Yasemincim ne oldu bir anda sesin soluğun kesildi
Amacım o ya.Bir taşta iki kuşYaaaa hatice sev beni sev beni
Hatice spor cezası verir sanırsam dicektim
Yuttum vallahi, yaramasın eveeeetttt
Haticecim beni onlara gönderirsen, benim dilim durmaz geçen zamanın acısını çıkarırım onlardan hihihihiihihihihihiihKardeş değil düşman takım oluruz sonra hihihiihihih
Valla gidip yazarsam iyi olur onlara. Hadi bizde uygulamaya geçelim kaçamaklarımızı 5. takıma yazmaya karar verelim hihihihiihihiih
sen yapamazsın evde kız.3 günde imdaaaaaaaaaat deyip kaçarsınhamarat yaaa imreniyorum sana valla. en sonunda basıcam istifayı gidip oturucam evimde döktürücem görceksiniz tabi çene konusuna gelince ona yapıcak bişi yok
helal olsun hamarat kaptanımKızıııımmm böyle hamarat olmak için ev hanımı olmak gerekmiyor. Kabiliyet işi bu. İstesende yapamazsınBen de Dün 3kg taze fasulye ayıkladım domatesle pişirip donurucuya koydum. 2 kavanoz közlenmiş kırmızı biber turşusu yaptım. Birsürü domates konservesi yapmıştım.yAAAAAA
Sana olan sevgimi noktalarla ifade ettim anlamadın. İçin fesat kızım senin.
teşekkür ederimHamarat Zeynebimm
Nurgülcüm evde sıkıntıdan patlarsın sen
Yazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi )
Öğle: küçük sandviç döner, yanına zero
akşam: 1 dilim pizzapopkek hemde çikolatalı
Bu kadar hihihihiiihihihih
ooooo maşallah yaseminselam kızlar nasılsınız annemden pc yeni kaldı
13.takım için 3 defa hayır hayır hayırKız sana öyle bir ceza buldum kiSeni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .
Amacım o ya.Bir taşta iki kuşKuşun 1.si sensin
HAHAHAHAHhahahahahhaha çok güldüm ya süpersin canım senbenden olsa olsa kuş olmaz yahuuu uçanarazorosputos olur hahahhahahahah
Kız sana öyle bir ceza buldum kiSeni 5. takıma menünü yazmaya göndereyim mi Ordaki yorumlarıda alıntılayıp bize getir Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .
Canım ben daha minnacığım 1. sınıfım
Hayırlısı olsun canım.Seç bakalım.
Hoşgeldin canım.
Hem Yaseminden hemde onlardan öcümüzü almış oluruz
çok geçmiş olsun başakçımmerhaba kızlar ancak girebildim. sabhtan oğlumu aşıya götürdüm, babaannem hasta evde yatıyo bi yandan amcam hasta kimsesi olmadığı için onunlada ilgilenmemeiz gerekiyor. herşey üst üste geldi anlayacağınız. ikisininde durumu ağır ve bakacak insan yok. allah yardımcıları olsun. sizdn ne var ne yok
hAYIRLI olsun haticeKızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
salgın var sanırım,çok geçmiş olsunselam kızlar.berbat bir haftasonu geçirdim 3 gün boyunca ishal mide bulantısı vardıki sormayın cumartesi gece bir sancılandım ölüyyorum sandım ama allaha şkürü bugün daha iyiyim devam etseydi doktora gidecektim allahtan devam etmedi hafifledi.allah kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ne zor birşey.
nurgul ben,bu millet kısmınamı giriyorum adımı göremedimdekübra derste, ferhan sabahtan bi uğradı heralde geçmişe bi göz attı ama bişi yazmadı çıktı, gönül izinli, banu nerde? nerde bu millet nerde bu devlet picamalarım nerdeeee
menüne bayıldım afiyet olsunYazıyom ama korkuyommm. Bugün çok erken kalktım yaaaaa ondan oldu sanırsammm
Sabah: 2 peynirli pastane poğaçası:18::18::18:, şekersiz çay(enazından çay şekersiz hihhiihiihihihi )
Öğle: küçük sandviç döner, yanına zero
akşam: 1 dilim pizzapopkek hemde çikolatalı
Bu kadar hihihihiiihihihih
kaptanım sendemi ya beni hatırlayan yokSizden hayır yok bana. Ben Banu yu Kübra yı özledim.Küstüm size
teşekkürler bende iyiyim nurgül hanımselam bilgencim meraba hoşgeldin. biz iyizz sen nasılsınn
kızlar akşama misafir gelicek yemek yapıp gelicem öpüyorum fıstıklarım benimm
tmm ben şimdi çıkıyorum konu uzun yarın rahat rahat anlatırım. ama şöylede bi kolaylığı var eğer gerçekten kafa yorar çalışırsan 4 yıılık ün. 3 yılda bitirebiliyosun. temel çalışmak yani. bir seneyi 2 döneme ayırmışlar güz dönemi ( ocak 5-6 ara sınavlar %30 u alınıyo, şubat 9-10 %70 i alınıyo) birde bahar dönemi var ara sınavlar mayısta %30, finalleri haziranda %70 istinai durumlar olmadıkça güz dönemi ocak sınavlarında 7 dersin ilk 4 ünitesinden sorumlusun güz dönemin şubat sınavlarında aynı derslerin bütün ünitelerinden sorumlusun genel 8 ünite dersler. bahar döneminde ayrı 7 dersin mayısta ilk 4 üniteden haziranda bütün ünitelerinden yani toplamda bir yıl içerisinde 4 defa sınava giriyosun 2 ara 2 final bütünleme yok ve toplamda 14 ders. güz döneminde kaldığın yani ff aldığın dersleri bir sonraki güzde verebiliyosun, bahar döneminde kaldıklarınıda bir sonraki bahar döneminde.
Teşekkürler canım. Sen akıllı uslusun bu cadıların hakkından ancak Banu ve Kübra gelir diye onları özledim dedim. Yoksa hatırlamaz olur muyuzçok geçmiş olsun başakçım
hAYIRLI olsun hatice
salgın var sanırım,çok geçmiş olsun
nurgul ben,bu millet kısmınamı giriyorum adımı göremedimde
menüne bayıldım afiyet olsun
kaptanım sendemi ya beni hatırlayan yok
teşekkürler bende iyiyim nurgül hanım
görüşürüz seminecim
annem boyozları izmirden getirdi.ben bir tane yedim.
Ne güzel.Şimdiden hayırlı olsun canım.kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Çok az bal
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domatesli,peynirli yeşillikli sandiviç
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
2 kayısı kurusu
3 kepekli bisküvi
AKŞAM
1 kase dövmeli yoğurt çorbası
Ispanaklı yumurta
Ne güzel.Şimdiden hayırlı olsun canım.
çok geçmiş olsun başakçım
hAYIRLI olsun hatice
salgın var sanırım,çok geçmiş olsun
nurgul ben,bu millet kısmınamı giriyorum adımı göremedimde
menüne bayıldım afiyet olsun
kaptanım sendemi ya beni hatırlayan yok
teşekkürler bende iyiyim nurgül hanım
görüşürüz seminecim
annem boyozları izmirden getirdi.ben bir tane yedim.
sabah burdaydın ya yazdığını gördüm ondan saymadım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?