Canım sen bilirsin. Ben olsam gitmem dermişimbugün yine çok yoğundu annem geldi diye gelenler oldu.çocukları yıkadım.izmirin küçücük dolmalık biberleriye dolma yaptım bulgurlu.şimdi çocukları uyuttum.eltim burnundan ameliyat oldu bugün arıycam ama gitmiycem.aslında aramıycaktımda oda allahın kulu nihayetinde.gitsem mi kızlar ziyarete siz ne dersiniz
Ellerine sağlık.Afiyet olsun.ay bi lahana sarması yaptım bi saattir çekmedi suyunu çok mu koydum ne pisince alıp anneme gideceğim yemekte ordayiz
Canım sen bilirsin. Ben olsam gitmem dermişim
Yasemin cim cezanı hafiflettim.5. takıma gitmeCezan 600 hareket.100 mekik vs diye hareketleri kendin seçebilirsin.
Poğaçalar = 200 hareket
Kek = 200 hareket
Pizza = 200 hareket
Döner ekmek =100 hareket.
Hayırlı uğurlu olsunBu hareketler o çikolatalı keki dahi eritmez ama ne yapalım. Bu hareketleri yapmadan gözüme gözükme Al sana carlanma
Ayyyyyy diyorum.O ne kız öyle nikah üstünlüğü diye .Pöfffff. Sen bilirsin tabii ki.Git büyüklük sende kalsın ama pek yüz verme.Yardım falan etme.Bende ne cadı çıktım yahubana yaptıklarından sonra bende öyle diyorumda,kaynanam büyüklük sende kalsın diyor.kız benden bir yaş büyük.bizim nikah büyüklüğümüz varmış.
HAHAHAHAHhahahahahhaha çok güldüm ya süpersin canım sen
Bende tam cezayı gördü kaçtı diyecektimHhahahahhahahha hepsi bugün mü :))) 1 haftaya mı yayacağım
Görüşürüz canım iyi dersler.Ben çıkıyom yoksa derse geç kalcam
ooh güle güle zayıfla bilgenkızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
afiyet olsun haticeMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Çok az bal
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domatesli,peynirli yeşillikli sandiviç
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
2 kayısı kurusu
3 kepekli bisküvi
AKŞAM
1 kase dövmeli yoğurt çorbası
Ispanaklı yumurta
boşver insanlık sende kalsın.yüzü vars utanır,yoksa onun yerine sen utanırsınbugün yine çok yoğundu annem geldi diye gelenler oldu.çocukları yıkadım.izmirin küçücük dolmalık biberleriye dolma yaptım bulgurlu.şimdi çocukları uyuttum.eltim burnundan ameliyat oldu bugün arıycam ama gitmiycem.aslında aramıycaktımda oda allahın kulu nihayetinde.gitsem mi kızlar ziyarete siz ne dersiniz
çok severim lahana sarmasını.kış gelsin biraz bende sararım.üçgen üçgeç.bir tabakta size veririm.ay bi lahana sarması yaptım bi saattir çekmedi suyunu çok mu koydum ne pisince alıp anneme gideceğim yemekte ordayiz
Hhahahahhahahha hepsi bugün mü :))) 1 haftaya mı yayacağım
şimdiden hayırlı olsun canım....kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
afiyet olsun kaptancım...MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Çok az bal
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kepek ekmeğinden domatesli,peynirli yeşillikli sandiviç
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
2 kayısı kurusu
3 kepekli bisküvi
AKŞAM
1 kase dövmeli yoğurt çorbası
Ispanaklı yumurta
o tarzdaki insanlara iyilik yapsanda anlamazlarrr amabugün yine çok yoğundu annem geldi diye gelenler oldu.çocukları yıkadım.izmirin küçücük dolmalık biberleriye dolma yaptım bulgurlu.şimdi çocukları uyuttum.eltim burnundan ameliyat oldu bugün arıycam ama gitmiycem.aslında aramıycaktımda oda allahın kulu nihayetinde.gitsem mi kızlar ziyarete siz ne dersiniz
ahhh sorma ya aöf sitesindeki açıklamaya göretmm ben şimdi çıkıyorum konu uzun yarın rahat rahat anlatırım. ama şöylede bi kolaylığı var eğer gerçekten kafa yorar çalışırsan 4 yıılık ün. 3 yılda bitirebiliyosun. temel çalışmak yani. bir seneyi 2 döneme ayırmışlar güz dönemi ( ocak 5-6 ara sınavlar %30 u alınıyo, şubat 9-10 %70 i alınıyo) birde bahar dönemi var ara sınavlar mayısta %30, finalleri haziranda %70 istinai durumlar olmadıkça güz dönemi ocak sınavlarında 7 dersin ilk 4 ünitesinden sorumlusun güz dönemin şubat sınavlarında aynı derslerin bütün ünitelerinden sorumlusun genel 8 ünite dersler. bahar döneminde ayrı 7 dersin mayısta ilk 4 üniteden haziranda bütün ünitelerinden yani toplamda bir yıl içerisinde 4 defa sınava giriyosun 2 ara 2 final bütünleme yok ve toplamda 14 ders. güz döneminde kaldığın yani ff aldığın dersleri bir sonraki güzde verebiliyosun, bahar döneminde kaldıklarınıda bir sonraki bahar döneminde.
ne güzell cezaa onlarrrrYasemin cim cezanı hafiflettim.5. takıma gitmeCezan 600 hareket.100 mekik vs diye hareketleri kendin seçebilirsin.
Poğaçalar = 200 hareket
Kek = 200 hareket
Pizza = 200 hareket
Döner ekmek =100 hareket.
Hayırlı uğurlu olsunBu hareketler o çikolatalı keki dahi eritmez ama ne yapalım. Bu hareketleri yapmadan gözüme gözükme Al sana carlanma
oh ohhhhh maşallahhhhhMaster bitsin biidoktorayıda düşünüyorum sanki bu aralar
emeğine sağlıkk şincikten afiyetcikler olsunnnKızıııımmm böyle hamarat olmak için ev hanımı olmak gerekmiyor. Kabiliyet işi bu. İstesende yapamazsınBen de Dün 3kg taze fasulye ayıkladım domatesle pişirip donurucuya koydum. 2 kavanoz közlenmiş kırmızı biber turşusu yaptım. Birsürü domates konservesi yapmıştım.yAAAAAA
Sana olan sevgimi noktalarla ifade ettim anlamadın. İçin fesat kızım senin.
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim
ben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
bu devlet nasıl iş yapıyo yaa....bence öğretmenleri 1 ay önceden atasınlar ve bi daha hiçbi okula sonraki yıla kadar atama yapmasınlar...ben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
afiyet olsun spor süperrrrrrmenüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğle:midem çok kötüydü
2 haşlanmış patates
2 kk peynir
ara:1 erik
yarım armut
akşam:5 köfte
fırında sebze
1 kase çorba
2 bardak ayran
su:2 litre
spor:25 dakika lesllie 5 mile,25 dakika jillian,zorunlu hareketler
ben geldim kızlar. moralim sıfırbugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?