Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim canım bugün hiç bişi istemedi sabah 10 da bi simit biraz peynir yedim bide biraz önce 2 küçük tost kepek ekmekli akşamda yemek istemiyorum ((

kübra derste, ferhan sabahtan bi uğradı heralde geçmişe bi göz attı ama bişi yazmadı çıktı, gönül izinli, banu nerde? nerde bu millet nerde bu devlet picamalarım nerdeeee

Heheheheeh okumak güzeldir Yooo aöf mezunlarıda master yapabiliyor. Benim şu an sınıfımda aöf işletme mezunu var 2 kişi. Sonrasını da devam edebilirsin tabiki

ne yedin söle bakim. bari akşama bişi kaçırmada sporda yap telefi etmiş olursun. yoksa allah hepimizi haticenin gazabından korusun
Ayyyy neler yedim neler, affedilecek gibi değil , yazayım mı Aminn hihihihihihihii

yaz yaz elini korkak alıştırma. hem korkunun ecele faydası yok

maşallah nurgül yani hem okurum hem çalışırım hemde ev hanımlığı yaparım diyosun yani bir eksik var oda çocuk galiba ha o zman tam 10 parmağın da 10 marifet olacak:)

yaz yaz elini korkak alıştırma. hem korkunun ecele faydası yok

Yazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm

Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi)
Öğle: küçük sandviç döner, yanına zero
akşam: 1 dilim pizza popkek hemde çikolatalı

Bu kadar hihihihiiihihihih

Hadi ya. Ben şuan herşeyden habersizim:44: Biraz açıkla canım.
Master bitsin bii doktorayıda düşünüyorum sanki bu aralar
Maşallah,İnşallah Darısı başımıza.

Bugünkü menüm çok berbat oldu yaaa Hatice kesin carlayacak bana hihihihiihih
Hatice carlayacak öyle miiiiii.Vay koynumuzda yılan beslenmişiz bana neler demiş. Bide yukarda seviyorum diye yazmıştım.Sevmiyorum seni
Sen menünü bir yaz bakayım.
Dövmeli yoğurt çorbası ile,yumurtalı ıspanak var canım.Tam diyetlik hai gel beraber yiyelim

ne yedin söle bakim. bari akşama bişi kaçırmada sporda yap telefi etmiş olursun. yoksa allah hepimizi haticenin gazabından korusun
Hatice nin gazabı ÇOK YAKINDA SİNEMALARDA Yok yok 13. takımda

maşallah nurgül yani hem okurum hem çalışırım hemde ev hanımlığı yaparım diyosun yani bir eksik var oda çocuk galiba ha o zman tam 10 parmağın da 10 marifet olacak:)

hee o olursa nasıl olur kestiremiyorum. ama bu kadar olmaz heralde :)))

bumuydu yaaa faiyet olsun. ben zero ya hayır diyorum gerisini haticeye bırakıyorum.

sen şimdi kaçıncı sınıfa kaydını yaptırdın ona göre açıklim farkediyo çünkü. şimdi aklıma geldide akşam bi arkadaşıma sözüm vardı gelemicem yani başka zamana kısmetse

Menü sonrası bu sesssizlik hihhihiihih fırtına öncesi sessizlik mi acaba hihihihihihihihiih

izin alıp ciktim ama gidemeyeceği spora ya dizim sızlıyor
ikinci üniversiteye ben de başlayacağım hatice ama karar veremedim arkadaş sosyal hizmetler işimize yarayabilir diyor zihin engellilere geçtik ya ben de insan kaynakları yönetimi diyordum bilmiyorum ne olur

oh oh maşallah yasemin yani hamurları yutmuşsun bugün :) yaramasın diyelimde yaramasın:)

Kız sana öyle bir ceza buldum ki Seni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .

sen şimdi kaçıncı sınıfa kaydını yaptırdın ona göre açıklim farkediyo çünkü. şimdi aklıma geldide akşam bi arkadaşıma sözüm vardı gelemicem yani başka zamana kısmetse

Canım ben daha minnacığım 1. sınıfım

Hayırlısı olsun canım.Seç bakalım.

selam kızlar nasılsınız annemden pc yeni kaldı
Hoşgeldin canım.

bence bu işin sonunda kavga çıkar benden demesi
Hem Yaseminden hemde onlardan öcümüzü almış oluruz

Yaaaa hatice sev beni sev beni

hee o olursa nasıl olur kestiremiyorum. ama bu kadar olmaz heralde :)))

bumuydu yaaa faiyet olsun. ben zero ya hayır diyorum gerisini haticeye bırakıyorum.

Hatice spor cezası verir sanırsam dicektim

oh oh maşallah yasemin yani hamurları yutmuşsun bugün :) yaramasın diyelimde yaramasın:)

Yuttum vallahi, yaramasın eveeeetttt

Kız sana öyle bir ceza buldum ki Seni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .

Haticecim beni onlara gönderirsen, benim dilim durmaz geçen zamanın acısını çıkarırım onlardan hihihihiihihihihihiih Kardeş değil düşman takım oluruz sonra hihihiihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…