Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yapma zeynebim sen zaten hafta sonu kaçamağını yapmışsın. bi dahaki hafta sonuna kadar sana kaçamak yok.

dün arkadaşımın tartısında tartıldım 55 çıktım onun tartısına bayılıyorum yaaa. arada motive olmak için gidip tartılıyorum

dün arkadaşımın tartısında tartıldım 55 çıktım onun tartısına bayılıyorum yaaa. arada motive olmak için gidip tartılıyorum

Hehehehheehehh kendi tartınıda evin başka köşelerine koy tartıl belki kendi tartında 55 gösterir

he bak günde mantının yanında kola verdilerdi onu içmedim

Ohhh gün mü yapıyonuz bakim

kendimde bişeyi farkettim ama henüz emin deilim. iki haftadır k fleks tüketmiyorum ve kilo veriyorum. bu haftada yemiycem bakalım verebilecekmiyim. birden dikkatimi çekti. yanlıyorda olabilirim tabi. belkide tesadüftür.

kendimde bişeyi farkettim ama henüz emin deilim. iki haftadır k fleks tüketmiyorum ve kilo veriyorum. bu haftada yemiycem bakalım verebilecekmiyim. birden dikkatimi çekti. yanlıyorda olabilirim tabi. belkide tesadüftür.

tüketirken haftada ne kadar kilo veriyordun ortalama

Ben bir türlü sevemedim o kahvaltılık gevrekleri, benim bünyeme aykırı Peynir çay olmadan iş göremiyor benimki hihihiihihihhi

merhaba kızlar ancak girebildim. sabhtan oğlumu aşıya götürdüm, babaannem hasta evde yatıyo bi yandan amcam hasta kimsesi olmadığı için onunlada ilgilenmemeiz gerekiyor. herşey üst üste geldi anlayacağınız. ikisininde durumu ağır ve bakacak insan yok. allah yardımcıları olsun. sizdn ne var ne yok

tüketirken haftada ne kadar kilo veriyordun ortalama

hiiççç sadece formumu koruyodum almıyodum ama vermiyodum da :)))

Ben bir türlü sevemedim o kahvaltılık gevrekleri, benim bünyeme aykırı Peynir çay olmadan iş göremiyor benimki hihihiihihihhi

ben tadına bayılıyorum yaa çok seviyorum vazgeçmesi bile zor sabah öğle akşam yerim yani.

hoşgeldin başakcım çok geçmiş olsun. siz varmışsınız ya işte kimseleri yok deme. zaten bu dünyada herkes üzerine düşeni yapsa kimse kimsesiz kalmaz ya.

aynan.peynir,zeytin,ekmek olacak kahvaltıda.kusura bakmayın o gevreklerin şekli bana kedi maması gibi geliyor

banada pratik ve lezzetli geliyo bide sütü çok seviyorum o yüzden bağımlısı oldum resmen. ama bu fark çok dikkatimi çekti nedense. üzerinde durmak lazım doğrumu diye. en güzeli zaten kahvaltı yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…