Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aman allahım nasıl da bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor her yer karanlık oldu aynı gece gibi ürkütücü :18::18::18::18:

hoşgeldin başakcım çok geçmiş olsun. siz varmışsınız ya işte kimseleri yok deme. zaten bu dünyada herkes üzerine düşeni yapsa kimse kimsesiz kalmaz ya.

evet canım biz varız ama insan her yere yetişemiyor ben öğleden sonra işe geldim mecburen, eşim zaten izin alamıyor annem oğluma bakıyor. amcamı bursaya sevkettiler babam onu götürdü babaaneminde hasteneye götürülüp yatırılması lazım ama götürecek insan yok babam amcamı yanlız bırakıp dönecek mecburen babaannem yarına kaldı

sen mi bakıyorsun canım?

hiiççç sadece formumu koruyodum almıyodum ama vermiyodum da :)))

ee veriyo olman gerekmez miydi :44:

hayatta gençken bişey yok,iş yaşlandıktan sonra .Allah yardımcınız olsun.

aman allahım nasıl da bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor her yer karanlık oldu aynı gece gibi ürkütücü :18::18::18::18:
Bursa da hava puslu ve soğudu. Yağmur yağsada rahatlasa:119::119:

Geçmiş olsun canım, allah şifa versin

hayatta gençken bişey yok,iş yaşlandıktan sonra .Allah yardımcınız olsun.

sağolun kızlar, yaşlılık gerçekten çok zor babaannem artık 93 yaşında vede çok huysuz. ne diyeyim allah kimseyi yatırıpta baktırtmasın

Zor gerçekten Allah sağlık versin bu dünyada kimin başına ne geleceği belli değil. Oğlun moral oluyordur yine de annene.

saol canım, ne yapsın uğraşıyor işte

kızlarrr 110 dk tempolu yürüyüş+zorunlu hareketleri yaptımm geldimmmm

parktaki aletlerrre bindim o kadar yürüdümm terlemedimm bizim evin yokuşunu çıkarkennn su içinde kaldımmm

bide çıkarken vücuduma biberiye yağı sürdümm

üstüne de korsemi giydimm inşş işe yarar

Biberiye yağını ne için kullanıyorsun canım. Bende spor yapmak istiyorum, kıskandım bak şimdi Akşam dersten sonra halim kalırsa bende sporumu yapayım.

Geçen gün pazarlama yönetimi dersinde gördük bu kahvaltılık gevrekleri Heehehehehehehhe raporlar derki tam bir fiyasko Türk toplumu için, bizim kahvaltı kültürümüzü incelemeden piyasaya sürülmüşler. hehehehe bizim hoca azcık tombiş göbüşlü, hehehheheh dişimin kovuğuna yetmiyo açlığımı bile bastırmıyo diyooo hiihhihihihihhihhi

sen mi bakıyorsun canım?

ee veriyo olman gerekmez miydi :44:

bende annamadım işte birden farkettim bakalım üzerinde durucam bu konunun

nurgül neler yaptın bu arada haftasonu gezip tozmuşsun okudum. peki sporlardan ne haber. (dans etmek spor sayılmıyor)

bende bu sorudan korkuyodum :))) bugün başlıcam kısmetse. ama çok karnım arıo orticim bide gezme tozma derken

evde olduğum zamanlarda bakıyorum ama işe gelince hem oğlum hemde babaannem anneme kalıyor ve ikiside çok zor

seni çok iyi anlıyabiliyorum allah yardımcın olsun.

Herkese MERHABALAR

MERABAAAA

Çok yorucu olmuş.Hayır diyebildiğin yiyecekler için tebrik ederim.

menüm
sabah
peynir.domates haşlanmış yumurta bir boyoz(maalesef bunu yedimmm)

öğle

1 kase tarhana annem kendi elleriyle yapmış

akşam

börülce yemeği 1 tabak
Boyoz dışında sorun yok.Bugünden itibaren en ufak bir kaçamak olmasın tamam mı canım?

Yorucu ama güzel geçmiş.Yazdıklarını okurken gözümde canlananlar çok eğlenceli.Yorgun olmaya değmiş bence Cadı kızını öpüyorum.Aferin ona
Geçmiş olsun Gülşah.
Yeni uyandım dün yazdım tam o anda net gitti kusura bakmayın .. Ders çalışıp okula gitmem gerekiyor ...
Gelip geçmişi okuyacam ...
Gezenti seni hoşgeldin

Malum sabah okulda olunca girmek zor oluyor.
Valla listeye girmeden diyet bırakılmış.Hiç olmamış hiç.Grup olarak cuma günleri veya hafta sonu ödül olarak küçük kaçamaklar yapılıyor ancak seninki çok olmuş.Umarım toparlarsın.

Adana dürüm akşam yemeği olsa yine affedilebilirde gecenin o vakti hiç olmamış.Bir bardak süt veya bir kase yoğurt yiyebilirdin.Ne güzel dans edip spor yapmışsın üstüne adana ne oluyor cadı Salata dediğinde hiç olmamış.Salata ama yağlı salatalar. Puzzle ile menünün üstünü örtüp konuyu değiştirmek istemişsin gibi geldi.Kaçamazsın kızıııım.Havada karada yakalarız taam mı

Canım çok geçmiş olsun. Allah yakın zamanda şifa versin. Ayrıca bu kadar vefalı olduğunuz için tebrikler.
Merhaba Örtmenim
Merhaba canımcım

Son düzenleme:
Biberiye yağını ne için kullanıyorsun canım. Bende spor yapmak istiyorum, kıskandım bak şimdi Akşam dersten sonra halim kalırsa bende sporumu yapayım.

selülit ve dıştan yağ yakımını hızlandırmak için...

bide 1 fincan suya 3-4 damla atılıp içildiğinde metabolizmayı hızlandırıyo idrar söktürüyo ve yağ yaktırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…