Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimki de gece 12 oluyor uyumayacağım diye direniyor. Bakıyorum kimi çocuk akşam 9 dedi mi yatıyor. Bebekken de uyumazdı geç yatardı benimki. Daha yeni doğmuş bebekken bile 11'i geçe uyuyordu zıbıdı. E bi de bağımlı bize kendi kendine oynayamıyor sürekli mız mız paçamızda.

Yeni uyandım dün yazdım tam o anda net gitti kusura bakmayın .. Ders çalışıp okula gitmem gerekiyor ...
Gelip geçmişi okuyacam ...

Hadi bakalım iyi çalışmalar. Kolay gelsin.

Haftasonu özellikle de pazar günü dağıttım ben. Baktım sabah az kilo almışım. Kahvaltıda kayınvalidemdeydik sıkma yapmış. Az kaçırdım. Ordan da yengemin günü vardı oraya geçtim malum. O da bir takım güzel şeyler yapmış bahsetmeyim şimdi gitti benim rejim. Pazar off günüm oldu yani. Hafta içi telafi etmeye çalışacağım artık. Yengemle aynı apartmandayız kadın 2 kere önceden çağırdı o sabah da telefon etti gitmke durumunda kaldım. Biliyodum başıma gelecekleri. Akşam sadece çorba içtim. Bakalım bugün yarın toparlayabilecek miyim.

ham ham ham hamburger hihhiihihihihiihihi

Canım çorba içseydin en azından çubuk krakerler yerine. Yayla çorbası çok iyi gelir mideye, eski eşim 2 kez mide kanaması geçirmişti. Bilirim mideye iyi gelen yemekleri. Geçmiş olsun canım

Menüm :

Sabah + ögle :
1 kase nesfit

Akşam :
1 tabak kısır bol yeşillikli
1 bardak ayran
1 dilim kepekli ekmek

Spor : zorunlu hareketler..

Kııııısıııııııııııırrrrrrr istiyom bendeeeeeeeeeeeeeYanına da asma yaprağı. Arasına koyup yicem

İrmik tatlısı güzel miydi Bende istiyommm. Zeynep yemek zevklerimiz çok uyuşuyo senle

Tam mesaj sayımı yazacaktım ki bir gördüm Haticecim saymış bile

Canım teşekkür ederim mesaj sayılarımı eklemişsinBende tam şimdi göndermediğimi farkedip sayacaktım hepsini Cuma spor yok, cumartesi 1 saat yürüyüş, pazar spor yok. Paylaşımlarımı biraz daha arttırmaya gayret ederim canım. Bayramdan sonra annem eve dönüyor nihayet, o zaman eve internet alınca daha da güzel olcak. Cepten akşam ve haftasonu girmek biraz sorunlu oluyor.

Hehheheeheheheh Nurgüüülllll cadı olduğu tescillenmiş canikom

menüm
sabah
peynir.domates haşlanmış yumurta bir boyoz(maalesef bunu yedimmm)

öğle

1 kase tarhana annem kendi elleriyle yapmış

akşam

börülce yemeği 1 tabak

Amanınnnn biri boyoz mu dedi. Bayılırım ama İzmirde sabah kordonda yumurta eşliğinde sıcak sıcak yenmeli hihihhiih. Arkasındanda bir damlasakızlı türk kahvesi ooooooohhhh

Bende bu Perşembe Stuttgart a gelebilirim. Tam kesinleşmedi iş seyahatim

boyozu bilmiyorum ben nasıl bişey internetten baktım da sanki ağırmış gibi bir görüntüsü var

Dün karbonhidrat ağırlıklı beslenince bugün sık sık acıkıyorum. Sabah yarım sıkma yedim. Ve şimdi ara olarak da bir şeftali. Öğlene ton balığı falan almıştım ama getiremedim. Akşam gece yatış saatine kadar sarma sardım. Sabah da anca evden çıktım yine. Çaycı hatun gitti bugün itibariyle. Kendime bir dolap ayarlama vaktidir :))

çok geçmiş olsun bilgencim herşeyden önce sağlık. dikkat et kendine.

kendini sınayabilecek çok iyi bi sınava girmişsin aslında ama geçememişsin. sadece tadlarına bakmakla yetinebilirdin. zaten sağlıklı beslenme serüvenimizin en zorlu kısmı bu topluluklarda hayır diyebilmek. bazen hayır diyebiliyoruz bazen diyemiyoruz. sıkma nedir.?

boyozu bilmiyorum ben nasıl bişey internetten baktım da sanki ağırmış gibi bir görüntüsü var

anaammm boyozmu hanii nerdee bayılırım ben bi toruşta 4-5 tane rahatlıkla yiyebilirim yani ayy nası özledim yaa. bbooyoozz

sabah erken kalktım ama yazmaya fırsatım olmadı.
menüm
sabah
peynir.domates haşlanmış yumurta bir boyoz(maalesef bunu yedimmm)

öğle

1 kase tarhana annem kendi elleriyle yapmış

akşam

börülce yemeği 1 tabak
ah ah boyoz üniversitedeyken yegane kahvaltımdı.izmiri özledim ben yaaaaaaaaa.afiyet olsun.

ne güzel bir hafta sonu olmuş.imrendimbenim kız bebekken çok uyurdu,aslında şimdide iyi de...2.olursa inşallah kızım gib olur.uykusuz çocuk çok zor çok...
çok geçmiş olsun.krem falan sür.zorlama sakın.

bu hafta sonu ilk kez bende yeter ya nedir bu diet diet diye kafayı yedim.içim sıkıldı sanki sürekli dikkat etmekten.motivasyonumu kaybediyorum sanki.çok üzülüyorum

yasemin ben çok severim tatlıyı.süt tatlılarını özellikle.geçen komşum kek getirmiş.çoook yağlıydı.çatalın ucuyla baktım.yağ içmiş gibi hissettim.eşime ye dedim oda çok yağlı dedi.1 tabak keki çöpe koydum,çok üzüldüm.

Ben genelde katılmam zaten tarzım değil anneminkilere bile gitmem de kadın ısrarla çağırınca hayır diyemedim. E tadına bakiim da devamını yemiyim çok zor bişey yaa. Tam diyete sarılınca yapılır daha yeni yeni ısınıyorum

Sıkma: saçta yufka pişirilir içine sıcak sıcakken az margarin gezdirip soğan maydonoz peynir vs konur ve sarılır dürüm gibi olur.

haftasonum çok karışık geçti o yüzden kaçamak yaptım mı yapmadım mı anlayamadım bende şimdi sizle bir değerlendirmiş olucam.

cuma menüm

sabah
1 ad. simit
3 ad. üçken peynir

öğlen
domates çorbası
2 dilim kepekli ekmek

akşam
mevsim türlüsü

o gece kalabalık bi gurup dışarı çıktık dens dens ettik gece 2 de 1 ad. adana dürüm yedim ama çok acıkmıştım. sonrada eve geldik. ama ince yarım kızarmış lavaşa sarılıydı dürüm dediğim.

2 lt su

cumartesi

sabah (09:00 da)
bir iki dilim ekmek
peynir zeytin

öğlen (açıköğretim kredili sistemin semineri vardı uzun sürdü bişi yiyemedim.)
1 ad. trabzon simidi (ilk defa yedim.)

akşam (regl oldum)
1 tabak mantı

pazar (2 de kalktım)
iki yumurta
1 ad. simit
peynir, 1 çay kaşığı çokokrem

akşam arkadaşlarla avm ye gittik hepsi hamburger menüleri götürdü ((
bende bi karışık salata tabağı yaptırdım çok masum deildi
2 kaşık yoğurtlu makarna,2 kaşık kısır,2 mercimek köftesi,2 sarma,2 kaşık rus salatası, közlenmiş kırmızı biber ve mısır vardı.

sonra bize geçtik hepsi cezerye yediler ben yemedim

puzle aldım 1000 parçalık ona başladım akşam. bakalım ne zaman bitecek

sıkmayı kısaca tarif edeyim.en basiti,tembel işi olanı lavaşla yapılabilir.hazır lavaşı al.istediğin içi hazrlaeynirli ,patatesli,kuru domatesli.kenarımdan koy.yuvarla.yeeeeeeeee.ben kendim yapıyorum lavaşını sıcak sıcak.içine kuru domatesli iç hazırlıyorum.muhteşem bir lezzet.bu ara aklıma geliyor ama yapmamk için kendimi tutuyorum.

bu hafta sonu ilk kez bende yeter ya nedir bu diet diet diye kafayı yedim.içim sıkıldı sanki sürekli dikkat etmekten.motivasyonumu kaybediyorum sanki.çok üzülüyorum

Aman ha dikkat et. İlk motivasyonla çok iyi gidiyor insan. Bi kıararsan bi daha tekrar kırmak kolay oluyor ve zamanla hem diyet yapmıyor hem de sürekli lafını ediyor oluyorsun ki o çok daha yorucu. En iyisi başlayıp bitirmek. Dünyanın sonu değil daha yemek yiyecek çok gün var. Sen başladığın işi bitir hele. Sonra yersin. Hiç bir yemek dünyada bir seferlik üretilmiyor

izmir özlenmezmi yaa bende çok özledim bayramdan beri. sen tam motive olucan hafta motivasyonunumu kaybediyosun ne kadar güzel kilo veriyosun işte ama süreç uzun ya sıkıcı olabiliyo işte. bozma morelini motiveni. motiveni kaybettikçe üzülüyosun madem daha çok yersin bak sonra verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. çoğu gitti azı kaldı hem biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sağlıklı beslenmekten sıkılınırmı hiç. tatlıyı kim sevmez ya. hafta sonu regl oldum bide offf varya resmen tatlılar gözümün önünde uçuşuyodu. keke yazık olmuş bari ıslatıp kuşlara verseydin.

katılman bişe deil katıl ama tadına bak sadece. o zaman sen sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla adepte olana kadar uzak dur günden felan, yada benide götür

hep karbonhidrat olmuş bence. Az az yemişsin ama hep karbonhidrat. Bi adana kebabı var o da çok geç saatte yenmiş ve üstelik koyun eti. Bence kaçamak yapmışsın Ama güzel bi haftasonu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…