sıkmayı kısaca tarif edeyim.en basiti,tembel işi olanı lavaşla yapılabilir.hazır lavaşı al.istediğin içi hazrlaeynirli ,patatesli,kuru domatesli.kenarımdan koy.yuvarla.yeeeeeeeee.ben kendim yapıyorum lavaşını sıcak sıcak.içine kuru domatesli iç hazırlıyorum.muhteşem bir lezzet.bu ara aklıma geliyor ama yapmamk için kendimi tutuyorum.
katılman bişe deil katıl ama tadına bak sadece. o zaman sen sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla adepte olana kadar uzak dur günden felan, yada benide götür
ben uzak durayım seneye yengeme sıra gelene kadarha ha sen gel ben sana özel gün yaparım
napcan bana
Sıkma
Diycem de ben beceremem hamur açmayı
Semizotu salatası yoğurtlu ıspanak tavuklu börek ekşili lahana yanına yarım yağlı yoğurttan ayran üstüne de form çayı
hihihihiiiii taam annaştık. bende gelirken pasta, kurabiye, kola getiririmşaka şaka.
dün arkadaşımın tartısında tartıldım 55 çıktım onun tartısına bayılıyorum yaaa. arada motive olmak için gidip tartılıyorum
he bak günde mantının yanında kola verdilerdi onu içmedim
Ohhh gün mü yapıyonuz bakim
Hehehehheehehh kendi tartınıda evin başka köşelerine koy tartıl belki kendi tartında 55 gösterir
Ohhh gün mü yapıyonuz bakim
tartı günü beni görsen ölürsün gülmekten. elimde tartıyla ordan oraya dolaşıyorum 100 grm eksik çıkcam die ama nerdeee hep aynı hep aynı
kendimde bişeyi farkettim ama henüz emin deilim. iki haftadır k fleks tüketmiyorum ve kilo veriyorum. bu haftada yemiycem bakalım verebilecekmiyim. birden dikkatimi çekti. yanlıyorda olabilirim tabi. belkide tesadüftür.
kendimde bişeyi farkettim ama henüz emin deilim. iki haftadır k fleks tüketmiyorum ve kilo veriyorum. bu haftada yemiycem bakalım verebilecekmiyim. birden dikkatimi çekti. yanlıyorda olabilirim tabi. belkide tesadüftür.
Ben bir türlü sevemedim o kahvaltılık gevrekleri, benim bünyeme aykırıPeynir çay olmadan iş göremiyor benimki hihihiihihihhi
tüketirken haftada ne kadar kilo veriyordun ortalama
Ben bir türlü sevemedim o kahvaltılık gevrekleri, benim bünyeme aykırıPeynir çay olmadan iş göremiyor benimki hihihiihihihhi
merhaba kızlar ancak girebildim. sabhtan oğlumu aşıya götürdüm, babaannem hasta evde yatıyo bi yandan amcam hasta kimsesi olmadığı için onunlada ilgilenmemeiz gerekiyor. herşey üst üste geldi anlayacağınız. ikisininde durumu ağır ve bakacak insan yok. allah yardımcıları olsun. sizdn ne var ne yok
aynan.peynir,zeytin,ekmek olacak kahvaltıda.kusura bakmayın o gevreklerin şekli bana kedi maması gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?