Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay bi lahana sarması yaptım bi saattir çekmedi suyunu çok mu koydum ne pisince alıp anneme gideceğim yemekte ordayiz

Canım sen bilirsin. Ben olsam gitmem dermişim

Hhahahahhahahha hepsi bugün mü :))) 1 haftaya mı yayacağım

bana yaptıklarından sonra bende öyle diyorumda,kaynanam büyüklük sende kalsın diyor.kız benden bir yaş büyük.bizim nikah büyüklüğümüz varmış.
Ayyyyyy diyorum.O ne kız öyle nikah üstünlüğü diye .Pöfffff. Sen bilirsin tabii ki.Git büyüklük sende kalsın ama pek yüz verme.Yardım falan etme.Bende ne cadı çıktım yahu

Bende tam cezayı gördü kaçtı diyecektim Hepsi tabii ki bugün.Bunları yapmadan yatma sakın.Yoksa o yediklerin löp löp yağ olsun diye beddua edeceğim Zaten zorunlu hareketlerini dersten sonra yapacaktın.Sayınıda ben belirledim

kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
ooh güle güle zayıfla bilgen
afiyet olsun hatice

boşver insanlık sende kalsın.yüzü vars utanır,yoksa onun yerine sen utanırsın
ay bi lahana sarması yaptım bi saattir çekmedi suyunu çok mu koydum ne pisince alıp anneme gideceğim yemekte ordayiz
çok severim lahana sarmasını.kış gelsin biraz bende sararım.üçgen üçgeç.bir tabakta size veririm.

yok yasemin bir aya yayıp yapacaksın

ben geldim kızlar. moralim sıfır bugün okula görevlendirmeyle bir TARİH HOCASI geldi nasıl mutsuzum anlatamam (( müdür beni de göndermek istemiyor, ama kadroluların 21 ders alması gerekmiş o alınca bana geriye 10 ders falan kalıo. olmaz öyle bişe tabi ki milli eğitimi aradı, birkaç okulda sınıf öğretmeni aranıyormuş. bir tanesi de bizim okulun arkasındaydı, görüşmeye gittim müdürle ama o okul muğlak. sınıfçılar branşa geçti ya, bir sınıfçı türkçe öğrt.liğine geçmek için dilekçe vermiş, ama iptal olabilirmiiş. eğer olmazsa ben başlıcam :44::44: diğer iki okuldan da yarın haber gelcek. tabi yarın yine okuluma gitcek. uff ya çalışcam diye gittim kursa da yazıldım, napcam bilmiyorum. bizimkiler dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapar, diğerini açar diyo ama ağlamaktan bir hal oldum

menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

öğle:midem çok kötüydü
2 haşlanmış patates
2 kk peynir

ara:1 erik
yarım armut

akşam:5 köfte
fırında sebze
1 kase çorba
2 bardak ayran

su:2 litre
spor:25 dakika lesllie 5 mile,25 dakika jillian,zorunlu hareketler

kızlar eşim aradı bugün erken çıkmış geliyormuş.eliptik bisiklet almaya gidicez çok mutluyum.....
şimdiden hayırlı olsun canım....
afiyet olsun kaptancım...
o tarzdaki insanlara iyilik yapsanda anlamazlarrr ama
sen yinede git derim belki işe yarar:))
ahhh sorma ya aöf sitesindeki açıklamaya göre
mesela ben 2.sınıfa geçtim ama listedeki 1.sınıf 2.dönemin derslerini görmedim eee onlar nolucakkk:18::18::18:
ne güzell cezaa onlarrrr
Master bitsin bii doktorayıda düşünüyorum sanki bu aralar
oh ohhhhh maşallahhhhh
emeğine sağlıkk şincikten afiyetcikler olsunnn
Kızlar az önce Açıköğretimden sosyolojiye başvurdum. Artık bende bir öğrenciyim

gazan mübarek ola haticemm
sosyoloji hep ilgimi çekmiştirrrrr

üzülme banu ,vardır bunda da bir hayır.elinden gelen bişey yok.lütfen ağlama.ben inanıyorum,güzel bir yerde sende çalışacaksın.

kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum cidden moralim çok bozuk, her şey üst üste geliyor. kendimi toparladığımda aranıza dönerim. rejime ve spora devam edicem ama artık nete eskisi gibi girmemeyi düşünüyorum. bugün çok hırslandım, benim bu sene kesinlikle atanmam lazım. kendimi sadece kpssye vercem

bu devlet nasıl iş yapıyo yaa....bence öğretmenleri 1 ay önceden atasınlar ve bi daha hiçbi okula sonraki yıla kadar atama yapmasınlar...
hem öğrenciler adapte olamıyo sürekli öğretmen değişmesinden...hemde öğretmenler...

sana gelince canımcım;
hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece
inş düzelirrrr
afiyet olsun spor süperrrrrr

bugünkü menü

sabah kalkar kalmaz 1 bardak yy süt

kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 2yk yoğurt(yumurta salatası yaptımm) bol baharatlııı

ara
1fincan kahve
1 kase yoğurt
çyrek bardak maden suyu
akşam 5te
1çorba kasesiyle baharatlı tavuk göğsü 3yk yoğurtt

2lt su
spor
110dk yürüyüşle zorunlu hareketler

Canım benim neden ağlıyorsun.Yapma lütfen.Ya milli eğitim işini doğru dürüst yapsa böyle olmaz. Tam okuluna başlamışsın haydi git başkası geldi.Hem görevlendirmeler hani kalkmıştı bu nerden gelmiş.Ayyyy ne uyuz durum benimde canım sıkıldı. Ama ağlama lütfen.Annenlerin dediği gibi inşallah başka yerde başlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…