hoşgeldin başakcım çok geçmiş olsun. siz varmışsınız ya işte kimseleri yok deme. zaten bu dünyada herkes üzerine düşeni yapsa kimse kimsesiz kalmaz ya.
merhaba kızlar ancak girebildim. sabhtan oğlumu aşıya götürdüm, babaannem hasta evde yatıyo bi yandan amcam hasta kimsesi olmadığı için onunlada ilgilenmemeiz gerekiyor. herşey üst üste geldi anlayacağınız. ikisininde durumu ağır ve bakacak insan yok. allah yardımcıları olsun. sizdn ne var ne yok
hiiççç sadece formumu koruyodum almıyodum ama vermiyodum da :)))
aman allahım nasıl da bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor her yer karanlık oldu aynı gece gibi ürkütücü :18::18::18::18:
sen mi bakıyorsun canım?
ee veriyo olman gerekmez miydi :44:
evet canım biz varız ama insan her yere yetişemiyor ben öğleden sonra işe geldim mecburen, eşim zaten izin alamıyor annem oğluma bakıyor. amcamı bursaya sevkettiler babam onu götürdü babaaneminde hasteneye götürülüp yatırılması lazım ama götürecek insan yok babam amcamı yanlız bırakıp dönecek mecburen babaannem yarına kaldı
evde olduğum zamanlarda bakıyorum ama işe gelince hem oğlum hemde babaannem anneme kalıyor ve ikiside çok zor
Bursa da hava puslu ve soğudu. Yağmur yağsada rahatlasa:119::119:aman allahım nasıl da bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor her yer karanlık oldu aynı gece gibi ürkütücü :18::18::18::18:
evet canım biz varız ama insan her yere yetişemiyor ben öğleden sonra işe geldim mecburen, eşim zaten izin alamıyor annem oğluma bakıyor. amcamı bursaya sevkettiler babam onu götürdü babaaneminde hasteneye götürülüp yatırılması lazım ama götürecek insan yok babam amcamı yanlız bırakıp dönecek mecburen babaannem yarına kaldı
hayatta gençken bişey yok,iş yaşlandıktan sonra .Allah yardımcınız olsun.
Zor gerçekten Allah sağlık versin bu dünyada kimin başına ne geleceği belli değil. Oğlun moral oluyordur yine de annene.
Ben bir türlü sevemedim o kahvaltılık gevrekleri, benim bünyeme aykırıPeynir çay olmadan iş göremiyor benimki hihihiihihihhi
kızlarrr 110 dk tempolu yürüyüş+zorunlu hareketleri yaptımm geldimmmm
parktaki aletlerrre bindim o kadar yürüdümm terlemedimm bizim evin yokuşunu çıkarkennn su içinde kaldımmm
bide çıkarken vücuduma biberiye yağı sürdümm
üstüne de korsemi giydimm inşş işe yarar
sen mi bakıyorsun canım?
ee veriyo olman gerekmez miydi :44:
nurgül neler yaptın bu arada haftasonu gezip tozmuşsun okudum. peki sporlardan ne haber. (dans etmek spor sayılmıyor)
evde olduğum zamanlarda bakıyorum ama işe gelince hem oğlum hemde babaannem anneme kalıyor ve ikiside çok zor
Herkese MERHABALAR
Çok yorucu olmuş.Hayır diyebildiğin yiyecekler için tebrik ederim.allahım ne hafta sonuydu.sabah 6da kalktım.annem geldi kahvaltı hazırladık.misafirlerle vakit geçirdik.onlar gitti.annemin getirdiklerini yerleştirdik.10 kg zeytin kırdım.evi temizledim.ütü yaptım ve şimdi oturdum.midem ve karnım çok kötü.annem kestane şekeri almış ben seviyorum diye.ama onlar gel beni ye dedikçe ben yok yemiycem dedim.aferim bana
Boyoz dışında sorun yok.Bugünden itibaren en ufak bir kaçamak olmasın tamam mı canım?menüm
sabah
peynir.domates haşlanmış yumurta bir boyoz(maalesef bunu yedimmm)
öğle
1 kase tarhana annem kendi elleriyle yapmış
akşam
börülce yemeği 1 tabak
Bende haftasonu raporumu vereyim
Guzel bi haftasonuydu ve yorucu .. Jilianin vucudunda yarattigi tahribat haftasonu sizim sizim sizlatti heryerimi .. Yemeklerim guzeldi hic kacamak ypmadim oyle bi ortamda olmadi zaten..spor tum gun ayaktaydim neredeyse hic oturmadim gölde yuzdurmek icin sandallar yaptik agac ev denemeleri yaptik ve bisuru cocugun ihtiyacina kosmak hepte disaridaydik havalarda burda 9 -15 derece arasiydi..yani tum gun walking sayilabilir:)
Dun gece esimin ablasi geldi kolnden bizde kaldi ..bugun esi gelicekmis almaya ne zaman gelir ... otururlar mi hc bilmiyorum ..yemege fln kalirlarsa bi ara yok olabilirim ortaliktan:)
Offf cok uykum varyaaa gece uyumafi kizim bu kizlar niye bukadar cadiiiiiiiiii
Buyuk kizimda boyleydi 1 bucuk yasina kadar devam etmisti onunda.gece uyumadigi gibi sabahta cok erken kalkiyooorrr
Oglum hic boyle degildi 2 ay sonra gece deliksiz uyumaya baslamisti
Geçmiş olsun Gülşah.Cumartesi 2 mesajım vardı sadece ve sporum da yoktu. Ben kızı tiyatroya götüreceğim demiştim ya. Tiyatrodan sonra parka gidip biraz yürüyüş yaptık ve dönüşünde ayağım burkuldu ve düştüm( Ordan anneme gittim. Benim kız çıldırdı orda yaklaşık 1 saat hüç durmadan çığlık çığlıa ağladı üzerimdeki bütün kıyafetleri çıkar diye. Resmen sinir krizi geçirdi sanki. Ordan kardeşime yemeğe gittik ve dizim ağrımaya başladı ve diğer yağaımın da bileği. Sanırım incitmişim. Bu arada şarjım da bitti giremedim. Kusura bakma KÜbracım bildiremedim sana.
Gezenti seni hoşgeldinYeni uyandım dün yazdım tam o anda net gitti kusura bakmayın .. Ders çalışıp okula gitmem gerekiyor ...
Gelip geçmişi okuyacam ...
Malum sabah okulda olunca girmek zor oluyor.Aslında gündüzleri daha sakin oluyo burası akşama göre(( Akşam telefonu elime alıp yazılanları okudum diyene kadar bir sürü zaman geçiyor. Ya hattım yavaş ya telefonum bilmiyorum. Zıbıdı bırakmaz diye eski laptopu açıyoruz önüne peppe falan izliyo onda; evdeki bağlantı kablosuz değil. Dolayısıyla bilgisayarı açıp başına da oturamıyorum Yoksa kalbim sizinle Siz de az sabah girin anacım
Valla listeye girmeden diyet bırakılmış.Hiç olmamış hiç.Grup olarak cuma günleri veya hafta sonu ödül olarak küçük kaçamaklar yapılıyor ancak seninki çok olmuş.Umarım toparlarsın.Haftasonu özellikle de pazar günü dağıttım ben. Baktım sabah az kilo almışım. Kahvaltıda kayınvalidemdeydik sıkma yapmış. Az kaçırdım. Ordan da yengemin günü vardı oraya geçtim malum. O da bir takım güzel şeyler yapmış bahsetmeyim şimdi gitti benim rejim. Pazar off günüm oldu yani. Hafta içi telafi etmeye çalışacağım artık. Yengemle aynı apartmandayız kadın 2 kere önceden çağırdı o sabah da telefon etti gitmke durumunda kaldım. Biliyodum başıma gelecekleri. Akşam sadece çorba içtim. Bakalım bugün yarın toparlayabilecek miyim.
Adana dürüm akşam yemeği olsa yine affedilebilirde gecenin o vakti hiç olmamış.Bir bardak süt veya bir kase yoğurt yiyebilirdin.Ne güzel dans edip spor yapmışsın üstüne adana ne oluyor cadıhaftasonum çok karışık geçti o yüzden kaçamak yaptım mı yapmadım mı anlayamadım bende şimdi sizle bir değerlendirmiş olucam.
cuma menüm
sabah
1 ad. simit
3 ad. üçken peynir
öğlen
domates çorbası
2 dilim kepekli ekmek
akşam
mevsim türlüsü
o gece kalabalık bi gurup dışarı çıktık dens dens ettik gece 2 de 1 ad. adana dürüm yedim ama çok acıkmıştım. sonrada eve geldik. ama ince yarım kızarmış lavaşa sarılıydı dürüm dediğim.
2 lt su
cumartesi
sabah (09:00 da)
bir iki dilim ekmek
peynir zeytin
öğlen (açıköğretim kredili sistemin semineri vardı uzun sürdü bişi yiyemedim.)
1 ad. trabzon simidi (ilk defa yedim.)
akşam (regl oldum)
1 tabak mantı
pazar (2 de kalktım)
iki yumurta
1 ad. simit
peynir, 1 çay kaşığı çokokrem
akşam arkadaşlarla avm ye gittik hepsi hamburger menüleri götürdü((
bende bi karışık salata tabağı yaptırdım çok masum deildi
2 kaşık yoğurtlu makarna,2 kaşık kısır,2 mercimek köftesi,2 sarma,2 kaşık rus salatası, közlenmiş kırmızı biber ve mısır vardı.
sonra bize geçtik hepsi cezerye yediler ben yemedim
puzle aldım 1000 parçalık ona başladım akşam. bakalım ne zaman bitecek
Canım çok geçmiş olsun. Allah yakın zamanda şifa versin. Ayrıca bu kadar vefalı olduğunuz için tebrikler.merhaba kızlar ancak girebildim. sabhtan oğlumu aşıya götürdüm, babaannem hasta evde yatıyo bi yandan amcam hasta kimsesi olmadığı için onunlada ilgilenmemeiz gerekiyor. herşey üst üste geldi anlayacağınız. ikisininde durumu ağır ve bakacak insan yok. allah yardımcıları olsun. sizdn ne var ne yok
Merhaba canımcımMerhaba Örtmenim
Biberiye yağını ne için kullanıyorsun canım. Bende spor yapmak istiyorum, kıskandım bak şimdiAkşam dersten sonra halim kalırsa bende sporumu yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?