Bende seni seviyomŞimdiden ipleri sıkı tutayımda sonradan kaçamak yapılmasın diye
Ben seni seviyorum şekerimNurgül kim??
Bence de.Mide kanaması geçirecek.
Aloooo ne oluyooo.İki dakka kaybolduk kim kimi seviyorBir tek seni sevmiyorum . Böyle bir cadılık,ukalalık,güzellik falan hiç çekemem seni
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
Hayırlı olsun Haticecim. 2. üniversite mi yaptınselam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.
hayırlı olsun.bitince alan değişikliğimi düşünüyorsun,hatice.Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
selam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.
Tabii ki canım tekrar hoşgeldin.Ancak listemizde şuan için yer yok. Bu hafta bulbul de listeye girecek ve sayımız 12 olacak. Listede en fazla 12 kişi olabiliyoruz. Sen listeden 87.6 kg ile ayrılmıştın.Şuan kaç kilosun? Sadece listede olarak kilo verip, devam edeceğiz diye birşey yok.Sende mesaj ve spor listesinde ol ve zorunluluklarını kilo bilirme dahil yapmaya devam et.Listede yer olunca girersin.Tamam mı canımsağol canım ya.bende mide sorunu var zaten reflü vardı.bu ikinci defadır böyle oldum refliden çok ülser belirtileri var gibi doktora gitmem lazım aslında ama niyeyse gitmekte istemiyorum birşey çıkacak diye korkuyorum aslında.ne bileyim bu hafta giderim duruma göre
bu arada artık buradayım aranızdayım yani beni tekrardan kabul ederseniz tabi
Şimdiden ipleri sıkı tutayımda sonradan kaçamak yapılmasın diye
Ben seni seviyorum şekerimNurgül kim??
Bence de.Mide kanaması geçirecek.
Aloooo ne oluyooo.İki dakka kaybolduk kim kimi seviyorBir tek seni sevmiyorum . Böyle bir cadılık,ukalalık,güzellik falan hiç çekemem seni
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
hayırlı olsun, bu başvuru işlerini işlerini nereden yapıyosun canım bende düşünüyorum ama tam karar vermedim. prosedörüde hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin
selam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.
Evet canımHayırlı olsun Haticecim. 2. üniversite mi yaptın
Canım alan değişikliği olsa güzel olur ancak yapacaklarını sanmıyorum. Benim sosyolojiye biraz ilgim vardı. Okuyayım dedim.İnşallah bitirebilirimhayırlı olsun.bitince alan değişikliğimi düşünüyorsun,hatice.
çok geçmiş olsun.sebebini öğren bence.
amma kaynattınız be.nurgülün çenesi bende olsa benim kociş kapıya koyar beni
siz çene çalarken ben 6 kilo domates rendeledim,tavuk çorbası yaptım,köfte yoğurdum...ne çalışkanım beeeeeeeeeeeeeeeee
Kızlar arada paylaşım alanından alıntılar yapıp bilgilendirme yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de oraya baktığınızı ve durumları takip ettiğinizi de biliyorum ve bunun için teşekkürler. Konunun sahibi Püsküüt biliyorsunuz. Ancak herhafta yaptığımız yanlış hesapları,diskalifiyeleri,izne ayrılanların takibini sürekli kendisi yapıyor ve geçen hafta yaptığı uyarıları okumadan aynı yanlışı yapanlardan dolayı yaptıklarından vazgeçip bırakacağını belirtti. Bırakırsa ne olur ki derseniz cuma zayıflama yarışması diye birşey kalmaz. Herkes kafasına göre takım kurar vs vs.Ben takımımız olarak bu duruma cevap verdim. Her takım düşüncesini yazdı.Yazmayanlar yinede var.Çünkü takip eden yok. Ben bu durumdan çok rahatsız oldum.Bu yüzden aranızda paylaşım alanını takip etmeyenler varsa lütfen arada orada yazılanlara göz atın.Oraya mesaj yazmak zorunda değilsiniz ancak durumdan haberdar olmanız gerekiyor. Ben burası sayesinde ilk kez bu kilolara düştüm ve vermeye devam edeceğim.Burası olmadan veremezdim ki bunca yıl veremedim.Hepimizi için burası çok önemli.O yüzden lütfen üstümüze düşen görevleri yerine getirelim.
hayırlı olsun.bitince alan değişikliğimi düşünüyorsun,hatice.
çok geçmiş olsun.sebebini öğren bence.
amma kaynattınız be.nurgülün çenesi bende olsa benim kociş kapıya koyar beni
siz çene çalarken ben 6 kilo domates rendeledim,tavuk çorbası yaptım,köfte yoğurdum...ne çalışkanım beeeeeeeeeeeeeeeee
Ne kıskançlığı kız cadalozherkes birbirini seviyooo ne kadan güzel dimi. hihihihiiiii yiyim seni ben.
anaamm nası kıskannçç daha napcan sen okucandaörtmen olmuşsun işte
açıköğretim sitesinin yayınladığı form var onu dolduruyorsun (link atarım), vakıfbanka 205 tl harç yatırıyosun bankamatikten bile işlemi çok kolay istersen anlatırım, sonra int. doldurduğun formu, banka dekontunu, fotoları ve diplomanı alıp sana en yakın açıköğretim bürosuna gidiyosun. ama bu yıl sistem değişti kredliye döndü biraz daha zor ama sınıfta kalma diye bişey yok.
çok geçmiş olsun bugünlerde herkese bi nazar değiyo okutup üfletsekmi takımı napsak bilemedim yaa. bağırsak enfeksiyonu gibi görünüyo ve çok bulaşıcı canım çocuklarına eşinede dikkat et.
hamarat yaaa imreniyorum sana valla. en sonunda basıcam istifayı gidip oturucam evimde döktürücem görceksiniz tabi çene konusuna gelince ona yapıcak bişi yok
Sana olan sevgimi noktalarla ifade ettim anlamadın. İçin fesat kızım senin.hatice kaptanım nokta nokta ............ derken ne demek istedin
Ne kıskançlığı kız cadalozSosyoloji çok ilgimi çekiyordu.Bende adam akıllı okuyayım dedim.Kötü mü yapmışım :44: İlerde olurda alan değişikliği yapın derlerse ve sosyoloji öğretmenlerini daha önce olduğu gibi rehber öğretmen yaparlarsa geçiş yaparım. Başlama amacım bu değil çünkü yapma ihtimalleri olacağını sanmıyorum.
hamarat yaaa imreniyorum sana valla. en sonunda basıcam istifayı gidip oturucam evimde döktürücem görceksiniz tabi çene konusuna gelince ona yapıcak bişi yok
ben hep okumaktan ve okuyandan yanayım. yasemin işin suyunu çıkardı ama olsunbence böle bi imkan varken çok iyi değerlendirilmeli. bende 2 yıllık dış ticaret diploması aldım. şimdi uluslararası ilişkilere devam ediyorum dikey geçişle, 2 yılım var bu zaman içerisindede ingilizceye dört elle sarılıp gümrüğe geçmeyi düşünüyorum ithalat ihracat işlerini hep severek yapmışımdır.eğer onu yapamassam smmm sınavlarına giricem. bence çok iyi düşünmüşsün neyin nerden çıkacağı belli olmuyor. ama bu yıl geçen dönemlere göre daha zor. hafta sonu seminerine katıldım baya karışık gibi
Kızıııımmm böyle hamarat olmak için ev hanımı olmak gerekmiyor. Kabiliyet işi bu. İstesende yapamazsınBen de Dün 3kg taze fasulye ayıkladım domatesle pişirip donurucuya koydum. 2 kavanoz közlenmiş kırmızı biber turşusu yaptım. Birsürü domates konservesi yapmıştım.yAAAAAA
Sana olan sevgimi noktalarla ifade ettim anlamadın. İçin fesat kızım senin.
Hamarat Zeynebimm
Nurgülcüm evde sıkıntıdan patlarsın sen
Ben akşam yemeğimi hazırlayıp geliyorum.
Master bitsin biidoktorayıda düşünüyorum sanki bu aralar
Bugünkü menüm çok berbat oldu yaaaHatice kesin carlayacak bana hihihihiihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?