeleri yaptik ve bisuru cocugun ihtiyacina kosmak hepte disaridaydik havalarda burda 9 -15 derece arasiydi..yani tum gun walking sayilabilir:)

Dun gece esimin ablasi geldi kolnden bizde kaldi ..bugun esi gelicekmis almaya ne zaman gelir ... otururlar mi hc bilmiyorum ..yemege fln kalirlarsa bi ara yok olabilirim ortaliktan:)

Offf cok uykum varyaaa gece uyumafi kizim bu kizlar niye bukadar cadiiiiiiiiii
Buyuk kizimda boyleydi 1 bucuk yasina kadar devam etmisti onunda.gece uyumadigi gibi sabahta cok erken kalkiyooorrr
Oglum hic boyle degildi 2 ay sonra gece deliksiz uyumaya baslamisti

Cumartesi 2 mesajım vardı sadece ve sporum da yoktu. Ben kızı tiyatroya götüreceğim demiştim ya. Tiyatrodan sonra parka gidip biraz yürüyüş yaptık ve dönüşünde ayağım burkuldu ve düştüm ( Ordan anneme gittim. Benim kız çıldırdı orda yaklaşık 1 saat hüç durmadan çığlık çığlıa ağladı üzerimdeki bütün kıyafetleri çıkar diye. Resmen sinir krizi geçirdi sanki. Ordan kardeşime yemeğe gittik ve dizim ağrımaya başladı ve diğer yağaımın da bileği. Sanırım incitmişim. Bu arada şarjım da bitti giremedim. Kusura bakma KÜbracım bildiremedim sana.

Yeni uyandım dün yazdım tam o anda net gitti kusura bakmayın .. Ders çalışıp okula gitmem gerekiyor ...
Gelip geçmişi okuyacam ...

Aslında gündüzleri daha sakin oluyo burası akşama göre (( Akşam telefonu elime alıp yazılanları okudum diyene kadar bir sürü zaman geçiyor. Ya hattım yavaş ya telefonum bilmiyorum. Zıbıdı bırakmaz diye eski laptopu açıyoruz önüne peppe falan izliyo onda; evdeki bağlantı kablosuz değil. Dolayısıyla bilgisayarı açıp başına da oturamıyorum Yoksa kalbim sizinle Siz de az sabah girin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…