kızlarrr 110 dk tempolu yürüyüş+zorunlu hareketleri yaptımm geldimmmm
parktaki aletlerrre bindim o kadar yürüdümm terlemedimm bizim evin yokuşunu çıkarkennn su içinde kaldımmm
bide çıkarken vücuduma biberiye yağı sürdümm
üstüne de korsemi giydimm inşş işe yarar
Geçen gün pazarlama yönetimi dersinde gördük bu kahvaltılık gevrekleriHeehehehehehehhe raporlar derki tam bir fiyasko Türk toplumu için, bizim kahvaltı kültürümüzü incelemeden piyasaya sürülmüşler. hehehehe bizim hoca azcık tombiş göbüşlü, hehehheheh dişimin kovuğuna yetmiyo açlığımı bile bastırmıyo diyooo hiihhihihihihhihhi
Valla listeye girmeden diyet bırakılmış.Hiç olmamış hiç.Grup olarak cuma günleri veya hafta sonu ödeül olarak küçük kaçamaklar yapılıyor ancak seninki çok olmuş.Umarım toparlarsın.
Tebrikler ne güzel spor yapmışsınkızlarrr 110 dk tempolu yürüyüş+zorunlu hareketleri yaptımm geldimmmm
parktaki aletlerrre bindim o kadar yürüdümm terlemedimm bizim evin yokuşunu çıkarkennn su içinde kaldımmm
bide çıkarken vücuduma biberiye yağı sürdümm
üstüne de korsemi giydimm inşş işe yarar
Bende kahvaltıyı adam gibi yapmalıyımGeçen gün pazarlama yönetimi dersinde gördük bu kahvaltılık gevrekleriHeehehehehehehhe raporlar derki tam bir fiyasko Türk toplumu için, bizim kahvaltı kültürümüzü incelemeden piyasaya sürülmüşler. hehehehe bizim hoca azcık tombiş göbüşlü, hehehheheh dişimin kovuğuna yetmiyo açlığımı bile bastırmıyo diyooo hiihhihihihihhihhi
selülit ve dıştan yağ yakımını hızlandırmak için...
bide 1 fincan suya 3-4 damla atılıp içildiğinde metabolizmayı hızlandırıyo idrar söktürüyo ve yağ yaktırıyo
Bizim hocada açlık bastırsın diye kahvaltıdan önce sütsüz 2 kase kadar yiyormuşoohhh miss.
çok doğru aslında ben ona ilk başladığımda kıtır kıtır yiyodum çerez niyetine şu yufarlak kakaolu olanlar var yasonradan edebinle yemeye alıştım
Tebrikler ne güzel spor yapmışsın
Bende kahvaltıyı adam gibi yapmalıyımAncak ara öğünlerde gevrek yemeyi seviyorum.Nurgül ü pek sevmesemde onun gibi sütü sevdiğim için gevrekte tercih edebiliyorum
Hımmmmmm güzel bişeymiş. Biberiye diyince aklıma nedense hep şu küçük yeşil arnavut biberleri geliyor hihihihi
Bizim hocada açlık bastırsın diye kahvaltıdan önce sütsüz 2 kase kadar yiyormuş
bende annamadım işte birden farkettim bakalım üzerinde durucam bu konunun
bende bu sorudan korkuyodum :))) bugün başlıcam kısmetse. ama çok karnım arıo orticim bide gezme tozma derken
seni çok iyi anlıyabiliyorum allah yardımcın olsun.
MERABAAAA
hocanıda bizim gruba alalım bence sonunu hiç iyi görmüyorum
hahahahhahahahaha Hatice Nurgülü seviyooooooo
insanın korktuğu başına gelirmişsana soruyom ama bende telaşelerden sadece zorunlu hareketleri yapabildim bugünde çıkışta hemen eve gitmem lazım yürüyüşe falan gidemem akşam ne yapabilirsem artık
Alalım ama önce cinsiyet değiştimesi gerekeceke heheehehehhehehe
sevmesinde nappssıınnn yaaa hak vermemek eldemiben de olsam beni severdim yani. ama ne yalan diim bende onu seviyom bayılıyom ay lav yu haticeeee bideeee hepinizi seviyoruummmm sevgi kelebeğimiyim neyim yarabbim
yağmur çok yağıyo muhtemelen bende yürüyüşe gidemem ama ip falan atlamayı düşünüyorum.
insanlık namına yaaa. ha kadın ha erkek ne fark eder
Şimdiden ipleri sıkı tutayımda sonradan kaçamak yapılmasın diyeama sen hep niye bana listeye girememekten bahsediyorsun:18:
Ben seni seviyorum şekerimhahahahhahahahaha Hatice Nurgülü seviyooooooo
Bence de.Mide kanaması geçirecek.hocanıda bizim gruba alalım bence sonunu hiç iyi görmüyorum
Aloooo ne oluyooo.İki dakka kaybolduk kim kimi seviyorsevmesinde nappssıınnn yaaa hak vermemek eldemiben de olsam beni severdim yani. ama ne yalan diim bende onu seviyom bayılıyom ay lav yu haticeeee bideeee hepinizi seviyoruummmm sevgi kelebeğimiyim neyim yarabbim
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
Canım ben bölümüme karar verdim. Az önce internetten başvuru mu yaptım.Eşimde bankadan parayı yatırdı. Birtek resim ve başvuru kağıtlarını açıköğretim bürosuna götürmek kaldı.Onlarıda cuma günü vereceğim.Son başvuru tarihi 17 ekim. Sen neyi okumayı düşünüyorsun?hayırlı olsun, bu başvuru işlerini işlerini nereden yapıyosun canım bende düşünüyorum ama tam karar vermedim. prosedörüde hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin
Canım geçmiş olsun.Geçti deyip doktora gitmemezlik yapma. Yinede git.selam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.
Gözünaydın canımSorun olmaz canım.İyi eğlenceler.Hafta içi paylaşımlarını biraz daha arttırırsın dengeleriz
Canım benim.Morelini hiç bozma. Kötü şeyler üstüste geliyor ama Allah sabır versin diyorum.Kilonu hiç kafana takma.Haftaya çok güzel sonuç alacaksın.
Canım benim çok geçmiş olsun.İnşallah yakın zamanda iyileşirsin.
İnsan yola çıkmadan haber verir yahu.
Bizi tarif ediyorsun galiba.Hem çalış hem ev hanımı hepsi bir arada.
[QUOTE=bilgen35;26783196]günaydın kızlar eşim anneme almaya garaja gitti bende kahvaltı hazırlıyorum...
Canım ben bölümüme karar verdim. Az önce internetten başvuru mu yaptım.Eşimde bankadan parayı yatırdı. Birtek resim ve başvuru kağıtlarını açıköğretim bürosuna götürmek kaldı.Onlarıda cuma günü vereceğim.Son başvuru tarihi 17 ekim. Sen neyi okumayı düşünüyorsun?
Canım geçmiş olsun.Geçti deyip doktora gitmemezlik yapma. Yinede git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?