al bi hamarat dahahihihihiii valla nokta nokta görünce aklıma başka bişe gelmedi
herkes aynı fikirdediyorum ki baharda işten çıkıp bütün yaz gezicem bana bi hafta veriyorlar bi hafta sonra işime dönermişim
kolay gelsin şimdiden afiyet olsun ne var akşam yemeğinde. ona göre gelcem
biri seni durdurmalı yaseminaöf mezunlarının öle bi şansı yok dime varsa eğer bende çok fena gaza geldim çünki
Ayyyy neler yedim neler, affedilecek gibi değil , yazayım mıne yedin söle bakim. bari akşama bişi kaçırmada sporda yap telefi etmiş olursun. yoksa allah hepimizi haticenin gazabından korusun
Heheheheeh okumak güzeldirYooo aöf mezunlarıda master yapabiliyor. Benim şu an sınıfımda aöf işletme mezunu var 2 kişi. Sonrasını da devam edebilirsin tabiki
aaa nasıl oluyomuş ya merak ettim bi araştırim netten sende bişe öğrenirsen paylaş taam mı. eğitim şart
Ayyyy neler yedim neler, affedilecek gibi değil , yazayım mıAminn hihihihihihihii
benim canım bugün hiç bişi istemedi sabah 10 da bi simit biraz peynir yedim bide biraz önce 2 küçük tost kepek ekmekli akşamda yemek istemiyorum((
ben hep okumaktan ve okuyandan yanayım. yasemin işin suyunu çıkardı ama olsunbence böle bi imkan varken çok iyi değerlendirilmeli. bende 2 yıllık dış ticaret diploması aldım. şimdi uluslararası ilişkilere devam ediyorum dikey geçişle, 2 yılım var bu zaman içerisindede ingilizceye dört elle sarılıp gümrüğe geçmeyi düşünüyorum ithalat ihracat işlerini hep severek yapmışımdır.eğer onu yapamassam smmm sınavlarına giricem. bence çok iyi düşünmüşsün neyin nerden çıkacağı belli olmuyor. ama bu yıl geçen dönemlere göre daha zor. hafta sonu seminerine katıldım baya karışık gibi
yaz yaz elini korkak alıştırma. hem korkunun ecele faydası yok
Hadi ya. Ben şuan herşeyden habersizim:44: Biraz açıkla canım.ben hep okumaktan ve okuyandan yanayım. yasemin işin suyunu çıkardı ama olsunbence böle bi imkan varken çok iyi değerlendirilmeli. bende 2 yıllık dış ticaret diploması aldım. şimdi uluslararası ilişkilere devam ediyorum dikey geçişle, 2 yılım var bu zaman içerisindede ingilizceye dört elle sarılıp gümrüğe geçmeyi düşünüyorum ithalat ihracat işlerini hep severek yapmışımdır.eğer onu yapamassam smmm sınavlarına giricem. bence çok iyi düşünmüşsün neyin nerden çıkacağı belli olmuyor. ama bu yıl geçen dönemlere göre daha zor. hafta sonu seminerine katıldım baya karışık gibi
Maşallah,İnşallahMaster bitsin biidoktorayıda düşünüyorum sanki bu aralar
Hatice carlayacak öyle miiiiii.Vay koynumuzda yılan beslenmişiz bana neler demişBugünkü menüm çok berbat oldu yaaaHatice kesin carlayacak bana hihihihiihih
Dövmeli yoğurt çorbası ile,yumurtalı ıspanak var canım.Tam diyetlik hai gel beraber yiyelimal bi hamarat dahahihihihiii valla nokta nokta görünce aklıma başka bişe gelmedi
herkes aynı fikirdediyorum ki baharda işten çıkıp bütün yaz gezicem bana bi hafta veriyorlar bi hafta sonra işime dönermişim
kolay gelsin şimdiden afiyet olsun ne var akşam yemeğinde. ona göre gelcem
biri seni durdurmalı yaseminaöf mezunlarının öle bi şansı yok dime varsa eğer bende çok fena gaza geldim çünki
Hatice nin gazabı ÇOK YAKINDA SİNEMALARDAne yedin söle bakim. bari akşama bişi kaçırmada sporda yap telefi etmiş olursun. yoksa allah hepimizi haticenin gazabından korusun
maşallah nurgül yani hem okurum hem çalışırım hemde ev hanımlığı yaparım diyosun yani bir eksik var oda çocuk galiba ha o zman tam 10 parmağın da 10 marifet olacak:)
Yazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi )
Öğle: küçük sandviç döner, yanına zero
akşam: 1 dilim pizzapopkek hemde çikolatalı
Bu kadar hihihihiiihihihih
Hadi ya. Ben şuan herşeyden habersizim:44: Biraz açıkla canım.
Maşallah,İnşallahDarısı başımıza.
Hatice carlayacak öyle miiiiii.Vay koynumuzda yılan beslenmişiz bana neler demiş. Bide yukarda seviyorum diye yazmıştım.Sevmiyorum seni
Sen menünü bir yaz bakayım.
Dövmeli yoğurt çorbası ile,yumurtalı ıspanak var canım.Tam diyetlik hai gel beraber yiyelim
Hatice nin gazabı ÇOK YAKINDA SİNEMALARDAYok yok 13. takımda
Menü sonrası bu sesssizlik hihhihiihih fırtına öncesi sessizlik mi acaba hihihihihihihihiih
Yazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi )
Kız sana öyle bir ceza buldum kiYazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
selam kızlar nasılsınız annemden pc yeni kaldı
Kız sana öyle bir ceza buldum kiSeni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .
Canım ben daha minnacığım 1. sınıfımsen şimdi kaçıncı sınıfa kaydını yaptırdın ona göre açıklim farkediyo çünkü. şimdi aklıma geldide akşam bi arkadaşıma sözüm vardı gelemicem yani başka zamana kısmetse
Hayırlısı olsun canım.Seç bakalım.izin alıp ciktim ama gidemeyeceği spora ya dizim sızlıyor
ikinci üniversiteye ben de başlayacağım hatice ama karar veremedim arkadaş sosyal hizmetler işimize yarayabilir diyor zihin engellilere geçtik ya ben de insan kaynakları yönetimi diyordum bilmiyorum ne olur
Hoşgeldin canım.selam kızlar nasılsınız annemden pc yeni kaldı
bence bu işin sonunda kavga çıkar benden demesi
Hadi ya. Ben şuan herşeyden habersizim:44: Biraz açıkla canım.
Maşallah,İnşallahDarısı başımıza.
Hatice carlayacak öyle miiiiii.Vay koynumuzda yılan beslenmişiz bana neler demiş. Bide yukarda seviyorum diye yazmıştım.Sevmiyorum seni
Sen menünü bir yaz bakayım.
Dövmeli yoğurt çorbası ile,yumurtalı ıspanak var canım.Tam diyetlik hai gel beraber yiyelim
Hatice nin gazabı ÇOK YAKINDA SİNEMALARDAYok yok 13. takımda
hee o olursa nasıl olur kestiremiyorum. ama bu kadar olmaz heralde :)))
bumuydu yaaafaiyet olsun. ben zero ya hayır diyorum gerisini haticeye bırakıyorum.
oh oh maşallah yasemin yani hamurları yutmuşsun bugün :) yaramasın diyelimde yaramasın:)
Kız sana öyle bir ceza buldum kiSeni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?