Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oohhh miss.

çok doğru aslında ben ona ilk başladığımda kıtır kıtır yiyodum çerez niyetine şu yufarlak kakaolu olanlar var ya sonradan edebinle yemeye alıştım

Valla listeye girmeden diyet bırakılmış.Hiç olmamış hiç.Grup olarak cuma günleri veya hafta sonu ödeül olarak küçük kaçamaklar yapılıyor ancak seninki çok olmuş.Umarım toparlarsın.

ama sen hep niye bana listeye girememekten bahsediyorsun:18:

Tebrikler ne güzel spor yapmışsın

Bende kahvaltıyı adam gibi yapmalıyım Ancak ara öğünlerde gevrek yemeyi seviyorum.Nurgül ü pek sevmesemde onun gibi sütü sevdiğim için gevrekte tercih edebiliyorum

selülit ve dıştan yağ yakımını hızlandırmak için...

bide 1 fincan suya 3-4 damla atılıp içildiğinde metabolizmayı hızlandırıyo idrar söktürüyo ve yağ yaktırıyo

Hımmmmmm güzel bişeymiş. Biberiye diyince aklıma nedense hep şu küçük yeşil arnavut biberleri geliyor hihihihi

oohhh miss.

çok doğru aslında ben ona ilk başladığımda kıtır kıtır yiyodum çerez niyetine şu yufarlak kakaolu olanlar var ya sonradan edebinle yemeye alıştım
Bizim hocada açlık bastırsın diye kahvaltıdan önce sütsüz 2 kase kadar yiyormuş

insanın korktuğu başına gelirmiş sana soruyom ama bende telaşelerden sadece zorunlu hareketleri yapabildim bugünde çıkışta hemen eve gitmem lazım yürüyüşe falan gidemem akşam ne yapabilirsem artık

insanın korktuğu başına gelirmiş sana soruyom ama bende telaşelerden sadece zorunlu hareketleri yapabildim bugünde çıkışta hemen eve gitmem lazım yürüyüşe falan gidemem akşam ne yapabilirsem artık

yağmur çok yağıyo muhtemelen bende yürüyüşe gidemem ama ip falan atlamayı düşünüyorum.

Alalım ama önce cinsiyet değiştimesi gerekeceke heheehehehhehehe

insanlık namına yaaa. ha kadın ha erkek ne fark eder

çıkayım da gideyim spora erken gireyim bileğim ve dizim umarım sorun çıkarmaz :18:

sevmesinde nappssıınnn yaaa hak vermemek eldemi ben de olsam beni severdim yani. ama ne yalan diim bende onu seviyom bayılıyom ay lav yu haticeeee bideeee hepinizi seviyoruummmm sevgi kelebeğimiyim neyim yarabbim

Çılgıııııınnnnnnnnnnnn

yağmur çok yağıyo muhtemelen bende yürüyüşe gidemem ama ip falan atlamayı düşünüyorum.

insanlık namına yaaa. ha kadın ha erkek ne fark eder

Kadınlar kulubü ya almazlar buraya diye şeeetttttttiimmm

ama sen hep niye bana listeye girememekten bahsediyorsun:18:
Şimdiden ipleri sıkı tutayımda sonradan kaçamak yapılmasın diye

hahahahhahahahaha Hatice Nurgülü seviyooooooo
Ben seni seviyorum şekerim Nurgül kim??
hocanıda bizim gruba alalım bence sonunu hiç iyi görmüyorum
Bence de.Mide kanaması geçirecek.

sevmesinde nappssıınnn yaaa hak vermemek eldemi ben de olsam beni severdim yani. ama ne yalan diim bende onu seviyom bayılıyom ay lav yu haticeeee bideeee hepinizi seviyoruummmm sevgi kelebeğimiyim neyim yarabbim
Aloooo ne oluyooo.İki dakka kaybolduk kim kimi seviyor Bir tek seni sevmiyorum. Böyle bir cadılık,ukalalık,güzellik falan hiç çekemem seni

Son düzenleme:
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim

selam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.

hayırlı olsun, bu başvuru işlerini işlerini nereden yapıyosun canım bende düşünüyorum ama tam karar vermedim. prosedörüde hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin
Canım ben bölümüme karar verdim. Az önce internetten başvuru mu yaptım.Eşimde bankadan parayı yatırdı. Birtek resim ve başvuru kağıtlarını açıköğretim bürosuna götürmek kaldı.Onlarıda cuma günü vereceğim.Son başvuru tarihi 17 ekim. Sen neyi okumayı düşünüyorsun?

Canım geçmiş olsun.Geçti deyip doktora gitmemezlik yapma. Yinede git.

Gözünaydın canım

Merhaba fıstıklar.Geçmişi okumakla meşguldüm

[/QUOTE]

sağol canım ya.bende mide sorunu var zaten reflü vardı.bu ikinci defadır böyle oldum refliden çok ülser belirtileri var gibi doktora gitmem lazım aslında ama niyeyse gitmekte istemiyorum birşey çıkacak diye korkuyorum aslında.ne bileyim bu hafta giderim duruma göre
bu arada artık buradayım aranızdayım yani beni tekrardan kabul ederseniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…